Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Croatia Trophy 2013 - 100% Off-Road απόλαυση!Σκληρός αγώνας για ικανά τετρακίνητα πληρώματα αλλά και αναβάτες ATV!


Επιστροφή στην Κροατία για τους λάτρεις των Trophy!
Η επόμενη έκδοση του φημισμένου αγώνα είναι έτοιμη και περιμένει τα πληρώματα για μια ακόμα σκληρή μάχη στα δάση. Φέτος ο επταήμερος αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ 2 και 9 Μαίου.

Λάσπη, περιπέτεια και δυσκολίες συνθέτουν το παιχνίδι!

Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα, η απαιτητική πλοήγηση μέσα στα συναρπαστικά δάση της Κροατίας, τα οποία μόλις έχουν αναρρώσει από το χιονιά.

Ολοήμερη οδήγηση μέσα στα μαλακά βαλτώδη εδάφη και απαγόρευση χρήσης GPS θα φέρουν τα πληρώματα στα όριά τους για μια ακόμα χρονιά. Η συμμετοχή εδώ είναι ανά όχημα.


Οι τρεις κατηγορίες οχημάτων είναι η απαιτητική Trophy Class και η ευκολότερη Adventure Class για τα αυτοκίνητα ενώ τα ATV έχουν το δικό τους χώρο στην συναρπαστική ATV Class!

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα αυτοκίνητα και ATV που έχουν άδεια κυκλοφορίας και ασφάλιση, αλλά δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στα πρωτότυπα.

Η διαφορά μεταξύ της Trophy Class και της Adventure Class επικεντρώνεται στο Road Book το οποίο είναι σαφώς πιο κατατοπιστικό στην κατηγορία Adventure καθώς και στο ότι αποφεύγει τα πιο απαιτητικά σημεία.

Οι μόνες διαφορές στον απαιτούμενο εξοπλισμό είναι ότι στην κατηγορία Trophy εκτός από τον εργάτη μπροστά είναι υποχρεωτικός και ο εργάτης πίσω.
Για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, επιτρέπεται να ξεκινήσουν στην Trophy Class και αν τα βρουν σκούρα, να μεταπηδήσουν στην κατηγορία Adventure.
Σε όλες τις κατηγορίες είναι υποχρεωτικά τα ελαστικά με έγκριση για χρήση στο δρόμο. Δεν επιτρέπεται η κατοχή – χρήση GPS, ενώ απαγορεύεται και η χρήση κινητών με εξαίρεση τις περιπτώσεις ανάγκης.

Οι κανόνες του αγώνα είναι πολύ απλοί επικεντρώνονται κυρίως στο οποιοδήποτε παράπτωμα σε θέτει εκτός αγώνα, ενώ για παραπτώματα όπως η χρήση GPS – ασύρματου ή κινητού, ξεκινούν με χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ και αποκλεισμό στην επόμενη παράβαση.

Ήδη οι συμμετοχές αγγίζουν τις 100 και πλησιάζουν στο όριο του αγώνα.
Πληρώματα από όλη την Ευρώπη δίνουν και πάλι το παρόν και για μια ακόμα φορά ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός.
Η περιοχή Staro selo Topusko που διεξάγεται ο αγώνας, βρίσκεται στο κέντρο της Κροατίας 1400 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 160 χιλιόμετρα από το Zagreb.

Κόστος συμμετοχής ανα όχημα (4Χ4 ή ATV) 1400 ευρώ.
Στο κόστος περιλαμβάνεται η συμμετοχή, η διαμονή στην κατασκήνωση του αγώνα και οι διατροφή catering τις ημέρες του αγώνα για το πλήρωμα.

Κόστος για όχημα service μέχρι 3.5t: 250 ευρώ
Κόστος για όχημα service πάνω από 3.5t: 350 ευρώ
Κόστος ανα trailer: 150 ευρώ
Κόστος για κάθε άτομο service/θεατές: 250 ευρώ

Το Off-Road.gr συνεργάζεται με τους οργανωτές, καλύπτει επίσημα τον αγώνα και θα σας μεταφέρει εκεί όπως πάντα!

Πληροφορίες στο site του αγώνα www.croatia-trophy.org, στο forum του Off-Road.gr και στο 697 5923759.Για πρώτη φορά και Ελληνική συμμετοχή στον αγώνα!

Οι Πάνος Μακρινός - Γιάννης Ζαούρης θα συμμετέχουν στην Trophy Class με Land Rover Defender 100. Η ομάδα, μέλος της Αγωνιστικής Ομάδας 4Χ4 Εύβοιας, έχει βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύει για να προετοιμάσει το αυτοκίνητο για το σκληρό αγώνα και να εκπροσωπήσει τα Ελληνικά χρώματα!


Μακρινός - Ζαούρης - Defender

Το ενδιαφέρον από Ελληνικής πλευράς για τον φετινό αγώνα, είναι μεγάλο, καθώς και άλλες Ελληνικές ομάδες αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή!


Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

Κείμενο: [Σπύρος Κατσιμαλής]
Φωτογραφίες: [Damir Pildek - Croatia Trophy]


Σχετικά Downloads – Links
Croatia-Trophy.org
Συζήτηση στο forumΜια μικρή γεύση από το 2012

Λίστα συμμετοχών έως 22/3
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.027514 seconds. ]