Κρασοτηγανιά!
Παίρνουμε περίπου 1.5 kg χοιρινό (ήμερο ή άγριο με προτίμηση στο δεύτερο) κομμένο σε κυβάκια 3x3x3 cm περίπου
3-4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
700 gr καλο κόκκινο παλιό κρασί (κατά προτίμηση σπιτικό)
Σε ένα μεγάλο και αρκετά βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια που έχουμε κόψει και όχι τρίψει. Αφού σοταρίσουν λίγο τα κρεμμύδια ρίχνουμε το κρέας το οποίο ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι να ασπρίσει (όχι ροδίσει) και κατόπιν ρίχνουμε όλο το κρασί!
Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να “πιει” σχεδόν όλο το κρασί και λίγο πριν αρχίσει να τηγανίζεται του ρίχνουμε λίγο πιπέρι κόκκινο και λίγο μαύρο καθώς και αλάτι!
Κατόπιν το αφήνουμε με χαμηλότερη φωτιά να κοκκινίσει-τηγανιστεί και είναι έτοιμο!
Σερβίρεται δε με καλο κόκκινο κρητικό 2χρονο κρασί!
Καλή όρεξη!!!