Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Πρωτάθλημα Enduro 2011 -1oς αγώναςΑυλαία – πυροκροτητής!

Με έναν αγώνα βγαλμένο από σενάριο χολυγουντιανής ταινίας ξεκίνησε την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου το φετινό πρωτάθλημα Enduro.
Σκηνοθέτης η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων, παραγωγός η Αθλητική ΜΟΤΟΕ και πρωταγωνιστές οι συνήθεις ύποπτοι (οι κορυφαίοι έλληνες αθλητές του χώρου) μαζί με κορυφαίους πρωταγωνιστές από γειτονικούς θιάσους (πρωτάθλημα Motocross).
Σκηνικό, οι καταπράσινες περιοχές, λίγο έξω από την πόλη των Μεγάρων, στον δρόμο προς το Αλεποχώρι και θεατές…..υπεράφθονοι και ενθουσιώδεις!

Κορυφαίο σημείο του αγώνα; Ο τερματισμός της 6ης και τελευταίας ειδικής διαδρομής που εδραίωσε την τελική κατάταξη στην οποία οι 3 πρώτοι αθλητές, μετά 7,5 ώρες αγώνα, εμφανίστηκαν με συνολική διαφορά 2,2 δευτερολέπτων !

Και όχι μόνο αυτό, στην άτυπη μάχη «Εντουράδων» έναντι «Μοτοκροσάδων» οι πρώτοι πήραν γλυκιά νίκη στο πρόσωπο του Βασίλη Σιαφαρίκα (Ε3 - Honda) οι δεύτεροι όμως είχαν 2 εκπροσώπους τους στην πρώτη 3άδα και καιροφυλακτούν!

Αλλά και εντός του Motocross στρατόπεδου, οι λογαριασμοί έμειναν ανοικτοί αφού ο Δημήτρης Βαγγελάκος (Yamaha) επικράτησε οριακά στην Ε2 του Παναγιώτη Κουζή (Husqvarna) από τον έχανε στις πίστες του ΜΧ πέρισυ.

Προσθέστε τις νίκες σε ειδικές διαδρομές των κορυφαίων στην «μικρή» κατηγορία Ε1, του Γιάννη Τρίγκα (Yamaha) και του συμπατριώτη του (Τρίκαλα) Αλέξη Ζώρα (ΚΤΜ) για μπείτε στο εκρηκτικό κλίμα του φετεινού πρωταθλήματος όπως το δρομολόγησαν οι εξελίξεις στα Μέγαρα.

Και αν δεν ήταν η ασφυκτική αγωνία των χρόνων από ειδική διαδρομή σε ειδική διαδρομή, θα ήταν το άφθονο θέαμα που προσέφερε η διαδρομή του αγώνα συνολικά το θέμα της συζήτησης, με την Ειδική Διαδρομή 1 να παίρνει τα πρωτεία και να «αναγκάζει», ευχάριστα, εκατοντάδες θεατές σε περπατούν σε πράσινα μονοπάτια για να απολαύσουν, από αμφιθεατρικά σημεία, τους αγωνιζόμενους να οδηγούν οριακά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ξαναγυρίζοντας στα αγωνιστικά, να σημειώσουμε τις 94 συμμετοχές σε περίοδο κρίσης και μάλιστα συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, να τονίσουμε την παρουσία 3 γυναικών στην αντίστοιχη κατηγορία η οποία σύμφωνα με την προκήρυξη μέτρησε κανονικά (η Λένα Αγελαδοπούλου με την δίχρονη ΚΤΜ της κυριάρχησε εδώ), να προσέξουμε τις 14 συμμετοχές στην, επιδοτούμενη από την ΑΜΟΤΟΕ, κατηγορία των Νέων όπου ο, ουσιαστικά τοπικός, Κίμωνας Καράμπελας (Gas Gas) «άρπαξε» την νίκη από τον Θεσσαλονικιό Γιώργο Δαργινάκη (Beta) για μισό δευτερόλεπτο στην τελευταία ειδική διαδρομή.

Άνετα επικράτησε ο πάντα καλοσυνάτος Μανώλης Νανάκος (ΚΤΜ) στους Βετεράνους, ενώ, στην κατηγορία ΕΒ, ο Γιαννιώτης Γ. Μπούτζας (Honda), αν και ταχύτερος στις ειδικές διαδρομές, έχασε οριακά (0,5’’) την νίκη από τον Λαρισαίο Ευαγ.Τσίλα (ΚΤΜ) λόγω ποινής 10’’ στην εκκίνηση.

Με την αγωνία στο κατακόρυφο, αθλητές, αθλήτριες, ομάδες, σωματεία, υποστηρικτές και θεατές θα παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στον διήμερο αγώνα που θα διοργανώσει η Λέσχη της Βέροιας στο 3ήμερο της 25ης Μαρτίου.

Αποτελέσματα
 
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.041333 seconds. ]