Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Off-Road.gr 4X4 TripsΕσείς μας το ζητήσατε, εμείς το κάνουμε...

Με την προσθήκη και νέων συνεργατών, το Off-Road.gr μεταφέρει την εμπειρία του στην οργάνωση μηχανοκίνητων δραστηριοτήτων και στον τομέα των εκδρομών.

Στόχος μας η απόλαυση που προσφέρει η οδήγηση εκτός δρόμου, η εκμάθηση των σωστών τεχνικών αντιμετώπισης των δυσκολιών αλλά και το «κάτι παραπάνω» για τους πιο μυημένους ,με κοινό παρανομαστή την ασφάλεια οχημάτων και πληρωμάτων που είναι για εμάς το κύριο μέλημα.

Για κάθε εκδρομή μετά την προτελευταία αναγνώριση (συνήθως μία εβδομάδα πριν)  θα υπάρχει σχετικό άρθρο στο site.

Εσείς θα φέρετε μαζί σας το κέφι σας, την παρέα ή την οικογένεια σας και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα....

Το πρόγραμμα για τους επόμενους μήνες:

Φεβρουάριος
25/2/2007 Λ.Στυμφαλία-Μικρή Ζήρεια

Μάρτιος
11/3/2007 Κεντρική Εύβοια

Απρίλιος
1/4/2007 Run your own race - Αττικό R.R.
22/4/2007 Χελμός

Μάιος
4/5/2007 Καλλίδρομο (με διανυκτέρευση από το Σάββατο για όσους το επιθυμούν)
19-20/5/2007 Run your own race - R.R. Ρούμελης

Ιούνιος-Ιούλιος
29/6-8/7 Τransylvania Adventure Trophy ( όπου και θα πραγματοποιηθεί εκδρομή για να ζήσουμε από κοντά τον αγώνα σε συνδυασμό με μία περιήγηση στη χώρα.)  
Ας δούμε μαζί μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σας:
 
Τι χρειάζεται για να έρθω;
Ένα τηλέφωνο στο  697 4303463  για δήλωση συμμετοχής, ένα οποιοδήποτε τετρακίνητο όχημα σε καλή κατάσταση με μόνη προϋπόθεση την ύπαρξη μιας δέστρας μπροστά και μιας πίσω*, εκτός αν στο πρόγραμμα αναφέρεται κάτι άλλο και... πολλή – πολλή όρεξη.

*Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως τα σημεία ρυμούλκησης του οχήματος σας δεν είναι δεσμευμένα από bull bar , κοτσαδόρο ή οτιδήποτε άλλο. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουμε να σας έχουμε μαζί μας στην εκδρομή.

Και εγώ που έχω SUV;
Φυσικά και μπορείς να έρθεις!
Οι «δυσκολίες»΄ της διαδρομής είναι σχεδιασμένες και για  οχήματα χωρίς κοντές σχέσεις ενώ σε περίπτωση που κάποιο πέρασμα χαλάσει λόγω καιρικών συνθηκών υπάρχει πάντα η δυνατότητα παράκαμψης του.

Τι θα γίνει στην εκδρομή;
Δημιουργούμε ένα convoy  με 15 συμμετοχές (μέγιστο) και ακολουθούμε δασικούς δρόμους με μερικά  «ειδικά» κομμάτια όπου και περνάμε ελεγχόμενα ακολουθώντας τις οδηγίες του ανθρώπου της οργάνωσης που είναι εκεί για να σε βοηθήσει.
Υπάρχει μικρό διάλειμμα για καφεδάκι, ευκαιρία για κουβέντα και ξεκούραση και η εκδρομή τελειώνει γύρω στις 17:00, συνήθως κοντά σε ταβέρνα (για τους λάτρεις του είδους).

Το όχημα μου θα με πάει τη Δευτέρα στη δουλειά;
Η ασφάλεια  είναι πρωταρχικό μέλημα για εμάς, έτσι το αυτοκίνητο σου δεν θα πάθει απολύτως τίποτα εφόσον ακολουθείς τους κανόνες του convoy και ακούς τις οδηγίες των μελών της οργάνωσης.

Κι αν πάθω βλάβη στο βουνό;
Εάν ακινητοποιηθείς  από μηχανική βλάβη σε δύσβατο κομμάτι η οργάνωση αν δεν μπορέσει να σε βοηθήσει  θα σε  «βγάλει» μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει η οδική βοήθεια ενώ θα πάρει μαζί της μέχρι το σπίτι εσένα και τους συνεπιβάτες εάν αυτό επιθυμείς.

Στις πολυήμερες τι γίνεται;
Έχουν και αυτές τις δικές τους «δυσκολίες», άλλοτε χωριζόμαστε σε ομάδες και κάνουμε παιχνίδι προσανατολισμού , άλλες φορές μεμονωμένα με χρήση road book και τέλος όταν το πεδίο είναι πολύ δύσκολο μένουμε μια ομάδα και αντιμετωπίζουμε την πρόκληση όλοι μαζί.

Συμμετοχή;
Το κόστος για κάθε αυτοκίνητο είναι 30 ευρώ και αυτό για να καλύπτει στοιχειωδώς τα έξοδα της οργάνωσης.
Τι είναι το Run Your Own Race;
Είναι η δυνατότητα που σου παρέχει η οργάνωση των rally raids, να δεις τους αγωνιζόμενους (αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες) σε επιλεγμένα θεαματικά κομμάτια  κάνοντας και αρκετά χιλιόμετρα της αγωνιστικής διαδρομής με έναν πιο ήπιο ρυθμό.

Με το εξωτερικό τι παίζει;
Το εξωτερικό είναι το μεγάλο μας πάθος. Από την παρακολούθηση του Τ.Α.Τ , μέχρι  τους αμμόλοφους της Σαχάρα είμαστε ερωτευμένοι με αυτό ,το ξέρουμε, και θέλουμε να κολλήσουμε και εσάς.
Γι αυτό ότι προγραμματίζουμε το ετοιμάζουμε προσεκτικά  έχοντας και ένα «ελαφρύ» τουριστικό πρόγραμμα  που να ταιριάζει απόλυτα στον cross country χαρακτήρα των ταξιδιών αυτών.

Γνωρίζοντας πως το κόστος των μεταφορικών συνήθως είναι υψηλό προσπαθούμε να έχουμε πάντα την καλύτερη σχέση τιμής – απόδοσης για τις επιλογές μας.

Και για μας που κάνουμε κάμπινγκ;
Όλοι στην οργάνωση είμαστε campers έτσι κι αλλιώς!
Αυτό σημαίνει πως σε όλες τις  δραστηριότητες που έχουν διανυκτέρευση υπάρχει και η δυνατότητα κάμπινγκ ενώ πάντα κάποιος από την οργάνωση θα είναι μαζί σας το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες , συμβουλές, τηλ 697 5923759 Κατσιμαλής Σπύρος και στο Forum

Φωτογραφίες: Off-Road.gr

More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.028208 seconds. ]