Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Διαφορετική οπτική πλευρά του ΑΤΤΙΚΟΥ

Τα πάντα για τους μηχανοκίνητους Μαραθώνιους, όπου συμμετέχουν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα με βασικό στοιχείο την σβελτάδα και την πλοήγηση

Re: Διαφορετική οπτική πλευρά του ΑΤΤΙΚΟΥ

Δημοσίευσηαπό leon » 03 Απρ 2007, 10:23

Το παρακάτω κείμενο από άλλο forum από γνωστό χρήστη 4Χ4 απλώς για να ξέρουμε πως βλέπουν άλλοι το ΑΤΤΙΚΟ και γενικά τους αγώνες RR που εμείς τόσο πολύ προτιμάμε και αγαπάμε

"Η αφορμή για αυτό το κείμενο μου έδωθη –αν και πολύ καιρό ήθελα να το αναφέρω- η απόφαση ενός αδαή και νέου οδηγού 4χ4 που μόλις τώρα απέκτησε τετρακίνητο και θέλησε να λάβει μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα.


Ξεκινά και πάλι από αυτό το Σαββατοκύριακο 31/3 και 1/4 το Αττικό ράλι raid,ο πιο ανασφαλής αγώνας η παιδιά όπως θέλετε να λέγετε του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Πουθενά στην Ελλάδα και σε κανένα άθλημα μηχανοκίνητο και όχι μόνο καλούνται οι επίδοξοι οδηγοί αγώνων να τρέξουν σε ανοικτές για το κοινό διαδρομές μέσα από χωματόδρομους με μέση ωριαία ταχύτητα που αν δεν τρέξεις και δεν φέρεις σε όριο το όχημα δεν βγαίνουν .
Στην ίδια διαδρομή αυτή λοιπόν τρέχουν δυο κατηγορίες οδηγών ,αυτοί που πρέπει να έχουν άδεια και αυτοί που ΔΕΝ χρειάζεται να έχουν άδεια.

Παραθέτω απόσπασμα της καμπάνιας για τον αγώνα αυτό

Όλη σε δάσος, στην αρχή πολύ τεχνική και στη συνέχεια περιμετρικός δασικός με αρκετά χασίματα σκιές, πέτρες και διάφορες άλλες υπουλιές, για αυτό μεγάλη προσοχή. Το έδαφος είναι χώμα ξεραμένο με σκόρπιες πέτρες, στα χειρότερα σημεία.

------Συνέχεια με ένα φαρδύ αλλά και εξαιρετικά γλιστερό δρόμο με ατελείωτες ευθείες και παρατεταμένες στροφές. Μικρή αλλαγή για ένα ορεινό πέρασμα σε ξεχασμένο δρόμο και θα δούμε τον Ασωπό από ψηλά!

Ακολουθεί το κυρίως μέρος της διαδρομής, που ξετυλίγεται στο Βοιωτικό κάμπο, μέσα στους βοηθητικούς αγροτικούς δρόμους. Απίθανες καταστάσεις Rally Raid!

Η φύση έχει ήδη φορέσει τα καλά της και τα πολύχρωμα λουλούδια, παρέα με τις μυρωδιές τους θα μας κρατήσουν συντροφιά για περίπου 60 χιλιόμετρα!

Ατελείωτες ευθείες αλλά και ύπουλα χασίματα θα μας φέρουν και πάλι πίσω προς μια εξαιρετικά όμορφη ορεινή διαδρομή. Προς το τελείωμα της θα δούμε από ψηλά το χωρίο Πύλη, το μοναδικό που θα συναντήσουμε στη διαδρομή.------
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕ 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ?????????

-Διαδρομή "Αίγαγρος": 132,71 χιλιόμετρα ΕΙΔΙΚΗ
- Απλή σύνδεσης: 11,15 χιλιόμετρα
- Διαδρομή "Άλογο": 154,14 χιλιόμετρα ΕΙΔΙΚΗ
- Απλή επιστροφής: 18,30

Η μέγιστη ταχύτητα που δηλώνει ο κανονισμός δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50 χιλιομ. ενω η μέση ταχύτητα στον αγώνα θα είναι από 30 έως 50 χιλιομ. και αυτό στην άσφαλτο , που σημαίνει ότι αν είναι 45 μέση ωριαία στο χώμα ,τα αυτοκίνητα για να την πιάσουν θα πρέπει να κινηθούν στην ειδική άγραφτα χωρίς ασφάλεια rolkage ζωνών και κράνους με ταχύτητα πάνω από 70 χιλιόμετρα.
Σημειωτέον ότι σε αγώνες ράλι 4χ4 η μέση ταχύτητα στην ειδική είναι αντίστοιχη με αυτές τις ταχύτητες.
Αυτό την στιγμή που στην συγκεκριμένη διαδρομή η οποία είναι ανοικτή για τον οποιοδήποτε κάτοχο οχήματος ,που μπορεί να έχει πάει να μαζέψει λουλουδάκια με τα παιδιά του η χόρτα -λέμε τώρα-, θα περνάνε από εκεί αυτοκίνητα με ταχύτητα 70 και πάνω χιλιομέτρων –βλέπε ατελείωτες ευθείες-
Κύριοι ,σε αγώνες ράλι 4χ4 οι πρωταθλητές ΔΟΥΚΕΡΗΣ KAI ΑΤΤΑΡΤ αλλά και άλλοι πολλοί που έχουν αυτοκίνητα με προδιαγραφές ασφάλειας ράλι στις ειδικές διαδρομές κινούνται με ταχύτητες 120 και 80 χιλιομ και σε δυσκολότερα εδάφη με ταχύτητες 50 -60 χιλιομ.
Ακόμα να επισημάνω ότι με τις ταχύτητες αυτές τσεκάρουν και γράφουν τις ειδικές διαδρομές τα λεγόμενα μουλάρια των WRC και άλλων αγωνιστικών αυτοκινήτων με οδηγούς έμπειρους αλλά και πάλι σε κατά κάποιο τρόπο κλειστές διαδρομές.
Εδώ αυτό καλούνται να το κάνουν αυτοκίνητα νορμάλ με οδηγούς χωρίς αγωνιστικές άδειες και χωρίς καμία ασφάλεια.

Που έχετε δει αγώνα αυτοκινήτου ράλι σε ανοικτό δρόμο χωρίς κράνη και χωρίς ζώνες??

Όλοι οι αγώνες ταχύτητας είναι σε οροθετημένες από τους οργανωτές διαδρομές και κλειστές για το κοινό
Μόνο στις απλές διαδρομές τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν βάση Κ.Ο.Κ και οι οδηγοί μπορούν να ξεκουμπώσουν κράνη.
Στις μηχανές οι αγώνες γίνονται σε πιστές και στις χωμάτινες μηχανές σε κορδελιασμένες τελείως εκτός δρόμου διαδρομές που δεν έχουν σχέση με τον Κ.Ο.Κ.
Ακόμα και στα φουσκωτά σκάφη οι αγώνες γίνονται αφού πρώτα δοθεί άδεια από λιμεναρχείο για την διαδρομή και οι αγωνιζόμενοι φορούν κράνη.
Σπριντ, αγώνες drift - trial- αναβάσεις και όλες οι άλλες κατηγορίες αγώνων γίνονται η σε πίστες η σε οροθετημένες διαδρομές.
Ακόμα και στα ποδήλατα η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική σε όλη την διαδρομή.
Αλλά και στα παλαιά αυτοκίνητα στα μόνα που μπορούν να κινηθούν σε μορφή αγώνα επάνω σε ανοικτούς για το κοινό δρόμους ο αγώνας γίνεται με regularity που είναι πολύ μικρότερη από την ταχύτητα που ο ΚΟΚ επιβάλει για συγκεκριμένους δρόμους.
Έτσι λοιπόν έχουμε έναν αγώνα εντελώς ανασφαλή όπου η άδεια τελεσηςεχει δοθεί από την ανωτάτη αρχή μάλλον εν αγνοία της γιατί σίγουρα δεν πρέπει να γνωρίζουν οι μεγάλοι άρχοντες των αγώνων πόσο επικίνδυνος είναι ο συγκεκριμένος αγώνας.

Κύριοι κυριοι αγωνοδίκες και προϊστάμενοι της ανωτάτης αρχής των αγώνων της ΕΘΕΑ.

Γνωρίζετε σίγουρα το είδος αυτών των αγώνων και ότι αφορά την ασφάλεια των αγωνιζομένων ??
Είστε σίγουροι ότι οι εν λόγω αγώνες διέπονται από σωστούς η όχι κανόνες ασφαλείας ??
Είστε γνώστες ότι μπορεί πράγμα που αντεύχομαι όπως και όλοι μας ,ότι μπορεί να συμβούν ατυχήματα μη προβλέψιμα ??
Θα διακινδυνεύατε τους δικούς σας ανθρώπους να τρέξουν σε μια τέτοια παιδιά η αγώνα, όπως θέλουν να αποκαλείται??
Θα ήταν πρωταρχικός σκοπός ενός αγώνα η μεγάλη συγκέντρωση συμμετοχών λόγω χαλαρών τεχνικών κανονισμών??


Έχετε ελέγξει και έχετε δώσει πράσινο φως για τέτοιου είδους αγώνες??
Αφορμή για αυτό το κείμενο όπως έγραψα και στην αρχή μου έδωσε –αν και πολύ καιρό ήθελα να το αναφέρω- η απόφαση ενός αδαή και νέου οδηγού 4χ4 που μόλις τώρα απέκτησε τετρακίνητο και θέλησε να λάβει μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα.
Κάποτε βέβαια πρέπει να ξεκινήσουν να εμπλέκονται νέα αίματα στο χώρο των αγώνων αλλά πρέπει η νέα γενιά αγωνιζομένων να ξεκινά από τόσο μα τόσο ανασφαλείς αγώνες??'

Αυτό για όσους δεν το έχουν διαβάσει
Λεωνίδας Μασλίας
Άβαταρ μέλους
leon
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 88
Εγγραφή: 20 Μαρ 2006, 22:34
Τοποθεσία: Αγία Παρασκευή, Αθήνα

Re: Διαφορετική οπτική πλευρά του ΑΤΤΙΚΟΥ

Δημοσίευσηαπό Berg » 03 Απρ 2007, 12:50

Στις μηχανές οι αγώνες γίνονται σε πιστές και στις χωμάτινες μηχανές σε κορδελιασμένες τελείως εκτός δρόμου διαδρομές που δεν έχουν σχέση με τον Κ.Ο.Κ.


Λεωνίδα ενημέρωσε τον κύριο ότι όλοι οι αγώνες Enduro, Ελληνικοί και Διεθνείς γίνονται σε διαδρομές ανοικτές, (εκτός από τις ειδικές), στις οποίες ο κάθε αναβάτης μπορεί να πηγαίνει με όσα χιλιόμετρα θέλει. Και ισχύει ο Κ.Ο.Κ. Αυτό τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον.

Το ίδιο ισχύει και για τους Διεθνείς αγώνες Cross Country Rally, που γίνονται και σε Ευρωπαικές Χώρες, (με οικολόγους κλπ).


Κύριοι κυριοι αγωνοδίκες και προϊστάμενοι της ανωτάτης αρχής των αγώνων της ΕΘΕΑ.

Γνωρίζετε σίγουρα το είδος αυτών των αγώνων και ότι αφορά την ασφάλεια των αγωνιζομένων ??
Είστε σίγουροι ότι οι εν λόγω αγώνες διέπονται από σωστούς η όχι κανόνες ασφαλείας ??
Είστε γνώστες ότι μπορεί πράγμα που αντεύχομαι όπως και όλοι μας ,ότι μπορεί να συμβούν ατυχήματα μη προβλέψιμα ??
Θα διακινδυνεύατε τους δικούς σας ανθρώπους να τρέξουν σε μια τέτοια παιδιά η αγώνα, όπως θέλουν να αποκαλείται??
Θα ήταν πρωταρχικός σκοπός ενός αγώνα η μεγάλη συγκέντρωση συμμετοχών λόγω χαλαρών τεχνικών κανονισμών??


Ωπα ώπα. Πολύ πανικός έπεσε? Για χαζούς μας έχει όλους? Φιλαράκο την Δευτέρα έχουμε να πάμε στην δουλειά στην οικογένεια στους φίλους και τις φίλες.

Απλά το Σ/Κ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ! Τόποιασες το νόημα? :P :P :P
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

ΡΕ ΟΥΣΤ !!!

Δημοσίευσηαπό geco » 03 Απρ 2007, 13:33

Χρησιμοποίησα γιά τίτλο την έκφραση αγανάκτησης του φίλου μου Ayrton σε πρόσφατο ποστ γιατί μερικοί είναι εντελώς απαράδεκτοι !!!

Μιλάνε, κινδυνολογούν, φέρνουν την καταστροφή χωρίς ποτέ να έχουν τρέξει σε αγώνα με μοτοσυκλέττα !

Θα σας κουράσω ακόμα μιά φορά με το άτομό μου και την γνώση μου στον χώρο της αγωνιστικής μοτοσυκλέττας γιά να καταλάβετε ότι ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ γιά πράγματα που ΑΓΝΟΟΥΜΕ !!!

Εγώ λοιπόν είμαι ο Γιώργος Οικονομάκος, έφτασα τα 54 και συνεχίζω με ενθουσιασμό να τρέχω στους αγώνες Ράλλυ Ρέιντ και Τρέιλ Ράιντ !

Ξεκίνησα τους αγώνες το 1983 με ταχύτητα και συνέχισα με Εντούρο.

Στην συνέχεια στράφηκα στα ΡΡ και ΤΡ που είναι λιγώτερο απαιτητικά οδηγικά αλλά θέλουν ικανότητες πλοήγησης και αντοχή!

Παράλληλα ασχολήθηκα με την οργάνωση αγώνων σαν κριτής, τεχνικός έφορος, αλυτάρχης, αγωνοδίκης κλπ τόσο σε αγώνες μοτοσυκλέττας όσο και σε αγώνες αυτοκινήτου.

Δεν έτρεξα ποτέ σε αγώνα αυτοκινήτου και δεν εκφράζω άποψη γιά αυτό το θέμα.

Έχω τρέξει σε περισσότερους από 200 αγώνες μοτο και δεν είχα ποτέ σοβαρό ατύχημα ή τραυματισμό ! (Μικροτούμπες δεν υπολογίζονται)

Δεν ισχυρίζομαι ότι οι αγώνες auto-moto είναι το ίδιο ασφαλείς με το ... τάβλι , αλλά ο κίνδυνος στα ΡΡ είναι πολύ, πολύ μικρότερος από κάθε άλλο άθλημα που γνωρίζω.

Οι ανεγκέφαλοι μπορούν να σκοτωθούν μέσα στο σπίτι τους και καλό θα ήταν να μην δοκιμάσουν να τρέξουν πουθενά.

Οι υπόλοιποι κινδυνεύουν το ίδιο με σας και με εμένα άν απλά διαθέτουν κάποιο αυτοέλεγχο και ... κοινή λογική !

Γιά όποιον ζορίζεται υπάρχουν ... ωραιότατα καφενεία !

Ευχαριστώ
Ένας στο χώμα - χιλιάδες στον αγώνα !
Άβαταρ μέλους
geco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 03 Μαρ 2004, 13:47
Τοποθεσία: Όπου έχει χώμα !

Re: ΡΕ ΟΥΣΤ !!!

Δημοσίευσηαπό drMel » 03 Απρ 2007, 14:01

Και τι ξέρετε όλοι εσείς μπροστά στον Dr Caoutchouk και τον κολλητό του που έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να δεί απο κοντά τις συμμετοχές και έφυγε το Σάββατο σαν κλαμμένο @$#^%$ αφού δεν κατάφερε να διώξει κανέναν απο τους συμμετέχοντες?
Ποιοι είστε εσείς κύριοι Geco & Berg που θα πείτε ότι τα RR είναι ασφαλή και δεν έχουν κανένα ατύχημα ώς τώρα??
Άυτοί που τρέχουν σε κάθε αγώνα αυτοί είστε??
Ποιοι είστε εσείς που τρέχετε άριστα προετοιμασμένοι σε έναν αρτιόταττο αγώνα ενώ ο εν λόγω κύριος έτρεχε σε αγώνα του κολλητού του με Transporter χωρίς ζώνες, πυροσβεστήρες και 3ο στο πλήρωμα χωρίς κάθισμα??

Αίσχος Κοι

Στην πυρά ο καλύτερος αγώνας Κοι τον οποίον ευχαριστήθηκαν 81 συμμετοχές.
Σκοινί και σαπούνι στον Spy & τον Doc.
Πίσσα και πούπουλα.
drMel
 

Δημοσίευσηαπό Nektarios » 03 Απρ 2007, 14:12

Παιδιά και το τάβλι επικίνδυνο είναι...

Σας έχει τύχει ποτέ να το κλείσετε απότομα από τα νεύρα σας και να σας μαγκώσει το δάχτυλο στο κλείσιμο?

Πονάει πολύ......
Άβαταρ μέλους
Nektarios
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 19 Απρ 2006, 08:03
Τοποθεσία: Gerakas

ΡΕ ΟΥΣΤ !!!

Δημοσίευσηαπό leon » 03 Απρ 2007, 14:16

Γιώργο και Πάρη, εμείς τα ξέρουμε πολύ καλά όλα αυτά και το ίδιο πρέπει να τα ξέρει και αυτός που τα γράφει
αλλά τα γράφει και κάποιοι που ΔΕΝ ξέρουν τα διαβάζουν και αποκομίζουν λάθος εντυπώσεις για το ΑΤΤΙΚΟ και τα άλλα RR.
Εδώ που τα λέμε, εγώ δεν θυμάμαι να ενόχλησα κάποιον ιδιώτη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ούτε κινδύνεψα ο ίδιος ούτε κινδύνεψε κανένας από εμένα και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει για όλους μας που τρέχαμε προχτές
Λεωνίδας Μασλίας
Άβαταρ μέλους
leon
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 88
Εγγραφή: 20 Μαρ 2006, 22:34
Τοποθεσία: Αγία Παρασκευή, Αθήνα

Re: ΡΕ ΟΥΣΤ !!!

Δημοσίευσηαπό toshmagic » 03 Απρ 2007, 14:30

leon έγραψε:Εδώ που τα λέμε, εγώ δεν θυμάμαι να ενόχλησα κάποιον ιδιώτη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ούτε κινδύνεψα ο ίδιος ούτε κινδύνεψε κανένας από εμένα και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει για όλους μας που τρέχαμε προχτές


Μη βάζεις και στοίχημα για το τελευταίο. Προσωπικά μπροστά μου έγιναν δύο προσπεράσματα του θανάτου από ισάριθμα 4χ4 μέσα σε κατοικημένη περιοχή πριν από την Οδό Ανθεμίων που υπήρχε όριο τα 30.

Ο άνθρωπος με το ΙΧ που προσπεράστηκε έχοντας και την οικογένεια του μέσα κόντεψε να φύγει δεξιά στη μάντρα για να κάνει τόπο στους ανεγκέφαλους, δε θα ξεχάσω δε τη γιαγιά που ερχόταν από απέναντι και έριξε σε μένα τα μπινελίκια που πήγαινα κανονικά.

Θέλω να πω ότι μαύρα πρόβατα υπάρχουν παντού που θα κάνουν τη στραβή.
Άβαταρ μέλους
toshmagic
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 31 Ιαν 2005, 14:41
Τοποθεσία: Πεύκη-Αθήνα

Re: ΡΕ ΟΥΣΤ !!!

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » 03 Απρ 2007, 14:38

drMel έγραψε:Και τι ξέρετε όλοι εσείς μπροστά στον Dr Caoutchouk και τον κολλητό του που έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να δεί απο κοντά τις συμμετοχές και έφυγε το Σάββατο σαν κλαμμένο @$#^%$ αφού δεν κατάφερε να διώξει κανέναν απο τους συμμετέχοντες?
Ποιοι είστε εσείς κύριοι Geco & Berg που θα πείτε ότι τα RR είναι ασφαλή και δεν έχουν κανένα ατύχημα ώς τώρα??
Άυτοί που τρέχουν σε κάθε αγώνα αυτοί είστε??
Ποιοι είστε εσείς που τρέχετε άριστα προετοιμασμένοι σε έναν αρτιόταττο αγώνα ενώ ο εν λόγω κύριος έτρεχε σε αγώνα του κολλητού του με Transporter χωρίς ζώνες, πυροσβεστήρες και 3ο στο πλήρωμα χωρίς κάθισμα??

Αίσχος Κοι

Στην πυρά ο καλύτερος αγώνας Κοι τον οποίον ευχαριστήθηκαν 81 συμμετοχές.
Σκοινί και σαπούνι στον Spy & τον Doc.
Πίσσα και πούπουλα.


Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπετε φαντάσματα αγαπητέ...

Δυστυχώς το προσωπικό σας επίπεδό είναι τόσο χαμηλό που δεν χρίζει απάντησης. Τα γυναικεία γεννητικά όργανα που δεν τολματε καν να αναφέρεται, ακόμη και κλαμένα, είναι παρασάγγας καλύτερα...

Που είδατε τη προσπάθεια να διωχθούν συμμετοχές; Σας συμβαίνουν συχνά τέτοια επισόδεια παράκρουσης; Θα πρέπει να το κοιτάξετε πριν να είναι αργά!!!

Τα λεγόμενα του κ. Κοκολάκη είναι ενυπόγραφα, οπότε έχει ο ίδιος την ευθύνη τους. Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχουν με τις φαντασιώσεις σας. Είναι γνωστό σε όλους πώς αν θέλω να πω κάτι, βγαίνω και το λέω. Δεν έχω ανάγκη από φερέφωνα.

Θα παρακαλούσα όποιον έχει "παρακινηθεί" απο εμένα να μην τρέξει σε αγώνες trail ride, να βγει να το πει και να επιβεβαιώσει τις αιτιάσεις σας. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κανείς - μια και δεν το έχω κάνει ποτέ - περιμένω να ανακαλέσετε τα ποταπά σας λόγια.

Λυπημένος πραγματικά που κάθισα μαζί σας στο ίδιο τραπέζι.

Ο "κολλητός"

Γιάννης Αθανασίου
tetrakinisimag
 

Re: ΡΕ ΟΥΣΤ !!!

Δημοσίευσηαπό drMel » 03 Απρ 2007, 14:48

tetrakinisimag έγραψε:Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπετε φαντάσματα αγαπητέ...

Δυστυχώς το προσωπικό σας επίπεδό είναι τόσο χαμηλό που δεν χρίζει απάντησης. Τα γυναικεία γεννητικά όργανα που δεν τολματε καν να αναφέρεται, ακόμη και κλαμένα, είναι παρασάγγας καλύτερα...

Που είδατε τη προσπάθεια να διωχθούν συμμετοχές; Σας συμβαίνουν συχνά τέτοια επισόδεια παράκρουσης; Θα πρέπει να το κοιτάξετε πριν να είναι αργά!!!

Τα λεγόμενα του κ. Κοκολάκη είναι ενυπόγραφα, οπότε έχει ο ίδιος την ευθύνη τους. Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχουν με τις φαντασιώσεις σας. Είναι γνωστό σε όλους πώς αν θέλω να πω κάτι, βγαίνω και το λέω. Δεν έχω ανάγκη από φερέφωνα.

Θα παρακαλούσα όποιον έχει "παρακινηθεί" απο εμένα να μην τρέξει σε αγώνες trail ride, να βγει να το πει και να επιβεβαιώσει τις αιτιάσεις σας. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί κανείς - μια και δεν το έχω κάνει ποτέ - περιμένω να ανακαλέσετε τα ποταπά σας λόγια.

Λυπημένος πραγματικά που κάθισα μαζί σας στο ίδιο τραπέζι.

Ο "κολλητός"

Γιάννης Αθανασίου


Αγαπητέ

Δεν θα έπρεπε να λυπάσται που καθίσατε στο ίδιο τραπέζι μαζί μου.
Σε ότι αφορά την προσπάθεια παρακίνησης του κόσμου να μην τρέξει στο Αττικό θεωρείται το γραπτό του Κοκολάκη τυχαίο 2 ημέρες πρίν τον αγώνα??
Εγώ πάντως και κάθε άλλος νοήμων άνθρωπος όχι.
Προφανώς εκείνος την ευθύνη των γραπτών του αλλά και σείς το βάλατε το χεράκι σας.
Η απευθείας προσπάθεια είναι σχήμα λόγου, προφανώς δεν κάνατε κάτι τέτοιο στον χώρο του αγώνα.
Απορία πώς καταλάβατε ότι μιλάω για σάς.
Ησασταν το μόνο κλαμμένο @#$% στον χώρο του 4χ4 magazine??
drMel
 

Re: ΡΕ ΟΥΣΤ !!!

Δημοσίευσηαπό drMel » 03 Απρ 2007, 14:51

Και μια παράθεση.

Στο τραπέζι καθίσαμε και συμφωνήσαμε για αμοιβαία ανταλλαγή χώρου στα μέσα που εκπροσωπεί ο καθένας μας.
Εγώ τον λόγο μου τον κράτησα και ας μην σας ζητήθηκε το αντάλλαγμα μέχρι στιγμής.
Προς τι η λύπη???
drMel
 

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » 03 Απρ 2007, 15:00

Μην παίζεται με τις λέξεις. Ο μόνος που έχει διοργανώσει αγώνα στον οποίο έτρεξε ο κ. Κοκολάκης με το Transporter και τρία άτομο πλήρωμα τον έκανα εγώ!!! Ούτε τον έλεγχο των γραπτών σας δεν έχετε!!!

Ξέρετε ποιά είναι η σχέση μου με τον κ. Κοκολάκη; Αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σχέση; Για πέστε τα μας;

Απαντήστε μας όμως: ποιός αγωνιζόμενος σας ανέφερε ότι προσπάθησα να τον πείσω να μην τρέξει σε αγώνα trail ride; Γιατί μασάτε τα λόγια σας; Αν έχετε στοιχεία, καταθέστε τα, αλλιώς ζητήστε συγνώμη.

Σας πείραξε τόσο η παρουσία μου το Σάββατο; Φαίνεται πως οι διοργανώσεις σας δεν μπορούν να σταθούν απέναντι σε δημοσιογράφους που δεν είναι φιλικά κείμενοι προς εσάς. Δυστυχώς για εσάς δεν πωλούνται και δεν αγοράζονται όλα.

Γιάννης Αθανασίου

ΥΓ. Η συνάντησή μας έγινε με αφορμή μία ανάλογη αντιπαράθεση και την θέλησή σας να μιλήσουμε. Τα υπόλοιπα προέκυψαν πάνω στη συζήτηση. Και βέβαια δεν βλέπω τη σχέση τους με τα όσα γράψατε σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από tetrakinisimag και 03 Απρ 2007, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
tetrakinisimag
 

Δημοσίευσηαπό drMel » 03 Απρ 2007, 15:08

Σε σένα αναφερόμουν, ήμουν και γώ σε αυτό τον αγώνα.
Δεν ισχυρίζομαι ότι έκανες κάτι το Σάββατο για να διώξεις αγωνιζόμενους.
Δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις άλλωστε.
Εβαλες τον Κοκολάκη να γράψει ότι χρειαζόταν, εκεί που έπρεπε για να κάνεις ζημιά.

Κανένα πρόβλημα δεν έχω εγώ προσωπικά ούτε και το off-road με τους δημοσιογράφους που δεν είναι φιλικά κείμενοι.
Αν υπήρχε πρόβλημα κάποιος θα σου είχε δείξει την έξοδο άλλωστε.


Τέλος η αντιπαράθεση απο εμένα.
Δεν αξίζει τον κόπο.

Περιμένω να τρέξω στον δικό σου αγώνα.
Θα δηλώσω συμμετοχή πρώτος.
drMel
 

Δημοσίευσηαπό tetrakinisimag » 03 Απρ 2007, 15:16

Άλλος δεν έχει τα κότσια να ζητήσει συγνώμη για τα ψέματα, τις βρισιές και τις συκοφαντίες του.

Συνεχίζω να λυπάμαι που κάθισα στο ίδιο τραπέζι με ένα ψεύτη, υβριστή και συκοφάντη.

Όταν, και αν, ξεκαθαρίσετε τί συμβαίνει μέσα στο μυαλό σας, εδώ είμαστε.

Γιάννης Αθανασίου

ΥΓ. Έβαλα τον κ. Κοκολάκη να το γράψει την Παρασκευή, ενώ οι συμμετοχές είχαν λήξει πριν. Ετσι για να κάνω κακό στο μεθεπόμενο αγώνα. Ποιόν προσπαθείτε να κοροϊδέψετε;
tetrakinisimag
 

Δημοσίευσηαπό cuspid » 03 Απρ 2007, 15:46

Κύριοι ψυχραιμία….
Ας μην τραβάμε άλλο το σχοινί.

Αγαπητοί Leon, Berg και λοιποί Rally-Raiders…
Το συγκεκριμένο πόστ βρίσκεται εκεί εδώ και πολλές μέρες.
Μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία.
Έχει καταντήσει… θεσμός πριν από κάθε σημαντικό αγώνα RR να εμφανίζονται οι… γνωστοί άγνωστοι και να… εσχατολογούν (ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!).
Πρόκειται για πρόσωπα υποκινούμενα από γνωστούς κύκλους, που δεν έχουν και πολύ σχέση με αυτό το είδος αγώνων.
Είναι ένα είδος παιχνιδιού συμφερόντων, που παίζεται εδώ και καιρό.
Στην αρχή ενοχλούσε αυτός ο πόλεμος αλλά με τον καιρό όλα συνηθίζονται, ακόμα και οι γραφικές Κασσάνδρες.

Δεν χρειάζεται να σφαζόμαστε μέσα στα φόρα και να εκνευριζόμαστε.
Ο καθένας έχει τις απόψεις του και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του:
Ο κ. Αθανασίου , ο κ. Κοκολάκης και πολλοί άλλοι θεωρούν τα RR επικίνδυνα.
Εμείς πάλι όχι.

Ψυχραιμία και πάλι…

8)
cuspid
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 165
Εγγραφή: 16 Φεβ 2005, 14:34

Δημοσίευσηαπό kos4wd » 03 Απρ 2007, 20:01

Ώς εκπρόσωπος της Λέσχης 4Χ4 της Κω στο συγκεκριμένο αγώνα σας γνωρίζουμε ότι περάσαμε πολύ ωραία
Ωραία διαδρομή με πολύ σασπένς (πέτρα, λάσπη, αγελάδες, μοτο κλπ)
Χάρηκα ιδιαίτερα όταν είδα πεσμένη μοτο να μη μπορεί να σηκωθεί και να κατεβαίνουν ο οδηγοί τετρακίνητων να βοηθήσουν ενώ θα μπορούσαν να αγνοήσουν.
Συγχαρητήρια κύριοι
Ευγενής άμιλλα πάνω απ όλα.Να περνάμε όλοι καλά
Οσο για την επικινδυνότητα θα συμφωνήσω διαφωνοντας και ερωτώντας
Ποιά η διαφορά από άλλους αγώνες όπως τα TRAIL RIDE και τα ENDURO.
To ΕNDURO πάντως που έτρεξα πρόσφατα ήταν και αυτό πολύ ωραίο και είχε ελάχιστες διαφορές από το R.R.Κράνος? ταχύτητα? Τα ίδια ήταν.
Ολο με τις πόρτες πηγαίναμε.Αν δε προσέχεις θα σκοντάψεις και περπατώντας.Να θυμίσω ατυχήματα σε θεατές η αγωνιζόμενους σε TRIAL και σε TROPHY?Στο πρόγραμμα είναι αν κάποιοι δε προσέχουν .Και δεν έχει σημασία ο οργανωτής
Πάντως όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι για τις ανοιχτές διαδρομές που υπάρχουν όμως εδώ και πολλά χρόνια
Ποιό είναι καλύτερο>? Υποκειμενικό.Ανάλογα τα γούστα.Εγώ τα βλέπω ίδια
Άβαταρ μέλους
kos4wd
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 401
Εγγραφή: 20 Δεκ 2002, 17:04
Τοποθεσία: ΚΩΣ

Επόμενο

Επιστροφή στο Trail Ride, Rally Raid & Cross Country Rally

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 3 επισκέπτες

cron