Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Rally Raid Ρούμελης 2007: Λίγες ώρες μετα...

Τα πάντα για τους μηχανοκίνητους Μαραθώνιους, όπου συμμετέχουν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα με βασικό στοιχείο την σβελτάδα και την πλοήγηση

Δημοσίευσηαπό panmal » 23 Μάιος 2007, 12:17

DIMOSTHENIS έγραψε:Eπειδή έχω τα μέσα :twisted: κάποια λίγα για τον αγώνα δημοσιεύθηκαν σήμερα στην εβδομαδιαία εφημερίδα Basket Week. Θα συνεχίσουμε να γράφουμε για τα δικά μας οπότε και οποιαδήποτε άρθρα (μικρά) καλοδεχούμενα...


Μπράβο ρε Δήμο!!! Άντε μπας και το δει κανένας άνθρωπος και αρχίσει να αποκτάει δημοσιότητα ο θεσμός.
Προσωπικά πάντως από καταχώρηση σε εφημερίδα ξεκίνησα. Ήταν ένα άρθρο στα ΝΕΑ (αν θυμάμαι καλά) που διαφήμιζε τον επικείμενο αγώνα της Εύβοιας TRAIL RIDE-RAID το Μάρτιο του 2005.
Άντε μπας και έρθει νέο αίμα.
Άντε γιατί έτσι που λιγοστεύουμε …
Άβαταρ μέλους
panmal
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 213
Εγγραφή: 14 Μάιος 2005, 18:27
Τοποθεσία: ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό DIMOSTHENIS » 23 Μάιος 2007, 16:40

pajerov6 έγραψε:Τουμπαρησες με το 105,κολλησες με το 110,σε ξεκολλησα με το 105,και εμενα μου εσπασε το σωληνακι!!!!!!!!!Αγιασμο γρηγορα!!!!!!!! :roll: :roll:


Τουλάχιστον γυρίσατε καλά φίλε?
CROSSBACK
Άβαταρ μέλους
DIMOSTHENIS
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 50
Εγγραφή: 09 Μάιος 2007, 14:02
Τοποθεσία: ΠΑΠΑΓΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό alexandros » 23 Μάιος 2007, 16:49

Εδώ μαρμαροτριφτης καλεί forum…. Ακούει forum ???

Αυτή και αν ήταν Ρούμελη, μέχρι το βρακι μου θα την θυμάται αυτή τη χρονιά μιας και το έβρεξα…

Μετά την αγορά του ντουρουζουε ήρθε η ώρα της απόφασης για τον 2ημερο αγώνα της Λειβαδιάς. Γουρουνιων η δίτροχων ? μια απόφασης που γρήγορα ξεπεράστηκε και κατέληξε στα grip του ‘’drz του Σιμου’’

Η πρώτη μέρα (μια έτρεξα έτσι κι αλλιώς) ήρθε με πολλλυυυ βροχή ρε παιδιά, τι πράγμα ήταν αυτό ! και εκεί που έλεγα πως με τα γουρούνια βρέχεσαι, λασπώνεσαι και κτλ στους κάμπους είχα γίνει λούτσα.

Εκεί έγινε και η επαφή με την λάσπη, πολλλλυυ λάσπη. Κύριοι τελικά τα μηχανάκια στη λάσπη γλιστράνε πολύ !
Η επαφή με τα πρώτα παιδιά στους κάμπους, με τον Σιμο πιο κάτω και τέλος με τον Γιατρό ήταν ένα όμορφο συναίσθημα, ιδιαίτερα με τον Σιμο ο οποίος χάρηκε πολύ όταν το είδε δίπλα του μιας και είχε να δει το Drz κανά 3μηνο (χι χι )

Η ανασυγκρότηση στην Παυλιανη έφερε μπόρα για όλη την 1 ώρα που ήμασταν εκεί, ο Γιατρός βέβαια έφαγε και λουκάνικο στο ενδιάμεσο, ο οποίος δεν παίζεται και το κυριότερο δεν προσπερνιέται με τίποτα.

Δημήτρη τα σέβη μου για την οδήγηση σου. Ήταν θέαμα το να σε βλέπω να οδηγάς.
Μια εικόνα όσο 1000 λέξεις δε λένε ? εεε έχω πολλές παραπάνω.

Η ιδέα της 2ης μέρας με έβαλε σε σκέψεις και συναισθήματα που ένιωθα για πρώτη φορά.
Ίσως η βροχή, ίσως η κούραση αλλα σίγουρα ο φόβος δεν με άφησαν σε ησυχία. Τι είναι αυτό που μου κράτησε το κεφάλι μου απασχολημένο, πια σκέψη δεν το άφηνε να χαλαρώσει όλο το απόγευμα ?

Είμαι άνθρωπος που όσο και να επηρεάζεται από τους γύρω του αν δεν το κάνει με την ψυχή του έχει μάθει να μην το κάνει καθόλου.
Γιαυτο και το δήλωσα πως δεν θα συνεχίσω πριν ακόμα βγει η απόφαση της επόμενης μέρας, της Κυριακής. Δεν ένιωθα έτοιμος,
Λίγα λεπτά μετά ήμουν ήρεμος.


Πολλά περαστικά στον Βασίλη που θα τραβήξει και αυτός το λούκι του… … ήταν μόλις 100μετρα από το τέλος… … αδικία… …


Υς. Στη Ροδόπη θα έρθω με μηχανάκι και ελπίζω να τρέξω και τις 2 μέρες χα χα χα !!!!
Άβαταρ μέλους
alexandros
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 3029
Εγγραφή: 04 Μαρ 2004, 19:35
Τοποθεσία: Πάρνηθα

Δημοσίευσηαπό Berg » 23 Μάιος 2007, 16:53

alexandros έγραψε:Υς. Στη Ροδόπη θα έρθω με μηχανάκι και ελπίζω να τρέξω και τις 2 μέρες χα χα χα !!!!


+ 1 μέρα που χρωστάς από την Ρούμελη = 3 μέρες! :lol: :lol:
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό pajerov6 » 23 Μάιος 2007, 17:09

Μια χαρα ευχαριστω.
Pajero DOHC-24 V6 3500
Άβαταρ μέλους
pajerov6
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: 13 Οκτ 2006, 11:12
Τοποθεσία: Βολος

Δημοσίευσηαπό mpoudas » 23 Μάιος 2007, 19:07

απόφαση πάρθηκε μετά από δημοκρατικές διαδικασίες ! και λόγω του ότι είχαμε σκουριάσει (και έπρεπε να κάνουμε κάτι γιαυτό) καθώς και το ότι κάποιοι φίλοι βοήθησαν με το να μας τάξουν μερικά καφάσια μπύρας εάν τερματίσουμε!(grek) .

Ο αγώνας διήμερος, το κόστος υψηλό, ο χρόνος λίγος. Σαν κλασικοί έλληνες οι ετοιμασίες άρχισαν πολύ νωρίς δηλ. την παρασκευή.

Πρώτα το αμάξι. Και ο κλήρος πέφτει στο πράσινο LADA του Φώτη που ήθελε δεν ήθελε, θα σήκωνε το βάρος του αγώνα. Στα παρακάλια του να μην έρθει, του υποσχεθήκαμε να το προετοιμάσουμε, βελτιώσουμε κατάλληλα για να αντέξει. Ότι του τάξαμε το κάναμε δηλ. ΤΙΠΟΤΑ! Όλα "μαμά''.

Το Σάββατο φύγαμε νύχτα για να προλάβουμε τεχνικό έλεγχο και ενημέρωση. Η κούραση και η νύστα έφυγαν μόλις είδαμε τις πανέμορφες πηγές ''Κρύας" στη Λειβαδιά. Όλα καλά και εκκίνηση στις 11.28.

Ηθικόν ακμαιότατον, ο καιρός σύμμαχος και η προσμονή του πληρώματος για τις "ακροπολικές" διαδρομές μεγάλη. Με την είσοδο στο χώμα καταλάβαμε ότι τα πράγματα θα ήταν "αλλιώς". Ναι μεν φλαταδούρες , τέλεια φύση αλλά πολύ και ύπουλη ΛΑΣΠΗ!!!.

Το LADA χορεύει φλαμένγκο, ο φώτης κανει "μαγικά" και εγώ σαν "κουδουνίστρα" να διαβάζω αποστάσεις, να ξετρυπώνω διασταυρώσεις και να βγάζω χρόνους. Το R.B. πάνω από 95% ακριβές,η μ.ω.τ. των 36 λόγω λάσπης ήθελε πόδι με logo στο γκάζι!!!.

Τα off-road κομμάτια τέλεια και τεχνικά. Στο κομμάτι στην εκκλησία μάλλον ο Σπύρος ήθελε να αλφαδιάσει τα αυτ/τα στο έβγα στο δασικό. Στη διαδρομή στη λίμνη στο Ελευθεροχώρι η φύση είναι στο αποκορύφωμα της. Σε κατηφορικό κομμάτι της η λάσπη παίρνει τα ηνία. Η μέση ωριαία κινδυνεύει εδώ και ώρα από την απίστευτη όσο και φιλότιμη προσπάθεια της οργάνωσης να μεταφέρει όλη την ΠΕΤΡΑ!!!! από τα γύρω βουνά στη διαδρομή του αγώνα πράγμα που τελικά το κατάφερε.

Αποτέλεσμα το LADA να κατεβαίνει κάθετα στο δρόμο με ΤΕΡΜΑ κλειδωμένο τιμόνι δεξιά, τα κομμάτια της λάσπης από τα λάστιχα να φτάνουν στο Θεό, τα νεροφαγώματα δεξιά και αριστερά να μας περιμένουν. Το πνεύμα των R.R άκουσε τις ικεσίες του Φώτη "μη γλιστράς άλλο" "μη γλιστράς άλλο" και τη βγάλαμε "καθαρή".

Το μόνο που έμεινε ο απόηχος του τρελαμένου συνοδηγού που έγινε λόγω θέσης αυτ/του για λίγο οδηγός να μετράει αποστάσεις για την επόμενη διασταύρωση. Λίγη ξεκούραση(10 λεπτών) στην βροχερή Παύλιανη και βουρ για την επιστροφή. Γνωρίζοντας πια τι μας περιμένει λόγω βροχής αλλά απροετοίμαστοι για τις γλιστερές ΚΟΤΡΩΝΕΣ!!! στα μεγάλα σε μήκος μονοπάτια που έστειλαν την μ.ω.τ. στα ΤΑΡΤΑΡΑ!!!. Σε ένα από αυτά σταμάτημα για βοήθεια συναθλητή που κόλλησε σε χαντάκι, και μαζί με το Δάκη και τον Ηλία φάγαμε πάνω από 30 λεπτά προκειμένου να βοηθήσουμε αλλά στο τέλος ούτε ένα ευχαριστώ και μετά το ΧΑΟΣ!!!.

Η κούραση, οι πέτρες, το σταμάτημα μας έκαναν να χαθούμε ΕΝΤΕΛΩΣ!!!. Στο βγάλσιμο μετά το Ζέλι στην άσφαλτο ήμασταν τελείως λάθος(συγνώμη Σπύρο για τις φωνές). Μετά από ομόφωνη απόφαση δεν τα παρατάμε. Με πολύ κόπο βρεθήκαμε και ορμήξαμε για τον τερματισμό. Οι ρυθμοί "ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ". Το τελευταίο Σ.Ε.Δ. εμφανίστηκε σαν όαση στην έρημο!!!. Παραδώσαμε την κάρτα 10 λεπτά πριν το κλείσιμο!!!!.

Ο απολογισμός:Δεύτερη θέση στην κατηγορία μας καθώς και μία μεγάλη αίσθηση ικανοποίησης μετά από 220 χιλιόμετρα λάσπης σκόνης και πέτρας. Το βλέμμα τώρα γυαλίζει για Πήλιο!!!.


Φώτης - Παναγιώτης.
Άβαταρ μέλους
mpoudas
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 27 Απρ 2006, 12:19
Τοποθεσία: Πατρα αχαιας

Δημοσίευσηαπό toshmagic » 23 Μάιος 2007, 21:42

mpoudas έγραψε: Σε ένα από αυτά σταμάτημα για βοήθεια συναθλητή που κόλλησε σε χαντάκι, και μαζί με το Δάκη και τον Ηλία φάγαμε πάνω από 30 λεπτά προκειμένου να βοηθήσουμε αλλά στο τέλος ούτε ένα ευχαριστώ και μετά το ΧΑΟΣ!!!.

Φώτης - Παναγιώτης.



Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η διάθεσή σας να θέλετε να βοηθήσετε, ρωτήσατε και εμάς αν χρειαζόμαστε κάτι (το γκρι Samurai), εκεί που είχαμε σταματήσει δεξιά στο μαντρί, μετά τη Γραβιά.
Είναι πολύ καλό συναίσθημα να αισθάνεσαι την υποστήριξη από τους συναθλητές σου και αυτό θα πρέπει να είναι το πνεύμα που να μας διακατέχει, άσχετα αν πέφτει και στο βρόντο καμιά φορά.
Άβαταρ μέλους
toshmagic
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 31 Ιαν 2005, 14:41
Τοποθεσία: Πεύκη-Αθήνα

Δημοσίευσηαπό 4X4Halkida » 23 Μάιος 2007, 22:04

Εμείς, το πλήρωμα 114, πήραμε μέρος για πρώτη φορά σε ολόκληρο αγώνα μετά από μισό Αττικό.
Εγώ , ο οδηγός ευχαριστήθηκα πολύ το χορό στη λάσπη και στη γλίτσα , παρόλο που μερικές φορές περάσαμε ξυστά από βράχους και δέντρα. Ο συνοδηγός , μιλάει ακόμη γαλλικά με τις πέτρες. Σκέψου , επαγγελματίας ναυτικός και έπαθε ναυτία.
Πάντως ο Σπύρος διαλέγει ωραίες διαδρομές , αν ήταν εύκολες κανένας μας δεν θα διασκέδαζε στον αγώνα.
Λυπάμαι για τα παιδιά που είχαν ατύχημα και ευτυχώς που δεν τραυματιστήκανε. Με το καλό να ξαναέρθουν στη παρέα.
Τελικά οι μηχανάκηδες πρέπει να έχουν πολυ μούρλα και ακόμη περισσότερα κότσια. Πως περνάνε από τη λάσπη ... όταν βυθίζεται το τετρακίνητο με τα τρακτερωτά λάστιχα..
Μακάρι το Πήλιο να είναι τόσο ωραίο όσο και η Ρούμελη..
Άβαταρ μέλους
4X4Halkida
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 23 Μάιος 2007, 20:40
Τοποθεσία: Χαλκίδα Μπούρτζι

Δημοσίευσηαπό Nektarios » 24 Μάιος 2007, 07:52

Δεύτερη Ρούμελη για εμάς και ο αγαπημένος μας αγώνας αφού στο περσινό κάναμε και το ντεμπούτο μας.

Για άλλη μια φορά καταπληκτική η φύση με τα έντονα χρώματά της και καταπληκτοκός και ο Σπύρος με την άψογη διοργάνωση.

Στα δικά μας.

Ήταν από τις μόνες φορές που είχαμε τον χρόνο να προετοιμάσουμε το όχημα σωστά. Καινούριες αναρτήσεις, λάστιχα, και το Vitara σωστά εξοπλισμένο και στημένο για τον διήμερο.

Η πρώτη μέρα όμως μας πήγε αρκετά άσχημα αφού κάναμε ρεκόρ σε χάσιμο στην τουλίπα Νο 22. Για 25 λεπτά περιφερόμασταν μέσα στα κομάτια του σημείου εκείνου με έντονο εκνευρισμό και για πρώτη φορά είπα από μέσα μου ότι τα παρατάω και γυρνάω πίσω. Εννοείται ότι αφού ξαναβρήκαμε την διαδρομή μας πήγε περίπατο η χαλαρότητα και η στρατηγική για ήρεμο και απροβλημάτιστο αγώνα. Στον αέρα λοιπόν και με τις ταυτότητες στο στόμα μπας και καλύψουμε τη διαφορά. Μάταια όμως.

Την δεύτερη μέρα και αφού την προηγουμένη το βράδυ σφίξαμε από την αρχή όλες τις βίδες του Vitara, και αυτό για πρώτη φορά, ξεκινήσαμε με χαμόγελα και σιγουριά να καταπολεμήσουμε το χρόνο και το τρομακτικά λασπερά κομάτια που συζητήθηκαν τη νύχτα. Ωραία κομάτια, γρήγορα, τεχνικά και η φυσιολογική πέτρα για Ρούμελη. Στα 2/3 περίπου όμως του αγώνα και χωρίς να έχουμε τίποτα ιδιαίτερα χτυπήματα ξεκίνησε ένας έντονος μεταλικός θόρυβος από μπροστά. Εργαλειοθήκη λοιπόν, σταμάτημα στην άκρη και έλεγχος. τελικά αφού σταμάτησα τρεις φορές για να καταλάβουμε τι φταίει αποφασίσαμε ότι κάτι συμβαίνει με το μπροστινό ημιαξώνιο γιατί όταν βγάζαμε την τετρακίνηση ελλατωνόταν ο θόρυβος. 'Ετσι λοιπόν συνεχίσαμε μόνο για τερματισμό με κίνηση μόνο πίσω και όλοι ξέρετε τι σημαίναι αυτό, ιδίως στα λασπερά κομάτια.

Στον τερματισμό και γρήγορα για Αθήνα με το μέγιστο 60 χλμ .

Συμπέρασμα:

Δεν πρόκειται να ξαναπροετοιμάσω το αυτοκίνητο. Από εδώ και πέρα χύμα.
Δεν ξαναεπισκευάζω σε διήμερο αγώνα μετά το τέλος της πρώτης μέρας. Θα πίνω μπυρες και θα τρώω σουβλάκια την άλλη φορά.

Τελικά εκτός από ένα σπασμένο αμορτισέρ ακόμα δεν έχουμε διαπιστώσει τι κάνει τελικά τον θόρυβο. Περιμένω το συνεργείο να ενημερώσει.


Άντε για Ροδόπη τώρα....
Άβαταρ μέλους
Nektarios
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: 19 Απρ 2006, 08:03
Τοποθεσία: Gerakas

Δημοσίευσηαπό alexandros » 24 Μάιος 2007, 12:23

Berg έγραψε:
alexandros έγραψε:Υς. Στη Ροδόπη θα έρθω με μηχανάκι και ελπίζω να τρέξω και τις 2 μέρες χα χα χα !!!!


+ 1 μέρα που χρωστάς από την Ρούμελη = 3 μέρες! :lol: :lol:


αν συνεχισω ετσιδε, με βλεπω να κανω καμια βδομαδα εκει πανω :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
alexandros
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 3029
Εγγραφή: 04 Μαρ 2004, 19:35
Τοποθεσία: Πάρνηθα

Δημοσίευσηαπό LEOPOTAMOS » 24 Μάιος 2007, 12:36

Αλεχ ,πρεπει να βγαλεις το γουρουνι.Βαλε κανα DR.
Άβαταρ μέλους
LEOPOTAMOS
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 31 Μάιος 2006, 09:09
Τοποθεσία: Αγιος Στέφανος

Μπηχτή.

Δημοσίευσηαπό Bleu » 25 Μάιος 2007, 11:32

LEOPOTAMOS έγραψε:Αλεχ ,πρεπει να βγαλεις το γουρουνι.Βαλε κανα DR.



Το πιασες το υπονοούμενο Ψωφάκη. 8) 8)
Κάτι σα να λέμε: Αλλού τρώς αλλού πίνεις αλλού πας και το δίνεις.
Άβαταρ μέλους
Bleu
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 518
Εγγραφή: 10 Απρ 2005, 18:20

Μπηχτή.

Δημοσίευσηαπό alexandros » 25 Μάιος 2007, 14:30

μπα μπα μπα !!!!! αποκτησαμε και κοντρες τωρααααα ????

και γιατι ρε φιλαρακια ετσι ?????? σας την χαλασα ????

εσενα ψηλεα επειδη πηγα με 2τροχο ???

και εσενα μπλε ψηλεα γιατιιιιι ????

αααα παιδακια μου χμμμμμ !!!!
Άβαταρ μέλους
alexandros
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 3029
Εγγραφή: 04 Μαρ 2004, 19:35
Τοποθεσία: Πάρνηθα

Μπηχτή.

Δημοσίευσηαπό axelkal » 25 Μάιος 2007, 15:00

εσενα ψηλεα επειδη πηγα με 2τροχο ???


Οχι ρε ..απλά δε του έδωσες την ευκαιρία .....
.......ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"IN MUD WE TRUST"

"TEAM 100+"
Άβαταρ μέλους
axelkal
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 900
Εγγραφή: 08 Απρ 2005, 08:04
Τοποθεσία: kantza-pallini

Δημοσίευσηαπό LEOPOTAMOS » 25 Μάιος 2007, 15:01

Το σχεδιο αυτο το χρησιμοποιει οποις καβαλαει γουρουνι,οχι......DR.
Άβαταρ μέλους
LEOPOTAMOS
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: 31 Μάιος 2006, 09:09
Τοποθεσία: Αγιος Στέφανος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Trail Ride, Rally Raid & Cross Country Rally

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 18 επισκέπτες