Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Σχετικά με απαντητικό δελτίο τύπου

Enduro, Scramble, Supermoto, Trial κ.α.

Δημοσίευσηαπό doc » 22 Μαρ 2007, 23:58

Μα ποιός είμαι τελικά? Πείτε μου και μένα να ξέρω...!

Όλα αυτά έχω κάνει?

Μπράβο μου! Πλούσιο βιογραφικό έχω! Κι έχεις ξεχάσει κι άλλα...

Χαίρομαι που οι απαντήσεις μου είναι τα έργα μου και όχι -μόνο- τα λόγια μου...

Σας καληνυχτώ!
Άβαταρ μέλους
doc
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2118
Εγγραφή: 16 Μαρ 2004, 12:41
Τοποθεσία: Εντός / Εκτός / επί τα αυτά

Δημοσίευσηαπό emerald » 23 Μαρ 2007, 00:24

Ποιος είσαι εσύ που ΑΠΑΞΙΕΙΣ την απόφαση πλειοψηφίας αναβατών σε συνεργασία με πέντε κορυφαίες εταιρείες του χώρου για ενιαία πολιτική απέναντι στην ΕΛΠΑ για το πρωτάθλημα του 2007. Πότε πήρες θέση για τους περσινούς άθλιους αγώνες, αυτούς που αναβλήθηκαν και όλα τα λοιπά που έγιναν; Τώρα ζητάς υποστήριξη;


5? ΙΣΩΣ 2 ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Ποιος είσαι εσύ που ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ Οργανωτής του Enduro, με ποιο δικαίωμα και με ποιανού την στήριξη. Στο τελευταίο Δ.Σ. του ΣΑΜΕ που έλαβε χώρα στην Πλαταιών ενάμιση μήνα πριν, ενώπιον και του κ.ΣΚΑΡΗ από τα επτά (7) άτομα που παρευρέθησαν οι πέντε (5) τουλάχιστον ήταν αρνητικοί με τις προτάσεις ΨΙΧΟΥΛΑ που κατέθεσες, και εξουσιοδότησαν τον κ.Καλαμπαλίκα να το μεταφέρει αυτό στην ΕΛΠΑ, όπως και έγινε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την κα. Γουέλς περί του θέματος υπάρχει η γνώμη πως ο Σύνδεσμος το ζήτησε από παλιά, και αφού δεν έχουμε αντιπρόταση ας βάλουμε το φίλο ΔΗΜΗΤΡΗ. ΑΙΣΧΟΣ !!!!


ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΚΑΡΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΕΛΙΩΤΗ?
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝΕ?
ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ?


Ποιος είσαι εσύ που ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ πως συγκεκριμένο άτομο, δηλαδή ΕΓΩ, υποθάλπει τις προσπάθειές σου αλλά και του ΣΑΜΕ, τη στιγμή που το σημερινό προεδρείο, όπως γνωρίζει καλά ο κ. ΒΟΛΗΣ, οφείλει την ύπαρξή του στην ΑΝΕΧΕΙΑ τη δική μου, του Μανιάτη αλλά και του Σκαρή, Καπαγερίδη και τόσων άλλων που δεν ΨΗΦΙΣΑΝ καν στα Τρίκαλα. Απλά και μόνο καταθέτοντας μια πρόταση μομφής θα είχαμε στείλει όλο το προεδρείο σπίτι του αλλά προτιμήθηκε ο δρόμος της σιωπής, εγώ παραιτήθηκα ακριβώς για να μην δημιουργήσουμε διχόνοια.


ΑΦΟΥ ΣΩΠΑΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΕΛΙΩΤΗ?
ΚΑΙ ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ.

Ποιος είσαι εσύ που ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ και με ποιο δικαίωμα αναλαμβάνεις τη σύσταση εθνικής ομάδας Enduro. Ποιος από το σύνολο των αναβατών σε έχει εξουσιοδοτήσει;


ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΘΕΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΛΕΩ ΕΓΩ?
ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ?

Ποιος είσαι εσύ και με ποια ιδιότητα παρουσιάζεσαι στο επίσημο τραπέζι παρουσίασης του φακέλου της ΛΑΜΣ για το Six Days του 2008; Μάλλον όλα αυτά τα κάνεις από την υπερβολική ΑΓΑΠΗ για το χώρο.


ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΕΛΙΩΤΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΩΡΟ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΦΩΝΕΣ.

Ποιος είσαι εσύ που μιλάς για μυστικές συμφωνίες, για καθοδήγηση αναβατών, για συστράτευση εναντίον σου και άλλα τέτοια. Θα έπρεπε καταρχήν να ντρέπεσαι όταν παρουσιάζεις συναθλητές σου και άξιους πρωταθλητές καθώς επίσης και το σύνολο των αναβατών σαν ΠΡΟΒΑΤΑ. Να σου θυμίσω δε πως ήμουν παρών στη πρόταση του κ.Πρίμου όταν ζήτησε οφ ΣΑΜΕ να μεσολαβήσει για ειδική μεταχείριση ομάδας Μυτιλινιών, προκειμένου να έρθουν να στηρίξουν το Πρωτάθλημα της ΕΛΠΑ.
Αλλά ας μην ξεχνάμε και τα άτομα με αλλοιωμένα ονόματα όπως Targeet (Γκρέτσης), Emeralt (Σαρλάς) όπου εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια για έναν ΠΡΩΗΝ φίλο τους και τον καλύτερο θεσμό του 2006 ομολογουμένως (ATTICACUP). Τώρα τι ακριβώς έγινε στο Λαύριο θα μας τα εξηγήσει ο ίδιος οφ Οργανωτής.
Ποιος είσαι εσύ που ΑΦΑΙΡΕΙΣ το δικαίωμα σε οποιοδήποτε άλλο φορέα, τοποθέτησης άλλου είδους αγώνα την ίδια ημερομηνία με το δικό σου; Πιστεύεις πως όλοι που θα τρέξουν τελικά στο SCRAMBLE της Ε-75 είναι άτομα με ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ; Είναι όλοι τους ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ;



ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΧΕΛΙΩΤΗ.
ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΟ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΡΩΣΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ Ο TAGRE.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ?

Ποιος είσαι εσύ και με ποιο δικαίωμα ΒΙΑΖΕΙΣ για πολλοστή φορά τα μέρη των εντουροπατεράδων σου, την Πάρνηθα, τα Βασιλικά, τη Βαρυμπόμπη προκειμένου να βγάλεις ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ; Τα ατυχήματα σε αυτές τις περιοχές μεταξύ μοτοσυκλετών – γουρουνάκιδων – τζιπάκιδων είναι καθ’ όλα ΔΙΚΟ ΣΟΥ έργο και θα πρέπει να σε συγχαρούμε και για αυτό.


ΜΙΛΑΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ Η ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ EVENT?
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΑΠΟ ''ΚΑΤΙ'' ΑΛΛΟ?


Ποιος είσαι εσύ που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ το ΠΑΘΟΣ ατόμων όπως ο Πέτρος, ο Σταυράκης, ο Δημήτρης, ο Τάκης και τόσων άλλων, βάζοντάς τους να υπογράφουν χαρτί ότι είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι για οτιδήποτε συμβεί στους αγώνες TRAIL RIDE που διοργανώνεις κάνοντας τους κύπελλο και απομυζώντας από αυτό αρκετά χρήματα; Μήπως γνωρίζεις τις οδηγικές τους ικανότητες, ή υπάρχει γιατρός που τους εξετάζει επί τόπου προκειμένου να συμμετάσχουν;


ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΝΩΣΤΟΥ TRAILRIDE ΣΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Ποιος είσαι εσύ που ΠΗΡΕΣ την ιδέα του Άρη Κωστάκη (TRAIL RIDE) η οποία έφθασε με τον ΣΥΜΟΦΕ και τα περιοδικά ΜΟΤΟ ή 0300 στο αστρονομική ποσό των 200 και πλέον συμμετοχών και κατάφερε επί προεδρίας σου αρχικά στον ΣΑΜΕ άλλα και μετέπειτα να τις κάνεις 35;



ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ 1-3 ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΔΩ ΓΥΡΩ Η ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΧΕΛΙΩΤΗ?
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ EVENT ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ(ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ).

Ποιος είσαι εσύ που ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ένα μέτριο αγώνα από άποψη συμμετοχών (42) θεατών (35) και ειδικών (επικίνδυνες), με τη βοήθεια ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, παίρνοντας μόνο από το HELLINSTORE 018 σαν χορηγίας 3000 ευρώ μετρητά, και ποιος ξέρει τι και από πόσους άλλους σαν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ; Μήπως ζεις με αυταπάτες;


ΒΑΣΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΤΡΕΞΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ Η ΚΡΑΥΓΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙ?

Για το τέλος θα ήθελα να σου πω πως αυτοί που φορούν παντελόνια, ομιλούν με επιχειρήματα και χρησιμοποιούν ονοματολογία. Δεν λένε αερολογίες και γενικότητες και δεν ρίχνουν τη δική τους ΑΠΟΤΥΧΙΑ στις πλάτες άλλων για να δικαιολογήσουν για μια ακόμη φορά τα αδικαιολόγητα. Ειδικά όταν αυτοί έχουν ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ παρελθόν όσον αφορά τη διεκδίκηση θέσεων, συμπεριφορά προς τους ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ και ΣΕΒΑΣΜΟ σε θεσμούς και πρόσωπα.
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος διότι η συνάθροιση αναβατών – εταιρειών επιτέλους για πρώτη φορά λειτούργησε. Δεν ΑΝΗΚΟΥΜΕ στην Α.ΜΟΤ.Ο.Ε., δεν έχουμε συμφέροντα στην ΟΜΕ και δεν είμαστε κολλητοί της ΕΛΠΑ. Δώσαμε απλά το δικαίωμα σε ανθρώπους και οργανωτές οι οποίοι προϋπήρχαν ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ από σένα να αναδείξουν πράγματα. Στο τέλος θα ΞΥΡΙΣΟΥΜΕ τον παπά Κορέλη. Οι μάσκες έπεσαν, ο καθένας έδειξε τον πραγματικό εαυτό του, και οι αναβάτες ΦΕΡΕΦΩΝΑ και ΚΥΠΕΛΛΟΘΗΡΕΣ είναι αυτοί που θα σε στηρίξουν τελικά. Το πρωτάθλημα ΕΛΠΑ ENDURO 2007 δεν θα στηριχθεί όπως είχε συμφωνηθεί και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι διάφοροι εμπλεκόμενοι τόσο καλύτερα. Στο απώτερο σύντομο μέλλον το πρωτάθλημα θα είναι ΕΝΑ και μόνο. Κλείνοντας θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά για τη δύναμη πως παρουσιάζεις ότι έχω, πραγματικά τόσα χρόνια δεν το είχα συνειδητοποιήσει και σου υπόσχομαι πως σε κάθε παράτυπη ενέργειά σου θα με βρίσκεις ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!
ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ Η ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ???

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΕΛΙΩΤΗ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙΝ!!!

ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ
ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ
ΠΑΛΙΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ/ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ



:alright: :alright: :alright:[/quote]
κουκουρικου ξυπνηστε!!!
Άβαταρ μέλους
emerald
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007, 18:58
Τοποθεσία: γλυφαδα

Δημοσίευσηαπό tagre » 23 Μαρ 2007, 02:50

Αγαπητέ Δημήτρη Χελιωτη,
1 ) : Με ποια ιδιότητα είπες ότι έστειλες το …Δελτίο Τύπου;
2 ) : Αποδίδεις σε μένα κάποιο tagreet. ΕίναιTagre(προφανώς δεν στο μετέφεραν σωστά).Το TΑΓΚΡΕ λοιπόν σημαίνει Τάκης ΓΚΡΕτσης. Όλοι το ξέρουν. Ουδέποτε κρύφτηκα πίσω από αυτό το ψευδώνυμο για να αποφύγω κάτι. Δεν με ενοχλεί καθόλου να το γραφώ ολόκληρο, αν αυτό είναι το πρόβλημα σου. Στα φόρουμ, όπως προφανώς ΔΕΝ ξέρεις, συνηθίζετε να βάζουν τα μέλη ένα ψευδώνυμο. Εγώ έβαλα τα αρχικά του ονόματος μου. Που το κακό; Άλλωστε το ΤΑΓΚΡΕ το χρησιμοποιώ 19 χρόνια!
3 ) : Για τον αδερφό σου, τον οργανωτή του ΑΤΤΙΚΑ, σχολίασα την απαξιωτική συμπεριφορά του απέναντι μου, (σε κοινωνική εκδήλωση) σε 2-3 φίλους. Πάλι δεν σου τα μετέφεραν όμως όλα. Ρώτα τους και τι άλλο είπα. Άλλωστε ξέρω σε ποιους είπα, ότι το αδερφάκι σου, πρόσφατα, απέκτησε ύφος 10 καρδιναλίων -τουλάχιστον.
4 ) : Πάντως, μπράβο σου Δημήτρη Χελιωτη. Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο μεγάλη ευχέρεια έχεις στο γράψιμο. Δημοσιογράφος έπρεπε να γίνεις. Στην αρχή νόμιζα ότι στα υπαγορεύσανε, ή κάποιος σου διόρθωσε τα ορθογραφικά σου λάθη. Μάλλον λάθος έκανα ε;
5 ) : Θυμήσου και κάτι άλλο:Κάποιο βράδυ στην απονομή στο Υπουργείο Μεταφορών μας έλεγες άλλα πράγματα. Το αναφέρω απλά για να ξέρει το κοινό σου ότι μιλάς και δυο-τρεις γλώσσες.
6 ) : Τι σε έπιασε και ξαφνικά βγάζεις τόση χολή Δημήτρη Χελιώτη. Ποιοι περιμένετε να σας στήσουν τον ανδριάντα; Ή περιμένετε κάτι άλλο; Ο χοντρός ζει από τους αγώνες. Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κάτι προσδοκά. Εσείς τι;
7 ) : Πως τυχαίνει και όλες οι συγκεντρώσεις γίνονται στην Πλαταιών; Τι είναι εκεί, λέσχη, γιάφκα, σφηκοφωλιά ή χώρος συγγραφής διαταγμάτων;
8 ) : Ξέρεις φίλε Δημήτρη Χελιωτη ότι και πολύ γνωστή εταιρία ελαστικών έκοψε την έκπτωση σε όσους αγωνιζόμενους πρόκειται να τρέξουν με την ΕΛΠΑ. Ποιος κερδίζει απ΄όλα αυτά Δημήτρη; Γιατί σίγουρα, η δική σου εταιρεία μόνο να κερδίσει δεν έχει από σένα, και του παρατρεχαμενους σου!
9) Κάποτε λέγαμε η ισχύς εν τη ενώσει. Μπήκαμε στο παιχνίδι και κάναμε ότι αγώνες θέλαμε. Ποτέ δεν κατάλαβα τι σας έκανε ξαφνικά η κακια η ΕΛΠΑ. Τι ήταν αυτό που θέλατε να κάνετε και ΔΕΝ το κάνατε; Που σας εμπόδισε; Τι διαφορετικό θα κάνετε ΕΣΕΙΣ στο μέλλον.
Εκτός βέβαια από το να μοιράσετε σε στρατόπεδα τους αθλητές.
10 )Τέλος : Τα αρχικά της λέξης….. ΚΤΜ τι σημαίνουν;

ΤΑΓΚΡΕ

ΥΓ1: Το μόνο που με ενοχλεί σ΄αυτό το φόρουμ είναι ότι εδώ και λίγες μέρες άρχισαν να ¨έρπουν¨ πάλι κάποιοι φελλοί που χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο.
ΥΓ2: Κανείς σας ό, τι και να κάνει δεν πρόκειται να μας χωρίσει από τους φίλους που αποκτήσαμε τόσα χρόνια στο βουνό, άσχετα σε ποιο στρατόπεδο θέλετε να τον κατατάξετε.
Άβαταρ μέλους
tagre
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 140
Εγγραφή: 05 Απρ 2005, 18:24
Τοποθεσία: iraklio Attikis

Δημοσίευσηαπό ayrton » 23 Μαρ 2007, 09:05

2 Εργα SEX!!!!

Μετά απο την τεράστια επιτυχία της πρώτης δακρύβρεχτης αλλα και οργισμένης περιπέτειας με τίτλο "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ??"
.....το κοινό περιμένει με αγωνία την συνέχεια της, με τον πιασάρικο τίτλο " ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΡΕΕΕΕΕ ".
Από έγκυρες πηγές το νέο επισόδειο θα έχει από όλα. Γρήγορη δράση, περιπέτεια,sex,άγρια κυνηγητά με κασκαντέρ στο βουνό και στην πόλη, και βέβαια πολύ γέλιο.!!!
Αντε περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
ayrton
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 555
Εγγραφή: 15 Ιαν 2004, 20:49
Τοποθεσία: Aθήνα

Απαντητικό δελτίο τύπου : εο

Δημοσίευσηαπό sacram » 23 Μαρ 2007, 12:29

2 Εργα SEX!!!!
Μετά απο την τεράστια επιτυχία της πρώτης δακρύβρεχτης αλλα και οργισμένης περιπέτειας με τίτλο "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ??"
.....το κοινό περιμένει με αγωνία την συνέχεια της, με τον πιασάρικο τίτλο " ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΡΕΕΕΕΕ ".
Από έγκυρες πηγές το νέο επισόδειο θα έχει από όλα. Γρήγορη δράση, περιπέτεια,sex,άγρια κυνηγητά με κασκαντέρ στο βουνό και στην πόλη, και βέβαια πολύ γέλιο.!!!


:lol: :lol: :lol:
ΕΕΕΕ δεν συναντιέστε να συνεχίσετε τα γυρίσματα????
Γιατί εμάς τον απλούς απληροφόρητους μας ενδιαφέρει να περνάμε απλά και όμορφα.
Τώρα σε ποιό site ή fORUM θα μπαίνουμε είναι απλό...
Στο καλύτερο!!! :razz:

Ρε γαμ@ γεμίσαν τα βουνά με RAMPO!!!

Τα μελέ
:sword:
Άβαταρ μέλους
sacram
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 1026
Εγγραφή: 28 Μάιος 2005, 19:49
Τοποθεσία: ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΣΠΗ

Δημοσίευσηαπό Berg » 23 Μαρ 2007, 13:41

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ.

XEΛΙΩΤΗΣ έγραψε:Χελιώτης Δημήτρης
Ιδρυτής ΣΑΜΕ
Υπηρέτης ελληνικού enduro
Υπεύθυνος Μηχανικός Hellinstore

Ωπα φίλε Δημήτρη! Ιδρυτής? Από πότε? Σαν παλιά καραβάνα άλλα ξέρω.

XEΛΙΩΤΗΣ έγραψε:Ποιος είσαι εσύ και με ποιο δικαίωμα ΒΙΑΖΕΙΣ για πολλοστή φορά τα μέρη των εντουροπατεράδων σου, την Πάρνηθα, τα Βασιλικά, τη Βαρυμπόμπη προκειμένου να βγάλεις ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ; Τα ατυχήματα σε αυτές τις περιοχές μεταξύ μοτοσυκλετών – γουρουνάκιδων – τζιπάκιδων είναι καθ’ όλα ΔΙΚΟ ΣΟΥ έργο και θα πρέπει να σε συγχαρούμε και για αυτό.


Καλά κοροιδευόμαστε? Εσύ δεν βγάζεις όλο το πελατολόγιο σου σχεδόν κάθε Κυριακή στις ίδιες διαδρομές?

Η ΚΤΜ δεν είναι αυτή που διοργανώνει παρουσιάσεις και εκπαιδευση στις ίδιες διαδρομές?

XEΛΙΩΤΗΣ έγραψε:Ποιος είσαι εσύ που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ το ΠΑΘΟΣ ατόμων όπως ο Πέτρος, ο Σταυράκης, ο Δημήτρης, ο Τάκης και τόσων άλλων, βάζοντάς τους να υπογράφουν χαρτί ότι είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι για οτιδήποτε συμβεί στους αγώνες TRAIL RIDE που διοργανώνεις κάνοντας τους κύπελλο και απομυζώντας από αυτό αρκετά χρήματα; Μήπως γνωρίζεις τις οδηγικές τους ικανότητες, ή υπάρχει γιατρός που τους εξετάζει επί τόπου προκειμένου να συμμετάσχουν;


Μήπως θέλεις να θυμηθείς ποιοί από αυτούς που γράφτηκαν όπως όπως την προηγούμενη εβδομάδα στο Αθλητικό Σωματείο Ε-75 για να τρέξουν στο Attika Cup έχουν περάσει κανονικά γιατρούς όπως προβλέπεται από την ΑΜΟΤΟΕ?

XEΛΙΩΤΗΣ έγραψε:Τώρα τι ακριβώς έγινε στο Λαύριο θα μας τα εξηγήσει ο ίδιος οφ Οργανωτής.


Περιμένω τον φίλο μου τον Βασίλη τον οποίο σέβομαι να μας εξηγήσει αναλυτικά. Και δεν είμαι ο μόνος.

Γενικά για το ύφος θα ήθελα να τονίσω τα εξής:

Προσοχή πως εκφράζεσται σε δημόσιο βήμα διότι δημιουργείτε εντυπώσεις ως προς τους άλλους αλλά και προσωπικές.

Διαβάστε πρώτα τι γίνεται στο Forum και τι γνώμη σχηματίζουν για την ΚΤΜ αρκετοί πελάτες της. Μήπως είναι πολλοί και θέλετε να τους μειώσετε?

Να έχετε όλοι, (οργανωτές - εταιρείες - καταστήματα), στο μυαλό σας ότι έχετε να κάνετε με ΠΕΛΑΤΕΣ και όχι με αναβάτες ή αθλητές. Αν σταματήσουν να αγοράζουν τότε θα πέσει πείνα.

Καλοί αγώνες και καλή τεχνική υποστήριξη ΠΑΝΤΟΥ!

Τώρα όσον αφορά την ΛΑΜΣ θέτω απλά το εξής ερώτημα: Αν δεν ήταν ο Κωνσταντινίδης και η ΛΑΜΣ και οι γύρω από αυτήν θα πέρναμε αγώνα SIX DAYS στην Ελλάδα? Και ποιοί θα έκαναν τις διεθνής επαφές? Ο Κορέλης και ο Σιούλης που δεν ξέρουν Αγγλικά?

Αντίστοιχα αν δεν ήταν ο Σιδέρης και η IRONTEAM θα βλέπαμε αγώνα του Παγκοσμίου Enduro στην Ελλάδα? Θες να σου θυμήσω τι έχουν σούρει στον Παναγιώτη από τότε που ξεκίνησε τις "υψηλού επιπέδου" διοργανώσεις στο 1ο Αρτεμις στην Ναύπακτο?

Θέλεις να σου θυμήσω τι έσουρνες ο ίδιος στον Σιούλη σε αγώνες στα Γρεβενα? Έχω ακόμα μια ωραία φωτό που είμαστε μαζί στην διαδρομή του αγώνα.

Ο Doc δεν είναι ο τέλειος διοργανωτής, και στην ουσία κανείς. Δεν παίρνω το μέρος του αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Πάρις "Berg" Κόντης :horseshit:
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό superspy » 23 Μαρ 2007, 14:22

Post που δεν αφορούσαν το θέμα μετακινήθηκαν εδώ: http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewforum-f-72.html
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Δημοσίευσηαπό tagre » 23 Μαρ 2007, 14:42

Παρι, Μπραβο σου! Με εξεπληξες θετικα και συνηγορω απολυτα με τα γραφομενα σου.Ομως επρεπε να συμπληρωσεις και κατι αλλο:Του χρονου στο ISDE στις Σερρες,οι αναβατες που θα μας εκπρωσωπησουν απο ποια πλευρα θα ειναι; Η ΛΑΜΣ, απο που θα παρει ...αδεια τελεσης αγωνα;Ποιοι θα βοηθησουν;Η ΚΤΜ Αυστριας ξερει πως η εδω εκπροσωποι της κατευθυνουν το ποιμνιο, εδω και εκει;Οτι τους απαγορευουν να τρεξουν σε καποιους αγωνες;Τι εγινε στο Λαυριο;Γιατι πιασαν τον Χοχλακακη;Γιατι δεν βγαινει κανεις να δωσει απαντησεις;
(Εντυπωση μου κανει που καποιοι συνεχως λενε οτι δεν τους νοιαζει τι γινεται και θελουν μονο να κανουν αγωνες.Μα περι αυτου προκειται!Αυριο μπορει να μην υπαρχουν αγωνες οπως τους ξερατε...!Κι εννοω το Χυμα στο Κυμα.Αυτο συζυταμε εδω)
Άβαταρ μέλους
tagre
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 140
Εγγραφή: 05 Απρ 2005, 18:24
Τοποθεσία: iraklio Attikis

Δημοσίευσηαπό Berg » 23 Μαρ 2007, 15:13

Berg έγραψε:ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ.

XEΛΙΩΤΗΣ έγραψε:Χελιώτης Δημήτρης
Ιδρυτής ΣΑΜΕ
Υπηρέτης ελληνικού enduro
Υπεύθυνος Μηχανικός Hellinstore

Ωπα φίλε Δημήτρη! Ιδρυτής? Από πότε? Σαν παλιά καραβάνα άλλα ξέρω.


Επανόρθωση! Μετά από τηλέφωνημα με τον φίλο Δημήτρη Χελιώτη θέλω να ενημερώσω ότι ο Χελιώτης ήταν στα ιδρυτικά μέλη του ΣΑΜΕ μαζί με Δ.Κουνέλη, Φ.Χαρλάφτη. Σόρρυ Δημήτρη λάθος.

Έχω ακόμη μπλουζάκι του ΣΑΜΕ που είχε τυπώσει ο Γαλαίος το 1990. :oops: :oops: :oops:
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό mavrofidi » 23 Μαρ 2007, 18:16

Berg έγραψε:Επανόρθωση! Μετά από τηλέφωνημα με τον φίλο Δημήτρη Χελιώτη θέλω να ενημερώσω ότι ο Χελιώτης ήταν στα ιδρυτικά μέλη του ΣΑΜΕ μαζί με Δ.Κουνέλη, Φ.Χαρλάφτη. Σόρρυ Δημήτρη λάθος.


αν ρωταγες εμενα που ημουν ο πρωτος γραμματεας του ΣΑΜΕ, θα σου ελεγα οτι απο τους πολυγραφοτατους του forum, οι μονοι που υπηρξαν ιδρυτικα μελη του ΣΑΜΕ ηταν ο Χελιωτης και ο Οικονομακος.
οι υπολοιποι τοτε παιζαν ακομη στις παιδικες χαρες...
ξερεις διαθετω πολυ καλο αρχειο, απο την δεκαετια του 70 ακομη.
Άβαταρ μέλους
mavrofidi
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006, 11:04
Τοποθεσία: οπου υπαρχει λασπη...

Δημοσίευσηαπό GasGas300 » 23 Μαρ 2007, 22:23

Παιδιά γινόμαστε ρεζίλι, μόνο αυτό σας λέω. Εδώ που έχουμε φτάσει δύσκολα θα βρούμε λύση και θα γιατρέψουμε τις πληγές μας.

Δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός, όχι γιατί φοβάμαι να πω την γνώμη μου αλλά επειδή ειλικρινά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω ποιός έχει δίκιο και σε τι. Θυμάμαι το 91 που ξεκίνησα να τρέχω είμασταν αγαπημένοι...

Κούρλας
Enduro Republic, Prime Minister
Άβαταρ μέλους
GasGas300
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 07 Φεβ 2006, 00:21
Τοποθεσία: Κολντγουότερ

Δημοσίευσηαπό Berg » 25 Μαρ 2007, 20:04

Λοιπόν επειδή δημιουργήθηκε αρκετή ένταση, και ειλικρινά δεν μου άρεσε που στεναχώρησα φίλους εδώ και πολλά χρόνια. Ίσως να το παραέκανα στο ύφος που εκφράστηκα και ζητάω συγνώμη από τον φίλο Δημήτρη Χελιώτη αν τον στεναχώρησα.

Και οι δύο είμαστε λάτρεις του Enduro και με πολύχρονη παρουσία και κοινά όνειρα.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι η φετινή χρονιά είναι χρονιά αλλαγών και θέλει μεγάλη προσοχή να μην υπάρξουν "στρατόπεδα". Οι αναβάτες είναι αυτοί που τελικά θα κρίνουν από μόνοι τους και δεν χρειάζονται καθοδήγηση.

Ο συναγωνιμός είναι μεταξύ των "αρχών" των "λεσχών" και των "διοργανωτών" οι υπόλοιποι ας μείνουμε παρατηρητές και ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας στο τέλος της χρονιάς.

Berg :horseshit:
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα


Επιστροφή στο Αγώνες Μοτοσυκλέτας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 5 επισκέπτες