Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Πανελλήνιο έπαθλο Trophy 2008: Evros Adventure Trophy 2008


Η ομαδικότητα είναι βασικό στοιχείο των Trophy, εδώ η ομάδα των Αρχοντάκη/Καρασμανάκη – Μελετούδη/Λαμπρόπουλου περνάνε το KIA τους από τα εμπόδια της πρώτης ειδικής.


Τα τελευταία χρόνια, οι σκληροπυρηνικοί τετρακίνητοι, περιμένουν πώς και πώς την άνοιξη για ένα και μόνο λόγο: Το Evros Adventure Trophy!

Έναν αγώνα που έχει σα στόχο να φέρει στα όρια, πληρώματα και αυτοκίνητα μέσα από διαδρομές εξαιρετικής δυσκολίας και ομορφιάς.

Τα μέλη της λέσχης Έβρου αλώνισαν τα μέρη με στόχο να δημιουργήσουν τον καλύτερο αγώνα Trophy που έγινε επί ελληνικού εδάφους. Και τα κατάφεραν.

Με συνολικό μήκος διαδρομών, κάτι λιγότερο από 80 χιλιόμετρα ήταν φανερό από την αρχή ότι ο φετινός αγώνας έκρυβε πολλές εκπλήξεις.

Η καλύτερη από αυτές;
Η διαδρομή του αγώνα ήταν κατά 90% μονοπάτια, ρεματιές και ποτάμια. Η οργάνωση είχε προειδοποιήσει σχετικά: Αν βρεθείτε σε δρόμο που σας επιτρέπει να βάλετε 3η αργό, μάλλον είστε εκτός δρομοβιβλίου.

Συνολικά 19 ομάδες και 9 μονές συμμετοχές, δηλαδή 47 αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στην Ορεστιάδα για το παιχνίδι.Ραυτόπουλος – Μπάρλος: Νίκησαν στην πρώτη ειδική αλλά δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν τη θέση τους.


Ο αγώνας ξεκίνησε με την κατακτήτρια διαδρομή, το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά τον έλεγχο εξακρίβωσης. Η βραδινή διαδρομή συγκέντρωσε τους περισσότερους θεατές.

Μια σχετικά εύκολη διαδρομή τύπου Trial που στόχο είχε να ζεσταθούν τα πληρώματα ώστε να προετοιμαστούν για τις ημέρες που ακολουθούσαν και φυσικά να προσφέρει το απαραίτητο θέαμα.

Εξαιρετική επίδοση από του Μελετούδη/Λαμπρόπουλο – Αρχοντάκη/Καρασμανάκη με Terrano και Kia αντίστοιχα! ¶τυχη η ομάδα των Αποστολίδη/Καλιαρόπουλου – Φιλίππου/Κάλη που ήρθαν τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και έσπασαν μετά από μια μικρή σούζα.

Το επόμενο πρωινό το ραντεβού δόθηκε κατευθείαν στο χώρο διεξαγωγής της πρώτης ειδικής.
Μια ειδική που κατάφερε να συνδυάσει το πράσινο με την πέτρα των νταμαριών.

Ιδιαίτερα τεχνική απαιτούσε από τα πληρώματα όλη τους την μαεστρία. Η οργάνωση κράταγε τα αυτοκίνητα μετά το τέλος της ειδικής στο χώρο, δίνοντας νεκρό χρόνο, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στο πρώτο ουσιαστικό εμπόδιο που υπήρχε στη συνέχεια της... απλής.

Μια απλή που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια μεγάλη ειδική. Το ποτάμι  που ακολουθούσε περίμενε για να μετατρέψει τα αυτοκίνητα σε υποβρύχια!
Ιδιαίτερα έμπειρη και σωστά προετοιμασμένη η ομάδα των Κοκκίνη/Σταθάκο – Πισκοπάκη/Τζώρτζη πήραν το τρόπαιο του αγώνα


Το μήκος και η δυσκολία της απλής ήταν τόση ώστε τελικά αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί η δεύτερη προγραμματισμένη ειδική της ημέρας που θα διεξαγόταν κοντά στο χώρο της κατασκήνωσης.

Έτσι η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με την ομάδα των Κοκκίνη/Σταθάκο – Πισκοπάκη/Τζώρτζη να οδηγούν, ακολουθούμενοι από τους Ματσικίδη/Ιατρίδη - Θεολόγη/ Αλατζογιάννη και τους Βραχνίδη/Ραχμανίδη – Κανιμά/Τσάγγου.

Στα μονά αυτοκίνητα την κούρσα οδηγούν οι Μπαχαρίδης/Παναγιωτούδης.

Η επόμενη ημέρα περιελάμβανε δύο ειδικές κοντά στο χώρο της κατασκήνωσης με συνδετικό κρίκο ακόμα μια απλή του αγώνα.

Πλησιάζοντας προς το τέλος του παιχνιδιού οι ειδικές έγιναν πιο εύκολες ενώ η απλή παράμεινε μεγάλη και απολαυστική. Το ποτάμι κράτησε αρκετούς σε εγρήγορση.

Τελικά το σχέδιο δεν πέτυχε και το ποτάμι κράτησε μέσα το Jimny του Τούρκου Becce


Με το χρόνο να περνά, η οργάνωση οδήγησε τις μονές συμμετοχές έξω από ένα ιδιαίτερα δύσκολο σημείο της απλής ώστε να μπορέσουν τελικά να φτάσουν στη δεύτερη ειδική.

Το τέλος της ημέρας βρήκε μπροστά στην κατάταξη την ομάδα των Κοκκίνη/Σταθάκου – Πισκοπάκη/Τζώρτζη. Η ομάδα των Βραχνίδη/Ραχμανίδη – Κανιμά/Τσάγγου πέρασε στη δεύτερη θέση και τρίτοι ήρθαν οι Παραγιός/Παραγιός – Σαββουλίδης/Λινάρδος.

Στις μονές οι Μπαχαρίδης / Παναγιωτούδης συνεχίζουν να ηγούνται. Το βράδυ κράτησε μέχρι... πρωίας με το γλέντι που στήθηκε στο χώρο.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την υπερειδική της Κυριακής, που προσέφερε το απαραίτητο θέαμα στους θεατές και οριστικοποίησε τους νικητές.

Οι Κοκκίνης/Σταθάκος – Πισκοπάκης/Τζώρτζης διατήρησαν την πρώτη θέση, δεύτεροι ήρθαν οι Βραχνίδης/Ραχμανίδης – Κανιμάς/Τσάγγου και την τριάδα έκλεισε η ομάδα των Παραγιός/Παραγιός – Σαββουλίδης/Λινάρδος.

¶ξιοι νικητές στις μονές συμμετοχές οι Μπαχαρίδης / Παναγιωτούδης, ακολουθούμενοι από τους Καλαϊτζήδη / Σινάνη με τους Αποστόλου / Μαυρίδη να κλείνουν την τριάδα.Οι Μπαχαρίδης / Παναγιωτούδης φέρνουν το τρόπαιο των μονών συμμετοχών στην επιφάνεια


Τα τρόπαια παρέλαβαν οι νικητές στην καθιερωμένη απονομή που πραγματοποιήθηκε μετά το γεύμα στο Θεράπειο.

Τα στελέχη της διοργάνωσης καταβάλουν χρόνο με το χρόνο όλο και μεγαλύτερες προσπάθειες και το σημαντικό προς την σωστή κατεύθυνση.

Ο αγώνας γίνεται όλο και καλύτερος και αποτελεί πρόκληση η συμμετοχή σε αυτόν για κάθε τετρακίνητο.

Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για το Evros Adventure Trophy 2009!

Κείμενο: [Σπύρος Κατσιμαλής]
Φωτογραφίες - Video: [SIKO Agency, K. Kirilov, S. Kirilova, St. Dreav, λέσχη 4Χ4 Έβρου]Downloads - Links
Αποτελέσματα Ομάδων
Αποτελέσματα Μονών συμμετοχών
Το site της λέσχης Έβρου
Περισσότερες φωτογραφίεςΔείτε το demo του Evros Trophy!Αυτό είναι το πνεύμα!
Τα Τουρκικά πληρώματα έδωσαν και πάλι το παρόν.Ο συνοδηγός κάνει όλη τη δουλειά!Είπαμε, ο συνοδηγός κάνει όλη τη δουλειά και το χαμαλίκι. Στόχος να περάσει το αυτοκίνητο αλώβητο.Δεν έλειψαν οι σούζες. Εδώ οι Γώγος – Σακιζλής, δείχνουν πως γίνεταιΟι Καλαϊτζήδης / Σινάνης πήραν τη δεύτερη θέση στις μονές συμμετοχές


  
Οι επισκευές στο πεδίο είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εδώ η ομάδα των Μουρατίδη / Βόσβολη – Μπακιρτζή / ΚαβαζίδηΤο βραδινό γλέντι κράτησε μέχρι το ξημέρωμαΜίλησε κανείς για επικοινωνίες;Οι θεατές ήταν κάθε ηλικίας και εθνικότητας!


Κλασσική πλέον η φωτογραφία οργάνωσης – συμμετεχόντων μετά την απονομή


Το τρόπαιοΣύσσωμη η Κομοτηνή έδωσε το παρόν


Παλιά και νέα στελέχη δίνουν τα χέρια


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.035164 seconds. ]