Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

OTAN H ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Θέλετε να ρωτήσετε ή να μοιραστείτε κάτι που είναι άσχετο με τις μοτοσυκλέτες και τα τετρακίνητα; Στείλτε το εδώ!

OTAN H ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Δημοσίευσηαπό gourouna10 » 13 Ιουν 2008, 23:44

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΗΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΑΠΛΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.

ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη

Οταν ο Λόγος βιάζεται -ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια- και η αμφισβήτηση ποινικοποιείται, τότε η Δημοκρατία έχει δραπετεύσει.

Οταν η πολιτική εξουσία αφήνει τα προβλήματα άλυτα γιατί φοβάται «το πολιτικό κόστος», τότε ο τόπος βουλιάζει στα αδιέξοδα, την σύγκρουση και την ανωμαλία.

Οταν οι κυβερνήσεις επί δεκαετίες συνεργάζονται με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους που τρομοκρατούν τους πολίτες , τότε δεν κυβερνά το κράτος, αλλά το παρακράτος.

Οταν τα θεσμικά όργανα παραβιάζουν κατάφωρα τους θεσμούς και τους Νόμους, τότε η Πολιτεία βαδίζει προς την αναρχία.

Οταν τα κόμματα έχουν μεταβληθεί σε συντεχνιακές συμμορίες που καταληστεύουν τον τόπο και αδιαφορούν για το γενικό καλό αλλά μόνον για την επανεκλογή τους, τότε η Δημοκρατία πάει περίπατο.

Οταν η Παιδεία έχει καταρρεύσει με απεργίες, καταλήψεις, διάλυση κ.α και τα Πανεπιστήμια μας είναι ουραγοί παγκοσμίως, τότε το Έθνος βαδίζει προς την παρακμή.

Οταν το μεταπρατικό Πολιτικό και Οικονομικό Κατεστημένο στερείται αρχών, αξιών και φιλοπατρίας και ξεπουλά τα εθνικά θέματα και τον πολιτισμό αυτού του τόπου για μιά χούφτα δολάρια, τότε αυτός ο τόπος σώζεται μόνον με Λαϊκή Επανάσταση και την φιλοπατρία των Ελλήνων

Οταν η χώρα κυβερνάται με φαυλότητα πάνω από μισό αιώνα από τρεις εξουσιαστικές οικογένειες, τότε το μόνο που απομένει είναι ο εξοστρακισμός τους με την ψήφο του λαού και ο αποκλεισμός τους από την πολιτική.

Οταν η άρχουσα τάξη με τα αντιλαϊκά Συντάγματα της περιφρονεί την λαϊκή κυριαρχία, και ποτέ δεν διεξάγει δημοψήφισμα για να ακουσθεί η φωνή του λαού , τότε ο τόπος έχει επείγουσα ανάγκη για ’μεση Δημοκρατία.

Οταν στα δύο κόμματα εξουσίας ηγούνται «πρόβατα σε λαό λεόντων» ενδοτικοί, με μοναδικό προσόν το «όνομα» και ο μεν πρώτος ευθύνεται για την προδοσία του σχεδίου Αννάν και ο άλλος για την άνευ όρων στήριξη της μονόπλευρης «τουρκολάγνας» πολιτικής του, τότε και οι δύο είναι δοσίλογοι και πρέπει να λογοδοτήσουν για πράξεις που εγγίζουν τα όρια της προδοσίας.

Οταν η υπουργός εξωτερικών της χώρας γόνος της τρίτης εξουσιαστικής οικογένειας που είπε ότι :«σε δέκα χρόνια ουδείς θα θυμάται το όνομα Μακεδονία» χειρίζεται τα εθνικά μας θέματα κατά τρόπο χαζοχαρούμενο και σύμφωνα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ, Η.Β, Ε.Ε και των γειτόνων μας, τότε η χώρα βαδίζει προς βέβαιον ακρωτηριασμό.

Οταν η χώρα μας είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο με φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές (ήλιο, θάλασσα, ορυκτά, πετρέλαιο, ουράνιο, κλίμα κ.α) και το εξουσιαστικό και κλεπτοκρατικό κατεστημένο την έχει χρεοκοπήσει, τότε πρέπει να φέρουμε έναν λαϊκό ηγέτη και μια λαϊκή εξουσία για να φτιάξει τα πράγματα.

Οταν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ εν συνεργασία με το εξουσιαστικό κατεστημένο και το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο διαβουκολεύουν και αποκοιμίζουν τον λαό, με προπαγάνδα, ψεύδη, κουτσομπολιά, παραχάραξη της αλήθειας, ψυχοφθόρα κηρύγματα, εγκληματικές και αντιπατριωτικές εκπομπές, τότε πρέπει να ξυπνήσουμε από το λήθαργο και ν’ αντιδράσουμε.

Οταν η χώρα έχει υποστεί εισβολή και κατοχή από ορδές λαθρομεταναστών τους οποίους οι 300 πολιτικάντηδες τους νομιμοποιούν για ψηφοθηρία, είναι βέβαιον ότι αυτή η χώρα αλώθηκε εκ των έσω και πολύ σύντομα θ’ αλλάξει αφεντικά, κουλτούρα και ταυτότητα.

Οταν όλοι οι γείτονες μας διεκδικούν Ελληνικά εδάφη, και παραχαράσσουν την ένδοξη Ιστορία μας και το κατεστημένο δεν διεκδικεί τίποτα και συνεχώς ενδίδει στις ιταμές προκλήσεις των άλλων και των «συμμάχων», τότε αυτός ο λαός οδηγείται είτε σε πόλεμο είτε σε ταπείνωση και καταστροφή.

Οταν ένας ιστορικός λαός, όπως ο Ελληνικός, έχασε την ανδρεία του, την λεβεντιά του , το φιλότιμο του, τις ιστορικές του ρίζες, τις διαχρονικές του αξίες, την αυτοπεποίθηση του και βόσκει «δίκην προβάτων» στο λιβάδι της υπερκατανάλωσης, της μαζοποίησης και της παγκοσμιοποίησης, τότε αυτός ο λαός έχει χάσει τον προσανατολισμό και βαδίζει προς αυτοκαταστροφή.

Οταν υπάρχουν -υποτίθεται- «Έλληνες» που λησμόνησαν τους ποταμούς αίματος, τις γενοκτονίες, τις εθνοκαθάρσεις, τους τιτάνιους αγώνες της φυλής μας για λευτεριά, τα μύρια δεινά της μακραίωνης δουλείας στον πιο άξεστο και κτηνώδη δυνάστη και τώρα τον εκθειάζουν και τον ωραιοποιούν, τότε τρίζουν τα κόκκαλα των Ελλήνων Ηρώων και οι ζώντες πρέπει να στιγματίσουν τους τουρκολάγνους.

Οταν οι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου -με πρώτη την Ακαδημία Αθηνών- έχουν πέσει σε λήθαργο και σε πλήρη αφασία προς χάριν πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων και του βολέματος τους, τότε οι νέοι πρέπει να ξεσηκωθούν και ν’ αντισταθούν.

Οταν όλα αυτά τα κακά και φοβερά συμβαίνουν στον τόπο και καταπατάται η Δημοκρατία, και ανανέωση του πολιτικού σκηνικού δεν γίνεται, και οι νέοι περιθωριοποιούνται, και αυτονομούνται, και η χώρα πέφτει σε αναρχία, και κανείς δεν εφαρμόζει τους Νόμους -όπως συμβαίνει σήμερα- τότε ο λαός επιβάλλεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Οταν το διεφθαρμένο Ελληνικό Κατεστημένο απαξίωσε το Κοσμοϊστορικό ΟΧΙ και την Εθνική Αντίσταση και δεν έφτιαξε ούτε ένα μνημείο, και ντρέπεται για την Ελληνική του καταγωγή, απεναντίας έχει κάνει μνημεία του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, τότε ο λαός αυτός δικαιούται να σαρώσει αυτές τις αφελληνισμένες κυβερνήσεις.

Οταν το εξουσιαστικό κατεστημένο διέπραξε το μεγαλύτερο οικολογικό έγκλημα και με την άφρονα και αγοραία πολιτική του κατέστρεψε το φυσικό θαυμάσιο περιβάλλον της Αττικής, βυθίζοντας το Λεκανοπέδιο στα δηλητηριώδη αέρια, τότε ο λαός πρέπει να δράσει για να επαναφέρει την ισορροπία.

Οταν κόμμα εξουσίας που διεκδικεί και πάλι να κυβερνήσει παρέδωσε τη χώρα στα Καζίνα για να κάνουν οι «εκλεκτοί » αφαίμαξη του Ελληνικού λαού και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τότε αυτό το κόμμα πρέπει να αυτοδιαλυθεί.

Οταν ένας λαός ζει με δανεικά και γίνεται θύμα των τοκογλύφων τραπεζιτών, τότε η δουλεία αυτού του λαού είναι επι θύραις.

Οταν το κράτος αντί να εξυπηρετεί τους πολίτες, γίνεται τύραννος τους και τους καταληστεύει προς όφελος της πλουτοκρατίας, τότε το κράτος αυτό είναι κατοχικό.

Οταν η συμμορία με τα πλοκάμια στην εξουσία στην οικονομία και στα ΜΜΕ, σε συνεργασία με την ξένη μαφία δηλητηριάζει και σκοτώνει εν ψυχρώ την νεολαία μας με τα ναρκωτικά, τότε πρέπει να ξεκινήσει ένα μαζικό κίνημα να τους σαρώσει.

Οταν το κράτος είναι διαβρωμένο απο το Ιουδαιοχριστιανικό παρακράτος και το τελευταίο δημιουργεί φυγόστρατους και άγαμες-στέρφες νέες μοναχές αντί για μητέρες, τότε η κατάσταση θυμίζει την προ της Αλώσεως της Πόλης εποχή.

Οταν ένας λαός δέχεται αδιαμαρτύρητα να του καταστρέφουν την γλώσσα -την μητέρα των γλωσσών- τότε αυτός ο λαός αλλοτριώνεται και αυτοχειριάζεται.

Οταν τα πάντα καταρρέουν, εμείς οι απλοί πολίτες δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι, διότι αυτό ισοδυναμεί με προδοσία. Η φιλοπατρία δεν μετριέται με τα λόγια, αλλά με έργα και με αίμα.

Ο Θεόδωρος Ρούσβελτ, 26ος πρόεδρος των ΗΠΑ (1858-1919) είπε :«Τα πράγματα που καταστρέφουν την Αμερική είναι η ευμάρεια με κάθε κόστος, η ειρήνη με κάθε κόστος, η ασφάλεια πρώτη αντί πρώτου του καθήκοντος, η αγάπη για μαλθακή ζωή, και η επιδίωξη για γρήγορο πλουτισμό» Αυτά είναι που καταστρέφουν και την Ελλάδα σήμερον. Ας μιμηθούμε τον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη που ορκίσθηκε στον εκπρόσωπο της Φιλικής Εταιρείας Δημ. Υψηλάντη: « Δίνω για τον αγώνα, τα υπάρχοντα μου, τα παιδιά μου, το αίμα μου, την ζωή μου, ό,τι έχω και δεν έχω, τα πάντα» και το έκανε. Κι όμως αγνόησε αυτόν τον ήρωα το βιβλίο ιστορίας του «Ελληνικού» Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων προς χάριν της Ελληνο-Τουρκικής φιλίας. Εύγε αφέλληνες!!!

ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ
το γουρουνι σου κι αν πλενεις
το σαπουνι σου χαλας.
Άβαταρ μέλους
gourouna10
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 160
Εγγραφή: 17 Φεβ 2007, 12:55
Τοποθεσία: athens@ãιωργος

Δημοσίευσηαπό HP » 14 Ιουν 2008, 08:14

Ο Θεόδωρος Ρούσβελτ, 26ος πρόεδρος των ΗΠΑ (1858-1919) είπε :«Τα πράγματα που καταστρέφουν την Αμερική είναι η ευμάρεια με κάθε κόστος, η ειρήνη με κάθε κόστος, η ασφάλεια πρώτη αντί πρώτου του καθήκοντος, η αγάπη για μαλθακή ζωή, και η επιδίωξη για γρήγορο πλουτισμό» Αυτά είναι που καταστρέφουν και την Ελλάδα σήμερα.

Γράφει ότι ακριβώς συμβαίνει στην ελλάδα.
HP
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2007, 13:13

Δημοσίευσηαπό Researcher » 14 Ιουν 2008, 11:35

Το ωραιότερο πράγμα που συμβαίνει σε τέτοιου είδους θέματα είναι ότι πολλοί τα διαβάζουν και λίγοι απαντούν!
Αποψή μου είναι ότι φοβούνται να μην "εκθέσουν" τον εαυτό τους ή τις απόψεις τους σε "τρίτους" στο δημόσιο βήμα που αυτό το φόρουμ δίδει.
Φοβούνται να μην χαρακτηριστούν και τους κολληθούν "ταμπέλες" ή το παίζουν υπεράνω όλων αυτών των "λαικών" θεμάτων και αναλώνονται μόνο σε συζητήσεις που πρέπει να το παίξουν ειδικοί ή επιστήμονες.
Συνήθως είναι λιγομίλητοι, απαντούν μόνο αν γράψει κάποιος γνωστός που το προηγούμενο βράδυ ήταν μαζί στην εκδρομή και κατ'επέκταση και στη ταβέρνα...
Το δυστυχές δεν είναι να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε όλοι μεταξύ μας αλλά όταν δεν υπάρχουν απόψεις στο "τραπέζι"!
Και αυτό κάτι σημαίνει...

Οσον αφορά το συγκεκριμένο κείμενο που έχει παρατεθεί, πιστεύω ότι όταν μια χώρα σεβαστεί τον εαυτό της, μόνο τότε οι άλλοι θα την σεβαστούν!
Και αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο πολιτικά αλλά και με τη στρατιωτική ισχύ που θα δείξει ότι διαθέτει (δυστυχώς ή ευτυχώς) και ότι είναι έτοιμη για τα "πάντα" και να τραβήξει το σχοινί ως εκεί που δεν παίρνει!
Βρισκόμαστε στο κέντρο ενός καζανιού που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί με το παραμικρό και η νοθρώτητα των ημερών που μας διακατέχει είναι κακός σύμβουλος!
...η ειρήνη με κάθε κόστος είναι κάτι πολύ υποκειμενικό και συνάβει μόνο όταν οι γείτονες σε αγαπούν και τους αγαπάς...
Ειδαλιώς πέφτεις στον λάκο που άφηνες τόσα χρόνια να σου σκάβουν (και μπορεί να ψιλοβοήθαγες και συ)!
Εχουμε καταντήσει η χώρα της διαπραγμάτευσης ακόμα και για εδαφικού περιεχομένου διεκδικήσεις (βλ. "γκρίζες ζώνες", Αιγαίο, Μακεδονία, Ήπειρος, Θράκη, Γαύδος, κλπ)...ευτυχώς έμεινε και λίγο από Πελοπόννησο για μας!

ΥΓ. Τουλάχιστον να προλάβω να κάνω καμιά εκδρομή προς τα βόρειο-ανατολικά γιατί αργότερα δεν ξέρεις, ίσως χρειάζομαι και διαβατήριο έτσι όπως πάει...
Ποτέ μην αφήνεις τίποτα στην τύχη...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Researcher
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 306
Εγγραφή: 04 Μαρ 2007, 08:36
Τοποθεσία: Πατήσια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό ZooL » 14 Ιουν 2008, 14:36

Αντιγράφω από την Άσπρη λέξη και το ημερήσιο δελτίο τους:

Θέμα της εβδομάδας: Ιδεολογικοί - ισμοί


Εθνικισμός
Λόγια λέξη που μαρτυρείται από το 1859. Ετυμολογία: επίθ. εθνικός + κατάλ. -ισμός. Πρόκειται για μεταφραστικό δάνειο από την αγγλική (< nationalism) ή τη γαλλική (< nationalisme).

Η λέξη χρησιμοποιείται σήμερα κυρίως με την έννοια της απόλυτης και με φανατισμό προσήλωσης των ατόμων στο έθνος τους, η οποία φτάνει ως την περιφρόνηση και την εχθρότητα προς άλλα έθνη, τα οποία θεωρούνται κατώτερα, υποδεέστερα, και επομένως πρέπει με τη βία να υπαχθούν στην εξουσία του ανώτερου ή των ανώτερων εθνών.

Έγραφε ο Αλ. Δελμούζος κατά τη δεκαετία του 1930: «Ο ανθρωπισμός είναι αντίθετος με τον εθνικισμό και τις συνέπειές του, όχι όμως με τον εθνισμό. Ο πρώτος τυφλώνει και τείνει να εξαφανίσει βασικές ανθρωπιστικές αξίες. Αντίθετα ο εθνισμός: κρατώντας την εσωτερική συνοχή των ατόμων και ομάδων που ανήκουν σ' ένα έθνος μπορεί να οδηγεί σε γόνιμη συνεργασία, άμιλλα και αλληλεπίδραση με τ' άλλα έθνη χωρίς να καταπιέζει κανένα».Εθνισμός
Ετυμολογία: έθνος + κατάλ. -ισμός.
Η εθνική συνείδηση, ο πατριωτισμός, η φιλοπατρία, η πίστη και αφοσίωση κάποιου στα ιδεώδη του έθνους στο οποίο ανήκει, χωρίς καμία διάθεση περιφρόνησης ή υποτίμησης των ιδεωδών άλλου έθνους.

Η λέξη μαρτυρείται για πρώτη φορά από τον Ν. Σπηλιάδη (1826) αντί των λέξεων φιλοπατρία (αριστοφανική λέξη: πολλού δ' επαίνου παρ' εμοί/ και τοίσιν ευ φρονούσιν/ τυχών άπεισιν διά την/ φιλοπατρίαν και σοφίαν/ ο παις ο Φιλοκλέωνος: Σφήκες), η οποία ήδη δίνει την αίσθηση λογιότερης λέξης, και πατριωτισμός (αντιδάνειο μέσω του γαλλικού patriotisme, που πρωτοχρησιμοποιούν ο Ευγένιος Βούλγαρις, ο Ρήγας Φεραίος κ.α.) (Γ.Μπαμπινιώτης)Σοβινισμός
Μεταφορά στην ελληνική της γαλλικής λέξης chauvinisme, η οποία προέρχεται από τον N. Chauvin, Γάλλο στρατιώτη της εποχής του Ναπολέοντα, που η γαλλική κωμωδία «La Concarde tricolore» του J. Cogniard μετέτρεψε σε κλασικό τύπο φανατικού και κοντόφθαλμου πατριώτη.

Η λέξη αποδίδει τον ακραίο και τυφλό εθνικισμό, ο οποίος κηρύσσει τη μισαλλοδοξία και τη φανατική προσήλωση στο εθνικό ιδεώδες και έχει ως βασικό χαρακτηριστικό του το στρατοκρατικό πνεύμα, καθώς επιδιώκει εδαφική εξάπλωση και οικονομική ή πνευματική επιρροή. Για τους σοβινιστές κάθε άλλος λαός είναι άξιος περιφρόνησης και υποδούλωσης.

Ο σοβινισμός μπορεί να οδηγήσει - και συχνά οδηγεί, όπως αποδεικνύει η ιστορία - σε απομονωτισμό ή σε επεκτατικούς πολέμους και ολοκαυτώματα.-------------------------------------------
Πηγή: www.asprilexi.com


Χ.

'08 Jeep Wrangler JK Unlimited V6 3.8lt

_____

JPForum.gr
- το Ελληνικό Jeep forum
Άβαταρ μέλους
ZooL
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 628
Εγγραφή: 16 Φεβ 2007, 16:06

Δημοσίευσηαπό HP » 14 Ιουν 2008, 14:45

Ούτε διαβατήριο θα θέλει, ούτε τίποτα,
ΑΝ καθένας μας με κάθε επιβλαβή πράξη του (να το σκευτεί ως αμαρτία)
ΔΕΝ κάνει πράξη αυτό που βλάπτει τον διπλανό, και το κοινωνικό σύνολο στο τέλος θα εξαηλωθούν μόνοι τους αυτοί που βλάπτουν για δικό τους ώφελος όλους μας.
Μην ξεχνάτε ότι όσοι πρασπάθησαν για το κακό μας ανήκουν στην ιστορία.
HP
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2007, 13:13

Δημοσίευσηαπό HP » 14 Ιουν 2008, 14:47

Ενα ταπεινό παράδειγμα΄να σταματάμε στα στόπ σαν να βλέπουμε
βαρδινογιαννη, λάτση, εκο, που μας πηδά.ε κάθε μέρα.
H σκέψη μου είναι να ξεκινίσουμε απο τά καθημερινά μας που κάνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από HP και 15 Ιουν 2008, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
HP
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2007, 13:13

Δημοσίευσηαπό gourouna10 » 14 Ιουν 2008, 20:20

δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει ο εθνικισμος , εθνισμος,σωβινισμος με το παραπανω κειμενο;
το γουρουνι σου κι αν πλενεις
το σαπουνι σου χαλας.
Άβαταρ μέλους
gourouna10
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 160
Εγγραφή: 17 Φεβ 2007, 12:55
Τοποθεσία: athens@ãιωργος

Δημοσίευσηαπό vagelis » 17 Ιουν 2008, 07:33

Χερι-χερι με τον Καρατζαφερη.
THE BEST 4X4XFAR

SIII 88 YELLOW HREPI

EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΤΑ
ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ.
ΛΑΖΑΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
vagelis
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2521
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2003, 07:58
Τοποθεσία: N.Iraklio Attikis

Re: OTAN H ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Δημοσίευσηαπό JOKER.1208 » 17 Ιουν 2008, 12:01

Οταν ο Λόγος βιάζεται -ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια- και η αμφισβήτηση ποινικοποιείται, τότε η Δημοκρατία έχει δραπετεύσει.
-Με ποιόν τρόπο βιάζεται;
-Ποια αμφισβήτηση ποινικοποιείται; Αυτή που θέλουμε εμείς ή των άλλων;

Οταν η πολιτική εξουσία αφήνει τα προβλήματα άλυτα γιατί φοβάται «το πολιτικό κόστος», τότε ο τόπος βουλιάζει στα αδιέξοδα, την σύγκρουση και την ανωμαλία.
-Aνωμαλία λέγοντας;

Οταν οι κυβερνήσεις επί δεκαετίες συνεργάζονται με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους που τρομοκρατούν τους πολίτες , τότε δεν κυβερνά το κράτος, αλλά το παρακράτος.

Οταν τα θεσμικά όργανα παραβιάζουν κατάφωρα τους θεσμούς και τους Νόμους, τότε η Πολιτεία βαδίζει προς την αναρχία.
-Εσείς κύριε τι είστε; Κάντε λοιπόν σωστά την δουλειά σας!

Οταν τα κόμματα έχουν μεταβληθεί σε συντεχνιακές συμμορίες που καταληστεύουν τον τόπο και αδιαφορούν για το γενικό καλό αλλά μόνον για την επανεκλογή τους, τότε η Δημοκρατία πάει περίπατο.
-Ποιόν υπηρετούσατε τόσα χρόνια; Την πατρίδα; Τι ρομαντικό!

Οταν η Παιδεία έχει καταρρεύσει με απεργίες, καταλήψεις, διάλυση κ.α και τα Πανεπιστήμια μας είναι ουραγοί παγκοσμίως, τότε το Έθνος βαδίζει προς την παρακμή.
-Οι απεργίες και οι καταλήψεις αποτελούν έκφραση δημοκρατίας; Είναι μοχλός πίεσης; Είναι αμφισβήτηση; Τελικά να την ποινικοποιήσω την αμφισβήτηση, ναι ή ου; Αποφασίστε, μπερδεύτηκα!

Οταν το μεταπρατικό Πολιτικό και Οικονομικό Κατεστημένο στερείται αρχών, αξιών και φιλοπατρίας και ξεπουλά τα εθνικά θέματα και τον πολιτισμό αυτού του τόπου για μιά χούφτα δολάρια, τότε αυτός ο τόπος σώζεται μόνον με Λαϊκή Επανάσταση και την φιλοπατρία των Ελλήνων
-Λαϊκή επανάσταση…
Δηλαδή; Ποιος θα ηγείται; Ποιες αρχές θα πρεσβεύει;
Το ευκολότερο πράγμα είναι να κατηγορείς! Δώσ’μου ιδέες, δώσ’μου λύσεις!

Οταν η χώρα κυβερνάται με φαυλότητα πάνω από μισό αιώνα από τρεις εξουσιαστικές οικογένειες, τότε το μόνο που απομένει είναι ο εξοστρακισμός τους με την ψήφο του λαού και ο αποκλεισμός τους από την πολιτική.
-Με το ζόρι; Δεν μπορεί, κάπου έχεις βάλει και συ το χεράκι σου! Για θυμήσου καλύτερα…
Αποκλεισμός από την πολιτική… Ξέχειλο από δημοκρατικές αρχές!

Οταν η άρχουσα τάξη με τα αντιλαϊκά Συντάγματα της περιφρονεί την λαϊκή κυριαρχία, και ποτέ δεν διεξάγει δημοψήφισμα για να ακουσθεί η φωνή του λαού , τότε ο τόπος έχει επείγουσα ανάγκη για ’μεση Δημοκρατία.
-Εσείς σε ποια τάξη ανήκετε; Κλαιν οι χήρες, κλαιν κι παντρεμένες!

Οταν στα δύο κόμματα εξουσίας ηγούνται «πρόβατα σε λαό λεόντων» ενδοτικοί, με μοναδικό προσόν το «όνομα» και ο μεν πρώτος ευθύνεται για την προδοσία του σχεδίου Αννάν και ο άλλος για την άνευ όρων στήριξη της μονόπλευρης «τουρκολάγνας» πολιτικής του, τότε και οι δύο είναι δοσίλογοι και πρέπει να λογοδοτήσουν για πράξεις που εγγίζουν τα όρια της προδοσίας.
-Γρήγορα στο απόσπασμα! Δεν πείθουν κανέναν!

Οταν η υπουργός εξωτερικών της χώρας γόνος της τρίτης εξουσιαστικής οικογένειας που είπε ότι :«σε δέκα χρόνια ουδείς θα θυμάται το όνομα Μακεδονία» χειρίζεται τα εθνικά μας θέματα κατά τρόπο χαζοχαρούμενο και σύμφωνα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ, Η.Β, Ε.Ε και των γειτόνων μας, τότε η χώρα βαδίζει προς βέβαιον ακρωτηριασμό.
-Σημερινό είναι ότι πάμε σύμφωνα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ, Η.Β κτλ;
Ανακαλύψαμε την πυρίτιδα πάλι!
Όσο για την Υπουργό.. και αυτή μόνη της αναρριχήθηκε στην εξουσία ρε γαμώτο;!
Πώς μας ξεφεύγουν έτσι; Χέλια! Χέλια!

Οταν η χώρα μας είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο με φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές (ήλιο, θάλασσα, ορυκτά, πετρέλαιο, ουράνιο, κλίμα κ.α) και το εξουσιαστικό και κλεπτοκρατικό κατεστημένο την έχει χρεοκοπήσει, τότε πρέπει να φέρουμε έναν λαϊκό ηγέτη και μια λαϊκή εξουσία για να φτιάξει τα πράγματα.
-Και θα καθόμαστε και θα πληρωνόμαστε! Λαϊκό ηγέτη… Κύριε, κύριε! Εμένα, εμένα!

Οταν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ εν συνεργασία με το εξουσιαστικό κατεστημένο και το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο διαβουκολεύουν και αποκοιμίζουν τον λαό, με προπαγάνδα, ψεύδη, κουτσομπολιά, παραχάραξη της αλήθειας, ψυχοφθόρα κηρύγματα, εγκληματικές και αντιπατριωτικές εκπομπές, τότε πρέπει να ξυπνήσουμε από το λήθαργο και ν’ αντιδράσουμε.
-Ας πούμε ότι συμφωνούμε και σε κάτι. Αν και όχι απόλυτα.

Οταν η χώρα έχει υποστεί εισβολή και κατοχή από ορδές λαθρομεταναστών τους οποίους οι 300 πολιτικάντηδες τους νομιμοποιούν για ψηφοθηρία, είναι βέβαιον ότι αυτή η χώρα αλώθηκε εκ των έσω και πολύ σύντομα θ’ αλλάξει αφεντικά, κουλτούρα και ταυτότητα.
-Που είπαμε μπαμπά ότι έκανε τα λεφτά ο παππούς; Αμερική; Αυστραλία; Γαλλία;
Γερμανία; Α! Γερμανία ε; ΟΚ!

Οταν όλοι οι γείτονες μας διεκδικούν Ελληνικά εδάφη, και παραχαράσσουν την ένδοξη Ιστορία μας και το κατεστημένο δεν διεκδικεί τίποτα και συνεχώς ενδίδει στις ιταμές προκλήσεις των άλλων και των «συμμάχων», τότε αυτός ο λαός οδηγείται είτε σε πόλεμο είτε σε ταπείνωση και καταστροφή.
- Διαλέχτε τώρα που γυρίζει! Διεκδικήστε και κερδίστε! Πολλά βάζετε, πολλά παίρνετε!

Οταν ένας ιστορικός λαός, όπως ο Ελληνικός, έχασε την ανδρεία του, την λεβεντιά του , το φιλότιμο του, τις ιστορικές του ρίζες, τις διαχρονικές του αξίες, την αυτοπεποίθηση του και βόσκει «δίκην προβάτων» στο λιβάδι της υπερκατανάλωσης, της μαζοποίησης και της παγκοσμιοποίησης, τότε αυτός ο λαός έχει χάσει τον προσανατολισμό και βαδίζει προς αυτοκαταστροφή.
-Οι άλλοι λαοί δεν έχουν ιστορία. Αλλά ξέχασα! Τι πάω να συγκρίνω τώρα; Τους βάρβαρους με το μεγαλείο των Ελλήνων;
Όλοι στο ίδιο τσουβάλι, πρόβατα! Εκτός από εσάς φυσικά κύριε!

Οταν υπάρχουν -υποτίθεται- «Έλληνες» που λησμόνησαν τους ποταμούς αίματος, τις γενοκτονίες, τις εθνοκαθάρσεις, τους τιτάνιους αγώνες της φυλής μας για λευτεριά, τα μύρια δεινά της μακραίωνης δουλείας στον πιο άξεστο και κτηνώδη δυνάστη και τώρα τον εκθειάζουν και τον ωραιοποιούν, τότε τρίζουν τα κόκκαλα των Ελλήνων Ηρώων και οι ζώντες πρέπει να στιγματίσουν τους τουρκολάγνους.
-Γιαυτό δεν κράτησες τις παραδόσεις και την θρησκεία σου. Ή μήπως αν ήθελε να σε κάνει να τα χάσεις δεν είχε τον τρόπο και τον χρόνο να το κάνει;
Τα κόκαλα έχουν πολύ σοβαρότερους λόγους για να τρίζουν! Άλλωστε πολέμησαν για την λευτεριά και όχι για την εξόντωση του γείτονα. Άλλες εποχές..

Οταν οι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου -με πρώτη την Ακαδημία Αθηνών- έχουν πέσει σε λήθαργο και σε πλήρη αφασία προς χάριν πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων και του βολέματος τους, τότε οι νέοι πρέπει να ξεσηκωθούν και ν’ αντισταθούν.

Οταν όλα αυτά τα κακά και φοβερά συμβαίνουν στον τόπο και καταπατάται η Δημοκρατία, και ανανέωση του πολιτικού σκηνικού δεν γίνεται, και οι νέοι περιθωριοποιούνται, και αυτονομούνται, και η χώρα πέφτει σε αναρχία, και κανείς δεν εφαρμόζει τους Νόμους -όπως συμβαίνει σήμερα- τότε ο λαός επιβάλλεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Οταν το διεφθαρμένο Ελληνικό Κατεστημένο απαξίωσε το Κοσμοϊστορικό ΟΧΙ και την Εθνική Αντίσταση και δεν έφτιαξε ούτε ένα μνημείο, και ντρέπεται για την Ελληνική του καταγωγή, απεναντίας έχει κάνει μνημεία του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, τότε ο λαός αυτός δικαιούται να σαρώσει αυτές τις αφελληνισμένες κυβερνήσεις.
-Ποιος είπε το κοσμοϊστορικό ΟΧΙ τελικά; Ένας δικτάτορας; Ή ο λαός;

Οταν το εξουσιαστικό κατεστημένο διέπραξε το μεγαλύτερο οικολογικό έγκλημα και με την άφρονα και αγοραία πολιτική του κατέστρεψε το φυσικό θαυμάσιο περιβάλλον της Αττικής, βυθίζοντας το Λεκανοπέδιο στα δηλητηριώδη αέρια, τότε ο λαός πρέπει να δράσει για να επαναφέρει την ισορροπία.

Οταν κόμμα εξουσίας που διεκδικεί και πάλι να κυβερνήσει παρέδωσε τη χώρα στα Καζίνα για να κάνουν οι «εκλεκτοί » αφαίμαξη του Ελληνικού λαού και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τότε αυτό το κόμμα πρέπει να αυτοδιαλυθεί.

Οταν ένας λαός ζει με δανεικά και γίνεται θύμα των τοκογλύφων τραπεζιτών, τότε η δουλεία αυτού του λαού είναι επι θύραις.

Οταν το κράτος αντί να εξυπηρετεί τους πολίτες, γίνεται τύραννος τους και τους καταληστεύει προς όφελος της πλουτοκρατίας, τότε το κράτος αυτό είναι κατοχικό.

Οταν η συμμορία με τα πλοκάμια στην εξουσία στην οικονομία και στα ΜΜΕ, σε συνεργασία με την ξένη μαφία δηλητηριάζει και σκοτώνει εν ψυχρώ την νεολαία μας με τα ναρκωτικά, τότε πρέπει να ξεκινήσει ένα μαζικό κίνημα να τους σαρώσει.

Οταν το κράτος είναι διαβρωμένο απο το Ιουδαιοχριστιανικό παρακράτος και το τελευταίο δημιουργεί φυγόστρατους και άγαμες-στέρφες νέες μοναχές αντί για μητέρες, τότε η κατάσταση θυμίζει την προ της Αλώσεως της Πόλης εποχή.

Οταν ένας λαός δέχεται αδιαμαρτύρητα να του καταστρέφουν την γλώσσα -την μητέρα των γλωσσών- τότε αυτός ο λαός αλλοτριώνεται και αυτοχειριάζεται.

Οταν τα πάντα καταρρέουν, εμείς οι απλοί πολίτες δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι, διότι αυτό ισοδυναμεί με προδοσία. Η φιλοπατρία δεν μετριέται με τα λόγια, αλλά με έργα και με αίμα.
-Υπογραφή Κόμης Δράκουλας!

Ο Θεόδωρος Ρούσβελτ, 26ος πρόεδρος των ΗΠΑ (1858-1919) είπε :«Τα πράγματα που καταστρέφουν την Αμερική είναι η ευμάρεια με κάθε κόστος, η ειρήνη με κάθε κόστος, η ασφάλεια πρώτη αντί πρώτου του καθήκοντος, η αγάπη για μαλθακή ζωή, και η επιδίωξη για γρήγορο πλουτισμό» Αυτά είναι που καταστρέφουν και την Ελλάδα σήμερον. Ας μιμηθούμε τον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη που ορκίσθηκε στον εκπρόσωπο της Φιλικής Εταιρείας Δημ. Υψηλάντη: « Δίνω για τον αγώνα, τα υπάρχοντα μου, τα παιδιά μου, το αίμα μου, την ζωή μου, ό,τι έχω και δεν έχω, τα πάντα» και το έκανε. Κι όμως αγνόησε αυτόν τον ήρωα το βιβλίο ιστορίας του «Ελληνικού» Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων προς χάριν της Ελληνο-Τουρκικής φιλίας. Εύγε αφέλληνες!!!

ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ[/quote]


Αλήθεια βαριέμαι να σχολιάσω άλλο! Στα άρματα αδέρφια! Τρίξτε τα δόντια!

Βαρέθηκα την γκρίνια σας και τα μουρμουρητά σας
Γύρω σας βλέπετε μόνο στραβά μα όχι τα δικά σας
Μιλάτε για αφύπνιση, πως νιώθετε αηδία
Την χώρα μας λατρεύετε, κοιτάτε με λαγνεία
Μα σίγουρα αν σας δίναμε μεγάλη εξουσία
Πιστεύω πως θα γράφατε χειρότερη ιστορία


Συμφορουμίστα Researcher μην νομίζεις ότι όλοι έχουν την υπομονή και την όρεξη να απαντούν σε κείμενα τα οποία θυμίζουν την εξομολόγηση μιας παντρεμένης! Όσο για την στρατιωτική ισχύ που ζητάς, ποτέ δεν έλυσε και ούτε θα λύσει τίποτα!
Να μην αναμασάμε παπαριές (άποψη μου για το αρχικό πόστ) γίνεται; Αν το καταφέρουμε αυτό, ίσως και να γίνει κάτι!
Βρισκόμαστε στο κέντρο ενός καζανιού λες…και είμαι σίγουρος πως πολλοί θα συμφωνήσουν. Το θέμα όμως είναι πως απ’την στιγμή που το πιστεύεις αυτό τι κάνεις; Ψάχνεις να βρεις που θα προσγειωθείς από την έκρηξη, ψάχνεις αλοιφή για τα εγκαύματα ή σβήνεις την φωτιά;
Δεν πιστεύω πως όλα είναι υπέροχα γύρω μας, αλλά το να ζητάς αίμα είναι τουλάχιστον επικίνδυνο!
Όσο για τον λάκο δεν ψιλοβοηθούσες απλά! Αν θες να το δεις έτσι μόνος σου τον έσκαβες! Πρέπει να έχει το θάρρος κανείς να αναγνωρίζει τις επιλογές και τα λάθη του. Δεν εννοώ πως φταις εσύ προσωπικά για κάτι. Όμως δεν φταίω εγώ, δεν φταις εσύ, δεν φταίει ο δίπλα… Ποιος φταίει τελικά; Μου θυμίζει την αντιμετώπιση που έχουμε σαν οδηγοί στον δρόμο, ΠΑΝΤΑ φταίει ο άλλος!
Αυτές τις επιλογές λοιπόν, έχουν(καλώς ή κακώς) κάνει οι πολλοί και οφείλουμε να τις σεβαστούμε. Κάθε άποψη είναι θεμιτή και κάθε άποψη κρίνεται. Αυτό άλλωστε δεν είναι Δημοκρατία;
MAN IS THE PARASITE
Άβαταρ μέλους
JOKER.1208
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 21 Ιουν 2005, 08:16
Τοποθεσία: κυψελη

Re: OTAN H ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Δημοσίευσηαπό Dr.Format » 17 Ιουν 2008, 12:30

JOKER.1208 έγραψε:Ποιος φταίει τελικά; Μου θυμίζει την αντιμετώπιση που έχουμε σαν οδηγοί στον δρόμο, ΠΑΝΤΑ φταίει ο άλλος!
Με κάνεις χαρούμενο, γιατί πιστεύω ότι έχεις πιάσει ακριβώς το νόημα ! :thankyou:


JOKER.1208 έγραψε:Αυτές τις επιλογές λοιπόν, έχουν (καλώς ή κακώς) κάνει οι πολλοί και οφείλουμε να τις σεβαστούμε. Κάθε άποψη είναι θεμιτή και κάθε άποψη κρίνεται. Αυτό άλλωστε δεν είναι Δημοκρατία;
Αυτό είναι και το μέγιστο πολιτικό - φιλοσοφικό ερώτημα:

Εξαιρετική η δημοκρατία μας, αλλά το να ψηφίζει ο καθένας, με το όποιο μυαλό κουβαλάει (βλέπε εκπαίδευση) και να επηρεάζει με τις επιλογές του εμένα κι εσένα (που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι), είναι το καλύτερο τελικά ? :roll:

Εδώ σας θέλω, στα δύσκολα :discussion:
Άβαταρ μέλους
Dr.Format
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1468
Εγγραφή: 12 Φεβ 2003, 14:49
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: OTAN H ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Δημοσίευσηαπό Researcher » 17 Ιουν 2008, 12:46

Τη στρατιωτική ισχή φίλε μου δεν τη θέλεις για επίλυση προβλημάτων αλλά για να τα προλαβαίνεις με το να σε σέβονται και να σε υπολογίζουν! Σκέψου μόνο ουτοπικά θα έλεγα ότι καταργούσαμε το θεσμό του στρατού στη χώρα μας, την επόμενη μέρα θα "παρέδιδες" τα "κλειδιά" του σπιτού σου σε άλλον "νοικοκύρη". Αν νομίζεις ότι έχεις τέτοιους φίλους γείτονες, τότε αυταπατάσαι!
Περί παντρεμένων που λες αρχίζουν και μου αρέσουν οι εξομολογήσεις τους! :lol: :lol: :lol:
Δεν σε αδικώ γιατί ίσως να μην γνωρίζεις πολλά πράγματα για το τι παιχνίδια "παίζονται" καθημερινώς (εις βάρος μας) και που ελάχιστα ή και καθόλου δεν γίνονται ποτέ γνωστά! Ισως τότε να άλλαζες γνώμη!
Αν για σένα τα παραπάνω είναι παπαριές όπως πιστεύεις, σεβαστή η αποψή σου αλλά όχι και αποδεκτή (προσωπικά πάντα).
Και ούτε αίμα ζήτησα ουτε τίποτα, αλλά έχω βαρεθεί μόνο το δικό μας να χύνεται! και κυρίως..."άσκοπα"! (στα πλαίσια της "φιλίας" πάντα!). Τουλάχιστον αυτό το αίμα πρέπει να το θυμόμαστε και να προσπαθούμε να μην ξανασυμβεί ούτε για μας, ούτε για τον διπλανό, αλλά "φιλίες" μονομερώς δεν γίνονται, δυστυχώς!
Το τι κάνω εγώ άστο καλύτερα, απλά είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά μου και πιστέυω ότι με τον τρόπο μου κι εγώ βάζω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται Ελλάδα!
Τώρα, γρίνια, συνομωσιολογίες, πάντα εμείς φτάιμε, πάντα οι άλλοι, αυτά είναι για να έχουμε "κάτι να λέμε"...αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ιστορικές αλήθειες του παρελθόντος ή του παρόντος!
Είναι οι αλήθειες που "σημαδεύουν" ένα τόπο και προδιαγράφουν το μέλλον του...
...και το ευχάριστο (ή δυσάρεστο για σένα). είναι ότι μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να γράψουν και γι'αυτό!

ΥΓ. Για τους άλλους οδηγούς που λές ότι πάντα φτάινε...φίλε μου, το παρατήρησα κι εγώ και ήρθε ο καιρός να το εξομολογηθώ! ΝΑΙ! ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Ποτέ μην αφήνεις τίποτα στην τύχη...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Researcher
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 306
Εγγραφή: 04 Μαρ 2007, 08:36
Τοποθεσία: Πατήσια, Αθήνα

Re: OTAN H ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Δημοσίευσηαπό vagelis » 17 Ιουν 2008, 13:22

Αναρχια κυριοι,δεν ψηφιζουμε κανενα,την μερα τον εκλογων αν ειν αι καλοκαιρι πηγαινουμε για μπανιο ,αν ειναι χειμωνας για σκι.
THE BEST 4X4XFAR

SIII 88 YELLOW HREPI

EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΤΑ
ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ.
ΛΑΖΑΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
vagelis
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2521
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2003, 07:58
Τοποθεσία: N.Iraklio Attikis

Δημοσίευσηαπό jdelis » 17 Ιουν 2008, 19:33

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τον joker. Μπορεί οι πολιτικοί μας να είναι αυτοί που είναι, αλλά δεν φύτρωσαν. Εμείς τους βγάζουμε κάθε φορά. Και πείτε μου αν ξέρετε κάποιον που όσες παπαριές πολιτικές και αν λέει, δεν θα ψήφιζε έναν πολιτικό δαγκωτό (μαζί με όλο του το σόι) αν του έβαζε την κόρη στο Δημόσιο. Αυτοί είμαστε, είτε το θέλουμε είτε όχι, ας το παραδεχτούμε τουλάχιστον.

Όσο για το λογίδριο φέρνει προς την επιχειρηματολογία της Χούντας προ της "Επαναστάσεως", απλώς με ορολογία του 2000.
:werecomingforyou:
Άβαταρ μέλους
jdelis
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 594
Εγγραφή: 03 Μάιος 2003, 14:33
Τοποθεσία: Ν. Φιλ/φεια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Researcher » 17 Ιουν 2008, 19:45

jdelis έγραψε:Όσο για το λογίδριο φέρνει προς την επιχειρηματολογία της Χούντας προ της "Επαναστάσεως", απλώς με ορολογία του 2000.
:werecomingforyou:


Νάτες και οι πρώτες "ταμπέλες"!!!!
Ποτέ μην αφήνεις τίποτα στην τύχη...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Researcher
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 306
Εγγραφή: 04 Μαρ 2007, 08:36
Τοποθεσία: Πατήσια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Freelander » 17 Ιουν 2008, 21:40

jdelis έγραψε:Όσο για το λογίδριο φέρνει προς την επιχειρηματολογία της Χούντας προ της "Επαναστάσεως", απλώς με ορολογία του 2000.

Συμφωνώ.
Θυμίζει τον ασπρόμαυρο λόγο του παπαδόπουλου λίγο πριν σώσει τη χώρα από την αναρχία (βάζοντας τη στο γύψο)

Συμφωνώ και με τον Βαγγέλη. Οι καλύτερες βόλτες στη θάλασσα είναι τα ΣΚ των εκλογών.

Τραγική διαπίστωση πλέον οτι η πλειοψηφία όσων εμπλέκονται ενεργά στα μεγάλα κόμματα είναι άτομα που ψάχνονται απεγνωσμένα να βολευτούν σε μια ακρούλα του δημοσίου ψηφίζοντας δαγκωτό και μετά κλαίγονται για την κατάντια του τόπου, την παγκοσμιοποίηση, την ακρίβεια, τις συντάξεις κ.ο.κ
Mέλος ελληνικού TataClub
Άβαταρ μέλους
Freelander
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 617
Εγγραφή: 06 Δεκ 2004, 13:10
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχει 1 επισκέπτης