Συνάδελφοι καλή χρονιά,
όπως έχει γίνει πλέον έθιμο θα ήθελα να μοιρασθούμε και την φετινή "γουρουνιά".
Αλλωστε συνήθως σε εμάς τους LandRoverάδες αρέσουν οι "γουρουνιές".
Για το 2008 η "αμαρτία" ήταν ως εξής: (για 12 άτομα)
8.5 κιλά άψητο, γεμιστό με 50/50 μοσχαρίσιο κιμά και μπέικον ψιλοκομμένο, τσιγαρισμένο κρεμμύδι, κάστανα, ξερά δαμάσκηνα και βερύκοκα, πολύ κουκουνάρι και αρωματικά βότανα, καρυκεύματα, βούτυρο για το τσιγάρισμα των κρεμμυδιών.
Προετοιμασία του "μωρού" για περίπου μία ημέρα (κρεμμύδια κομμένα στα 4, μήλα και μπαχαρικά μέσα για να φύγει η "γουρουνίλα")
Ψήσιμο για 21 ώρες στους 75 βαθμούς σε ταψί κλεισμένο ερμητικά με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και δεμένο και μετά 3 ώρες στους 180 βαθμούς ανοικτό (για τραγανή πετσούλα)
Εχουν περισσέψει λίγη γέμιση (ένα μεγάλο μπωλ.....) και δύο μπουτάκια...... (αυτό για όσους δεν ζήλεψαν αρκετα <χιχιχιχιχιχι>)
Οσοι έχουν κρατήσει φωτό ας βάλουν τις δικές τους.
Οσοι δεν έχουν κρατήσει φωτό ας μας περιγράψουν τις δικές τους γουρουνιές (ή γαλοπουλιές, κατσικιές, κατσαρολιές κλπ κλπ κλπ)
Καλή χρονιά συνάδελφοι