Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

  Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες ο Σύλλογος Τετρακίνησης Βορείου Ελλάδος (ΣΤΕΒΕ) στη γραφική Καστοριά. Ξεκίνησε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου από το γνωστό μέρος αναχώρησης των εκδρομών αυτής της λέσχης, το PARKING του ΚΤΕΟ στις 9.30.το πρωί.44 οχήματα κάθε τύπου μαζεύτηκαν εκεί και ξεκίνησαν για τη Καστοριά.

Είναι γνωστές οι πλάκες της διαδρομής με το CB και έτσι εν μέσω πειραγμάτων η διαδρομή δε φάνηκε μεγάλη για κανέναν.

Μόνο οι άτυχοι Αντώνης και Κώστας τη πάτησαν που χάλασε το CB τους και δε μπορούσαν να μιλήσουν αλλά μόνο να ακούν με αποτέλεσμα να ακούνε τα εξ αμάξης χωρίς να μπορούν να ανταποδώσουν.

Η άφιξη έγινε στο χωριό Δισπηλιό 4 χιλιόμετρα πριν τη Καστοριά και αμέσως μετά τη τακτοποίηση των προσωπικών ειδών στα δωμάτια ξεκινήσαμε για να πάμε να δούμε τον προϊστορικό οικισμό του Λημναίου.

Αμέσως μετά συγκεντρωθήκαμε έξω από τη νομαρχία Καστοριάς όπου αντιπροσωπεία του νομάρχη της Καστοριάς μας υποδέχτηκε και επίσημα στο νομό τους και μας είπε και κάποια χρήσιμα στοιχεία για τη περιοχή.

Στη συνέχεια μας ξενάγησαν με συνοδεία περιπολικών στη πόλη με αποτέλεσμα να γίνει πανζουρλισμός στη μικρή πόλη λόγω της ύπαρξης των 44 οχημάτων μας.

Απαραίτητη ήταν και η βόλτα γύρω από τη λίμνη και μετά όλοι με τα μούτρα στο φαγοπότι.

Υπήρξε βέβαια και κάποιο πρόβλημα όταν οι παντρεμένοι είδαν το βράδυ τους λεύτερους να συνεχίζουν τη νυχτερινή βόλτα ενώ οι ίδιοι δε μπορούσαν να ακολουθήσουν και όχι μόνο αυτό αλλά έπρεπε να υποστούν και τα πειράγματά τους.
Τα γέλια των ανύπαντρων βέβαια ακούστηκαν σε όλη τη Καστοριά.

Δεν γνωρίζουμε αν το ρεπορτάζ της επόμενης μέρας στο ALTER που ανέφερε για επεισόδιο στη Καστοριά με 2 παντρεμένες και 4 άντρες που τους «τάισαν» VIARGA και κατέληξαν στο νοσοκομείο αν εμπλέκονταν οι εν λόγω ανύπαντροι.!!!!!!!!(Δε μας επιτρέπετε άλλωστε να μαρτυρήσουμε)

Σοβαρά τώρα:
Την επόμενη μέρα το πρωί αναχώρηση για Μεσοποταμιά, Νεστόριο, Πηγή και Αρένες που βρίσκεται σε υψόμετρο 2450 μέτρων και εκεί βρισκόταν το «νοσοκομείο των ανταρτών» αλλά και σε 2 πανέμορφες λίμνες οι οποίες φιλοξενούν το μοναδικό είδος ψαριού επ ονόματι βρακάκια και αφορά ψάρι με ουρά βατράχου και κεφάλι ωαριού.

Στη διαδρομή έγινε και κάποια στάση για πικ νικ που παραλίγο να εξελιχτεί σε μεγάλο γλέντι όταν κάποιοι σκέφτηκαν να βγάλουν ψησταριές αλλά………….

Συνέχεια για Δήμο Ακριτών όπου μας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κος Τιτονίδης αλλά και ο ταξίαρχος της περιοχής..

Ακολούθησε επίσκεψη (όλων των επισήμων αλλά και των κατοίκων του χωριού) στο ακριτικό φυλάκιο της Διποταμιάς στα σύνορα με την Αλβανία για να δώσουμε λίγη χαρά μαζί με κάποια συμβολικά δώρα στους φαντάρους μας.
(Για να μην ξεχνάμε πόσο μοναχικά ήταν στα φυλάκια και πόσο χαιρόμασταν όταν βλέπαμε κανέναν περαστικό)

Εκείνοι μας ανταπέδωσαν την αγάπη τους με ζεστή παραδοσιακή φασολάδα

Μια απίθανη φιλοξενία απ όλους

Η συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη όπου και τερμάτισε αυτή η εκδρομή που μας βοήθησε να ξεφύγουμε έστω και για ένα Σαββατοκύριακο από τη ρουτίνα της πόλης μας.

Το κόστος της εκδρομής ήταν
Δίκλινο 50,00 € με πρωινό
Τρίκλινο 66,00 €
Τετράκλινο 82,00 €
Και συμμετοχή για κάθε άτομο 3,00 € !!!!!!!!!

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που πρέπει να στηρίζουμε τους συλλόγους για να μπορούμε να έχουμε φτηνές και ωραίες εκδρομές

Το πρόγραμμα των επόμενων εκδρομών έχει εξής:

18-19 Οκτώβρη Εκδρομή στο καταφύγιο Ροδόλιθου (στα σύνορα Σερρών – Δράμας). Υπεύθυνος Μπογιατζής

25-26-27-28 Οκτώβρη Αλεξανδρούπολη και Δάσος Δαδιάς και ασφαλώς και συνάντηση με κοινή εκδρομή με τη Λέσχη 4Χ4 Ορεστιάδας (πάντα στα πλαίσια της στενής συνεργασίας με όλους τους συλλόγους της Ελλάδος και ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο σύλλογο προβλέπεται βραδυνό φαγοπότι από τα γνωστά!!!) ενώ τις ίδιες μέρες η αγωνιστική ομάδα της λέσχης θα βρίσκεται στην Αθήνα για τον επίσημο αγώνα TRIAL 4Χ4. (υπεύθυνοι Παπαδόπουλος, Καδεμνόγλου )

8-9 Νοέμβρη Εκδρομή στο καταφύγιο Σαρακατσάνας (Πιέρια Όρη)(υπεύθυνος Σαρακινίδης)

22-23 Νοέμβρη Εκδρομή στις Δρυάδες στη λίμνη Πλαστήρα(υπεύθυνος Μπογιατζής)

13-14 Δεκέμβρη Εκδρομή σε Γρεβενά-Βάγια Κάλντα(υπεύθυνος Σταματάκης)

Ο ΣΤΕΒΕ σας περιμένει στα γραφεία του Αθ. Σταγειρίτη 53 Α Τούμπα με τηλ και fax το 2310941007 για να γνωρίσετε μαζί τους τις πανέμορφες περιοχές της χώρας μας

Πολύ σύντομα κοντά μας με το www.stebe.gr η μέσω του site των συλλόγων www.4wd-hellas.gr (και τα 2 προς το παρών υπό κατασκευή).


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.041244 seconds. ]