Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Extreme Experts Mag
Editorial
Μέσα Φεβρουαρίου και βρισκόμαστε στη μέση μιας χειμερινής σεζόν γεμάτη εκπλήξεις και πολύ χιόνι. Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε σ’αυτό το τεύχος είναι πολλά,  τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Πολλοί ήταν οι riders μας στο snowboard και στο bmx που έλαβαν μέρος σε μεγάλα contests στην Ευρώπη κάτι που παλαιότερα δεν είχαμε ξανακούσει. Ασφαλώς δεν έχει καμία σημασία αν πήγαν καλά η όχι (αν και τα κατάφεραν μια χαρά οι περισσότεροι) σημασία έχει ότι άνοιξαν τον δρόμο και υπήρχαν Ελληνικές συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στα ελληνικά χιονοδρομικά υπάρχει πολύ χιόνι και όχι μόνο. Στην Φτερόλακκα δημιουργήθηκε το πρώτο snow park για αυτήν την σεζόν, που λειτουργεί πλέον κανονικά.

Εμείς βρεθήκαμε εκεί στο opening και όχι μόνο.... έχουμε μαζέψει αρκετό αξιόλογο υλικό να σας δείξουμε. Στο Καιμάκτσαλαν ολοκληρώνονται οι εργασίες για την κατασκευή ενός πολύ μεγαλύτερου πάρκου από το περσινό και με καλύτερο set up, ενώ ταυτόχρονα και στα Καλάβρυτα λειτουργεί άλλο ένα πάρκο αριστερά από τον συρόμενο αναβατήρα Θέτις.

Δεν θα μπορούσε φυσικά και το χιονοδρομικό της Βασιλιτσας να μείνει χωρίς πάρκο. Ασφαλώς δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το φυσικό snow park στην Πάρνηθα που τις μέρες που είχε χιονάκι ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων. Σίγουρα για καμιά εβδομάδα μέσα στον Μάρτιο θα την επισκεφθούμε πάλι  αν κρίνουμε από τον καιρό τα τελευταία 3 χρόνια. 

Στο επόμενο τεύχος θα κάνουμε ένα αφιέρωμα για τα ελληνικά  snow parks μαζί με πολλά δώρα και εκπλήξεις που θα σας περιμένουν.

Πριν από μερικές ήμερες πραγματοποιήθηκε η έκθεση της ispo στο Μόναχο στην οποία βρέθηκαν όλοι οι Έλληνες αντιπρόσωποι του χώρου  για να πάρουν μια ιδέα για όλα τα προϊόντα του 2010.

Φυσικά παρευρεθήκαμε και εμείς εκεί για να σας δώσουμε μια πρώτη γεύση για το τι θα δείτε στην αγορά την επόμενη σεζόν. Παράλληλα με την έκθεση έγιναν διάφορα snow και skate contests στο Μόναχο (Rip Curl rail contest, red neck mini ramp contest) και στην Αυστρία (Freaks of snow) για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε φωτογραφίες παρακάτω.

Έχουμε μπροστά μας πάνω από δύο μήνες να απολαύσουμε τα βουνά ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες και στον χώρο του skate που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας από την άνοιξη.

Μέχρι τότε αυτό που σας προτείνουμε να κάνετε είναι να ανεβείτε όσο το δυνατόν περισσότερο στα βουνά.

Κάντε όσο περισσότερο snowboard και ski μπορείτε και αποφύγετε τους τραυματισμούς μέχρι τα μέσα Απριλίου που θα τα ξαναπούμε . Enjoy….


Περιεχόμενα
  • After All Premiere: Η πρώτη Ελληνική παραγωγή snowboard
  • Snowpark Fterolaka: Η αρχή έγινε... Έπεται και η συνέχεια
  • Parnitha: Όταν το χιόνι έπεσε τα spot πήραν φωτιά.
  • Interview Snowboard: Μάκης Λέλεκες, snowboard στα βόρεια
  • ISPO Munich: Το Μόναχο στο κέντρο του ενδιαφέροντος για ακόμα μια χρονιά. Ότι πρόκειται να δείτε στην αγορά το 2009
  • Interview Skate: Χάρης Καζαντζίδης, μιλάει για όλους και για όλα
  • Interview Skate: Νίκος Μολοχτός, το μοναδικό ταλέντο του πάνω στο σανίδι τον κάνει έναν πραγματικό skater
  • Simpel Session Estonia: Ο νεότερος νικητής που υπήρξε ever στην ιστορία του contest

[Δελτίο τύπου]

More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.023837 seconds. ]