Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Off-Road Adventure Tour 2007: Αττική - Ορεινή Αρκαδία

Tο διήμερο Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Ιουλίου 2007, θα πραγµατοποιηθεί από τον Ε-75 Φίλοι Μοτοσυκλέτας Α.Σ. και το ΚΤΜ Hellas Club  η πρώτη οργανωμένη διήμερη Off-Road εκδρομική εκδήλωση της χρονιάς, με την ονομασία Off-Road Adventure Tour 2007.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των μονοήμερων OFF-ROAD TOUR 2006 - 2007, καθώς και των διήμερων OFF-ROAD ADVENTURE TOUR 2006, το σωματείο μας σε συνεργασία με το ΚΤΜ Hellas Club συνεχίζει την προσπάθειά του για την καλύτερη διοργάνωση OFF ROAD εκδρομικών εκδηλώσεων, καθιερώνοντας πλέον ως θεσμό και τις δύο διοργανώσεις.Το Σάββατο 21/7 στις 9.00 πμ θα συγκεντρωθούμε παραπλεύρως των Διοδίων Ελευσίνας  της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου (με κατεύθυνση προς Κόρινθο), θα χωριστούμε σε δύο ομάδες – Off-Road μοτοσυκλέτες έως 550 cc και On-Off μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες – και θα ξεκινήσουμε για τη διαδρομή περίπου 250 χλμ, μεταξύ αυτών 100 χλμ χωμάτινη διαδρομή, διανύοντας τα Γεράνια Όρη, Λίμνη Στυμφαλίας, Άνω Τρίκαλα (Ζήρια), Φράγμα Δόξης, Χελμός, Πλανητέρο, Κλειτορία και θα καταλήξουμε το απόγευμα στην Λίμνη Λάδωνα, όπου θα κατασκηνώσουμε στο γνωστό πανέμορφο camping  της περιοχής ECO ACTION.

Εκεί μπορούμε να ασχοληθούμε με τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρει το camping, mountain bike, rafting, canoe kayak και να απολαύσουμε τα εδέσματα του εστιατορίου του camping μετά συζητήσεων. Μετά την απαραίτητη νυχτερινή ξεκούραση, θα ξεκινήσουμε την επομένη μέρα Κυριακή 22/7 στις 10.00 πμ για να διανύσουμε  230 χλμ, μεταξύ αυτών τα 70 χλμ χωμάτινης διαδρομής, κάνοντας το γύρω της Λίμνης Λάδωνα συνεχίζοντας για Περδικονέρι, Λαγκάδια, Μαίναλο, Βυτίνα, όπου η ομάδα των On-Off μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλετών θα συνεχίσει για Λεβίδι και μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Τριπόλεως θα επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ η μικρή ομάδα Off-Road μοτοσυκλετών έως 550 cc θα συνεχίσει για Λεβίδι, Κανδίλα, Νεμέα, Κόρινθο και από εκεί μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Συνολικά στο διήμερο θα διανύσουμε 480 χλμ, μεταξύ αυτών 170 χλμ χωμάτινης διαδρομής.

Η διοργάνωση θα φροντίσει για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδρομικής εκδήλωσης παρέχοντας συνοδεία (σκούπα) πίσω και από τις δύο ομάδες καθώς και μοτοσυκλέτες της διοργάνωσης πριν (πλοηγός) και ενδιάμεσα σε κάθε ομάδα. Επίσης θα γίνεται ανεφοδιασμός με ξεκούραση και ανασυγκρότηση κάθε 60 – 70 χλμ διαδρομής.

Η διοργάνωση θα παρέχει επίσης ειδικό αυτοκίνητο για τη μεταφορά προς και από το χώρο του camping  των προσωπικών αντικειμένων-αποσκευών των συμμετεχόντων.   

Το κόστος διανυκτέρευσης (σε δική μας σκηνή) – δείπνου – πρωινού ανέρχεται σε 30 ευρώ ανά άτομο.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι Off-Road ή On-Off μοτοσυκλετών με πλήρη εξοπλισμό αναβάτη και όχι απαραίτητα με χωμάτινα ελαστικά.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και κατά την εκκίνηση όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Road Book (μορφή Α4) που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν καθώς και σε μερικά κομμάτια της διαδρομής θα υπάρχει και ειδική σήμανση (κορδέλα).

Στόχος μας η ανάπτυξη και διάδοση των χωμάτινων εκδρομικών-εκπαιδευτικών-αγωνιστικών δραστηριοτήτων σε ολοένα αυξανόμενο αριθμό μοτοσυκλετιστών.

Τέλος θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε το χορηγό της εκδήλωσης την εταιρεία HELLINSTORE και τον κ.Αθανασόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους χορηγούς επικοινωνίας Περιοδικό 0300 και τον δικτυακό τόπο www.enduro.gr  καθώς και την εταιρεία ECO ACTION για την φιλοξενία τους.

Πληροφορίες: Τηλ.: 6946605067-6999640200    Fax  : 210-4943696
Website σωματείων: www.e-75motoclub.gr, www.ktmhellasclub.gr
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.043146 seconds. ]