Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Γενικοί κανόνες / εγγραφής / συμμετοχής

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Καλώς ήρθατε στο χώρο συζητήσεων του Ελληνικού Land Rover.
Παρακαλούμε επιλέξτε κάποιον απο τους παρακάτω χώρους Δ. Συζήτησης για να ανοίξετε νέο θέμα.

Γενικοί κανόνες / εγγραφής / συμμετοχής

Δημοσίευσηαπό superspy » 17 Δεκ 2016, 18:52

Καλώς ήρθατε στο Off-Road.gr

Επιπρόσθετα από τους όρους εγγραφής / χρήσης στους οποίους συμφωνήσατε / θα συμφωνήσετε κατά την εγγραφή σας, παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας και τα παρακάτω:


Το Off-Road.gr είναι το αρχαιότερο forum στην Ελλάδα σχετικά με τα θέματα Off-Road στην χώρα μας.
Οι χρήστες πάντα εύρισκαν και θα βρίσκουν γόνιμο έδαφος για τις συζητήσεις γύρω από οτιδήποτε αφορά το hobby του Off-Road, σχολιάζοντας με κόσμιο τρόπο.
Με αυτό το πνεύμα όλοι είναι καλοδεχούμενοι να εγγραφούν και να συζητήσουν γύρω από τα θέματα Off-Road.gr.

Βασικοί κανόνες

Εγγραφή

Παρακαλούμε για την όσο πιο πληρέστερη συμπλήρωση των στοιχείων σας κατά την εγγραφή σας.
Λάβετε υπόψη ότι η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, γίνεται πάντα ύστερα από έλεγχο του διαχειριστή ο οποίος στιγμιαία θα κρίνει αν πρόκειται για κακόβουλη ή όχι εγγραφή. Για αυτό το προσπαθήστε τουλάχιστον το όνομα & email (user name σας) να είναι και κυρίως να φαίνεται πραγματικό.

ΠΧ αποφύγετε εγγραφή με user name τύπου spam γιατί δεν θα ενεργοποιηθεί ποτέ ο λογαριασμός σας.
Αν νομίζετε ότι το user name που διαλέξατε τυγχάνει να μοιάζει με spam επικοινωνήστε με την διαχείριση για να εγκριθεί ο λογαριασμό σας.

Οι διαχειριστές διατηρούν κατα την κρίση τους, το δικαίωμα της τροποποίησης και διακοπής προσωρινά ή και μόνιμα μέρους ή και του συνόλου των υπηρεσιών που παρέχονται, με ή και χωρίς προειδοποίηση των χρηστών.

Οι διαχειριστές του forum, διατηρούν το δικαίωμα να διακόψουν τη χρήση του ή των κωδικών πρόσβασης, ή/και να διακόψουν τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες, που θεωρούν ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των όρων χρήσης και της εν γένει λειτουργίας του forum.

Οι υπηρεσίες του Off-Road.gr παρέχονται ώς έχει. Το forum δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.

Το Off-Road.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.
Διαφημίσεις

Απαγορεύεται η διαφήμιση εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών. Επιτρέπεται η συζήτηση για τα διάφορα προϊόντα που αφορούν το χώρο.
Link προς άλλα site

Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση μηνυμάτων που μόνο στόχο είναι να παραπέμψουν τα μέλη σε άλλους δικτυακούς τόπους για οποιοδήποτε θέμα. ΠΧ για αυτό που ζητάς θα βρεις την απάντηση εδώ (λινκ) ή δες σε αυτό το site που συζητούμε σχετικά κλπ

Όταν ένα μέλος ρωτά κάτι για κάποιο θέμα η απάντηση θα πρέπει πρωτίστως να δίνεται ολοκληρωμένη μέσα στο forum ώστε αυτή η απάντηση να δίνει τη δυνατότητα και σε μελλοντικούς χρήστες να βρουν πληροφορίες.

Ειδικότερα στα θέματα αγγελιών όπου είναι συνηθισμένη η αγγελία να υπάρχει και σε άλλα site επιτρέπεται μεν η σύνδεση (link) αλλά θα πρέπει η αγγελία να είναι πλήρης και μέσα στο forum του Off-Road.gr

Αν μέλη άλλων δικτυακών τόπων θέλουν να προβάλουν τα site τους, υπάρχει ειδικός χώρος (link) στην κεντρική σελίδα όπου τοποθετούνται αυτά. Η τελική ανάρτηση πάντως επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια των διαχειριστών και σίγουρα θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίστοιχη προβολή.
Οι παραπάνω όροι αποτελούν μόνο τις ελάχιστες βασικές προϋποθέσεις και δεν είναι δεσμευτικοί για τη διαχείριση.

Παρακαλούνται οι χρήστες να επισκέπτονται τακτικά το συγκεκριμένο θέμα για αλλαγές.

Χρήστες που δεν συμφωνούν / δεν επιθυμούν πλέον να είναι μέλη, μπορούν να αιτηθούν τη διαγραφή τους. Η παραμονή ή οχι των post τους στο forum ανήκει στη διακριτική ευχέρια των διαχειριστών
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6832
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Επιστροφή στο Land Rover

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχει 1 επισκέπτης