από geco » 18 Μάιος 2005, 13:11
Την Κυριακή που μας πέρασε 15/5, πήγα γιά εντουράκι στην Τρίπολη.
Είμαστε εγώ με τον μπέργκο 5,5 , ο γυιός μου GasGas 250, ο Δ. Καρώνης και ο γυιός του 2 Χ Rm 250.
Σε μία ανηφόρα με σαθρό χώμα και στούμπους το Gas κάνει σούζα και έρχεται καπάκι. Ενώ οι υπόλοιποι μαζεύονται και το σηκώνουν εγώ αποφασίζω να επιταχύνω και να περάσω δίπλα τους.
Το πετυχαίνω αλλά ο πίσω τροχός φεύγει σπινάροντας και γιά να μην πέσω μένω στο γκάζι, κρατιέμαι στο μηχανάκι και κάνω άθελά μου μεταβολή. Ευτυχής που το έσωσα χαμογελάω αλλά βλέπω ότι πηγαίνω πίσω, καταπάνω στο Gas και τον κόσμο!
Φρενάρω στο μέτρο, κάνω endo και σφηνώνομαι κάτω απο τα πόδια τους και με το μηχανάκι μου στην πλάτη!
Ως εδώ καλά! Έλα όμως που γύρισε το πόδι μου στο αστράγαλο όπου υπάρχει πρόβλημα από παλιά. (Εχω ένα τραύμα στην ωμοπλάτη, δεν είν'αστείο, λείπει κομμάτι ! Που λέει και ο Πανούσης!)
Γιά την ακρίβεια το 1981 με ένα Yam XS 750 βγήκα απ΄τον δρόμο και παρά το ότι φόραγα ολόσωμη δερμάτινη φόρμα, και ότι άλλο υπάρχει, μου μάγκωσε το πόδι η μηχανή και το έκανε λυώμα.
(Αμφισφύριο κάταγμα ποδοκνημικής με 7 καρφιά και 2 λάμες, Ασκληπιείο Βούλας,χειρουργεία, νάρθηκες, γύψοι, δινόλουτρα παραφίνης, χειρομαλάξεις, πατερίτσες, πόνος, κι'άλλος πόνος, αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, μετατραυματική αρθρίτιδα, περιορισμός κινητικότητας κλπ, κλπ)
Θέλετε και άλλα? Έχει, αλλά σταματάω εδώ!
Και επανέρχομαι στην Κυριακή όπου λίγο μετά το συμβάν που περιέγραψα, χαθήκαμε και ο Καρώνης έκανε μιά ξεγυρισμένη "μετωπική" με τον γυιό του που γύριζε πίσω με φόρα, να μας βρεί !
Τα μηχανάκια ψιλοκουβάρι, οι αναβάτες στο χαντάκι, ο μικρός να μην μπορεί να ανασάνει, γιά λίγο, να πονάει στον αγκώνα και εμείς με τα μαλλιά όρθια!!!
Τέλος στο "Παναρκαδικό" γιά ακτινογραφίες ! Ευτυχώς διαπιστώθηκαν μόνο στουμπήγματα, όχι κατάγματα και όλοι στα σπίτια μας!
Τώρα εγώ με πατερίτσες, ξανά, το πόδι ψηλά, πόνο κλπ !
Έτσι όμως, άν δεν φρικάρεις, αγαπάς με πάθος την ζωή και γίνεσαι αισιόδοξος !
Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως " Ότι δεν με σκοτώνει, με δυναμώνει !!!"
Ολέ !