Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Thessaloniki Adventure Trophy 2008: Ετοιμασίες για μια άρτια διοργάνωση!
Τετραήμερο Adventure!

Ο σύλλογος τετρακίνησης Βορείου Ελλάδος (ΣΤΕΒΕ) οργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Thessaloniki Adventure Trophy.

Ο τετραήμερος αγώνας διοργανώνεται από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου στην συμπρωτεύουσα. Η λέσχη έχοντας την εμπειρία τριών ετών, εγγυάται την άρτια οργάνωση ενός πραγματικού Adventure Trophy!

Τι είναι το Thessaloniki Adventure Trophy;
Πρόκειται για θεαματικό αγώνα περιπέτειας στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες των δύο αυτοκινήτων.

Τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι τετρακίνητα και  ειδικά διαμορφωμένα για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα.

Μέσα σε κάθε αυτοκίνητο υπάρχει πλήρωμα δύο ατόμων οδηγός  και συνοδηγός(πλοηγός).

Οι διαδρομές είναι ιδιαιτέρως δύσβατες και κυρίως εντελώς εκτός δρόμου.

Χαρακτηριστικό του ακόμα είναι η απαιτητική πλοήγηση που γίνεται με τις οδηγίες του δρομοβιβλίου (road book).

Ο αγώνας αποτελείται από απλές διαδρομές που πρέπει να ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένο χρόνο και από ειδικές που νικητής είναι ο ταχύτερος!


Για φέτος η οργάνωση έχει ετοιμάσει δυνατό πακέτο:
Την πρώτη ημέρα και συγκεκριμένα το Σάββατο 25/10/2008 ο αγώνας θα περιλαμβάνει δύο ειδικές διαδρομές τύπου TRIAL οι οποίες θα καθορίσουν την σειρά εκκίνησης και  συμπεριλαμβάνονται στα τελικά αποτελέσματα.

Κατόπιν και αφού νυχτώσει θα γίνει μία ειδική η οποία θα γίνει σε φωτισμένο από προβολείς σημείο μέσα στην κοίτη ποταμού! Το θέαμα είναι δεδομένο!

Όλη η δεύτερη μέρα της Κυριακής ο αγώνας περιλαμβάνει μια απλή διαδρομή εξαιρετικής δυσκολίας που είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο πωρωμένους του είδους!


Η λέσχη έχει σχεδιάσει μια ειδική για το τέλος η οποία θα γίνει ανάλογα με την έκβαση της μέρας.

Το ίδιο σκηνικό, δηλαδή δύσκολη απλή και ειδική στο τέλος αποτελούν και την τρίτη μέρα του αγώνα.

Όσοι καταφέρουν να φτάσουν στην τέταρτη μέρα θα διαγωνισθούν στην υπερειδική διαδρομή που στόχο έχει να προσφέρει θέαμα.

Σε αυτή κάθε αυτοκίνητο θα χρειάζεται περίπου 15 λεπτά για να την ολοκληρώσει έτσι ώστε μέχρι το μεσημέρι να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να γίνουν οι απονομές.

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, η σειρά εκκίνησης των πληρωμάτων θα καθοριστεί από τις δύο κατατακτήριες ειδικές που θα διεξαχθούν το Σάββατο, ενώ τις επόμενες μέρες θα προκύπτει από την σειρά κατάταξης της προηγούμενης ημέρας.

Διαδικαστικά
Το κόστος συμμετοχής είναι 230 ευρώ και περιλαμβάνει την συμμετοχή, διαμονή σε οργανωμένη κατασκήνωση την Κυριακή το βράδυ όπου οι αγωνιζόμενοι πρέπει να φροντίσουν για τα ατομικά τους είδη(σκηνή, υπνόσακος), φαγητό την Κυριακή το βράδυ στην κατασκήνωση, πρωινό την Δευτέρα το πρωί πριν την εκκίνηση καθώς και σάντουιτς και νερά για τις 4 μέρες του αγώνα.

Όσοι αγωνιζόμενοι δεν διαθέτουν αγωνιστική άδεια θα εκδίδουν το Σάββατο το πρωί στην γραμματεία του αγώνα και έχει κόστος 20 ευρώ το άτομο.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής και την αποστολή της στο email του συλλόγου, ή στο ΦΑΧ +302310329069

Καμιά αίτηση συμμετοχής δε θα γίνεται δεκτή αν δε συνοδεύεται από το καταθετήριο της τράπεζας.

Διαμονή
Η διαμονή των αγωνιζομένων για όσους έρθουν την Παρασκευή μπορεί να γίνει Παρασκευή και Σάββατο στο ξενοδοχείο Φιλίππειο.

Την Κυριακή και την Δευτέρα ο αγώνας θα έχει κέντρο του κατασκήνωση που θα στηθεί στο χωριό Πετροκέρασα.

Εκεί μπορούν να κατασκηνώσουν όσοι αγωνιζόμενοι θέλουν με δικά τους μέσα(σκηνή, υπνόσακος).

Η κατασκήνωση είναι οργανωμένη με νερό και τουαλέτες. Ακόμη η οργάνωση θα παρέχει πρωινό και μπαρμπεκιου την Κυριακή το βράδυ.

Όσοι αγωνιζόμενοι δεν θέλουν να μείνουν το βράδυ στη κατασκήνωση μπορούν να επιστρέψουν στο Φιλίππειο (απόσταση περίπου 30 λεπτά).


Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί το Σάββατο 25/10 στο ίδιο κτίριο της Φιλαδέλφειας που λειτουργούσε και πέρυσι την πρώτη μέρα του αγώνα.

Την Κυριακή και την Δευτέρα στην κατασκήνωση στα Πετροκέρασα.

Την Τρίτη στο Ξενοδοχείο Φιλίππειο όπου θα βγουν τα αποτελέσματα και θα γίνουν και οι απονομές.

Τα στοιχεία του ξενοδοχείου είναι:
Ξενοδοχείο Φιλίππειο
Τηλ. κέντρο: 2310203320
Κρατήσεις: 2310217406
www.philippion.gr
info@philippion.gr


Παραλαβή αυτοκινήτων
Όσοι αγωνιζόμενοι είναι από μακριά και θέλουν να στείλουν τα αυτοκίνητά τους ξεχωριστά μπορούν να επικοινωνήσουν με την οργάνωση για να φροντίσουμε για την παραλαβή και την φύλαξη μέχρι τον αγώνα.

Θέαμα – Θεατές
Τα σημεία των ειδικών ανακοινώνονται λίγες μέρες πριν τον αγώνα και οι αναλυτικές οδηγίες μοιράζονται στην γραμματεία κατά την εκκίνηση γιατί τα σημεία αυτά, πρέπει να είναι άγνωστα στους αγωνιζόμενους και έτσι μένουν μέχρι την τελευταία στιγμή κρυφά.
Η οργάνωση θα φροντίσει για χάρτες και οδηγίες για να μπορέσουν οι θεατές να φτάσουν στις ειδικές.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά έναν αγώνα trophy!

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στο ΣΤΕΒΕ: Αθ. Σταγείριτη 53, 2310-941007, 697 8796477, www.stebe.gr, info@stebe.grΟδηγίες Θεατών Smile

Καλώς ήλθατε στο 4ο Trophy του ΣΤΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη.

Αν, παρ’όλες τις οδηγίες μας αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή χρειασθείτε βοήθεια μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σταματίου Μιχάλη στο τηλέφωνο 697 4148025Ημέρα Πρώτη 25/10/2008
Στο χωριό Ν. Φιλαδέλφεια που βρίσκεται στον παλιό δρόμο για το Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/10 ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων. Μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους αγωνιζόμενους και τα αυτοκίνητα τους.

Μετά τις 13:00 σε απόσταση κοντινή στο χωρίο θα πραγματοποιηθούν δύο συνεχόμενες, μεγάλης δυσκολίας, κατατακτήριες ειδικές διαδρομές ώστε να ξεχωρίσουν τα καλύτερα πληρώματα για τη σειρά εκκίνησης του φετινού πολύ απαιτητικού αγώνα.

Κατόπιν θα επιστρέψουμε στη Φιλαδέλφεια, εσείς για καφέ και εμείς για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Όταν νυχτώσει, πολύ κοντά πλέον στο χωριό θα πραγματοποιηθεί και μια Τρίτη «βραδινή ειδική», «τεχνική» και με πολύ θέαμα.


Ημέρα Δεύτερη - 26/10/2008
Μια δύσκολη ημέρα για τα πληρώματα θα ξεκινήσει στο πεδίο βολής Θέρμης, πίσω από το φράγμα Θέρμης. Η Θέρμη βρίσκεται ανατολικά στην έξοδο από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στο χώρο αυτό θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τη δύσκολη εκκίνηση του αγώνα αλλά και να τον ακολουθήσετε μέχρι τη θέση Κισσός, πάνω από το Πανόραμα..

Οδηγείες λεπτομερείς θα λάβετε από τον κ. Σταματίου Μιχάλη στο χώρο της εκκίνησης.

Στη συνέχεια τα πληρώματα θα ακολουθήσουν στενά και απρόσιτα για τους θεατές μονοπάτια με κατεύθυνση το χωρίο Λιβάρι. Απο εκεί θα κατηφορίσουν προς το Ζαγκλιβέρι στη θέση Πλατανορέμα, όπου και θα τερματίσουν τη δεύτερη μέρα. Στο χώρο υπάρχει η δυνατότητα κατασκήνωσης πληρωμάτων κι επισκεπτών. Τα αποτελέσματα της ημέρας θα ανακοινωθούν το βράδυ στις 21:00 στη ταβέρνα «Τα καραγάτσια» στο Ζαγκλιβέρι, όπου αν θέλετε μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί με τα πληρώματα, τους κριτές και τους οργανωτές του 4ου Trophy.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της παλιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας.


Ημέρα τρίτη – 27/10/08
Όσα απο τα πληρώματα είναι σε θέση... να συνεχίσουν τον αγώνα, αυτός θα ξεκινήσει από την πλατεία του Ζαγκλιβερίου.

Αξιόλογα σημεία για να παρακολουθήσετε τον αγώνα είναι λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, η διελευση υδάτινου «κολλήματος» (μόνο για θεατές με 4Χ4, λεπτομέρειες στο χώρο εκκίνησης)

Όμως μην αφήσετε τη μέρα σας όλη να περάσει στο ποτάμι.... Από τη Γερακαρού ακολουθήστε το χωματόδρομο αντίθετα στο ρέμα με κατευθύνση το Αδραμέρι προς τις θέσεις αναψύχης 1 και 2» (Υπάρχουν ξύλινες ταμπέλες).

Προσπεράστε και την 2η θέση αναψυχής (προσοχή ακολουθώντας το κεντρικό χωματόδρομο προς τα δεξιά) και περίπου 800 με 1000 μέτρα παρακάτω (θα δείτε ταμπέλα προς «ειδική») ή τους ανθρώπους του ΣΕΔ σε απότομη πλαγιά δίπλα στο ποτάμι, αριστερά πηγαίνοντας.

Ο τερματισμός της μέρας θα γίνει στα πλατώματα του Χορτιάτη. Στη διαδρομή υπάρχουν αρκετά αξιόλογα σημεία να παρακολουθήσετε τον αγώνα όμως η πρόσβαση είναι δύσκολη ή θα δυσκόλευε η παρουσία σας τα πληρώματα.


Ημέρα τέταρτη – 28/10/08
Παρακαλουθήστε τη «Super» ειδική που πιθανόν να ανατρέψει τα αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών !!!!

Οδηγήστε μέχρι το Πανόραμα. Στην έξοδο του Χορτιάτη κατηφορίστε δεξιά προς τα «Πλατανάκια», μην εισέλθετε στο χώρο του αναψυκτηρίου αλλά συνεχίστε προς τον Χορτιάτη. Λίγο μετά θα συναντήσετε ταμπέλα «προς φράγμα Θέρμης» και ταμπέλα της οργάνωσης «προς ειδική».

Ακολουθήστε τη και θα φτάσετε στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η ειδική.
Σχετικά downloads - links
Σχετική συζήτηση στο forum
ΣΤΕΒΕ
Αίτηση συμμετοχής
Φιλίππειο
Ενημερωτικό ΣΤΕΒΕ
Στοιχεία αγώνα
Φωτογραφίες από τη διαδρομή Α'
Φωτογραφίες από τη διαδρομή Β'


Γενικός Κανονισμός
Ειδικός Κανονισμός
Υποχρεωτικός εξοπλισμός αυτοκινήτων
 • Να διαθέτουν Roll Bar (μόνο τα ανοιχτά)
 • Ζώνες ασφαλείας τουλάχιστον τριών ή περισσοτέρων σημείων
 • Κράνος εγκεκριμένου τύπου για οδηγό & συνοδηγό
 • Πυροσβεστήρα σύμφωνο με τους κανονισμούς
 • Κουτί πρώτων βοηθειών
 • CB το λιγότερο ένα για κάθε αυτοκίνητο ή άλλου τύπου συσκευή επικοινωνίας
 • Το ελάχιστο έναν εργάτη για κάθε αυτοκίνητο
 • Πυξίδα
 • Κουβέρτα / πατάκι για το συρματόσχοινο του εργάτη
 • Ιμάντα μικρό για δέσιμο του εργάτη γύρω από δένδρο
 • Ιμάντα  μεγάλο  για  ρυμούλκηση
 • Εσωτερικό φωτισμό στην καμπίνα για νυκτερινή πλοήγηση


Προαιρετικός εξοπλισμός αυτοκινήτων
 • Λάστιχα mud terrain
 • Αλυσίδες
 • Ιμάντες περισσότεροι από τον υποχρεωτικό αριθμό
 • Ναυτικά κλειδιά
 • Φτυάρι – Τσεκούρι
 • High Lift – air jack
 • Άγκυρα - σκάλες
 • Οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει την διέλευση δύσκολων εμποδίων στο βουνό.Συμμετοχές 14/10/2008

Αριθμός
Οδηγός
Συνοδηγός
Αυτοκίνητο
1a
1b
Krasimir Iliev
Georgi Fikov
Ivan Marinov
Todor Hristov
Mercedes G3.2
Mercedes G3.2
2a
2b
Ivan Kirov
Hristo Lambrev
Petar Canov
Tcvetozar Lambrev
Wrangler Tj 5.7
Toyota Concept
3a
3b
Ivajlo Varbanov
Yosif Lagadov
Alexandar Stoianov
Plamen Nikolov
Nissan Patrol 2.8
Toyota 3.0
4a
4b
Yancho Terziev
Radomir Pepelov
Vera Lagadova
Mitko Angelov
Mercedes G3.0
Mercedes G3.2
5a
5b
Ruslan Trifonov
Nikolay Rafailov
Rousi Rousev
Georgi Alamurov
Range Rover 4.0
Land Rover
6a
6b
Βραχνίδης Ιωάννης
Κανιμάς Κωνσταντίνος
Ραχμανίδης Δήμος
Τσάγγου Δήμητρα
Suzuki Jimny
Mercedes G
7a
7b
Ματσικίδης Γιώργος
Βαστέας Μανώλης
Ιατρίδης Κωνσταντίνος
Αλατζογιάννης Αλέκος
Suzuki Jimny
Suzuki Jimny
8a
8b
Φιλίππου Ηλίας
Γιαμουσιακάκης Μιχάλης
Καλιαρόπουλος Νίκος
Φραντζής Κωνσταντίνος
Suzuki Jimny
Suzuki Jimny
9a
9b
Καλαϊτζίδης Φίλιππος
Σαμαράς Παναγιώτης
Σινάνησ Ευάγγελος
Κάβουρας Βασίλειος
Suzuki Jinny
Jeep Wrangler
10a
10b
Τσεκμετζόγλου Ανάργυρος
Παπαχαραλάμπους Αβραάμ
Τσιτσιπάνης Σταύρος
Μπάρμπας Δημήτρης
Jeep Wrangler
Pajero
11a
11b
Παραγιός Ανδρέας
Σαβουλίδης Μάριος
Παραγιός Παύλος
Λινάρδος Βασίλης
Suzuki Samurai
Suzuki Jimny
12a
12b
Μιχαλάς Μιχάλης
Κουζούκας Βαγγέλης
Λιάτης Νίνος
Καραγιάννης Φραντζέσκος
Land Rover
Land Rover
13a
13b
Ραυτόπουλος Βασίλης
Πολίτης Κώστας
Μπάρλος Βασίλης
Καρκάτσας Ανδρέας
Pajero
Toyota Hilux
14a
14b
Becce Mehmet
Isliksi Cemil
Baris Turgut
Akkafa Selcuk
Suzuki Jimny
Pajero
15a
15b
Afsar Huseyin
Gunpay Ali
Pelister Metin
Kubilay Gokhan
Suzuki Jimny
Grand Vitara
16a
16b
Konevski Aleksandar
Pecijarevski Kiril

Suzuki Samurai
Suzuki Samurai
17a
17b
Σύρος Κωνσταντίνος
Μισερλής Φάνης

Suzuki Samurai
Suzuki Jimny
18a
18b
Λαζάρου Γιώργος
Σουκούβελος Ερρίκος

Μοναστηρλής Νίκος
Land Rover
Suzuki Jimny
19a
19b
Μουρατίδης Χαράλαμπος
Μπακιρτζής Αναστάσιος
Βόσβολης Αθανάσιοσ
Καβαζίδης Δημήτριος
Suzuki Jimny
Suzuki Jimny
20a
20b
Λιανίδης Δημήτρης
Λιανίδης Βασίλης
Παναγιώτου Αναστάσιος
Μουρουζίδης Παύλος
Land Rover
Mercedes G
21a
21b
Κοκκίνης Γιώργης
Πισκοπάκης Γιάννης
Σταθάκος Δημήτρης
Τζώρτζης Γιώργος
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
22a
22b
Αθανασιάδης Ιωάννης
Αποστόλου Αθανάσιος
Δημητριάδης Θεόδωρος
Μαυρίδης Βασίλειος
Suzuki Samurai
Suzuki Samurai
23a
23b
Μπαζάκας Πέτρος
Τομπάζης Θέμης

Mercedes G
Mercedes G
24a
24b
Αντωνιάδης Δημήτρης
Παπαδόπουλος Ιωσήφ
Γκουγκούφκας Πέτρος
Jeep Wrangler
Jeep Cherokee
25a
25b
Θεολόγης Γιώργης
Τζιρίνης Αθανάσιος
Τρακίδης Άκης
Θεολόγης Κωνσταντίνος
Suzuki Samurai
Suzuki Jimny
26a
26b
Μισκής Μιχάλης
Μπάλος
Κλεώπας
Μουρατίδης Μιχάλης
Suzuki Jimny
Pajero
27a
27b
Τουτουτζής Σταύρος
Μπαρμπέρης Βασίλης

Suzuki Samurai
Pajero
28a
28b
Καλαϊτζής Αθανάσιος
Παπαδόπουλοσ Δημήτριος
Καλαϊτζής Ιωάννης
Suzuki Jimny
Suzuki Samurai
29a
29b
Παππάς Σπύρος
Φυτάς Γιώργος
Νούσιας Χρήστος
Κεχαγιάς Παναγιώτης
Suzuki Samurai
Suzuki Samurai
30a
30b
Μίσχος Θέμις
Γκουμάς Νίκος
Suzuki Samurai


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.038317 seconds. ]