Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Ράλλυ Ακρόπολις 2004: Συνέντευξη Τύπου 24ης Μαΐου 2004


10,9,8,7,6,5,4,3,2,1... πάμε!
Δέκα ημέρες απομένουν μέχρι την εκκίνηση Ράλλυ Ακρόπολις 2004, 6ου αγώνα του – ιδιαίτερα συναρπαστικού και φέτος – Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ...

Αθήνα 24 Μαΐου 2004: σε Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Ράλλυ Ακρόπολις 2004, 6ου αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν πλήρως για το χαρακτήρα του αγώνα καθώς και για τις νέες δυνατότητες που δίνονται στους θεατές για την παρακολούθησή του.
Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε ο Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται κοντά στο μεγάλο εθνικό μας αγώνα με κάθε τρόπο και ευχήθηκε στην ΕΛΠΑ έναν επιτυχημένο αγώνα που να αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα, ενόψει μάλιστα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο πάνελ μίλησαν ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα και Πρόεδρος της ΕΛΠΑ κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος, η αλυτάρχης κα. Ανίτα Πασαλή και ο υπεύθυνος για την εμπορική αξιοποίηση του αγώνα κ. Κώστας Λαμάρης.

Η πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις 2004 θα γίνει την Πέμπτη 3 Ιουνίου στις 18:45 για πρώτη φορά στη Λιλαία και η δράση, για πληρώματα και θεατές, θα ξεκινήσει αμέσως μετά (στις 19:00) με τη διεξαγωγή της 1ης υπερειδικής του αγώνα.
Ο τερματισμός θα γίνει, όπως και πέρυσι, στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας την Κυριακή 6 Ιουνίου, στις 14:53. Ο τριήμερος αγώνας αποτελείται από 22 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 377,13 χλμ. ενώ το συνολικό μήκος των διαδρομών του φτάνει τα 1438,48 χλμ.

Σχετικά με το πώς ανταποκρίνεται η οργάνωση του αγώνα στη νέα εποχή, μετά τον εορτασμό των 50 χρόνων πέρυσι, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα και Πρόεδρος της ΕΛΠΑ κ. Δεσποτόπουλος είπε:
«Η διοργάνωση ενός αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος είναι μία περίπλοκη υπόθεση η οποία συναντά όλο και περισσότερες απαιτήσεις. Τα διεθνή στάνταρ ανεβαίνουν κάθε χρόνο και ο ανταγωνισμός από νέες χώρες που μπαίνουν στο ημερολόγιο του WRC είναι μεγάλος.
Η επιτυχία μιας τέτοιας διοργάνωσης εξαρτάται, λοιπόν, από τον επαγγελματισμό όλων όσοι εμπλέκονται σ’ αυτή, από τον αλυτάρχη μέχρι τον τελευταίο κριτή. Η επαρκής χρηματοδότηση του αγώνα, από την άλλη, είναι κλειδί για την επιτυχία του, δεδομένου ότι οι οργανωτικές απαιτήσεις σε ανθρώπινο και υλικοτεχνικό δυναμικό, αυξάνονται κάθε χρόνο.
Φέτος, λοιπόν, θελήσαμε να δώσουμε ένα περισσότερο επιχειρηματικό χαρακτήρα στον εθνικό μας αγώνα, γι’ αυτό και ξεκινήσαμε μία στενή συνεργασία με τον κ. Κώστα Λαμάρη, έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη εμπειρία από διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και απτή σχέση με την αγορά.
Φέτος, έχει γίνει μόνο η αρχή. Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας θα φανούν στα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Δεσποτόπουλος μίλησε και για τις νέες δυνατότητες παρακολούθησης που θα έχουν φέτος οι θεατές του αγώνα τονίζοντας ότι:
«η πρόσβαση στις ε.δ. και στο σέρβις παρκ είναι και θα παραμείνει ελεύθερη για τους θεατές γιατί ας μην ξεχνάμε ότι το Ράλλυ Ακρόπολις ανήκει – και πρέπει να ανήκει – σε όλους χωρίς αντίτιμο, αντίθετα με την τάση που επικρατεί διεθνώς.
Από την άλλη, το εισιτήριο για την υπερειδική είναι στα ίδια περυσινά επίπεδα ενώ για όσους επιζητούν ιδιαίτερη φιλοξενία, έχουμε φροντίσει να εγκαταστήσουμε τέντες VIP σε επιλεγμένες ειδικές διαδρομές και στη Λιλαία».

Στη συνέχεια, η αλυτάρχης του αγώνα κα. Ανίτα Πασαλή, παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα και τη διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις 2004, εξήγησε τη διαδικασία του flexi service που θα δούμε για πρώτη φορά φέτος και έδωσε – όπως πάντα – ιδιαίτερη έμφαση, τόσο στην ασφάλεια πληρωμάτων και θεατών, όσο και στην προστασία της φύσης, στις περιοχές απ’ όπου διέρχεται ο αγώνας. Σχετικά με τη μορφή του Ράλλυ Ακρόπολις 2004, η κα Πασαλή είπε:
«Καταρχήν, πρόθεσή μας ήταν φέτος να προσθέσουμε περισσότερες νέες ειδικές διαδρομές με στόχο να τονίσουμε το ενδιαφέρον των πληρωμάτων και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο θέαμα στους θεατές.
Όμως, ο περιορισμένος χρόνος που έχουν τα πληρώματα για αναγνωρίσεις – την Τετάρτη και την Πέμπτη, όπως ορίζουν οι φετινοί κανονισμοί – μας υποχρέωσαν να επανέλθουμε σε μία πιο γνώριμη μορφή αγώνα, ο οποίος, όμως, παραμένει – κατά γενική ομολογία – ένας από τους συναρπαστικότερους ολόκληρου του πρωταθλήματος».

Αναφερόμενη στη διαδικασία της εκκίνησης στη Λιλαία και στη διεξαγωγή της υπερειδικής, τρεις φορές μάλιστα, η κα Πασαλή δήλωσε:
«Δεδομένου ότι ήταν πρακτικά αδύνατο – λόγω του φορτωμένου προγράμματος της Πέμπτης - να φέρουμε τα πληρώματα στην Αθήνα για την εκκίνηση, επιλέξαμε το χώρο της Λιλαίας ως το ιδανικό σημείο εκκίνησης του Ράλλυ Ακρόπολις 2004 και αποφασίσαμε να συνδυάσουμε την τελετή με πραγματική δράση από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Έτσι, τα πληρώματα, αφού περνούν τη ράμπα της εκκίνησης, θα δίνουν αμέσως μάχες μεταξύ τους μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών. Όσον αφορά δε την ομαλή διεξαγωγή της υπερειδικής, με την πείρα που έχουμε αποκτήσει, να είστε σίγουροι ότι τα περυσινά προβλήματα δεν θα επαναληφθούν».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Λαμάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δυναμική που έχει σήμερα το Ράλλυ Ακρόπολις ως «εργαλείο» προβολής και διαφήμισης για ελληνικές και διεθνείς εταιρίες. Για τη φιλοξενία των θεατών στην υπερειδική και στις ε.δ., ο κ. Λαμάρης είπε:
«θα ήθελα να επιβεβαιώσω άπαντες ότι η φιλοξενία των θεατών θα είναι άψογη. Στην υπερειδική, συγκεκριμένα, όλοι οι θεατές θα κάθονται σε αριθμημένες θέσεις και οι θέσεις πάρκινγκ που έχουν προβλεφτεί είναι υπεραρκετές. Επίσης, δίνουμε φέτος τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν αυτοκίνητο, να πραγματοποιήσουν μονοήμερες εκδρομές με λεωφορεία προς την υπερειδική, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τη Λαμία, με πολύ χαμηλό εισιτήριο.
Τέλος, τόσο στη Λιλαία όσο και σε επιλεγμένες ειδικές διαδρομές, δίνουμε τη δυνατότητα φιλοξενίας VIP σε όσους θεατές επιζητούν το κάτι παραπάνω, ενώ τα ταξιδιωτικά πακέτα μίας έως τεσσάρων ημερών που προσφέραμε, δίνουν άλλη διάσταση σ’ αυτό που λέμε παρακολούθηση του αγώνα».

Τέλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, κ. Α. Τεμπερίδης, παρουσίασε το ημερήσιο πρόγραμμα του Acropolis Rally Radio 98,5 που θα εκπέμπει – για πρώτη φορά φέτος - σε απευθείας μετάδοση από το σέρβις παρκ της Λαμίας, σε συνεργασία με τον τοπικό σταθμό «Κανάλι ΕΝΑ», καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Με την αιγίδα: Νομαρχίας Φθιώτιδος , Νομαρχίας Φωκίδος, Δήμου Λαμίας, Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, Εμπορικού Επιμελητηρίου Λαμίας, Δήμου Παρνασσού
Χορηγοί: Renault, Europcar Χορηγοί Υπερειδικής Λιλαίας: Marlboro, Εγνατία Ασφαλιστική, Puma, Shell Helix, Renault Υποστηρικτές: Kia Motors, Σ.Ε.Α.Α., Shell Helix
Επίσημοι προμηθευτές: Υγεία, Inmarsat, Χάρτες Road, Ζαγόρι
Χορηγοί Επικοινωνίας: Men’s Health, Acropolis Radio (ENA Plus) 98,5
Επίσημο site του αγώνα: http://www.acropolisrally.gr
Χάρτης του αγώνα

Με "κλικ" μεγαλώνει

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ


           
FIA
 
ΑΑ
No
 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΕΘΝ.
ΠΛΗΡΩΜΑ
ΕΘΝ.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΟΜΑΔΑ
Priority
 
 
1
5
M
MARLBORO PEUGEOT TOTAL
F
GRÖNHOLM Marcus - RAUTIAINEN Timo
FIN/FIN
PEUGEOT 307
A/8
1
 
2
3
M
CITROEN - TOTAL
F
LOEB Sébastien - ELENA Daniel
F/MC
CITROEN Xsara
A/8
1
 
3
7
M
FORD MOTOR Co Ltd
GB
MARTIN Markko - PARK Michael
EE/GB
FORD Focus RS WRC 04
A/8
1
 
4
1
M
555 SUBARU WORLD RALLY TEAM
GB
SOLBERG Petter - MILLS Philip
N/GB
SUBARU Impreza WRC 2004
A/8
1
 
5
4
M
CITROEN - TOTAL
F
SAINZ Carlos - MARTI Marc
E/E
CITROEN Xsara
A/8
1
 
6
8
M
FORD MOTOR Co Ltd
GB
DUVAL François - PREVOT Stephane
B/B
FORD Focus RS WRC 04
A/8
1
 
7
6
M
MARLBORO PEUGEOT TOTAL
F
ROVANPERÄ Harri - PIETILAINEN Risto
FIN/FIN
PEUGEOT 307
A/8
1
 
8
2
M
555 SUBARU WORLD RALLY TEAM
GB
HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
FIN/FIN
SUBARU Impreza WRC 2004
A/8
1
 
9
14

SUPSET
FIN
TUOHINO Janne - AHO Jukka
FIN/FIN
FORD Focus WRC 02
A/8
2
 
10
9
M
MITSUBISHI MOTORS MOTOR SPORTS
GB
PANIZZI Gilles - PANIZZI Hervé
F/F
MITSUBISHI Lancer WRC 04
A/8
1
 
11
15
  VALIMAKI JUSSI
FIN
VALIMAKI Jussi - HONKANEN Jakke
FIN/FIN
HYUNDAI Accent WRC
A/8
2
 
12
16
  BOZIAN RACING
F
CARLSSON Daniel - ANDERSSON Mattias
S/S
PEUGEOT 206 WRC
A/8
2
 
13
10
M MITSUBISHI MOTORS MOTOR SPORTS
GB
SOLA Daniel - AMIGO Xavier
E/E
MITSUBISHI Lancer WRC 04
A/8
1
 
14
11
  SKODA
CZ
SCHWARZ Armin - HIEMER Manfred
D/D
SKODA Fabia WRC
A/8
2
 
15
12
  SKODA
CZ
GARDEMEISTER Toni - LUKANDER Paavo
FIN/FIN
SKODA Fabia WRC
A/8
2
 
16
17   BOZIAN RACING
F
VOUILLOZ Nicolas - GIRAUDET Denis
F/F
PEUGEOT 206 WRC
A/8
2
 
17
18   STOHL MANFRED
A
STOHL Manfred - Ms MINOR Ilka
A/A
FORD FOCUS WRC
A/8
2
 
18
19   WARMBOLD ANTONY
D
WARMBOLD Antony - Ms PRICE Gemma
D/GB
FORD Focus RS WRC 02
A/8
2
 
19
20   BERES JOSEF
SK
BERES Josef - STARY Petr
SK/CZ
HYUNDAI Accent WRC
A/8
2
 
20
21   KRESTA ROMAN
CZ
KRESTA Roman - TOMANEK Jan
CZ/CZ
FORD Focus RS WRC 02
A/8
2
 
21
22   AS DRIVER
GB
GINLEY Alistair - KENNEDY Rory
GB/IRL
SUBARU IMPREZA WRC 03
A/8
2
 
22
23   EGNATIA ASFALISTIKI SA
GR
VOVOS Aris - "EL - EM"
GR/GR
FORD Focus WRC 03
A/8
2  
23
24   VIITA JARI
FIN
VIITA Jari - HANTUNEN Timo
FIN/FIN
FORD Focus RS WRC 03
A/8
2  
24
25   PAPADIMITRIOU JOHN
GR
PAPADIMITRIOU John - HARRYMAN Allan
GR/IRL
FORD Focus WRC 03
A/8
2  
25
26   BOZIAN RACING
F
PEREZ COMPANC Luis - VOLTA Jose-Maria
RA/RA
PEUGEOT 206 WRC
A/8
   
 
26
39
  BERNARDI NICOLAS
F
BERNARDI Nicolas - FORTIN Jean-Marc
F/B
RENAULT Clio Super 1600
A/6
3
 
27
32
  AAVA URMO
EE
AAVA Urmo - SIKK Kuldar
EE/EE
SUZUKI Ignis Super 1600
A/6
3
 
28
36
  MEEKE KRIS
GB
MEEKE Kris - PATTERSON Chris
GB/GB
OPEL Corsa Super 1600
A/6
3
 
29
34
  BROCCOLI ALESSANDRO
RSM
BROCCOLI Alessandro - AGNESE Giovanni
RSM/I
FIAT Punto Super 1600
A/6
3
 
30
51
  COLS LARRY
B
COLS Larry - GODDE Filip
B/B
RENAULT Clio Super 1600
A/6
3
 
31
31
  BALDACCI MIRCO
RSM
BALDACCI Mirco - BERNACCHINI Giovanni
RSM/I
SUZUKI Ignis Super 1600
A/6
3
 
32
37
  CECCHETTINI LUCA
I
CECCHETTINI Luca - ARENA Nicola
I/I
RENAULT Clio Super 1600
A/6
3
 
33
45
  ANDERSSON PER-GUNNAR
S
ANDERSSON Per-Gunnar-ANDERSSON Jonas
S/S
SUZUKI Ignis Super 1600
A/6
3
 
34
42
  BIASION MATHIEU
F
BIASION Mathieu - DOMENECH Eric
F/F
FIAT Punto Super 1600
A/6
3
 
35
33
  WILKS GUY
GB
WILKS Guy - PUGH Phil
GB/GB
SUZUKI Ignis Super 1600
A/6
3
 
36
35
  KATAJAMAKI KOSTI
FIN
KATAJAMAKI Kosti - ALANNE Timo
FIN/FIN
SUZUKI Ignis Super 1600
A/6
3
 
37
38
  FEGHALI ABDO
RL
FEGHALI Abdo - MATAR Joseph
RL/RL
FORD Fiesta Super 1600
A/6
3
 
38
40
  CHICHERIT GUERLAIN
F
CHICHERIT Guerlain - BAUMEL Matthieu
F/F
CITROEN Saxo Super 1600
A/6
3
 
39
41
  BARRATT NATALIE
GB
Ms BARRATT Natalie - WILLIAMSON Carl
GB/GB
RENAULT Clio Super 1600
A/6
3
 
40
43
  LATVALA JARI-MATTI
FIN
LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
FIN/FIN
FORD Fiesta Super 1600
A/6
3
 
41
44
  SCORCIONI ALAN
I
SCORCIONI Alan - DADDOVERI Massimo
I/I
FIAT Punto Super 1600
A/6
3
 
42
46
  PONS XAVIER
E
PONS Xavier - JULIA Oriol
E/E
FIAT Punto Super 1600
A/6
3
 
43
47
  TABATON LUCA
I
TABATON Luca - Ms ROVEGNO Gisella
I/I
FIAT Punto Super 1600
A/6
3
 
44
48
  RAUTENBACH CONRAD
ZW
RAUTENBACH Conrad - STURLA Tim
ZW/GB
OPEL Corsa Super 1600
A/6
3
 
45
49
  BETTI LUCA
I
BETTI Luca - DEL GRANDE Paolo
I/I
PEUGEOT 206 Super 1600
A/6
3
 
46
50
  MARSHALL OLLY
GB
MARSHALL Olly - PARRY Craig
GB/GB
RENAULT Clio Super 1600
A/6
3
 
 
47
61   DAVID SUTTON CARS LTD
GB
BLOMQVIST Stig - Ms GONI Ana
S/YV
SUBARU Impreza WRX STI
N/4
 
48
62   TSOLAKIDIS SOCRATIS
GR
TSOLAKIDIS Socratis - PAVLIDIS Socratis
GR/GR
MITSUBISHI Lancer EVO 7
N/4
 
A
49
63   HATZITSOPANIS PANAYIOTIS
GR
HATZITSOPANIS Panagiotis -
GR/GR
MITSUBISHI Lancer EVO 7
N/4
  A
50
64   PETALIDIS THEODOROS
GR
PETALIDIS Theodoros - SAMARTZIS Ioannis
GR/GR
MITSUBISHI Lancer EVO 7
N/4
 
A
51
65   APOSTOLOU KOSTAS
GR
APOSTOLOU Kostas - BELLAS Dionissis
GR / GR
MITSUBISHI Lancer EVO 6
A/8
 
A
52
66   AL-QASSIMI KHALID
UAE
AL-QASSIMI Khalid - ORR Michael
UAE/IRL
SUBARU Impreza
N/4
 
A
53
67   OGLIARI GIACOMO
I
OGLIARI Giacomo - ZOLLER Johann
I/CH
MITSUBISHI Lancer EVO 6
N/4
 
A
54
68   NASSOULAS DIMITRIS
GR
NASSOULAS Dimitris - GALERAKIS Josef
GR/GR
MITSUBISHI Lancer EVO 7
N/4
 
A
55
69   PANAGIOTOPOULOS EMMANUEL
GR
PANAGIOTOPOULOS E-PETROPOULOS Dionissis
GR/GR
MITSUBISHI Lancer EVO 8
N/4
 
A
56
70   "LEONIDAS"
GR
LEONIDAS - KOTSALIS George
GR/GR
RENAULT Megane Maxi Kit Car
A/7
  A
57
71   HELLENIC POLICE
GR
NIORAS Grigoris - GOUSSETIS Anastasios
GR/GR
SUBARU Impeza WRX
N/4
 
58
72   4 TROXOI
GR
TSADARIS Nikos - KOUNITIS Nikos
GR/GR
MITSUBISHI Lancer EVO 7
N/4
 
59
73   MOSHOUTIS PAVLOS
GR
MOSHOUTIS Pavlos - KAIRIS George
GR/GR
MITSUBISHI Lancer EVO 6 N/4
  A
60
74   ALPHA BANK
GR
PANAGIOTOUNIS Elias - VELLIS George
GR/GR
MITSUBISHI Lancer EVO 6 N/4
 
61
75   HALKIAS EFTHIMIOS
GR
HALKIAS Efthimios - PATRIKOUSSIS Mihalis
GR/GR
MITSUBISHI Lancer EVO 8
N/4
  A
62
76   SUBARU SPORT CENTER
GR
PLATIS Christos - NASSIOPOULOS Nikos
GR/GR
SUBARU Impreza WRX STI
N/4
 
63
77   HATZITSOPANIS SOTIRIS
GR
HATZITSOPANIS Sotiris -
GR/GR
SUBARU Impreza WRX
N/4
  A
64
78   ERRANI RICCARDO
I
ERRANI Riccardo -
I/I
MITSUBISHI Lancer EVO 6
N/4
 
A
65
79   KALTSOUNIS HARIS
GR
KALTSOUNIS Haris - EXARHOS Kostas
GR/GR
OPEL Corsa Super 1600
A/6
 
A
66
80   MANIATOPOULOS LEONIDAS
GR
MANIATOPOULOS Leon. - CHRISSAFIS Nikos
GR/GR
MG ZR 160
N/3
 
A
67
81   EGNATIA ASFALISTIKI SA
GR
GONIS Eleftherios - TZEFERAKOS Filippos
GR/GR
RENAULT Clio Super 1600
A/6
 
68
82   GAZETAS HARALAMBOS
GR
GAZETAS Haralambos - FASKIOTIS George
GR/GR
TOYOTA Yaris
A/5
 
A
69
83   LADOGIANNIS GRIGORIS
GR
LADOGIANNIS Grigoris - LADOGIANNIS Nikos
GR/GR
FIAT Seicento
A/5
 
A
70
84   MARGARONIS IOANNIS
GR
MARGARONIS Ioannis - MIKES Kostas
GR/GR
HYUNDAI Accent
N/2
 
A
71
85   STAVRIANOUDAKIS STELIOS
GR
STAVRIANOUDAKIS St. - VASSILAKOS Fotis
GR/GR
SUBARU Impeza WRX STI
N/4
  A
72
86   "ZOOBIS"
GR
ZOOBIS - KATSIFLOROS Dimos
GR/GR
SEAT Ibiza
A/7
 
A
73
87   TSAMAKOS APOSTOLOS
GR
TSAMAKOS Apostolos - KOTZIAS Alexandros
GR/GR
DAEWOO Lanos
N/2
 
A
74
88   "IRAKLIS"
GR
IRAKLIS - PAPANIKOLAOU Manos
GR/GR
NISSAN Almera GTI
A/7
 
A
75
89   GAZETAS DIONISSIS
GR
GAZETAS Dionissis - PAPAGEORGIOU Thanos
GR/GR
TOYOTA Corolla EE 111
A/5
 
AMore articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.039997 seconds. ]