Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Athens Enduro 2007 - 24-25 Mαρτίου ΕΡΧΕΤΑΙ!

Enduro, Scramble, Supermoto, Trial κ.α.

Δημοσίευσηαπό drMel » 22 Μαρ 2007, 19:12

Αναδημοσίευση απο την κεντρική σελίδα


Το ΔΣ του ΣΑΜΕ ύστερα από έκτακτη συνεδρίασή του μετά τις τελευταίες ραγδαίες-ΑΣΧΗΜΕΣ-εξελίξεις στο χώρο έχει να καταθέσει τα εξής...


Θεωρεί απαράδεκτες και καταδικάζει όλες εκείνες τις ενέργειες που στέφονται κατά των αγώνων Enduro από όπου και αν προέρχονται.
Eνέργειες προφανώς με ιδιοτελή κίνητρα και συμφέροντα γιαυτό αλλωστε και γίνονται γιατί διαφορετικά δε θα γινόντουσαν .

Ο ΣΑΜΕ δεν υπηρετεί κανένα δεν έχει προσωπικά και ιδιωτικά οφέλη και στοχεύει στην βελτίωση των αγώνων αλλά και των συνθηκών για τον απλό αναβάτη-γιατί για τους πρωταθλητές είναι καλύτερες οι συνθήκες σε σχέση με τους απλούς αναβάτες.
Εκτυλίχθηκαν γεγονότα κατά τους δύο τελευταίους αγώνες στην Αττική που είχαν να συμβούν πάρα πολλά χρόνια και μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές και όλα αυτά ενώ παρατηρείται η μεγαλύτερη συμμετοχή αγωνιζομένων των τελευταίων ετών και που είναι και αυτοί που πληρώνουν το «μάρμαρο».
Σίγουρα για όλα αυτά υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν και σίγουρα δε φταίει μόνο ένας αλλά φταίνε πολλοί και θα πρέπει να αναζητηθούν. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση αυτό το κλίμα ευφορίας που υπάρχει και που μεταφράζεται σε συμμετοχή στους αγώνες θα γίνει μπούμεραγκ, η ευφορία θα γίνει αηδία και η συμμετοχή θα γίνει αποχή.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους εμπλεκομένους στο χώρο με πρώτους τους διοργανωτές, τις εταιρείες και τον ειδικό τύπο(έντυπο και ηλεκτρονικό).

Ο ΣΑΜΕ καλεί ΟΛΟΥΣ τους αναβάτες σε στήριξή του με τη μαζική εγγραφή τους σε αυτόν αλλά πολύ περισσότερο με την ενεργή συμμετοχή τους γιατί ο ΣΑΜΕ δεν είναι απρόσωπος ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ο καθένας ξεχωριστά αλλά όλοι μαζί.

Καλούμε τους αναβάτες να συμμετάσχουν στους αγώνες σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες, ανεξαρτήτως ποιος τους διοργανώνει, και να στέκουν κριτικά απέναντί τους με τη ΔΙΚΗ τους κρίση και όχι των άλλων. Να παίρνουν θέση στα τεκταινόμενα να έχουν δική τους άποψη την οποία και θα στηρίζουν.

Αυτό δε-η άποψη και η θέση-είναι μεγαλύτερη υποχρέωση για τους «πρωτοκλασάτους».Καλούμε τους αναβάτες να συμμετάσχουν και στον Πρωταθληματικό αγώνα του Σαββατοκύριακου-ακόμα και την τελευταία στιγμή-ενάντια στα σενάρια μποϋκοτάζ και αφού συμμετάσχουν να βγάλουν οι ΙΔΙΟΙ τα συμπεράσματά τους και να κάνουν τις συγγρίσεις τους.

Τέλος ξανακαταθέτουμε ότι ο ΣΑΜΕ είναι ανοιχτός σε συζητήσεις με όλους τους φορείς για το καλό του Enduro και αυτό πριν είναι πολύ αργά.


Το Δ.Σ του ΣΑΜΕ
drMel
 

Δημοσίευσηαπό ktmakis » 22 Μαρ 2007, 19:23

O ΣΑΜΕ πρέπει να βρεί και ένα πιο σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας με το κόσμο. Μπορεί να είναι ανοιχτός αλλά πως επικοινωνεί κανείς μαζί του;
Εικόνα
Δίχρονο μέλος :dancing:
Άβαταρ μέλους
ktmakis
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 968
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005, 14:45
Τοποθεσία: Αθήνα - Μελίσσια

Δημοσίευσηαπό superspy » 22 Μαρ 2007, 19:58

mavrofidi έγραψε:και πάνω απ'ολα. το προβλημα των συμμετοχων του συγκεκριμενου αγωνα δεν αφορα τον "αγωνα του doc", που πιστευω οτι θα ειναι αψογος.
αφορα τον "αγωνα της ΕΘΕΑΜ". ας το καταλαβουν κι αυτοι....


Όχι ακριβώς....
Φταιει το γαϊδούρι και βαράμε το σαμάρι;

Με αυτό τον τρόπο ο DOC (αλλά και ο κάθε DOC) που αποδεδειγμένα αποδίδει σε αυτό που κάνει, θα καταβυθιστεί.... Τι θα έχουμε σαν αποτέλεσμα;

Μα να.... ανέβουν στην επιφάνεια οι κάθε λογής φελλοί, που ελλείψει πραγματικών οργανωτών θα υψώσουν λάβαρο με την ανικανότητα τους.
Και μετά;
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Δημοσίευσηαπό emerald » 22 Μαρ 2007, 22:38

mavrofidi έγραψε:
emerald έγραψε:γνωστοι παπαγαλοι(που τωρα κραζουν σαν αυλοκολακες δε ξερω ποιανου)το ειδαν θετικα τοτε και συμφωνησαν αλλα η μανια του ιζνογκουντ εχει μπει ομως τοσο βαθια στο μυαλο τους που δεν εχουν καταλαβει οτι οι σημερινοι χαλιφηδες που τους εχουν βεζυριδες δε πεφτουν ουτε φευγουν ευκολα απο την εξουσια(δικαιολογημενα μετα απο τοσα χρονια αγωνων τους).


πολυ προχωρημενο σε βρισκω !!!!!
οι χαλιφιδες που δικαιολογημενα βρισκονται εκει τοσα χρονια λογω των αγωνων τους ποιοι ειναι?
ο Δεσποτοπουλος ή ο Μανιατοπουλος?
εχω την εντυπωση οτι αν σε κανανε αγωνοδικη σε αγωνα της ΑΜΟΤΟΕ, θα αφηνες μουσι και θα φωναζες "ζητω ο Αγαθαγγελιδης".


emerald έγραψε:ακομα εχω να προσθεσω οτι ολη αυτη η φασαρια που δημιουργειται δεν ειναι υπερ τους αφου ο χρονος εχει δειξει οτι καποιοι θα εξαφανιστουν σε γρηγορο χρονικο διαστημα απο σημερα και καποιοι που εχουν σταθερα αποδειξει την αξια τους δε θα χαθουν συνεχιζοντας το φτιαξιμο των καλων αγωνων.


θα σε συμβουλευα να μην εισαι τοσο κατηγορηματικος, γιατι εισαι και εμπλεκομενος.
ασε να κρινουν αλλοι τα εργα σου (σας). ας ειστε και λιγο μετριοφρονες....


emerald έγραψε:ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ.

:riding: :riding: :riding:


για το τελευταιο, μια και το τονιζεις: θεωρεις οτι εσυ ανηκεις στους λιγους και καλους εντουραδες και πχ ο Σιαφαρικας οχι?

ΥΓ εχετε δει λαθος το προβλημα.
το θεμα δεν ειναι γιατι δεν εχει συμμετοχες ο αγωνας του doc, αλλα οτι δεν εχει συμμετοχες ο αγωνας της ΕΘΕΑΜ.
δεν ειναι σωστοτερο ετσι?


για τη πρωτη παραγραφο μαλλον πεφτεις εξω και δινεις αλλων αντι αλλων αγαπητο μαυροφιδι!
η λυση αυτης της παραγραφου βρισκεται στην απεναντι μερια και οι ιζνογκουντ εχουν γινει πολλοι πια!
απορω πως πηγε το μυαλο σου εκει που δεν αλλαζςι η εξουσια με τιποτα...
τελος παντων παμε παρακατω.

στη δευτερη παραγραφο εχουμε κριθει και θα συνεχιζουμε να κρινομαστε σε διαφορους αγωνες ανα την ελλαδα.
ειναι κατι που δε σταματαει πια οπως ουτε και τα λαθη αρκει να μην ειναι πολυ κραυγαλεα και κρινουν αγωνα η εις βαρος ασφαλειας αγωνιζομενων.

για τους λιγους εντουραδες το εγραψα για τις πολυ λιγες συμμετοχες που ειχαν δηλωθει και καλυτερα θα ειναι να μη τα ερμηνευεις οπως σου ερχεται!
ψαξε λιγο το κειμενο αν βγαλεις κανενα νοημα!

κι οσο για το υστερογραφο μεσω των λιγων συμμετοχων λογω εθεαμ οπως λες χτυπιεται ενας πολυ καλοστημενος αγωνας και φυσικα ο οργανωτης του.

μαυρε οφι σε περιμενω τη κυριακη οπως ειπες οτι θα ερθεις και να εισαι σιγουρος οτι θα σε παρω και τηλεφωνο.

:poked: :poked: :poked:
κουκουρικου ξυπνηστε!!!
Άβαταρ μέλους
emerald
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007, 18:58
Τοποθεσία: γλυφαδα

Δημοσίευσηαπό mavrofidi » 22 Μαρ 2007, 22:47

emerald έγραψε:.............


αγαπητε σμαραγδενιε,
ευχαριστως να τα πουμε κι απο κοντα.
αλλα εχω την εντυπωση οτι ο γυαλος δεν στραβωνει ποτε, μαλλον στραβα αρμενιζετε.....
Άβαταρ μέλους
mavrofidi
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006, 11:04
Τοποθεσία: οπου υπαρχει λασπη...

Δημοσίευσηαπό superspy » 22 Μαρ 2007, 22:53

Άσχετα post με το θέμα μετακινήθηκαν εδώ: http://www.off-road.gr/index.php?name=P ... highlight=
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Re: Ρε ούστ!!!

Δημοσίευσηαπό hellinstores » 23 Μαρ 2007, 14:26

ayrton έγραψε:Τόση καφρίλα πια...
Τόση κακία και φθόνος για το τίποτα.
Οπως τιμωρώ την Δελτα και την Φαγε και αγοράζω Αγνό στην κόρη μου, έτσι απλά θα λέω, μακρυά απο ΚΤΜ.
Και ας έιχα τέτοιο και ας ξαναζαχαρώνω να πάρω πάλι.
Θές ευρωπαικό?Πάρε Husaberg και Gas Gas που τα φέρνει και ο Τασούλης ( σταθερή και ηθική αξία στον χώρο) και με ανταλλακτικά στα μισα λεφτά ή πάρε ΤΜ.Θές γιαπωννέζικο πάρε Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki με μοντέλα να φαν και οι κόττες και με πολλές περγαμινές.Οσοι ασχολούνται με το εμπόριο ξέρουν ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι, το απο στόμα σε στόμα και ο ευχαριστημένος πελάτης....και το ξεκινάω πρώτος. Οπου σταθώ και όπου βρεθώ .Μακρια από ΚΤΜ.

Οχι γιατί δεν είναι καλά μεταξύ μας, αλλά γιατι τα παίρνω με αυτές τις πρακτικές του στύλ .....διέρει και βασίλευε. Ρέ, ούστ από δώ,νονοί!!!



Φίλε Ayrton,
Ονομάζομαι Γιάννης Αθανασόπουλος είμαι Δ.Σ. των HELL IN STORES A.E. και θα ήθελα διαβάζοντας την επιστολή σου "Ρε ουστ" να σε ενημερώσω για κάποια πράγματα για τα οποία φαίνεται ότι έχεις πλήρη άγνοια.
Το 2004, 2 μήνες πριν ανοίξω το 1ο μας μαγαζί επισκέφτηκα το 0-300 και τους ζήτησα να μου εξηγήσουν τι είναι το ENDURO, και γιατί η Θεσ/νίκη έχει τόσες ταξινομήσεις και διοργανώσεις αγωνιστικών μοτο και η Αθήνα όχι. Ο Γ. Κουφοπουλος τότε διευθυντής διαφήμισης μου έκανε κάποιες προτάσεις και με προέτρεψε να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε μαζί το τοπίο των αγώνων στην Αθήνα, και τονίζω ΠΡΙΝ ανοίξω το 1ο μας μαγαζί αποφάσισα να διοργανώσω ένα αγώνα ENDURO που θα γινόταν θεσμός για τους Αθηναίους, αναλαμβάνοντας εγώ το κόστος του αγώνα.
Παραπέμποντας με λοιπόν στον DOC (διασταύρωσε το με τον ίδιο) μου ζήτησαν ένα αστρονομικό ποσό για τον θεσμό αυτό γιατί μάλλον με είδαν ξανθό και με πέρασαν ότι είμαι από το DALLAS. Και αυτό στο αναφέρω γιατί η ίδια η λέσχη η οποία θα το διοργάνωνε μου ζήτησε το 1/4 των χρημάτων. Ο DOC μου έδωσε κάποιες εξηγήσεις και τον πίστεψα και τον σεβάστηκα (ρώτα τον).
Εγώ ο νονός λοιπόν όπως με αποκαλείς ήμουν αυτός που το 2004 βοηθούσα 2 Πρωταθλητές, το 2005 αντίστοιχα 3 Πρωταθλητές και 3 Ιδιώτες, το 2006 6 Πρωταθλητές και 8 Ιδιώτες και το 2007 7 Πρωταθλητές και 3 ιδιώτες.
Εγώ ο νονός ήμουν αυτός που ήμουν χορηγός και παρών στο 6 days της εθνικής ομάδας στη Slovakia όπου η ΕΛΠΑ δεν μου επέστρεψε ποτέ το πόσο των 550 € της συμμετοχής του Παμπουκιαν (ρώτα τον DOC).
Εγώ ήμουν ο νονός που στα 40 μου πριν 2 χρόνια αποφάσισα να ξεκινήσω το ENDURO σαν αναβατής για να έρθω κοντά στους πελάτες και φίλους μου, ο νονός που στον αγώνα της Δράμας το 2006 έσπασα το χέρι μου και δεν υπήρχε καν ασθενοφόρο η έστω ένας νοσοκόμος εκεί (ρώτα τον κ.Δελαπορτα που μου έδεσε το χέρι), εγώ είμαι ο νονός που το 2006 βγήκα και είπα ανοιχτά ότι στηρίζω ΕΛΠΑ και Μπαβελλα, εγώ είμαι ο νονός που στήριξα το ΑΤΤΙΚΑ ENDURO CUP ΕΛΠΑ, τον υπέροχο αγώνα του DOC το 2006 ως κύριος χορηγός (44 συμμετοχές & 20 θεατές) (αλήθεια ήσουν εκεί ? Θα πλήρωνες 3.000 € για να σε δουν 20 φίλοι σου ? ) Εμείς τα δώσαμε για να στηρίξουμε τον DOC.
Εγώ ήμουν ο νονός που ήμουν χορηγός σε όλα τα TRΑΙL RIDE - 0-300 το 2005 και το 2006.
(αλήθεια ήσουν στην απονομή των TRΑΙL RIDE που βραβευτήκαμε για την προσφορά μας από τον DOC?)
Εγώ είμαι ο νονός που είμαι για το 2007 κύριος χορηγός και σπόνσορας του Δ. Κεραμίδα promoter motocross-scramble ΕΛΠΑ, του Δ. Βαγγελακου που αγωνίζεται στο motocross και scramble ΕΛΠΑ, του Γ. ΜΠΟΥΣΤΑ που είναι πρωταθλητής ταχύτητας και τρέχει στην ΕΛΠΑ, του Σ. Μαντα που τρέχει και κερδίζει στα scramble ΕΛΠΑ.
O νονός που ήμουν παρών στην πρώτη συνεδρίαση του ΣΑΜΕ για να επαναλειτουργήσει, "αλήθεια εσύ που ήσουν?" Πλήρωσες τα 20 € του αμερόληπτου ΣΑΜΕ ? Αυτά για τον νονό στους αγώνες.
Επίσης για τους πελάτες μου που τους αποκαλείς τσαντάκηδες, είμαι ο νονός που ξέρουν το κινητό του όλοι οι πελάτες του γιατί είναι επάνω στην κάρτα του μαγαζιού μου, ο νονός που παίρνουν τηλέφωνο στις 3 το βράδυ καλοκαίρι και μου λένε «Γιάννη τράκαρα σώσε με!»
Εγερτήριο Σταματόπουλος,Ζωή,Γιώργος, Χελιώτης, «παιδιά τρέχουμε, πελάτης μας πρόβλημα», ότι και αν είναι αυτό εμείς είμαστε εκεί.
Όσο για την ΚΤΜ - ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ είναι αυτοί που τα τελευταία 13 χρόνια σε όλους τους αγώνες είναι παρόντες με τα φορτηγά τους, τα ανταλλακτικά σου μη τυχόν και πάθεις εσύ τίποτα και δεν έχεις κάποιον να σου δώσει ένα ανταλλακτικό αλλά όχι μόνο. Αυτοί που το 2005 στον τελευταίο αγώνα στην Βέροια έδωσαν στον Μανιάτη (HUSABERG) τρόμπα πίσω φρένου για να συνεχίσει τον αγώνα
αν και είχε 1 βαθμό από τον Κοκκινο(ΚΤΜ), και ο Μανιάτης στέφθηκε πρωταθλητής.
Αλήθεια ποια άλλη αντιπροσωπεία εχεις δει στο βουνό τα τελευταία χρόνια ?
Αυτά κύριε Ayrton. Πες μας ποιος είσαι , τι έχεις κάνει, σε ποιους χώρους κινείσαι? Έχεις όνομα, τηλέφωνο, με ξέρεις προσωπικά και με αποκαλείς νονό?
Επειδή ίσως να σου διέφυγε το όνομα μου στην αρχή λέγομαι Γιάννης Αθανασόπουλος και είμαι ο Σύμβουλος των hellinstores.Aαυτά που λέω τα λέω δημόσια και τα συνυπογραφώ γιατί ποτέ δε μου άρεσε να κάθομαι και να κατηγορώ πράγματα και ανθρώπους κρυμμένος πίσω από μια οθόνη χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα.
Όσο για τα ελληνικά μου,ελπιζω στο άμεσο μέλλον να γνωριστούμε από κοντά για να διαπιστώσεις μόνος σου ποιο ειναι,το επίπεδο τους.





Με φιλικούς χαιρετισμούς


Γιάννης Αθανασόπουλος
Άβαταρ μέλους
hellinstores
bicycle training wheels
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 22 Μαρ 2007, 13:38
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Re: Ρε ούστ!!!

Δημοσίευσηαπό LC8er » 23 Μαρ 2007, 15:37

Berg έγραψε:.....

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ. :shock: :shock: :shock:


Πάρη,

ίσως να είμαι νέος στον χώρο, ίσως να μην ξέρω την ιστορία του χώρου...

όμως θα ΕΙΜΑΙ στον αγώνα του Ντοκ γιατί ο Χελιώτης μου είπε μην ανυσηχείς μην ασχοληθείς εσύ, φερε το μηχανάκι σου και θα στο φτιάξω έστω και στο παρα 5.

Το μάζεψε το προετοίμασε .. και μου ευχήθηκε καλό αγώνα!

και τον ευχαριστώ!
LC8er
xrepia.gr-SCRAT team
_________________
Άβαταρ μέλους
LC8er
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: 29 Δεκ 2004, 14:42
Τοποθεσία: ανατολικά...

Re: Ρε ούστ!!!

Δημοσίευσηαπό DOUK » 23 Μαρ 2007, 15:49

Ρε παιδιά…. Έλεος!!!!!
Η τεστοστερόνη σας έχει ανέβει στα ύψη … Τι έχετε πάθει??
Ηρεμήστε λίγο, αυτό που θέλατε τελικά το καταφέρατε…Μπράβο σας

Μόνο που δεν έχω καταλάβει ακόμα το λόγο της φασαρίας … εσείς τον καταλάβατε????
Γιατί βρίζετε ο ένας τον άλλον?
Έχετε κατανοήσει τις συνέπειες αυτού που δημιουργήσατε???

Το μόνο πλέον που μας έχει μείνει είναι η Κυριακάτικη Βόλτα με τα φιλαράκια μας, τα γέλια, τα πειράγματα και όλα όσα ζούμε όταν είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

… Γιατί μας ξενερώνετε???

Μην συνεχίσετε άλλο ρε άντρακλες…..ΦΤΑΝΕΙ !!!!!!


Άγγελος Δουκάκης
Άβαταρ μέλους
DOUK
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006, 13:40
Τοποθεσία: Αγία Παρασκευή

Re: Ρε ούστ!!!

Δημοσίευσηαπό Boomerang » 23 Μαρ 2007, 16:03

Συγχωρήστε μου την άγνοια αλλά εγώ που είμαι νέος και στην ηλικία και στο χώρο του Enduro (και λόγω του ότι είμαι Θεσσαλονική ενημερώνομαι σχεδόν αποκλειστικά μέσω του off-road.gr ), έχω χάσει εντελώς τη μπάλα...Ποιος είναι με ποιον , ποιος υποστηρίζει ποιον,ποιος κατηγορεί τον Doc, με ποιο στρατόπεδο είμαστε εμείς???Αφού όλοι θέλουν το καλό του Enduro τελικά γιατί μαλώνουν και σαμποτάρουν ο ένας τον άλλο (αποσήμανση κ.λ.π)??Κάποιος ουδέτερος (ή έστω ψύχραιμος) μπορεί να κάνει μια Mini ανασκόπηση μπας και καταλάβουμε?? :hump: Που καταντήσαμε...Μπαίνεις σε ένα site που σε έκανε να γουστάρεις ακόμα πιο πολύ το Enduro και ακόμα και εδώ άρχισε να γίνεται χαμός...
Άβαταρ μέλους
Boomerang
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 24 Ιαν 2005, 01:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ρε ούστ!!!

Δημοσίευσηαπό Berg » 23 Μαρ 2007, 16:39

Boomerang έγραψε:Συγχωρήστε μου την άγνοια αλλά εγώ που είμαι νέος και στην ηλικία και στο χώρο του Enduro (και λόγω του ότι είμαι Θεσσαλονική ενημερώνομαι σχεδόν αποκλειστικά μέσω του off-road.gr ), έχω χάσει εντελώς τη μπάλα...Ποιος είναι με ποιον , ποιος υποστηρίζει ποιον,ποιος κατηγορεί τον Doc, με ποιο στρατόπεδο είμαστε εμείς???Αφού όλοι θέλουν το καλό του Enduro τελικά γιατί μαλώνουν και σαμποτάρουν ο ένας τον άλλο (αποσήμανση κ.λ.π)??Κάποιος ουδέτερος (ή έστω ψύχραιμος) μπορεί να κάνει μια Mini ανασκόπηση μπας και καταλάβουμε?? :hump: Που καταντήσαμε...Μπαίνεις σε ένα site που σε έκανε να γουστάρεις ακόμα πιο πολύ το Enduro και ακόμα και εδώ άρχισε να γίνεται χαμός...


Έχει δίκιο και είναι η χειρότερη εικόνα που ακριβώς μπορεί να πάρει ένας νέος στην ηλικία και στον χώρο.

Απλά υπάρχει και θα υπάρξει καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς μια κόντρα ανάμεσα σε διοργανώσεις υπό την σκέπη της ΕΛΠΑ και διοργανώσεις υπό την σκέπη της ΑΜΟΤΟΕ.

Σε στρατόπεδο δεν ανήκουμε! Ούτε πρόκειτε.

Το τι τελικά θα βγεί από αυτό δεν ξέρω. Εύχομαι τα καλύτερα για τους αναβάτες αλλά παράλληλα το "παιχνίδι" με τρομάζει γιατί αρχίζει και μπλέκονται άλλοι παράγοντες όπως υπουργεία, νομαρχίες, αστυνομίες, κλπ.

Υπομονή. Πάντως είμασταν και θα είμαστε λάτρεις του βουνού, (και ιδίως του λασπωμένου), και τελικά αυτό που μένει πραγματικά είναι: Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. :P :P :P :P
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Ρε ούστ!!!

Δημοσίευσηαπό Boomerang » 23 Μαρ 2007, 17:11

Ευχαριστώ για την απάντηση Berg!Η κόντρα που λες (με την έννοια του ανταγωνισμού) δεν θα έπρεπε να είναι κακό πράγμα.Ίσα ίσα που θα οδηγούσε σε πρόοδο. Η συγκεκριμένη όμως κοντρα είναι (για να χρησιμοποιήσω και κομμάτι προηγούμενου Post, του ayrton νομίζω) σαν να πηγαίνει η ΦΑΓΕ να σκοτώνει τις αγελάδες της ΔΕΛΤΑ και η δέλτα τους βοσκούς της ΦΑΓΕ!!Αυτό δεν είναι θεμιτός ανταγωνισμός και δεν κάνει καλό σε κανέναν ούτε στους διοργανωτές ούτε στους αναβάτες, ούτε στις τσέπες των μεν ,ούτε στην απόλαυση και συμμετοχή των δε.Τελικά κανένας δεν θα πιει "γάλα" και άλλη μια φορά η Ελλάδα (Ελλαδίτσα όπως προσπαθούν πολλοί να την κάνουν ,ώστε να βρίσκουν κάπου να αποδώσουν όλα τα κακώς κείμενα) παραμένει πιο πίσω.Πίσω είτε αυτός είναι ο χώρος των αγώνων είτε οτιδήποτε άλλο γιατί κάποιοι Ελληνάρες πάντα θα βρίσκονται να μπλεχτούν εκεί που δεν πρέπει..Δυστυχώς...Ελπίζω να σταματήσει γρήγορα η αντιπαράθεση και ας αφήσει ο καθένας να μιλήσουν τα έργα του!!
Άβαταρ μέλους
Boomerang
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 24 Ιαν 2005, 01:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ρε ούστ!!!

Δημοσίευσηαπό mavrofidi » 23 Μαρ 2007, 18:24

Boomerang έγραψε:Ελπίζω να σταματήσει γρήγορα η αντιπαράθεση και ας αφήσει ο καθένας να μιλήσουν τα έργα του!!


φιλε ο χωρος των αγωνων και οι συμμετεχοντες σ' αυτον δεν δημιουργηθηκαν χθες.
υπαρχει ιστορια (ακομη και προϊστορια) και εργα πολλων χρονων.
οπως βλεπεις, το ποτηρι ξεχειλισε..... (και βρωμαει)
Άβαταρ μέλους
mavrofidi
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006, 11:04
Τοποθεσία: οπου υπαρχει λασπη...

Re: Ρε ούστ!!!

Δημοσίευσηαπό Boomerang » 23 Μαρ 2007, 18:39

Φίλε γκριζοφίδι, (επειδή το μαύρο προσπαθώ να το βλέπω γκρίζο,ελπίζω να μου επιτρέπεις την μικρή αλλαγή του nickname σου ενόψη όλης αυτής της κακής διάθεσης που υπάρχει), υποθέτω ότι όντως υπάρχει ιστορία και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα την κρίνω (θα το έκανα αν ήξερα τα πραγματικά γεγονότα και είχα ακούσει όλες τις πλευρές). Παρόλα αυτά έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα αλλάζουν επειδή αλλάζουν πρόσωπα και καταστασεις.Π.χ η KTM (το λέω άσχετα με οτιδήποτε που έχει σχέση με το θέμα μας επειδή τυχαίνει να έχω τέτοιο μηχανάκι) , είχε τη φήμη ότι τα μηχανάκια της σπάνε, χαλάνε, είναι ιδιότροπα κλπ....Ανέλαβαν κάποιοι άνθρωποι στην Αυστρία και το άλλαξαν αυτό.Τα μηχανάκια τους πλέον είναι ευκολοδήγητα και κατακλύζουν τα βουνά!Αποκλείεται να γίνει κάτι παρόμοιο με την ΕΛΠΑ ή με κάποια άλλη ομοσπονδία?Μπορεί να ανέλαβαν κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι με προσόντα και όρεξη και να προσπαθούν να αλλάξουν τα πράγματα.Μπορεί και όχι...Δεν πρέπει να αφήσουμε τα έργα τους να μιλήσουν??Πρέπει να βάζουμε ταμπέλες σε όλα και να μην αναθεωρούμε τις απόψεις μας??Τελικά εμείς οι αναβάτες δεν πρέπει να πάμε σε αγώνες και των μεν και των δε και να κρίνουμε στο τέλος ποιος είναι καλύτερος??Έτσι θα προσπαθούν όλοι να κάνουν καλύτερους αγώνες!!Έτσι δεν είναι??Τελικά δεν έχει νόημα όταν ξεχειλίζει το ποτήρι να συνεχίσουμε να ρίχνουμε νερό..Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
Boomerang
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 63
Εγγραφή: 24 Ιαν 2005, 01:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ρε ούστ!!!

Δημοσίευσηαπό ayrton » 23 Μαρ 2007, 20:49

hellinstores έγραψε:...........


Φίλε Γιάννη,
Σου έχω απαντήσει με π.μ από το πρωί μιας και εσύ με π.μ μου έστειλες την παραπάνω επιστολή, άσχετα αν αργότερα αποφάσισες να την βάλεις και στο φόρουμ πράγμα το οποίο δεν με ενοχλεί καθόλου, άλλωστε.

Ελπίζω να σε έχω καλύψει , όπως σου έκανα άλλωστε γνωστά τα πλήρη στοιχεία μου, αν και όπως διαπίστωσες μάλλον τα ήξερες.
Φιλικά,
Κώστας Χατζηγιανάκης.
Άβαταρ μέλους
ayrton
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 555
Εγγραφή: 15 Ιαν 2004, 20:49
Τοποθεσία: Aθήνα

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αγώνες Μοτοσυκλέτας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 5 επισκέπτες