από kosant73 » 05 Οκτ 2003, 12:16
"Aγαπητοι" dr.format superspy gc
Mεσα στο site γραφω με το ψευδωνυμο kosant73 και το πραγματικο μου ονομα ειναι στο καταλογο μελων,αρα το καποιος κυνηγος εγραψε νομιζω οτι ειναι επιεικος απαραδεκτο.
Εγω τουλαχιστον εχω το θαρρος της γνωμης μου και το πραγματικο ονομα μου στην διαθεση ολου του site oπως και το e-mail μου.
Μια καλη ινδιανικη ιστορια ειναι η εξης.
Οι μηνανοδιοι ως γνωστο οπως και αρκετοι ΙΧιδες προσπερνανε ολους εμας στο φαναρι και πηγαινουνε πρωτοι μπροστα,μαλιστα τοσο μπροστα ωστε περιμενουνε κορναρισμα απο τους αλλους πισω τους για να ξεκινησουν.
Εμεις λοιπον περιμενουνε να τους βρουμε σε καποια στιγμη αφηρημαδας ελεγχουμε οτι το φαναρι μας ειναι ακομα κοκκινο και τους κορναρουμε επιμονος και δυνατα.
Η φαντασιας ας συλλαβει την συνεχεια.
Λυπαμαι πολυ αλλα φαινεται οτι στο site υπαρχουν ατομα στενομυαλα,ατομα με παραπιδες,ατομα κομπλεξικα ατομα με την λογικη της μαζας του οχλου και της αυξησης των κυβικων τους και των κρανων τους.
Ειμαι σιγουρος οτι το σχολιο μου ενοχλησε μερικους και λυπησαι αρκετους,αλλα αυτος ακριβως ηταν ο σκοπος μου.
Τωρα ο υπευθυνος του site αν νομιζει οτι το σχολιο ειναι σκληρο εχει καθε δικαιωμα να το διαγραψει,ετσι και αλλιως ειναι το τελευταιο σχολιο μου πανω στο θεμα και γενικα στο site.
Eυχομαι καλες βολτες σε ολους μας.