Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
29o Ραλλυ Φθιώτιδας: Απόλυτη επιτυχίαΟι Παναγιώτης Χατζητσοπάνης και Ανδρέας Ανδρικόπουλος με Mitsubishi Lancer EVO 9 ήταν οι νικητές του 29ου Ράλλυ Φθιώτιδας, που πραγματοποιήθηκε στις 2-3 Μαΐου 2009, στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, μια διοργάνωση της ΑΛΑ Λαμίας, υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας και σε συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Λαμιέων.

Οι Λαμιώτες πρωταθλητές Ελλάδας του 2008, κινήθηκαν σε γνώριμα για αυτούς εδάφη και κατάφεραν να κατακτήσουν τη νίκη.

Ο αγώνας στέφθηκε οργανωτικά απο επιτυχία, ενώ εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν τις προσπάθειες των αγωνιζομένων στις τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, Καρυά, Γραμμένη και Δίβρη.

Η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας και στον ίδιο χώρο το μεσημέρι της Κυριακής, είδαν την καρό σημαία του τερματισμού τα 30 από τα 41 πληρώματα που συμμετείχαν στο 29ο Ράλλυ Φθιώτιδας.

Οι Άρης Βωβός – ΕΛ ΕΜ με Mitsubishi Lancer EVO 9 κατέκτησαν τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Στις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές φάνηκε ότι θα είχαν μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τους πρώτους Χατζητσοπάνη – Ανδρικόπουλο. Όμως ένα κλατάρισμα στην τρίτη ε.δ. τους κόστισε πρωτίστως σε χρόνο.

Η συνέχεια ήταν ενδιαφέρουσα μόνο σε επίπεδο νικητή ειδικών διαδρομών, καθώς Χατζητσοπάνης και Βωβός μοιράστηκαν τις πρωτιές στις έξι ε.δ. με τον πρώτο να είναι ταχύτερος στην 2η, την 3η και την 5η και τον δεύτερο στην 1η, την 4η και την 6η ειδικές διαδρομές.

Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Γρηγόρης Νιώρας – Κώστας Κακκαλής με Subaru Impreza Sti N12, μετά απο μια καλή εμφάνιση και την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι «ΤΑΖ» - Κώστας Σούκουλης (Mitsubishi Lancer EVO 9), Κώστας Σαμαράς – Στέλιος Χαλδαίος (Mitsubishi Lancer EVO 8) και Θανάσης Τσίλης – Διονύσης Μαυροδής (Mitsubishi Lancer EVO 9) της ΛΕΜΑΧ.

Στις επιμέρους κλάσεις και κατηγορίες, στην Α8 επικράτησαν οι Αλέξανδρος Μουρίκης – Χρήστος Κουζιώνης με Mitsubishi Lancer EVO 6 (9οι γενικής), ενώ στην F2 ο Χαράλαμπος Γαζετάς με τον Γιώργο Φασκιώτη (Opel Corsa S1600) της ΑΛΑΜΑΠ, ήταν οι νικητές της κατηγορίας (11οι γενικής).

Στην Α5 οι Θεόδωρος Τσάκαλος – Σταύρος Σταμέλος (TOYOTA Yaris) της ΑΛΑΛ, ήταν αυτοί που επικράτησαν και στην Α6 οι Χρήστος Μπλάνης – Βασίλης Κούγιας (Peugeot 206 XS) της ΑΛΑΛ.

Πρώτοι στην κατηγορία Ε και στην κλάση Ε/11 ήταν οι Γιώργος Χατζηγάκης – Γιάννης Τόλιας (Ford Escort RS) της Λ.Α. Τρικάλων και στην Ε/12 οι Θεμιστοκλής Αρβανίτης – Δημήτρης Παππάς (Mazda 323)  της ΑΛΑΛ.


Ανάμεσα στις κυριότερες εγκαταλείψεις του αγώνα συμπεριλαμβάνονται αυτές των Μανώλη Παναγιωτόπουλου – Μάνου Αχτίδα (Mitsubishi Lancer EVO 9) από έξοδο στην Ε.Δ. 5, των Δημήτρη Νασούλα – Μιχάλη Πατρικούση (Mitsubishi Lancer EVO 9) από μηχανική βλάβη (μονάδα εγκεφάλου) μετά την Ε.Δ. 2, των Γιώργου Πάζη – Μαρίας Κυρλαγκίτση (TOYOTA Yaris) από μηχανική βλάβη (ημιαξόνιο) στην Ε.Δ. 5, των Γιώργου Γκάλλο – Αντώνη Δεληγιάννη (Peugeot 206 Kit Car) από μηχανική βλάβη (ψαλίδι) στην Ε.Δ. 1 και των Gaston Jr. – Νίκου Γιαννόπουλου (Peugeot 106 Rallye) από μηχανική βλάβη στην Ε.Δ. 5.

Το 29ο Ράλλυ Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε αγωνιζόμενους, θεατές και οργανωτές.

Η επόμενη ημέρα θα βρει τα στελέχη της ΑΛΑ Λαμίας, στην προετοιμασία του 30ου και επετειακού Ράλλυ Φθιώτιδας.

[Δελτίο τύπου]

Αποτελέσματα
Γενική
F2


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.018688 seconds. ]