Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Έπαθλο 4Χ4 Κρήτης 2006: 3ος αγώνας

Με πολύ καλό καιρό, παρουσία πλήθους θεατών, πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας της χρονιάς για το Παγκρήτιο έπαθλο Trial 4x4, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, λίγο έξω από τα Χανιά, στην περιοχή του Σταλού.

Τον αγώνα διοργάνωσε με επιτυχία η Λέσχη Χανίων 4x4 και συγκέντρωσε 24 συμμετοχές.


Ο Κώστας Κασωτάκης, νικητής στην Κ2
Μελανό σημείο όσον αφορά τις συμμετοχές, ανάμεσα στους θεατές ήταν και πέντε ή έξι αγωνιζόμενοι οι οποίοι επικαλούμενοι το μεγάλο βαθμό δυσκολίας των εμποδίων, αποφάσισαν τελευταία στιγμή να μην συμμετάσχουν.

Πράγματι τα εμπόδια ήταν πολύ δύσκολα, ιδιαίτερα της Κ2, κάτι που ανέβασε ψηλά τον πήχη του θεάματος, αποζημιώνοντας στο έπακρο τους δεκάδες θεατές που είχαν κατακλείσει την πίστα.

Η δυσκολία των εμποδίων βέβαια είχε σαν κύριο αποτέλεσμα οι καλύτεροι της Κ2 να ξεπεράσουν τους 1600 βαθμούς ποινής!
Σκεφτείτε οι υπόλοιποι! Χώρια τα κομμένα ημιαξόνια και οι σπασμένοι μπιλιοφόροι!

Στον αγώνα τώρα και στη δυσκολότερη κατηγορία, την Κ2, νικητής αναδείχτηκε ο Κώστας Κασωτάκης με Suzuki Samurai, ακολούθησε ο Άγγελος Κοκολάκης με Toyota HiLux και στην 3η θέση βρέθηκε ο πρόεδρος της Χανιώτικης Λέσχης 4x4, Μαθιός Παπαδομανωλάκης με VW Taro.
Στην Κ1 επικράτησε ο Στέλιος Δεληογλάνης.
Στην Κ1 επικράτησε ο Στέλιος Δεληογλάνης με Suzuki Samurai, 2ος ήταν ο Δημήτρης Στεφανίδης με Suzuki410 και 3ος ο Γιάννης Μαθιουδάκης με Mitsubishi Pajero.

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ξεχωριστή κατηγορία με εντελώς «απείραχτα» αυτοκίνητα όπου τέσσερις οδηγοί δοκίμασαν τις ικανότητες τους σε τρία ευκολότερα εμπόδια.
Οι Γιάννης Δετοράκης με Lada Niva και Σταύρος Τωμαδάκης με Kia Spotrage τερμάτισαν χωρίς κανένα βαθμό ποινής, ενώ πίσω τους βρέθηκε ο Γιώργος Κλινάκης με Suzuki Jimni.

Να αναφέρουμε όσον αφορά τα αποτελέσματα, υπήρξαν παράπονα από αγωνιζόμενο της Κ1, ότι χρεώθηκε με μετακίνηση εμποδίων που δεν έκανε, με αποτέλεσμα να βρεθεί δύο θέσεις πίσω.

Οι οργανωτές προσπάθησαν να βγάλουν άκρη μέσα από τα μαγνητοσκοπημένα πλάνα του αγώνα, δεν φάνηκε όμως κάτι ξεκάθαρο και τα αποτελέσματα έμειναν ως είχαν. Πάντως και να έγινε λάθος, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έκρυβε κάποια σκοπιμότητα όπως ελέχθη από κάποιους.

Αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες του αγώνα θα βρείτε στην ιστοσελίδα των αγώνων της Κρήτης, Cretan Racing News (www.crn.gr).

Στη διεξαγωγή του αγώνα, σημαντική ήταν η βοήθεια της ANEK LINES, η τεχνική υποστήριξη από την Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανιων (ΑΛΑΧ), του Ξενοδοχείου Sirios Village, του Δήμου Νέας Κυδωνίας και των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

[Γιώργος Δαμανάκης]
Χωρίς βαθμούς ποινής στα NORMAL o
Γιάννης Δετοράκης


Ο Άγγελος Κοκολάκης με το ειδικά
διαμορφωμένο Toyota, 2ος στην Κ2.


Ο Δημήτρης Στεφανίδης 2ος στην Κ1.

Και ο Σταύρος Τωμαδάκης χωρίς
 βαθμούς ποινής στα NORMAL


Η ψυχή της όλης διοργάνωσης,
ο Μαθιός Παπαδομανολάκης,
βρέθηκε στην 3η θέση της Κ2


Ο Γιάννης Μαθιουδάκης 3ος στην Κ1


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.041132 seconds. ]