Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
ΑΝΕΜΟΣ: Πολιτισμός & Μοτοσυκλέτα

Ο κινηματογράφος, συναντάει τη μοτοσυκλέτα
Η μοτοσυκλέτα ένα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα αλλά και σύμβολα του 20ου αιώνα, έχει προκαλέσει και προκαλεί, αρνητικά ή θετικά, εκατομμύρια ανθρώπους σ’όλο τον πλανήτη. Έγινε σύμβολο ελευθερίας, τρόπος ζωής ή θανάτου, τεστ ισορροπίας και αδρεναλίνης. Στην εκδήλωση μας θα τη γνωρίσουμε μέσα απο την οπτική γωνία του κινηματογράφου

Κοπή πίτας
Ο καιρός περνάει, και μάλλον ήρθε η ώρα ο Ανεμος να κόψει την πίτα του για το νέο έτος. Η εκδήλωση γίνει σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Aktis στην παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου, στην οποία (φυσικα) θα λάβει χώρα και το σχετικό φαγοπότι.


Ο κινηματογράφος συναντά τη μοτοσυκλέτα την Κυριακή 19/2/2005
Η μοτοσυκλέτα ένα από τα τεχνολογικά επιτεύγματα αλλά και σύμβολα του 20ου αιώνα, έχει προκαλέσει και προκαλεί, αρνητικά ή θετικά, εκατομμύρια ανθρώπους σ’όλο τον πλανήτη. Έγινε σύμβολο ελευθερίας, τρόπος ζωής ή θανάτου, τεστ ισορροπίας και αδρεναλίνης.

Θα ήταν παράδοξο να μην προκαλέσει τους εκφραστές οποιασδήποτε τέχνης, ώστε να επιχειρήσουν να το περιγράψουν, να το φωτογραφήσουν, να το ζωγραφίσουν, να το υμνήσουν, να το τραγουδήσουν, να το κατηγορήσουν.

Στην τωρινή μας εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2006, στις 20:00, στην αίθουσα του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (Ο.Π.Ε.), Μαρίνου Αντύπα 86, Άνω Ηλιούπολη, σας καλούμε να δούμε μαζί την οπτική γωνία και ματιά του κινηματογράφου πάνω και γύρω από τη μοτοσυκλέτα.

Απόπειρα πρώτη, η προβολή της μικρού μήκους ταινίας του Θοδωρή Καλέση με τίτλο «Ο γύρος του θανάτου». Το βαρέλι μεγεθύνει τον κίνδυνο πάνω στους δύο τροχούς και τον κάνει τμήμα μιας παράστασης, άκρως εντυπωσιακής. Θα παρευρεθούν ο σκηνοθέτης της ταινίας και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της, ώστε να μας μιλήσουν από πρώτο χέρι για τις εμπειρίες τους.

Προβολή δεύτερη: το μικρής διάρκειας ντοκιμαντέρ της Ειρήνης Φοσγκεράου με τίτλο «Ο γατούλης πάει Κουβαρά».
Η προετοιμασία, η διάρκεια και ο επίλογος ενός αγώνα ENDURO που διοργάνωσε ο ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. Με απλά λόγια αγώνας, παιχνίδι και διασκέδαση είναι συναφής όροι. Παράλληλα στην αίθουσα των προβολών θα υπάρχει φωτογραφική έκθεση από τις δραστηριότητες των λεσχών που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση.

Οι οργανωτές:
ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. (ΣΥνδεσμος ΜΟτοσυκλετικής και Φωτογραφικής Εξερεύνησης)
ΑΝΕΜΟΣ Πολιτισμός και μοτοσυκλέτα
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Κοπή της πίτας του ΑΝΕΜΟΥ την Κυριακή 26/2/2006
Ο καιρός περνάει, και μάλλον ήρθε η ώρα ο Ανεμος να κόψει την πίτα του για το νέο έτος. Η εκδήλωση γίνει σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Aktis στην παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου, στην οποία (φυσικα) θα λάβει χώρα και το σχετικό φαγοπότι.
Για το τελευταίο, να αναφέρουμε εδώ ότι η τιμή συμμετοχής (θα υπάρχει προκαθορισμένο αλλά όχι αυστηρό μενού) θα ανέρχεται στο ποσό των 15 € κατ΄άτομο (φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά).

Οπως πάντα, θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με πολλά και σημαντικά δώρα για τα οποία θα μπορέσετε να ενημερωθείτε αναλυτικά από αυτόν εδώ τον χώρο τις επόμενες ημέρες - ας αναφέρουμε όμως προς το παρόν ότι ο πρώτος λαχνός θα κερδίσει μία δωρεάν συμμετοχή στο Riding School που διοργανώνει το 0-300 στα Μέγαρα, προσφορά του περιοδικού.

Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να ελπίζουν ότι θα είναι οι τυχεροί του φλουριού, κερδίζοντας έτσι μία δωρεάν συμμετοχή στο επόμενο Track Day του Ανέμου που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς !!!

Να σημειώσουμε εδώ, ότι υπάρχει η δυνατότητα, για όσους το επιθυμούν, να μετατραπεί η εξόρμηση σε διήμερο με διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο Aktis το Σαββάτο 25/6/2006.
Ο αριθμός των διαθέσιμων δωματίων όμως είναι περιορισμένος, και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Δημήτρη Σπανό στο 6978995504.
Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη και τους φίλους μας να είναι κοντά μας. Τα ραντεβού για αναχώρηση για την Παλαιά Επίδαυρο έχουν οριστεί για την Κυριακή 26/2/2006 στις 09:00 π.μ. στο Τουριστικό Περίπτερο Χαϊδαρίου, αλλά και στις 09:30 π.μ. στα διόδια Ελευσίνας.
Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί....

Νέο διοικητικό
Στις 29 Ιανουαρίου 2006 , συνήλθε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου "ΑΝΕΜΟΣ - Πολιτισμός και Μοτοσυκλέτα", ως κατωτέρω:
Θανάσης Γαβαθάς : Πρόεδρος
Δημήτρης Σπανός : Αντιπρόεδρος και έφορος
Μάνος Κιλημάντζος : Γεν . Γραμματεύς
Ανδρέας Κούρτης : Ταμείας
Κώστας Καλογήρου : Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Λίνος Κόλλιας : Μέλος
Βασίλης Κυκριλής : Μέλος
Βασίλης Νομικός : Μέλος
Χαρ. Τσομπανίδης : Μέλος

Μετα την συγκρότηση σε σώμα , το νέο Δ.Σ. συζήτησε τις γενικές κατευθύνσεις για την δράση του συλλόγου την νέα περίοδο.

Τα μέλη και οι φίλοι της λέσχης μας συναντώνται κάθε Πέμπτη στις 20:30 στα γραφεία της, που βρίσκονται στην Δημοσθένους 224 στην Καλλιθέα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109510971 – 6977414446 (Θανάσης) – 6937070100 (Βασίλης)

[Δελτίο τύπου]

More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.024992 seconds. ]