Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Landroverο-συνάντηση στην Πίστα Terradura


Όπου και να κοιτούσες, Land Rover έβλεπες!


Η μέρα των ερωτευμένων με τα Land Rover


Η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς Land Rover, είναι επαφή με τη φύση, περιπέτεια και φυσικά λάσπη!

Κάπως έτσι διαλέξαμε να περάσουμε εμείς οι φίλοι των Land Rover από το Off-Road.gr το βράδυ της ημέρας των ερωτευμένων σε ένα ραντεβού στην πίστα Terradura, παρέα με τα αγαπημένα μας οχήματα!

Αυτή τη φορά η συνάντηση της παρέας των Land Rover πραγματοποιήθηκε σε ένα περιβάλλον απόλυτα ταιριαστό με τα οχήματα μας!

Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, βρεθήκαμε για Off-Road περιπέτεια, εμπόδια, ρωσικά βουνά και ένα υπέροχο γεύμα γύρω από μερικά καζάνια φασολάδα.Freelander II εν δράση!Ο καιρός βοήθησε και δημιούργησε το απόλυτο τερραίν για παιχνίδι.

Μαζί μας ήταν και η ΚΕΔΟ Land Rover και μάλιστα συνεισφέροντας στην ευχαρίστηση μας φέρνοντας για test drive ένα Defender 110, ένα Freelander ΙΙ και την έκπληξη,  ένα αυθεντικό G4 Ranger Rover, όπως ακριβώς συμμετείχε το G4 Challenge!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα πέρασμα των εμποδίων όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να «δοκιμάσουν» το αυτοκίνητο τους.
Το ρωσικό βουνό που στην αρχή έμοιαζε ανίκητο, σύντομα αποδείχθηκε παιχνιδάκι για τα Land Rover.

Η παρέα ζεστάθηκε και ξαφνικά η πίστα είχε μετατραπεί σε ένα Luna Park για «μεγάλα» παιδιά. Χαρακτηριστικό ήταν ότι μπαίναμε πέντε-πέντε στο 110 για να ανεβούμε τη μεγάλη ανηφόρα και αρκετοί ήταν αυτοί που ... δεν αρκέστηκαν απλά σε μια βόλτα!

Παντού να τριγυρνάνε Land Rover και οι όποιοι δισταγμοί για το πέρασμα των εμποδίων ξεπεράστηκαν γρήγορα με σωστή και ασφαλή καθοδήγηση.

Ξεχωριστές επισκέψεις, αυτές του Δουκέρη με το αγωνιστικό Defender 90, που πρωταγωνιστεί στους αγώνες Rally 4X4 και του Παράβαλου με το επίσης Defender 90, στημένο για αγώνες Trophy.

Παρά το ιδιαίτερο της ημέρας και το σύντομο της ανακοίνωσης, τελικά συγκεντρωθήκαμε περισσότερα από 30 οχήματα LR κάθε είδους!

Χρειάστηκε να περάσει περισσότερη από μιάμιση ώρα (!) για να γεμίσουν οι ψυχολογικές μπαταρίες μας από το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε μέσα στο χώρο της καφετέριας.

Εκεί μας περίμενε ένας πλούσιος «σπιτικός» μπουφές, video από τα αγαπημένα μας Land Rover και φυσικά κρασί. Οι συζητήσεις άναψαν και όλοι η παρέα ήρθε πιο κοντά!Σειρά είχε η φασολάδα!


Κάπου εκεί ο κ. Πρινιωτάκης από την ΚΕΔΟ, επιβεβαίωσε με θέρμη την υποστήριξη της εταιρίας σε όλους εμάς τους λάτρεις των Land Rover.

Κλείσαμε με στόχο να κάνουμε την αλλαγή της μέρας καθόδον, σε μια βραδινή βόλτα γύρω από τη λίμνη του Μαραθώνα που είχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια Landroverόβολτα.
Πέρασμα των ανηφόρων του αγωγού, λάσπη, κατηφόρια, λάσπη, ποταμάκια, λάσπη και περιπέτεια!

Εμείς από το Off-Road.gr θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Land Rover για την παρουσία της στην συγκέντρωση μας, την Pista Terradura για την φιλοξενία και τον ιδιαίτερα περιποιημένο μπουφέ και φυσικά όλους εσάς που ήρθατε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ημέρα των ερωτευμένων με τα Land Rover!

Η συνάντηση αυτή έδειξε το δρόμο για τις μελλοντικές συναθροίσεις των LandRoverαδών που πρέπει να είναι γεμάτες παιχνίδι, καλή παρέα και φυσικά περιπέτεια.

Είστε έτοιμοι για την επόμενη;

Κείμενο: [Σπύρος Κατσιμαλής]


Οι πάντα χαμογελαστές οικοδέσποινες της Terradura


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.020201 seconds. ]