Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
KTM Adventure Training: Travel Enduro is ... Back on The Track!

Τα ΚΤΜ Adventure Training ξεκινούν και πάλι τον Δεκέμβριο στο Λουτράκι.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 - Ανοιχτό κάλεσμα Εκπαίδευσης σε όλους!

Μετά από δύο σχεδόν χρόνιας αποχής από Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες η ΚΤΜ Hellas και ο Νίκος Σπανός επιστρέφουν στο νέο ΚΤΜ Τest & Training Center στο Λουτράκι Κορινθίας.

Στον γνώριμο χώρο που εκατοντάδες ιδιοκτήτες μεγάλων On Off έχουν «μυηθεί» στο χώμα ξεκινάνε τα ανανεωμένα μαθήματα που έχουν χρώμα πορτοκαλί αλλά απευθύνονται, όπως πάντα το έκαναν, σε όλους τους αναβάτες ανεξαρτήτως μάρκας.

Ο Νίκος όντας «απών» από την δράση τα τελευταία δύο χρόνια επιστρέφει μετά από ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα με την σπονδυλική του στήλη που πλέον όμως έχει αποκατασταθεί και του επιτρέπει να οδηγεί με τον παλιό γνώριμο τρόπο τα ΚΤΜ 990 Adventure.

Τα KTM Adventure Training που ξεκινάνε είναι η συνέχεια των σχολείων που επί έξι χρόνια σχεδίαζε και υλοποιούσε το Team της Moto Adventures. Σε αυτήν την ομάδα προστέθηκαν νέοι εκπαιδευτές και  το Support Team της ΚΤΜ Hellas  που έχουν τεράστια εμπειρία στην υλοποίηση Εκδηλώσεων κάθε τύπου.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ΚΤΜ Adventure Trainings σαφώς κουβαλάνε μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία από το παρελθόν και φυσικά θα είναι ανανεωμένα με νέες ασκήσεις ανεβάζοντας στο μέγιστο την αποτελεσματικότητα τους.

Σημαντικό στοιχείο είναι τα δύο επίπεδα εκπαίδευσης και η απολύτως δωρεάν συμμετοχή για όλους τους αναβάτες ανεξαρτήτως μάρκας.

Προσκαλούμε ιδιαίτερα το «δικύλινδρο» κοινό που επί χρόνια μας συνέδεαν στενοί δεσμοί φιλίας και αμέτρητες εμπειρίες στις χωμάτινες διαδρομές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Οι κάτοχοι μεγάλων On Off (Travel Enduro) πρέπει να ξέρουν ότι το Λουτράκι ήταν και ευελπιστούμε  να είναι και στο μέλλον το σχολείο και ο προορισμός τους.
Σχολεία με κύριο μέλημα την ασφάλεια, την οργάνωση, την άρτια γνώση και την προετοιμασία των αναβατών προκειμένου να οδηγούν το αγαπημένο τους On Off ακόμα και στις πιο Extreme συνθήκες.

Ο ρόλος του Νίκου Σπανού ως Εμπορικού Διευθυντή της ΚΤΜ Hellas δημιουργεί απλά τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου τα Σχολεία να εξελιχθούν πιο πολύ από ποτέ αλλά και να δείξει τον Κόσμο της ΚΤΜ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το πρώτο σχολείο ΚΤΜ Adventure Training – Level 1 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 και οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες κρατώντας υψηλό το επίπεδο του μαθήματος όπως πάντα.

Σύντομες Πληροφορίες Σχολείου

Διάρκεια Υποβολής Συμμετοχών
: 1 έως 30 Νοεμβρίου 2010.
Κόστος Συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους κατόχους μεγάλων On Off
Σύνολο Συμμετοχών: 25 αναβάτες
Επίπεδο Σχολείου: ΚΤΜ Adventure Training – Level 1 (αρχάριοι)
Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Αναβατών: Νίκος Σπανός
Instructors Team: Γιώργος Ζωγραφάκης, Κώστας Σμυρνιώτης, Νίκος Σπανός
Support Team: Στάθης Κοσμίδης

Το πλήρες πρόγραμμα των σχολείων των ΚΤΜ Adventure Training 2010 έχει ήδη αναρτηθεί στο επίσημο ιστότοπο της ΚΤΜ Hellas www.ktm.gr

Δηλώσεις Συμμετοχής και πληροφορίες
Υπεύθυνη Γραμματείας ΚΤΜ Adventure Tours
Ελένη Παππά
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 99 27 212
E mail: eleni.pappa@ktm.gr

Κατεβάστε το έντυπο συμμετοχής πατώντας εδώ


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.038916 seconds. ]