Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Κύπελλο αναβατών Trail Ride: Καλή χρονιά στην Αττική!

Trail Ride Cup 2006Ένας ξεχωριστός θεσμός αρχίζει στις 5 Φεβρουαρίου με το πρώτο αμιγώς μοτοσυκλετιστικό Trail Ride για το 2006, που θα είναι και το πρώτο από τα 5 του Κυπέλλου Trail Ride που προκηρύσσεται φέτος!

Καθώς τα Rally Raid αφορούν μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα 4Χ4 και γίνονται σε πιο ανοιχτές διαδρομές, ο διακαής πόθος πολλών αναβατών enduro για "κλειστά" κομμάτια γίνεται πραγματικότητα!

Οι συμμετοχές έκλεισαν!
Κατάλογος συμμετοχών και σειρά εκκίνησης
Παρακαλούμε δεν γίνονται δεκτές άλλες συμμετοχές .-
Τεχνικός έλεγχος Κυριακή πρωί 07:45 - 09:10 ανα αριθμό συμμετοχής. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.
Οι πρώτες οδηγίες και Roadbook για... θεατές!Την πρώτη λοιπόν Κυριακή του Φεβρουαρίου θα συγκεντρωθούμε ΟΛΟΙ στα νέα γραφεία του 0300 στις Αχαρνές, απο όπου θα ξεκινήσουμε την χωμάτινη περιήγηση στα γύρω βουνά της Αττικής, ενώ ο τερματίσμος θα γίνει στη φιλόξενη Pista Terradura όπου θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας

Αυτός ο θεσμός είναι αφιερωμένος ειδικά στους enduro αναβάτες, με μια διαδρομή απαιτητική, με αρκετές δυσκολίες μονοπάτια, ανηφόρες, κατηφόρες, αλληλοβοήθεια...

Η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. θα κατευθυνθεί σε δύσκολα μονοπάτια της Πάρνηθας, θα αλωνίσει την Πεντέλη και τον Μαραθώνα για να καταλήξει θα περάσει στην Pista Terradura για μια extreme ειδική διαδρομή και mini αγώνα flat track!

Θα συμμετέχουν μοτοσυκλέτες κατηγοριών Enduro, On-Off και Βετεράνοι. Quad δεν θα υπάρχουν αφού δεν χωράνε στα στενά μονοπάτια.

Η διαδρομή που θα επιμεληθεί ο SuperSpy και ο Doc, θα φτάσει αισίως τα 100 χιλιόμετρα, "κλειστή" και... χρονοβόρα, έχοντας πολλά off road κομμάτια με δύσκολα περάσματα.

Το road book έχει γίνει σύμφωνα με τα πρότυπα του Dakar (!) και θα δοθεί σε ρολό ή μπλοκ, ανάλογα με τον εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας. Θα υπάρχει βοήθεια σε δύσκολα σημεία, "σκούπες" και πλοηγοί, ενώ θα διασφαλιστεί η διέλευση των συμμετεχόντων από όλα τα περάσματα.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι τα ρούχα ένδυσης μοτοσυκλέτας AXO, που μάλιστα προκηρύσσει για φέτος το AXO Challenge με ειδικές παροχές σε είδη ένδυσης για τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους νικητές, η ΜΑΚΑΝ που μας φτιάχνει τα road book, το Hell in Store 018, το SPEED WHEEL τα Ελαστικά Χατζηγεωργίου,  η ΑΡΤ Μέτρον και η ΙnfOTE.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι όπως πάντα το περιοδικό μοτοσυκλέτας και δράσης 0-300 και η απόλυτη χωμάτινη ιστοσελίδα στο internet, το www.off-road.gr.
    
Σας περιμένουμε όλους, θεατές και αγωνιζόμενους, για έναν αγώνα που θα προσφέρει πολύ θέαμα!

Που δηλώνω συμμετοχή;
Στο τέλος του άρθρου υπάρχει link για τη δήλωση συμμετοχής. Κατεβάστε τη, συμπληρώστε τη, με κεφαλαία και καθαρά γράμματα, καταθέστε το παράβολο συμμετοχής  στο λογαριασμό τραπέζης ALPHA BANK 179002310006425  (Αθανασουλόπουλος Δημήτρης) και στείλτε τη δήλωση μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης στο fax 210 5019939.

Το κόστος συμμετοχής για τις μοτοσυκλέτες ανα αναβάτη είναι 40 ευρώ. Όσοι τερματίσουν θα έχουν πριμ τερματισμού 10 ευρώ.

Η εκκίνηση
θα γίνει ανα δύο αναβάτες - ζευγάρια. Οι αναβάτες θα πρέπει να περάσουν όλη τη διαδρομή και να τερματίσουν μαζί. Σαν χρόνος τερματισμού του και για τους δύο, θα θεωρηθεί ο χρόνος του τελευταίου αναβάτη του ζευγαρίου. Η βαθμολογία του κυπέλλου θα είναι ξεχωριστή.

Δηλώστε στην δήλωση συμμετοχής, στο σημείο Ομάδα  το όνομα της ομάδας σας και στο σημείο "Θέλω να εκκινήσω με" το όνομα του συναθλητή σας.
Σε περίπτωση που εμφανιστούν "μονοί" αναβάτες η οργάνωση θα τους συμπληρώσει.....

Σημείο εκκίνησης τα νέα γραφεία του 0300  Γαρδενίας 30, Αχαρναί...

Για περισσότερες πληροφορίες 693 6660300 και στο forum.


Και καλή μας χρονια!

Χαιρετισμός απο τον Δ. Αθανασουλόπουλο

1ο Χειμωνιάτικο Trail Ride του Off-Road Team!

Βασικά καλησπέρα σας, και καλή χωμάτινη χρονιά, όλο λάσπη και πέτρες!
Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία του περσινού θεσμού Trail Ride Raid, ξεχωρίζουμε τα πράγματα, για να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και σε κάθε είδος αναβάτη και μοτοσυκλέτας!
Τα κλασικά Trail Ride (κι όχι Trial Ride - προφέρεται: τρέιλ ράιντ και όχι τράιλ ράιντ), επανέρχονται όπως σας είχαμε υποσχεθεί πριν από ένα περίπου χρόνο!

Για να αρχίσουμε καλά λοιπόν, και να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα, στις 5 Φεβρουαρίου ξεκινάει το Κύπελλο Trail Ride 2006, για μοτοσυκλέτες και μόνο!

Θα γίνουν 5-6 συνολικά Trail Ride στο Νομό Αττικής και τα πέριξ, με αρκετά μονοπάτια, εκπλήξεις και όπως πάντα χαβαλέ! Θα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ τρεις κατηγορίες, Enduro (τα περισσότερα), On-Off (βαριές μοτοσυκλέτες άνω των 600 cc) και Βετεράνοι (αναβάτες άνω των β’ –άντα, με καρδιά μικρού παιδιού!), ενώ κατά περίπτωση θα υπάρχουν και όσες άλλες γουστάρουμε!

Οι νικητές του κυπέλλου θα βγουν από τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν μετά τα 5-6 Trail Ride στο τέλος της χρονιάς!

Αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε με ζευγαράκια λοιπόν, για σύσφιξη σχέσεων! Και φυσικά ακόμη περισσότερο χαβαλέ!

Η διαδρομή θα αρχίσει από τα καινούργια κτήρια του 0-300 και θα καταλήξει στην πίστα Terradura, αφού περάσει από γνωστά ως επί το πλείστον κομμάτια, κομμένα και ραμμένα με τον… πάντα μοναδικό τρόπο του Off-Road Team.

Σε κάθε TR θα υπάρχει βαθμός δυσκολίας από το 1 έως το 5 που θα αναφέρεται στην αφίσα. Το συγκεκριμένο θα έχει συντελεστή 4 στα 5, θα είναι δηλαδή αρκετά ζόρικο. Όχι ότι δεν βγαίνει, αλλά ο καιρός δεν είναι ότι καλύτερο… Αν ήταν δηλαδή καλοκαίρι ο συντελεστής θα πήγαινε κατευθείαν στο 3/5. Άλλωστε, υπάρχουν και τα ζευγάρια! Αλλά και οι θεατές, και οι φωτογράφοι, που θα έχουν στηθεί στα δύσκολα σημεία με το μαστίγιο και θα σας περιμένουν!!! Χιλιόμετρα; Περίπου 90.

Η διαδρομή ΔΕΝ λέμε που θα πάει, αλλά σίγουρα θα σας προκαλέσει έκπληξη! Τα καλύτερα off-road περάσματα της περιοχής σε ένα τέλειο παζλ, με λίγη άσφαλτο και πολύ πλάκα! Στις δυσκολίες θα υπάρχει όπως είπαμε κάμερα που θα καταγράφει, αλλά και κόσμος που θα βοηθάει οπότε μην αγχώνεστε!

Σκοπός μας είναι να τερματίσουν και να τερματίζουν πάντα όλοι, αφού όμως πιέσουν και πιεστούν πάντα λίγο πιο πάνω από το προηγούμενό τους όριο! Μην ξεχνάμε ότι τα TR ξεκίνησαν ως προπομπός των αγώνων Enduro και Rally, και σκοπό είχαν, έχουν και θα έχουν την οδηγική βελτίωση, τεχνικά και σε φυσική κατάσταση, των συμμετεχόντων.

Και να θυμάστε πάντα κάτι: «Αφού κάποιος περνάει από ένα δύσκολο πέρασμα, γιατί όχι και εγώ;» Άλλωστε η ικανοποίηση ότι τα «κατάφερα» δεν αντικαθίσταται με τίποτα! Για αυτό, θεσπίζουμε πλέον και το πριμ τερματισμού 10 € σε όσους τα καταφέρουν και φτάσουν στον τερματισμό, κι ελπίζουμε να είναι ΟΛΟΙ!

Στην πίστα Terradura θα κόψουμε πίτα, θα κάνουμε χαβαλέ, θα ακούσουμε προτάσεις –εκτός από τα επιβαλλόμενα «μπινελίκια», θα κληρώσουμε δώρα και θα ανανεώσουμε το ραντεβού για το επόμενο, το 2ο Αποκριάτικο Trail Ride του Off-Road Team!

Καλή αρχή σε όλους!

Το Κύπελλο Trail Ride 2006 που διοργανώνει φέτος το Off-Road Team σε συνεργασία με το Off-Road.gr, υποστηρίζουν:
Η Makan με τα ήδη εξοπλισμού για αγώνες Rally και ταξίδια, τα ήδη ένδυσης ΑΧΟ, η Art Metron Εκθεσιακά περίπτερα, το κατάστημα Moto Χατζηγεωργίου με μοτοσυκλέτες και ελαστικά, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι πάντα το περιοδικό μοτοσυκλέτας και Δράσης 0-300

*Που είναι το καινούργιο 0-300;

1.    Στην γέφυρα Μεταμόρφωσης – Πάρνηθας της Εθνικής οδού, στρίβουμε για Πάρνηθα και μπαίνουμε στην Λεωφόρο Καραμανλή

2.    Μετά από 2 περίπου km, κι αφού περάσουμε πάνω από την καινούργια γέφυρα, στο 2ο φανάρι που είναι το γνωστό ψαράδικο που κρεμάει τους καρχαρίες, στρίβουμε αριστερά στην Δεκελέιας.

3.    Σε 300 m περίπου, αριστερά περνάμε βενζινάδικο SHELL Gas, κι αμέσως μετά, πριν από το περίπτερο, στρίβουμε αριστερά στο στενάκι.
4.    Σε 60 m στο πρώτο πάλι αριστερά και σε 60m βλέπουμε το 0-300!

Downloads
Δήλωση συμμετοχής. (Οι συμμετοχές έκλεισαν)
Πρόγραμμα κυπέλλου Trail Ride 2006
1o
5 Φεβρουαρίου
Terradura
2o
26 Μαρτίου
Χαλκίδα
3ο
30 Απριλίου
Πεντέλη
4ο
2 Ιουλίου
Σκληροπυρηνικόν!
5ο
22 Οκτωβρίου
ΘήβαΟι συμμετοχές έκλεισαν και είναι οι παρακάτω.
ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση σε όλους.

Διοικητικός και τεχνικός έλεγχος 07:45-09:20, ανα λεπτό και αριθμός συμμετοχής.
Δηλαδή Νο 1 07:45, Νο 2, 07:46, Νο 3 07:47 κλπ
Καθυστέρηση προσέλευσης στον τεχνικό έλεγχο, επιφέρουν ποινή που ξεκινά απο 1 λεπτό και μπορεί να φτάσει έως τον χρόνο καθυστέρησης.

Διανομή road book 09:20


Οι πρώτες οδηγίες...


Ξεκινώντας το μέτρημα, απο το φανάρι στην αρχή της λεωφόρο Διονύσου-Ν.Μάκρης, (Στη Δροσιά), σε 1,2 χιλιόμετρα κάνετε δεξιά στην οδό Μεσσήνης και πάτε μέχρι τέρμα.
(Ανεβαίνοντας θα δείτε στην Πεντέλη, τους πυλώνες της ΔΕΗ, από όπου θα κατεβαίνουν οι αγωνιζόμενοι).

Στο τέρμα της Μεσσήνης, θα βρείτε χωματόδρομο, που πηγαίνει προς τους πυλώνες. Παρκάρετε στην άσφαλτο, και κάντε ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, τα 200 μέτρα του χωματόδρομου, μέχρι το μονοπατάκι που θα κατεβαίνουν -χύμα- την πλαγιά απο τον προηγούμενο πυλώνα.
Εκεί θα είναι και άνθρωποι της οργάνωσης, κατά τις 10:00. Οι πρώτοι, υπολογίζουμε να έρθουν -περίπου 10:45-11:00...

Δείτε και εδώ

Ή κατεβάστε το Road Book θεατών εδώ

ΥΓ Αμέσως μετά, ακολουθούν ασφάλτινη διαδρομή, με κατεύθυνση προς Ν.Μάκρη, και στις πρώτες στροφές μετά το Διόνυσο, αφήνουν την άσφαλτο, για αριστερό δρομάκι και ακολουθούν μια βατή -σχετικά- διαδρομή μέχρι την terradura.
Μπορείτε να πάτε και κάπου εκεί, μετά την άσφαλτο....

ΥΓ 2.... ΞΕΧΑΣΑ..... Ελάτε και στην Terradura που θα έχει Super Ειδική κατά τiς 12:30....Κατάλογος συμμετοχών

# Αναβάτης Μoto Κατηγορία Ομάδα/Χορηγός
1 Σταύρος ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ KTM 525 EXC Enduro Team On-Off Katsafaros Racing
2 Παντελής ΚΑΤΣΑΦΑΡΟΣ Husqvarna 510TE Βετεράνοι Team On-Off Katsafaros Racing
3 Σπύρος ΤΣΙΜΕΚΑΣ Honda CRE 450 Enduro Moto Fast Trans - ΛΕΜΟΤ
4 Αλέξανδρος -RAPTOR- ΨΩΦΑΚΗΣ Yamaha TT 250 Enduro Q.R.T. Team - Off-Road.gr
5 Αλέξανδρος -MIOU- ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ KTM EXC 200 Enduro Q.R.T. Team - Off-Road.gr
6 Σταύρος -METRON- ΚΑΝΝΕΛΕΑΣ KTM EXC 200 Enduro Team #16 - ART Metron
7 Κίμωνας -ΧΑΤΖΗΛΑΣΤΙΧΟΣ- ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Husqvarna 450 Enduro Team #16 - Χατζηγεωργίου Ελαστικά
8 Παύλος ΚΑΣΙΜΗΣ KTM Enduro Team #17
9 Χάρης ΚΑΜΑΡΟΥΛΙΑΣ Yamaha WR250 Βετεράνοι Team #17
10 Κωνσταντίνος ΚΑΠΠΟΣ KTM EXC 400 Enduro Team #5
11 Γιάννης ΤΣΟΤΡΑΣ KTM EXC 250 Enduro Team #5 - Enduromaniacs Team
12 Γιώργος ΛΙΟΣ Yamaha WRF 426 Βετεράνοι Team #7 - Enduromaniacs Team
14 Κώστας ΒΑΦΙΑΣ Honda CRE 250 Βετεράνοι Team #7 - Enduromaniacs Team
15 Γιώργος -ΣΙΦΟΥΝΑΣ- ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ KTM EXC 525 Enduro Team #19 - Χατζηγεωργίου Ελαστικά
16 Χρήστος -ΓΑΡΔΕΛΗΣ- ΓΝΗΣΙΟΣ KTM 640 LC4 Μ2: Open Team #19
17 Πέτρος ΜΠΛΙΕΡΗΣ KTM EXC 250T Enduro Team #11
18 Οδυσσέας ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ KTM 250 EXC Enduro Team #11
19 Βασίλης -BILLY- ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ KTM EXC 525 Βετεράνοι Team #4
20 Παντελής -DELOS- ΟΥΛΗΣ KTM EXC 200 Βετεράνοι Team #4
21 Κώστας -AYRTON- ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ KTM 625 SXC Βετεράνοι Team #24- steliosh.net - ordino.gr
22 Στέλιος -STELIOSH- ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ KTM 200 EXC Βετεράνοι Team #24- steliosh.net - ordino.gr
23 Ανδρέας -RAT- ΣΚΙΑΝΗΣ Suzuki DRz400s Βετεράνοι Team #25- steliosh.net - ordino.gr
24 Επαμεινώνδας -EPI- ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ Yamaha Serow Βετεράνοι Team #25- steliosh.net - ordino.gr
25 Ιωάννης -ΜΠΡΙΛΑΣ- ΜΑΝΙΑΤΗΣ Suzuki DRz400s Enduro Team Ικαρος
26 Νίκος ΠΑΣΒΑΝΗΣ Yamaha YZ 250 Enduro Team Ικαρος
27 Νίκος -AC-DC- ΚΟΝΙΔΑΚΗΣ Honda XR650r Enduro
28 Σπύρος ΝΙΚΟΛΑΟΥ Yamaha WRF 450 Enduro
29 Σωτήριος ΠΡΑΠΑΣ Honda XR 400r Enduro
30 Γιώργος -TRIANTA- ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Yamaha WRF 450 Βετεράνοι
31 Δημήτρης ΚΟΥΤΑΣ BMW HP2 Βετεράνοι Team #15 -BMW - Motogenesis
32 Αναστάσιος ΚΑΜΠΥΛΗΣ KTM EXC 520 Enduro Team #15
33 Δημητρης -MARKD- ΜΑΡΚΑΤΟΣ Suzuki DR Big Μ2: Open Attart-Egglezolpoulos
34 Ισιδώρος -ISIS- ΤΣΙΚΗΣ Suzuki DR250r Enduro Team #28
35 Γιώργος ΒΕΖΥΡΗΣ CCM 644 Enduro Team #28
36 Νικανώρ -NIKANOR- ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ KTM EGS 200 Enduro
37 Γιάννης ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ KTM EXC 250 Enduro
38 Γεώργιος -IDO- ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Honda TLR 200 Enduro Team Γριά Αγελάδα Racing
39 Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Suzuki DR Enduro Team Γριά Αγελάδα Racing - praxisprt.gr
40 Βασίλης -BILOLOS- ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Kawasaki KDX Βετεράνοι Team #2
41 Σωτήρης -SP- ΠΑΠΑΪΩΑΝΟΥ Kawasaki KDX Βετεράνοι Team #2
42 Γιώργος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ KTM EXC 250 Βετεράνοι Team Sailing
43 Αντώνης ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ KTM EXC 450 Βετεράνοι Team Sailing - Praxis Yachts
44 Δημήτρης -VAN COULABERG- ΜΠΕΛΕΣΙΩΤΗΣ KTM EXC 250 Enduro Team #3
45 Γιώργος ΚΑΤΙΝΙΩΤΗΣ KTM EXC 450 Enduro Team #3
46 Δημήτρης ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Kawasaki KDX Βετεράνοι Team #6
47 Στέφανος ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ KTM EXC 300 Βετεράνοι Team #6
48 Θεόδωρος ΠΑΤΡΩΝΟΣ KTM EXC 300 Βετεράνοι Team #8
49 Αποστόλης ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Honda XR400 Βετεράνοι Team #8
50 Κώστας ΚΑΡΑΖΕΡΗΣ Kawasaki KLX Enduro Team #9
51 Ιωάννης ΚΑΣΤΑΝΑΣ Honda Degree Enduro Team #9
52 Λευτέρης ΜΟΥΡΙΚΗΣ Honda XR Enduro Team #10
53 Αθανάσιος ΜΟΥΡΙΚΗΣ KTM EXC 250 Enduro Team #10
54 Δημήτρης ΚΟΥΡΛΑΣ GAS-GAS 300 Enduro Team Madara
55 Ευθύμιος ΧΑΡΙΤΟΣ KTM EXC 125 Enduro Team Madara
56 Θεόδωρος ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ KTM EXC 400 Βετεράνοι Team #12
57 Χάρης ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ KTM EXC 450 Enduro Team #12
58 Αλέξανδρος ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗΣ Suzuki DRz 400 Βετεράνοι Team #20
59 Δημήτρης ΣΙΓΑΛΑΣ Kawasaki KDX 200 Βετεράνοι Team #20
60 Αλέξανδρος -EPITAL- ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ KTM 400 LC4 Βετεράνοι Team #14
61 Αθανάσιος ΜΕΛΙΣΙΑΝΟΣ Yamaha WR 426 Enduro Team #14
62 Κωνσταντίνος -OEO- ΧΑΤΖΗΘΩΜΑΟΓΛΟΥ Yamaha WR200 Enduro Team Χρέπια Ι - Hellas Translap Club
63 Φώτης -DR.LOVE- ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ KTM EXC 400 Enduro Team Χρέπια Ι - Hellas Transalp Club
64 Ντίνος ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ KTM EXC 450 Enduro Team #18
65 Θεόδωρος -TSITAS- ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ KTM EXC 250 Enduro Team #18
66 Κωνσταντίνος -BEBEKOS- ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ KTM EXC 125 Enduro Team #21
67 Γεώργιος -ΚΑΝΤΑΛΑΣ- ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ KTM LC4 640 Μ2: Open Team #21 - Moto Race
68 Κώστας -KOSDROS- ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Suzuki DR250 Enduro Team Πατάκι
69 Ζήκος ΜΠΑΦΕΤΗΣ Husaberg 501 Enduro Team Πατάκι
70 Κωνσταντίνος -ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ- ΒΕΛΕΤΑΣ KTM EXC 250 Enduro Team Top Moto - Κωλοτούμπας Racing
71 Πέτρος -ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Suzuki DRz 400 Βετεράνοι Team Top Moto - Κωλοτούμπας Racing
72 Γιώργος -DOCTOR ALBAN- ΑΛΜΠΑΝΗΣ Yamaha Serrow 225 Βετεράνοι Team #23 - PET SMART CENTER - ΑΟΔΠ
73 Γρηγόρης ΔΩΣΗΣ Suzuki DR350 Βετεράνοι Team #23 - Set Due - ΑΟΔΠ
74 Ζαφείρης -JFK60- ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ KTM EXC Βετεράνοι Team #1
75 Χρήστος -ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟΣ- ΤΣΟΥΡΟΣ KTM EXC 125 Enduro Team #1
76 Δημήτρης -BREAK- ΚΟΤΣΩΝΗΣ Suzuki Drz400 Enduro Team IB Controls ltd Βιομ/ος-Κτιρ/ος Εξ.
77 Ηρακλής ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ KTM 400 EXC Enduro Team IB Controls ltd Βιομ/ος-Κτιρ/ος Εξ.
78 Αναστάσιος ΣΑΡΑΝΤΗΣ KTM 450 EXC Enduro Team #26
79 Γεώργιος ΚΑΤΣΑΡΟΣ KTM 520 Enduro Team #26
80 Σπύρος ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ KTM EGS 200 Enduro Team Taleporistes
81 Σαμψών ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ KTM EXC 450 Enduro Team Taleporistes
82 Κωσνταντίνος ΓΚΑΝΗΣ Yamaha TTR 250 Βετεράνοι Team #27
83 Νίκος ΚΑΪΠΑΝΟΣ Honda CRF 450 Enduro Team #27
84 Βασίλης ΓΙΑΤΣΙΟΣ Kawasaki KDX 200 Enduro Team #29
85 Λευτέρης ΚΟΥΦΟΣ Husqvarna WR250 Enduro Team #29
86 Γιάννης ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ KTM EXC Enduro
87 Δημήτρης -TSIOY- ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Yamaha YZ Enduro Team #30
88 Ιωάννης ΛΑΖΑΡΟΥ Yamaha YZ Enduro Team #30More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.026640 seconds. ]