Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Φώτο από το Maverick

Συντονιστής: SUVord

Δημοσίευσηαπό PANIAIN » 04 Απρ 2007, 21:39

karanti έγραψε:
συγχαρητηρια για την συμμετοχη και τον τερματισμο σας.
θα μας πειτε για τις αλλαγες ή μετατροπες του mav για να συμετασχει στον αγωνα?


Ευχαριστούμε, ήταν σίγουρα απο τους πιο σκληρούς αγώνες που έχουμε τρέξει. Τώρα στις μετατροπές, γκουχου γκουχου... :lol:

1. Αναρτηση +5 εκ. μπροστά 4 πίσω
2. Λάστιχα Mud 225/75 R16 +1.5 εκ
3. Ποδιά www.xmc.gr
4. ράψιμο πίσω ψαλιδιών για αντοχή (οχι στα χτυπήματα αφου δεν βρίσκουν πουθενα)
5. Προβολείς IPF με βάση
6. Terratrip rally computer
7. GPS Garmin 276 C
8. Λασπωτηρες
9. Μπακετ με ζωνες 4 σημειων
10. Α και ελεύθερη εξάτμιση

δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι...πάντως όλοι μπορούν να τρέξουν με μια ανάρτηση και μια ποδιά

Πολλά υπάρχουν ακόμη στο μυαλό για αλλαγές. θα δουμε, είναι ακόμα σε εξέλιξη το project.
ΑρβανιτοΙωνοΠελοποννήσιος Ζωοκλέφτης σε Νηπιακή Ηλικία
Εικόνα

ZOOKACTION
Suzuki Samurai Owners Club
Και φράγκο να μην έχεις με το αμάξι πάντα τρέχεις......

Ίαν Παπανικολάου
Άβαταρ μέλους
PANIAIN
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 295
Εγγραφή: 21 Δεκ 2005, 17:19
Τοποθεσία: Στην Ταβέρνα απέναντι

Δημοσίευσηαπό SUVord » 07 Απρ 2007, 21:39

Καλό Πάσχα σε όλους σας .
Οι φωτογραφίες είναι απο το Αττικό Rally Raid της προηγούμενης Κυριακής, απο τον Γιώργο Φυτά του Off-road.gr και του Γιάννη ΑΘανασίου του Τετρακίνηση Mag.



Εικόνα

Εικόνα
ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ!
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!
LEEDS UNITED
Άβαταρ μέλους
SUVord
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1369
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005, 16:47
Τοποθεσία: Σαπάν...

Δημοσίευσηαπό helias » 12 Απρ 2007, 14:59

Χριστός Ανέστη και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους !!!!!!
:P Επέστρεψα χθές και γιαυτό τα καθυστερημένα Χρόνια Πολλά !!

Μπράβο σας !!!!!! SUVord και PANIAIN, μπράβο σας και πάλι για τις αντοχές σας !!!
Γιατί για τις αντοχές του Μάβερικ, αυτές είναι δεδομένες !!! χι χι χι χι! :wink:
Έχουμε μέλλον πίσω μας !
Άβαταρ μέλους
helias
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 302
Εγγραφή: 14 Φεβ 2006, 03:13
Τοποθεσία: Πεύκη Αττικής

Δημοσίευσηαπό SUVord » 14 Απρ 2007, 13:19

helias έγραψε:Χριστός Ανέστη και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους !!!!!!
:P Επέστρεψα χθές και γιαυτό τα καθυστερημένα Χρόνια Πολλά !!

Μπράβο σας !!!!!! SUVord και PANIAIN, μπράβο σας και πάλι για τις αντοχές σας !!!
Γιατί για τις αντοχές του Μάβερικ, αυτές είναι δεδομένες !!! χι χι χι χι! :wink:


Ευτυχώς γύρισες Ηλία γιατι η Κορεάτικη μπουγιαμπέσα έχει λουφάξει τώρα τελευταία και πολυ φοβάμαι οτι οπου νάναι θα ξεσπάσει πάλι σε κανα παραλήρημα.
Χριστός Ανέστη σε όσους επέστρεψαν και σε όσους επιστρέφουν.
ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ!
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!
LEEDS UNITED
Άβαταρ μέλους
SUVord
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1369
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005, 16:47
Τοποθεσία: Σαπάν...

Δημοσίευσηαπό Santa » 15 Απρ 2007, 21:57

SUVord έγραψε:
helias έγραψε:Χριστός Ανέστη και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους !!!!!!
:P Επέστρεψα χθές και γιαυτό τα καθυστερημένα Χρόνια Πολλά !!

Μπράβο σας !!!!!! SUVord και PANIAIN, μπράβο σας και πάλι για τις αντοχές σας !!!
Γιατί για τις αντοχές του Μάβερικ, αυτές είναι δεδομένες !!! χι χι χι χι! :wink:


Ευτυχώς γύρισες Ηλία γιατι η Κορεάτικη μπουγιαμπέσα έχει λουφάξει τώρα τελευταία και πολυ φοβάμαι οτι οπου νάναι θα ξεσπάσει πάλι σε κανα παραλήρημα.
Χριστός Ανέστη σε όσους επέστρεψαν και σε όσους επιστρέφουν.


Και για όσους δεν ξέρουν τι είναι η Μπουγιαμπέσα σας δίνω την συνταγή:

Ψαρικά - Μπουγιαμπέσα
Υλικά(4 άτομα)
.700 γραμ. διάφορα ψάρια για σούπα
.100 γραμ. καθαρισμένες γαρίδες
.50 γραμ. καθαρισμένα μύδια
.4 ψιλοκομμένες ντομάτες, φρέσκες (χωρίς τη φλούδα)
.200 γραμ. πατάτες
.2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
.1½ κουτ. του γλυκού σαφράν
.1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
.1 κουτ. του γλυκού άσπρο πιπέρι
.½ ποτήρι ελαιόλαδο
.4 σκελίδες σκόρδο
.λίγο θυμάρι, φύλλα δάφνης
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα ψάρια και τα θαλασσινά. Βάζετε σε μια μεγάλη κατσαρόλα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις ντομάτες. Προσθέστε λίγο θυμάρι και μερικά φύλλα δάφνης. Τοποθετήστε μέσα στην κατσαρόλα τα ψάρια, προσθέστε το ελαιόλαδο και καλύψτε τα με βραστό νερό. Ρίξτε και τα καρυκεύματα (αλατοπίπερο, σαφράν). Βράζετε σε δυνατή φωτιά και σβήνετε τη φωτιά 10 λεπτά μετά το βράσιμο.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρετε το πιάτο μαζί με βραστές πατάτες και με σως rouille. Η μπουγιαμπέσα συνήθως σερβίρεται σε 2 διαφορετικά πιάτα, ένα για το ψάρι και ένα για τη σούπα. Ανάλογα με την επιθυμία των καλεσμένων, μπορείτε να ανακατέψετε το ψάρι με τη σούπα. Παρόλαυτά, ένας βασικός κανόνας πρέπει να τηρείται: το ψάρι πρέπει να κοπεί μπροστά στους καλεσμένους.
Προτεινόμενο κρασί:
ΚΤΗΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣ ΛΕΥΚΟ

Ελπίζω να έγινα κατατοπιστικός.
:lol: :lol: Βεβαια η Κορεάτικη Μπουγιαμπέσα φτιάχνεται λίγο μεγαλύτερη και είναι πιό εύγευστη κύρίως λόγω υλικών (έχουν και μεγαλυτερη διάρκεια ζωής λένε...) :twisted:
Εικόνα
<b>Παναγιώτης </b>
www.netfocus.gr
shop.netfocus.gr
Άβαταρ μέλους
Santa
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 416
Εγγραφή: 01 Απρ 2006, 20:30
Τοποθεσία: Ag.Paraskevi Athens

Δημοσίευσηαπό helias » 16 Απρ 2007, 07:36

Καλά η Κορεάτισα Βέφα μας δεν πάει καλά, για ΠΑΣΧΑ του μίλησαν και αυτός κακαβιές ονειρεύεται !!!!! :?

Καλά Σφυρίδα σουβλίσατε φέτος κα Βέφα μας ;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έχουμε μέλλον πίσω μας !
Άβαταρ μέλους
helias
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 302
Εγγραφή: 14 Φεβ 2006, 03:13
Τοποθεσία: Πεύκη Αττικής

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ford

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 23 επισκέπτες