Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

ΕΛΠΑ - ΑΜΟΤΟΕ - Promoter - Λέσχες - Εταιρείες

Enduro, Scramble, Supermoto, Trial κ.α.

ΕΛΠΑ - ΑΜΟΤΟΕ - Promoter - Λέσχες - Εταιρείες

Δημοσίευσηαπό Berg » 26 Μαρ 2007, 19:13

Εδώ παιδιά εδώ το καλό το πράγμα. :lol: :lol: :lol:

Αφήστε τα άλλα topic και γράψτε εδώ την γνώμη σας για EΛΠΑ - ΑΜΟΤΟΕ - PROMOTER - ΛΕΣΧΕΣ.

Θέματα:

1. Αλλάζει η διοργάνωση μιας λέσχης που την μια χρονιά έκανε αγώνα με την ΕΛΠΑ και την άλλη με την ΑΜΟΤΟΕ?

2. Σε τι αλλάζει ένας καλός ή κακός διοργανωτής αν συνεργάζεται με την ΕΛΠΑ ή την ΑΜΟΤΟΕ?

3. Για ένα καλό ή κακό αγώνα ευθύνεται η "αρχή" ο διοργανωτής ή η Λέσχη?

4. Γιατί τα λεφτά από τους χορηγούς πηγαίνουν στους διοργανωτές και όχι στους αναβάτες (πελάτες τους)? Τι τους προσφέρουν οι διοργανωτές?

5. Κατά πόσο επηρεάζει ο ΣΑΜΕ τις διοργανώσεις?

6. Μια κακή διοργάνωση επιφέρει ποινές? Σε ποιούς και πως?

Και ότι άλλο σκεφτείτε.
Τελευταία επεξεργασία από Berg και 29 Μαρ 2007, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Προσωπική και υποκειμενική γνώμη απο ερασιτέχνη και χομπίστα

Δημοσίευσηαπό bebekos » 27 Μαρ 2007, 13:28

Κατ' αρχή να τονίσω οτι η εμπειρία μου είναι ΕΛΑΧΙΣΤΗ σε ότι έχει να κάνει με αγώνες / αγωνιζόμενους / λέσχες / διοργανωτές και "ΑΡΧΕΣ".
Έχουμε και λέμε λοιπόν
1.Για μένα πρώτος και σημαντικότερος παράγοντας που διαμορφώνει μια διοργάνωση είναι οι άνθρωποι που την στηρίζουν και την κάνουν πραγματικότητα.Δε με νοιάζει αν είναι κόκκινοι, κίτρινοι ή μαύροι ούτε αν τους λένε Κώστα ή Μιχάλη.Δε με νοιάζει αν κάνουν παρέα με τη ΔΕΗ τον ΟΤΕ ή όποια άλλη δημόσια ή μη υπηρεσία.Με νοιάζει όμως να με σέβονται και να μου φέρονται τίμια !
2.Νομίζω οτι απάντησα προηγουμένως αλλά για να μην δημιουργώ σύγχυση,ξανά : ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !
3.Πρώτα η Λέσχη και μετά όλοι οι υπόλοιπο με τελευταία την "Αρχή".
4.Δεν γνωρίζω τι να απαντήσω και δεν με ενδιαφέρει.Εγώ συμμετέχω και θα συμμετέχω ΟΠΟΥ μπορώ για τον εαυτό μου και μόνο,βάζοντας όλα τα έξοδά μου απο την όχι τόσο γεμάτη τσεπούλα μου.
5.Ειλικρινά και πάλι δεν μπορώ να απαντήσω.
6.Μια κακή διοργάνωση ΠΡΕΠΕΙ να επιφέρει ποινές.Υπάρχει πάντα η "ποινή" του "πελάτη / αγωνιζόμενου" που διατηρεί πάντα το δικαίωμα της επιλογής.Βέβαια δε νομίζω οτι αυτό απο μόνο του είναι αρκετό.Θα πρέπει κάθε "αρχή" να ελέγχει την ΠΟΙΟΤΗΤΑ (κάτι που είναι εντελώς ανεξάρτητο απο την ΠΟΣΟΤΗΤΑ,δηλ. πόσους αγωνιζόμενους έχει μια διοργάνωση) των αγώνων ή εκδηλώσεων που έχει κάτω απο την σκέπη της.Και αναλόγως να πράττει.
Τελειώνοντας αυτό το post μου (πρώτη και πιθανά τελευταία φορά που γράφω τόσα πολλά.Όχι απο απαξίωση,αλλά απο έλλειψη γνώσης και ιστορικό έλλειμα) θα ήθελα να αναφέρω και κάτι που σκέφτομαι όλες αυτές τις ημέρες διαβάζοντας οτι έχει γραφτεί σε αυτό εδώ το forum,το οποίο μέχρι πρόσφατα νόμιζα οτι υπήρχε για να ενώνει και όχι να διχάζει ανθρώπους (και όχι εταιρείες) που έχουν κάτι κοινό : την ΑΓΑΠΗ γι' αυτό που λέγεται ΒΟΥΝΟ και οδήγηση !! Χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς τσακωμούς.Με την αλληλεγύη που εγω σαν ρομαντικός βλέπω να υπάρχει ακόμα.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ !!!
Θ' αναφέρω ένα μόνο παράδειγμα (κι ας μου επιτρέψουν τα άτομα που θ' αναφέρω κι ας μην τα ξέρω αρκετά) : όταν πέρσι στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Rally Raid παιζόταν (έτσι το έβλεπα εγώ Σωτήρη) ακόμη η πρώτη θέση στην κατηγορία OPEN,και ενώ τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για τον διεκδικητή BLEU,ο HUSKY σταμάτησε να βοηθήσει τον τελευταίο ΑΝ ΚΑΙ έτσι ΕΧΑΝΕ τη 2η θέση στο πρωτάθλημα !!! ΑΥΤΟ Μ' ΑΡΕΣΕΙ !! Και γι΄αυτό έρχομαι οπου μπορώ.
Συγνώμη αν κούρασα...
Απλά δεν μ΄αρέσει αυτό που βλέπω.
ΠΑΜΕ για..ΠΛΕΞΙΜΟ !! Είναι πιο φτηνό !!
Άβαταρ μέλους
bebekos
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: 17 Ιαν 2005, 16:13
Τοποθεσία: Νίκαια, Αθήνα

Re: ΕΛΠΑ - ΑΜΟΤΟΕ - Promoter - Λέσχες

Δημοσίευσηαπό doc » 27 Μαρ 2007, 18:38

Πάρι, πολύ καλό το post, αλλά χωράει πολλή συζήτηση. Από που να αρχίσεις κι που να τελειώσεις. Πολύ θα ήθελα να απαντήσω στις ερωτήσεις σου... αλλά... χρειάζομαι μήνες!

Berg έγραψε:1. Αλλάζει η διοργάνωση μιας λέσχης που την μια χρονιά έκανε αγώνα με την ΕΛΠΑ και την άλλη με την ΑΜΟΤΟΕ?

Όπως φαίνεται ΝΑΙ. Στην πρώτη περίπτωση βγάζεις άδειες εύκολα, στην δεύτερη τραβάς αυά που τράβηξε ο Σταθούλιας, από την κεκτημένη ταχύτητα διώξεων του Υπ. Δ. Τ. και όχι μόνο

2. Σε τι αλλάζει ένας καλός ή κακός διοργανωτής αν συνεργάζεται με την ΕΛΠΑ ή την ΑΜΟΤΟΕ?

Σε πολλά. Ο καλός μπορεί να γίνει καλύτερος, και ο κακός χειρότερος. Ο κακός επαναπαύεται και κοιτάει την αρπαχτή, κι ο καλός το εκμεταλλεύεται για να βελτιωθεί κι άλλο. Παράδειγμα: Σιδέρης και Σταθούλιας θα κάνουν καλούς αγώνες, ούτως ή άλλως, αλλά τώρα αναγκάζονται να τρέξουν πολύ περισσότερο. Η ΛΕΜΜ στα Μέγαρα, επί ΕΛΠΑ δύσκολα θα έκανε τον αγώνα που έκανε... Φέτος είχε σύσσωμη την υποστήριξη της ΑΜΟΤΟΕ, IROΝ κτλ.

3. Για ένα καλό ή κακό αγώνα ευθύνεται η "αρχή" ο διοργανωτής ή η Λέσχη?

Αυτή η καραμέλα είναι που πρέπει να πάψει επιτέλους. Ως πότε θα φταίει η Αρχή? Σίγουρα όμως αυτή το χρεώνεται! Τα τελευταία 6 χρόνια, το ελληνικό enduro έχει γνωρίσει δόξες επί ΕΛΠΑ. Παγκόσμια, καλά πρωταθλήματα, καλοί αγώνες, ISDE, και έκατσαν 2-3 μ@λ@κίες το 2006 να καταστρέψουν την εικόνα! 1ον το ασθενοφόρο στη Δράμα που το χρεώθηκε η ΕΛΠΑ, 2ον ο ανεφοδιασμός στα Τρίκαλα που το χρεώθηκε επίσης η ΕΛΠΑ, 3ον η ματαίωση του αγώνα του Σταθούλια και της Λιβαδειάς που φυσικά το χρεώνεται η ΕΛΠΑ. Και πρόσεξε: Ματαίωσαν αγώνα ο Σταθούλιας και η Λιβαδειά, που αποδεδειγμένα είναι πολύ καλοί οργανωτές!

4. Γιατί τα λεφτά από τους χορηγούς πηγαίνουν στους διοργανωτές και όχι στους αναβάτες (πελάτες τους)? Τι τους προσφέρουν οι διοργανωτές?

Αυτό μην το λες... Το τελευταίο Athens Enduro είχε έσοδα από συμμετοχές 4000 € κι συνολικά έξοδα αγώνα 13.000 € χωρίς τα πριμ τερματισμού! Να σου θυμίσω -πιθανόν δεν τα είδες- ότι υπήρχαν φαγητό, συμμετοχή σε τιμή... ξεφτίλα, πριμ τερματισμού, on line αποτελέσματα, 4 ασθενοφόρα, γιατροί, συνεχής επιτήρηση του αγώνα και των αγωνιζομένων, 8 ΣΕΔ, 3 ανοιχτές ειδικές και πολλά άλλα... από που νομίζεις ότι προήλθαν όλα αυτά? Και δυστυχώς πέρασαν οι εποχές που μπορούσες να κάνεις αγώνα με budjet πεντακόσια χιλιάρικα.... ή που είχες 120 συμμετοχές για να βγεις...


5. Κατά πόσο επηρεάζει ο ΣΑΜΕ τις διοργανώσεις?

Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Ο ΣΑΜΕ πήρε κάποιες αποφάσεις, ζήτησε κάποια πράγματα τα οποία και υλοποιήθηκαν από πέρισυ. Οι αποφάσεις του όμως ανατράπηκαν από ορισμένους αναβάτες που μέσω των αγωνιστικών τους ομάδων αποφάσισαν να ακολουθήσουν το πρωτάθλημα της ΑΜΟΤΟΕ και μόνο. Μέλη του Δ.Σ. παραιτήθηκαν καθώς θεωρούσαν ότι μειοψηφούσαν. Τρέχα γύρευε δηλαδή.... Μου θυμίζει παλιότερα σκηνικά. Πάντα θα τρέχουν 2 άτομα, και οι 100 από πίσω θα φωνάζουν και θα κατακρίνουν.
Ο ΣΑΜΕ πήρε θέση, αλλά ο ΣΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΕΝΑΣ και δυνατός! Αν δεν συμφωνείς με κάτι στο ΣΑΜΕ ή σε οποιοδήποτε συλλογικό σώμα αποφάσεων, πρέπει να παλέψεις να πετύχεις κάτι κι όχι να παραιτείσαι. Βρες κόσμο που συμμετέχει, βάλτον στον ΣΑΜΕ και πάλεψε την γνώμη σου εκ των έσω. Αυτή είναι η άποψή μου. Η παραίτηση είναι ο εύκολος δρόμος. Όμως, όταν οι οδηγοί και ιδίως οι πρωτοκλασάτοι (οδηγικά) τα έχουν όλα έτοιμα και πληρωμένα, δεν μπορούν παρά να ακολουθήσουν την γνώμη και τις αποφάσεις αυτών που τους πληρώνουν, δηλαδή των εταιριών και των χορηγών τους. Που σημαίνει ότι ο ΣΑΜΕ καταργείται...


6. Μια κακή διοργάνωση επιφέρει ποινές? Σε ποιούς και πως?


Άλλη μια δύσκολη ερώτηση... Την στιγμή που δεν υπάρχουν λέσχες να διοργανώσουν καλούς αγώνες, και τις κυνηγάς με το τουφέκι, τι ποινές να επιβάλεις σε μια "κακή" διοργάνωση? Όταν έχεις πολλές επιλογές, ναι! Αλλά όταν δεν... τι μπορείς να κάνεις? Παλιότερα, σε ανάλογες στραβές, δεν έδινες αντίστοιχο αγώνα την επόμενη χρονιά.
Πως να τιμωρήσεις την ΑΛΦΑΛ όταν ματαίωσε τον αγώνα Enduro στην Λιβαδειά όταν έχει τέτοιο άξιο παρελθόν? Πως να τιμωρήσεις το Σταθούλια όταν ματαιώνει τον πρωταθληματικό αγώνα enduro ενώ τρέχει "σφαίρα" ένα πολύ καλό Attika? Να μην του δώσεις άδεια για τους υπόλοιπους αγώνες του? Αστεία πράγματα...




Δυστυχώς ή ευτυχώς, κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να δουλεύονται σε επαγγελματική βάση, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν η ΑΜΟΤΟΕ, οι λέσχες, και οι εθελοντές. Ως πότε θα αντέχει ένας Πόντιος, ένας Σιούλης, ένας Χοχλακάκης κι ένας ZZTop να τρέχουν ανά την Ελλάδα για την ειλικρινή τους αγάπη -αυτό το πιστεύω ακράγαντα- για το χώρο και το σπορ? Μακάρι για πάντα, αλλά δεν είναι λύση αυτή.

Κι αν ένας αγώνας μιας λέσχης βγαίνει low budjet χάρη στην εθελοντική συμβολή μελών της, αυτό είναι σαφώς θεμιτό, αλλά κάτι στο οποίο δεν μπορείς να βασίζεσαι επ' άπειρον. Κατά περίπτωση ΝΑΙ! Κι αυτό κάπως πρέπει να το ανταποδώσεις εν καιρώ. Δια παντός όμως όχι... Ρώτα και τον Παναγιώτη που το έχει πληρώσει ακριβά, όντας από τους πρώτους που έθεσε κάποια πράγματα σε επαγγελματική βάση στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Κι όσο μπαίνουν χορηγοί, εταιρίες, επαγγελματίες στο χώρο, όσο τα στάνταρ ανεβαίνουν και οι νίκες παίζονται στο δευτερόλεπτο, ο επαγγελματισμός παύει να συζητιέται απλώς... ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!
Άβαταρ μέλους
doc
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2118
Εγγραφή: 16 Μαρ 2004, 12:41
Τοποθεσία: Εντός / Εκτός / επί τα αυτά

Δημοσίευσηαπό mavrofidi » 27 Μαρ 2007, 20:57

αν μου επιτρεπετε, θα ηθελα να πω κι εγω την γνωμη μου...
αρχικα να ξεκαθαρισω οτι μ' αυτα που γραφω δεν θελω να κρινω κανεναν.
εκ προοιμιου θεωρω, οτι ολοι αυτοι που απαρτιζουν τους ενδιαφερομενους για το enduro (αρχες, διοργανωτες, αναβατες, σπονσορες, θεατες και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε) θελουν την προοδο του.
ας αρχισουμε με τον επαγγελματισμο.
γραφει ο Δημητρης,
doc έγραψε:Δυστυχώς ή ευτυχώς, κάποια πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να δουλεύονται σε επαγγελματική βάση, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν η ΑΜΟΤΟΕ, οι λέσχες, και οι εθελοντές. ......

πιστευω οτι αυτο το εχει καταλαβει πλεον και η ΑΜΟΤΟΕ.
συνεργαζεται η οχι με επαγγελματιες του χωρου?
τωρα, αν στους τελευταιους αγωνες δεν ειχαν απολυτη επιτυχια, δεν σημαινει οτι στο μελλον δεν θα τα καταφερουν καλυτερα.
οι αποτυχιες βελτιωνουν τον επαγγελματια, φτανει να τις βλεπει και να προσπαθει να τις διορθωσει.
αλλα επαγγελματιες πρεπει να ειναι μονο οι αρχες (ΕΛΠΑ & ΑΜΟΤΟΕ) και οι διοργανωτες (εταιριες ή οχι)?
γιατι αυτοι οι 2 να συντηρουνται απο τον ταλαιπωρο τον αναβατη?
δεν θα επρεπε να ειναι και αυτος επαγγελματιας και αν δεν εχει εσοδα απο την συμμετοχη του σε αγωνες, τουλαχιστον να μην πληρωνει για να συμμετεχει σ' αυτους.

ας βρουν οι διοργανωτες τροπο να καλυψουν τα εξοδα τους απο τη διαφημιση ή οπως αλλιως μπορουν.
αν δεν μπορουν ας αλλαξουν επαγγελμα και αυτοι, αλλα και οι αλλοι που θελουν να λεγονται "αρχοντες του σπορ".
το καταλαβαινω, οτι με τις παρουσες συνθηκες μπορει αυτο να ειναι αδυνατο.
ας δοθει ομως απο τους "αρχοντες" (το ξαναλεω, οποιοι κι αν ειναι αυτοι) ενα χρονοδιαγραμμα.
ας φιαχτει ενα 3ετες (5ετες ή 25ετες) αναπτυξιακο πλανο.
ετσι γινεται σε ολα τα αθληματα που προχωρησαν στην χωρα μας αλλα και διεθνως.
χωρις προγραμματισμο και πετωντας κορωνες απο δω κι απο κει δεν μπορουμε να παμε μπροστα.
και πανω απ' ολα, οταν δεν δεχομαστε κριτικη (γιατι νομιζουμε οτι εμεις τα ξερουμε ολα), δεν βελτιωνομαστε.

οπως βλεπετε δεν ασχοληθηκα καθολου με την σχεση ΕΛΠΑ και ΑΜΟΤΟΕ.
τους θεωρω και τους δυο ισοτιμους και υπευθυνους για την οποια μελλοντικη ανοδο ή απαξιωση του σπορ.
τωρα πλεον εχουν και οι 2 τις ιδιες ευκαιριες για να κανουν τα πραγματα καλυτερα...
Άβαταρ μέλους
mavrofidi
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006, 11:04
Τοποθεσία: οπου υπαρχει λασπη...

Δημοσίευσηαπό ktmakis » 28 Μαρ 2007, 08:37

Tη Κυριακή έχει Βαλκανικό ΜΧ στη Χαλκίδα. Παω να πάρω γεύση από επαγγελματισμό (από τους Βούλγαρους) και εύχομαι να δούμε ώραία πράγματα. Μόνο έτσι μπορεί να ανέβει και το επίπεδο των Ελλήνων.
Εικόνα
Δίχρονο μέλος :dancing:
Άβαταρ μέλους
ktmakis
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 968
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005, 14:45
Τοποθεσία: Αθήνα - Μελίσσια

Δημοσίευσηαπό doc » 28 Μαρ 2007, 11:17

mavrofidi έγραψε:αν μου επιτρεπετε, θα ηθελα να πω κι εγω την γνωμη μου...


Σωστά αυτά που λες, αλλά οι ίδιοι της ΑΜΟΤΟΕ δηλώνουν ότι μόνοι τους τρέχουν πάνω - κάτω συνεχώς για την καλή τους την καρδιά και με προσωπικό κόστος και έξοδα. Το πιστεύω, αλλά και οι αντοχές έχουν τα όριά τους. Ως πότε θα συνεχιστεί αυτό?

Δεν τους κατηγόρησα ότι δεν έκαναν καλούς αγώνες, κάθε αρχή και δύσκολη, σαφώς και υπάρχει πίστωση χρόνου.

Δεν νομίζω πια ότι οι διοργανωτές ή οι Αρχές βασίζονται στις συμμετοχές για τα έσοδά τους. Στον τελευταίο αγώνα όπως θα είδες και όπως προανέφερα, οι παροχές ήταν περισσότερες από αυτά που έδινε ο αγωνιζόμενος και αυτό τελικά είναι ζητούμενο από όλους! Η συμμετοχή είχε τελείως συμβολικό χαρακτήρα όπως θα διαπίστωσες. Παρόλα αυτά...
Άβαταρ μέλους
doc
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2118
Εγγραφή: 16 Μαρ 2004, 12:41
Τοποθεσία: Εντός / Εκτός / επί τα αυτά

Δημοσίευσηαπό tagre » 28 Μαρ 2007, 13:37

Δημητρη, ισχυει και για την Καλαματα η εντολη της ΚΤΜ, προς τους αναβατες για ΜΗ συμμετοχη, η κατα συμπτωση δεν υπαρουν στη λιστα μοτο της ΚΤΜ;
Άβαταρ μέλους
tagre
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 140
Εγγραφή: 05 Απρ 2005, 18:24
Τοποθεσία: iraklio Attikis

Δημοσίευσηαπό iron » 28 Μαρ 2007, 14:27

tagre έγραψε:Δημητρη, ισχυει και για την Καλαματα η εντολη της ΚΤΜ, προς τους αναβατες για ΜΗ συμμετοχη, η κατα συμπτωση δεν υπαρουν στη λιστα μοτο της ΚΤΜ;


Τάκη και η βλακεία όπως και η υπομονή έχει τα όριά της.

Απ' ότι θυμάμαι ο Μαντάς έτρεξε στην Μάνδρα, και αυτό δεν ήταν παραβίαση της συμβατικής του σχέσης με την ΚΤΜ. Όσο για το supermoto, η Αγελαδοπούλου που είναι επίσημη συμμετοχή της ΚΤΜ ήδη έχει δηλώσει. Γιατί δεν ρωτάς τον Κάκο και τον Ανδρουλάκη (επίσημες συμμετοχές SUZUKI) γιατί δεν έτρεξαν στο Ελληνικό?
Άβαταρ μέλους
iron
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 16 Φεβ 2004, 15:07
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό nodebear » 28 Μαρ 2007, 17:09

iron έγραψε: Γιατί δεν ρωτάς τον Κάκο και τον Ανδρουλάκη (επίσημες συμμετοχές SUZUKI) γιατί δεν έτρεξαν στο Ελληνικό?


:lol:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ..

:lol:
Άβαταρ μέλους
nodebear
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 25 Μαρ 2007, 02:31

Δημοσίευσηαπό doc » 28 Μαρ 2007, 17:39

tagre έγραψε:...


Τάκη, μην περιπλέκεις τα πράγματα.
Από όσο ξέρω η ΚΤΜ δεν κατεβάζει φέτος ομάδα στο Supermoto γενικότερα.
Οι εταιρίες κάνουν ότι μπορούν, και βοηθούν όσο μπορούν, επιλέγοντας να ακολουθήσουν ή όχι κάποιους θεσμούς.
Στηρίζουν τους οδηγούς όσο τους παίρνει, και αν οι οδηγοί θέλουν κι άλλο, είναι στην οικονομική τους και χρονική τους ευχέρια να ακολουθήσουν κι άλλο θεσμό.

Δεν είναι ανάγκη να ρίχνεις λάδι στη φωτιά, η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους και δεν βοηθάς με αυτό το τρόπο.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
doc
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2118
Εγγραφή: 16 Μαρ 2004, 12:41
Τοποθεσία: Εντός / Εκτός / επί τα αυτά

Δημοσίευσηαπό emerald » 28 Μαρ 2007, 19:45

tagre έγραψε:Δημητρη, ισχυει και για την Καλαματα η εντολη της ΚΤΜ, προς τους αναβατες για ΜΗ συμμετοχη, η κατα συμπτωση δεν υπαρουν στη λιστα μοτο της ΚΤΜ;


δεν υπαρχει εντολη απο την εταιρεια για να μη τρεξει κανεις.
απλα ο γιαννης ο μπουστας που ετρεχε περσι δε τρεχει φετος για λογους που δε χρειαζεται να σχολιαστουν.
μη ξεχνας οτι αυτο το σαββατοκυριακο στο τυμπακι θα κατεβουν ολοι οι πρωτοκλασσατοι οδηγοι ταχυτητας(οπως και ο ιδιος) για αγωνα φιλικο και αναλογως θα αποφασισουν αν του χρονου δοθει καποιος αγωνας εκει.
η οργανωση εκει θα δωσει πραγματικες εξετασεις ασχετα απο τον ταπητα του αεροδρομιου.
και κατι αλλο που πρεπει να καταλαβουν ''μερικοι'' οτι οι οδηγοι οπως και οι ανθρωποι του καθε αγωνα δεν ειναι ερμαια κανενος για να υποκυπτουν σε οδηγιες και κατα καποιο τροπο σε εκβιασμους.
εγω ειμαι αισιοδοξος για το (μετα απο 6 μηνες)μελλον και φυσικα ευχομαι παντα καλους αγωνες σε ολους!!!

εκτος λοιπον απο τη καλαματα το σαββατο θα ειμαι και στη χαλκιδα τη κυριακη για βοηθεια στην οργανωση που εχει κατακλυστει απο συμμετοχες(περιπου 170).

μαυροφιδε θα βρεθουμε η παλι θα εισαι διπλα μου και δε θα με βλεπεις?
να φοραω κανενα βοα για κασκολ για αναγνωριση???

:riding: :riding: :riding:
κουκουρικου ξυπνηστε!!!
Άβαταρ μέλους
emerald
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007, 18:58
Τοποθεσία: γλυφαδα

Δημοσίευσηαπό mavrofidi » 28 Μαρ 2007, 20:21

emerald έγραψε:μαυροφιδε θα βρεθουμε η παλι θα εισαι διπλα μου και δε θα με βλεπεις?
να φοραω κανενα βοα για κασκολ για αναγνωριση???

:riding: :riding: :riding:


μεγαλε,
βλεπω εχεις μεγαλο κολλημα με τα φιδια, οπως και ο φιλος σου.
προσεξετε το, θα σου δημιουργησει προβλημα ...... :alright:
οχι, εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω.
πηγαινε εσυ να παιξεις τον "αρχοντα του σπορ" :riding: που σ' αρεσει....
καλη διασκεδαση
Άβαταρ μέλους
mavrofidi
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006, 11:04
Τοποθεσία: οπου υπαρχει λασπη...

Δημοσίευσηαπό nifitsa » 28 Μαρ 2007, 23:26

emerald έγραψε:
tagre έγραψε:Δημητρη, ισχυει και για την Καλαματα η εντολη της ΚΤΜ, προς τους αναβατες για ΜΗ συμμετοχη, η κατα συμπτωση δεν υπαρουν στη λιστα μοτο της ΚΤΜ;


δεν υπαρχει εντολη απο την εταιρεια για να μη τρεξει κανεις.
απλα ο γιαννης ο μπουστας που ετρεχε περσι δε τρεχει φετος για λογους που δε χρειαζεται να σχολιαστουν.
μη ξεχνας οτι αυτο το σαββατοκυριακο στο τυμπακι θα κατεβουν ολοι οι πρωτοκλασσατοι οδηγοι ταχυτητας(οπως και ο ιδιος) για αγωνα φιλικο και αναλογως θα αποφασισουν αν του χρονου δοθει καποιος αγωνας εκει.
η οργανωση εκει θα δωσει πραγματικες εξετασεις ασχετα απο τον ταπητα του αεροδρομιου.
και κατι αλλο που πρεπει να καταλαβουν ''μερικοι'' οτι οι οδηγοι οπως και οι ανθρωποι του καθε αγωνα δεν ειναι ερμαια κανενος για να υποκυπτουν σε οδηγιες και κατα καποιο τροπο σε εκβιασμους.
εγω ειμαι αισιοδοξος για το (μετα απο 6 μηνες)μελλον και φυσικα ευχομαι παντα καλους αγωνες σε ολους!!!

εκτος λοιπον απο τη καλαματα το σαββατο θα ειμαι και στη χαλκιδα τη κυριακη για βοηθεια στην οργανωση που εχει κατακλυστει απο συμμετοχες(περιπου 170).

μαυροφιδε θα βρεθουμε η παλι θα εισαι διπλα μου και δε θα με βλεπεις?
να φοραω κανενα βοα για κασκολ για αναγνωριση???

:riding: :riding: :riding:


Ρε σμαραγδένιε
Δεν μας τα λες καλά.
Εσύ δεν είσαι που κατέστρεψες ένα ολόκληρο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτο κατά το σωτήριο έτος 2006? Που πάς τώρα? Λευτεριά στο χώμα!!!!! Κάτω τα χέρια σου...Μην θυμηθώ γιατί σε σουταραν απο το motocross όταν ΕΚΤΕΛΟΥΣΕΣ χρέη βοηθού αλυτάρχη πριν 3-4 χρόνια.Άσε εμάς που γνωρίζουμε τα κατορθώματά σου να σε κρίνουμε και μην το παίζεις μάγκας σε αυτούς που δεν σε ξέρουν... Α και από πότε μιλάς εσύ με τις εταιρείες και ξέρεις τις εντολές τους? Οσο για τον Μπούστα και επειδή είναι πολύ φίλος μου γιά πες μας τους λόγους που δεν τρέχει και δεν χρειάζεται να σχολιαστούν? Α και πές σε όλους οτι η "βοήθεια" που παρέχεις μεταφράζεται σε 50 ευρω την ημέρα plus βενζίνες, διόδια,ξενοδοχεία (πού άλλοτε τα καλύπτει η ΕΛΠΑ και άλλοτε ο οργανωτής)και τα μηχανάκια που κατά καιρούς ζητιανεύεις απο διάφορες εταιρειες του χώρου...Αυτό για τον μαυροφίδη... Θωδωρή ρώτα τον κύριο Σμαραγδένιο που σου το παίζει εντουράς πως πέρασε το τρομερού βάθους ποτάμι( 5 εκατοστών) στο ακρόπολις και μάλιστα στην ειδική πύργος? Γέλαγαν όλοι οι παγκόσμιοι στο σεχ.Ρώτα ρώτα...Αντε γιατί βαρέθηκα τις βλακείες του... :evil:Πόιός σε εκβιάζει ε? Με τον ηλίθιο κανείς δεν τα βάζει.Να το ξέρεις.Και βέβαια μήν ξεχνάς πάντα έχεις την επιλογή:GO HOME

φιλάκια
Άβαταρ μέλους
nifitsa
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 22 Μαρ 2007, 20:12
Τοποθεσία: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό emerald » 28 Μαρ 2007, 23:45

nifitsa έγραψε:Ρε σμαραγδένιε
Δεν μας τα λες καλά.
Εσύ δεν είσαι που κατέστρεψες ένα ολόκληρο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτο κατά το σωτήριο έτος 2006? Που πάς τώρα? Λευτεριά στο χώμα!!!!! Κάτω τα χέρια σου...Μην θυμηθώ γιατί σε σουταραν απο το motocross όταν ΕΚΤΕΛΟΥΣΕΣ χρέη βοηθού αλυτάρχη πριν 3-4 χρόνια.Άσε εμάς που γνωρίζουμε τα κατορθώματά σου να σε κρίνουμε και μην το παίζεις μάγκας σε αυτούς που δεν σε ξέρουν... Α και από πότε μιλάς εσύ με τις εταιρείες και ξέρεις τις εντολές τους? Οσο για τον Μπούστα και επειδή είναι πολύ φίλος μου γιά πες μας τους λόγους που δεν τρέχει και δεν χρειάζεται να σχολιαστούν? Α και πές σε όλους οτι η "βοήθεια" που παρέχεις μεταφράζεται σε 50 ευρω την ημέρα plus βενζίνες, διόδια,ξενοδοχεία (πού άλλοτε τα καλύπτει η ΕΛΠΑ και άλλοτε ο οργανωτής)και τα μηχανάκια που κατά καιρούς ζητιανεύεις απο διάφορες εταιρειες του χώρου...Αυτό για τον μαυροφίδη... Θωδωρή ρώτα τον κύριο Σμαραγδένιο που σου το παίζει εντουράς πως πέρασε το τρομερού βάθους ποτάμι( 5 εκατοστών) στο ακρόπολις και μάλιστα στην ειδική πύργος? Γέλαγαν όλοι οι παγκόσμιοι στο σεχ.Ρώτα ρώτα...Αντε γιατί βαρέθηκα τις βλακείες του... :evil:Πόιός σε εκβιάζει ε? Με τον ηλίθιο κανείς δεν τα βάζει.Να το ξέρεις.Και βέβαια μήν ξεχνάς πάντα έχεις την επιλογή:GO HOME

φιλάκια


το πρωταθλημα της ταχυτητας του σωτηριου ετους 2006 οπως λες δεν καταστραφηκε επειδη δεν εγινε ο τελευταιος αγωνας για λογους που προφανως ξερεις γιατι πρεπει να εισαι αρκετα μεσα στα πραγματα η στα υπαγορευουν.
αν εχεις κατι να καταθεσεις καντο να γινει και διαλογος και μη πετας π@π@ρολογιες η ανοιξε αλλου το θεμα.
οσο για το μοτοκροςς ποτε δε με σουταρε κανεις η στα εχουν μεταφερει οπως θελουν συγκεκριμενοι τυποι.
διασταυρωσε τα και με κανενα αλλο μη παιρνεις μονο μια αποψη!!!
με τις εταιρειες δε μιλαω απλα διαβαζω οπως ολοι οτι ανακοινωνουν στον ηλεκτρονικο τυπο(βλεπε αντιστοιχη σελιδα εντουρο).
οσο για τις αμοιβες που αναφερεις μαθε οτι σε απειρους αγωνες παιρνω μονο αποζημιωση κριτη οπως ολος ο κοσμος που δουλευει εκει πηγαινοντας μαλιστα μαζι με 3-4 ατομα μαζι σε ενα αυτοκινητο για να διευκολυνω την οργανωση να μειωσει τα εξοδα της στο ελαχιστο και να μη μπαινει μεσα απο ολες αυτες τις αμοιβες των ανθρωπων που χρειαζονται για καλυψη του αγωνα.
και τελος αν θα παω σπιτι μου ειναι μια επιλογη που ανηκει μονο σε μενα και οχι σε διαφορα ζωακια του δασους που βρηθηκαν εν μεσω της πολης.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ ΝΥΦΙΤΣΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ.

:alright: :alright: :alright:
κουκουρικου ξυπνηστε!!!
Άβαταρ μέλους
emerald
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007, 18:58
Τοποθεσία: γλυφαδα

Δημοσίευσηαπό nifitsa » 29 Μαρ 2007, 00:04

emerald έγραψε:
nifitsa έγραψε:Ρε σμαραγδένιε
Δεν μας τα λες καλά.
Εσύ δεν είσαι που κατέστρεψες ένα ολόκληρο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτο κατά το σωτήριο έτος 2006? Που πάς τώρα? Λευτεριά στο χώμα!!!!! Κάτω τα χέρια σου...Μην θυμηθώ γιατί σε σουταραν απο το motocross όταν ΕΚΤΕΛΟΥΣΕΣ χρέη βοηθού αλυτάρχη πριν 3-4 χρόνια.Άσε εμάς που γνωρίζουμε τα κατορθώματά σου να σε κρίνουμε και μην το παίζεις μάγκας σε αυτούς που δεν σε ξέρουν... Α και από πότε μιλάς εσύ με τις εταιρείες και ξέρεις τις εντολές τους? Οσο για τον Μπούστα και επειδή είναι πολύ φίλος μου γιά πες μας τους λόγους που δεν τρέχει και δεν χρειάζεται να σχολιαστούν? Α και πές σε όλους οτι η "βοήθεια" που παρέχεις μεταφράζεται σε 50 ευρω την ημέρα plus βενζίνες, διόδια,ξενοδοχεία (πού άλλοτε τα καλύπτει η ΕΛΠΑ και άλλοτε ο οργανωτής)και τα μηχανάκια που κατά καιρούς ζητιανεύεις απο διάφορες εταιρειες του χώρου...Αυτό για τον μαυροφίδη... Θωδωρή ρώτα τον κύριο Σμαραγδένιο που σου το παίζει εντουράς πως πέρασε το τρομερού βάθους ποτάμι( 5 εκατοστών) στο ακρόπολις και μάλιστα στην ειδική πύργος? Γέλαγαν όλοι οι παγκόσμιοι στο σεχ.Ρώτα ρώτα...Αντε γιατί βαρέθηκα τις βλακείες του... :evil:Πόιός σε εκβιάζει ε? Με τον ηλίθιο κανείς δεν τα βάζει.Να το ξέρεις.Και βέβαια μήν ξεχνάς πάντα έχεις την επιλογή:GO HOME

φιλάκια


το πρωταθλημα της ταχυτητας του σωτηριου ετους 2006 οπως λες δεν καταστραφηκε επειδη δεν εγινε ο τελευταιος αγωνας για λογους που προφανως ξερεις γιατι πρεπει να εισαι αρκετα μεσα στα πραγματα η στα υπαγορευουν.
αν εχεις κατι να καταθεσεις καντο να γινει και διαλογος και μη πετας π@π@ρολογιες η ανοιξε αλλου το θεμα.
οσο για το μοτοκροςς ποτε δε με σουταρε κανεις η στα εχουν μεταφερει οπως θελουν συγκεκριμενοι τυποι.
διασταυρωσε τα και με κανενα αλλο μη παιρνεις μονο μια αποψη!!!
με τις εταιρειες δε μιλαω απλα διαβαζω οπως ολοι οτι ανακοινωνουν στον ηλεκτρονικο τυπο(βλεπε αντιστοιχη σελιδα εντουρο).
οσο για τις αμοιβες που αναφερεις μαθε οτι σε απειρους αγωνες παιρνω μονο αποζημιωση κριτη οπως ολος ο κοσμος που δουλευει εκει πηγαινοντας μαλιστα μαζι με 3-4 ατομα μαζι σε ενα αυτοκινητο για να διευκολυνω την οργανωση να μειωσει τα εξοδα της στο ελαχιστο και να μη μπαινει μεσα απο ολες αυτες τις αμοιβες των ανθρωπων που χρειαζονται για καλυψη του αγωνα.
και τελος αν θα παω σπιτι μου ειναι μια επιλογη που ανηκει μονο σε μενα και οχι σε διαφορα ζωακια του δασους που βρηθηκαν εν μεσω της πολης.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ ΝΥΦΙΤΣΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ.

:alright: :alright: :alright:



:alright:
Ω κακομοιγό πεινασμενό φτωχό... Αντε και θα σου πω ποιός η ποιά είμαι...Σάν κι εσένα έχω διδάξει πολλούς...και όταν εγώ έκανα αλυταρχίες εσύ μάλλον δεν ήξερες που βρισκόσουν.Τα πράγματα δεν μου τα είπε κανείς και μην πιπιλάς την καραμέλα ( η το δάχτυλο) ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ...¨οσο για το πρωτάθλημα ταχύτητας, είναι αλήθεια οτι ολόκληρος σύνδεσμος έκανε αιτήσεις επι αιτήσεων για την εξαίρεσή σου απο αλυτάρχης του αγώνα?Και όχι στον τελευταίο αγώνα μόνο...όπως καταλαβαίνεις το 2006 δεν καταστράφηκε εξαιτίας του τελευταίου αγώνα...Ρε τι χάνουμε οι χωματεροί...Οσο για τα έξοδα χαχαχα... Αστο... Μεγαλόπολη....Παλιά....Ρε μην πουλάς παραμύθια στον κόσμο που δεν σε ξέρει...Να μιλήσεις μόνο όταν είσαι καθαρός και αλάνθαστος...Για την ώρα....μοκο

φιλάκια
Άβαταρ μέλους
nifitsa
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 22 Μαρ 2007, 20:12
Τοποθεσία: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Επόμενο

Επιστροφή στο Αγώνες Μοτοσυκλέτας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 6 επισκέπτες