Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Έλληνες ή Βούλγαροι ???

Enduro, Scramble, Supermoto, Trial κ.α.

Re: ΗΓΕΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ .. ΚΑΛΟ!!!

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 27 Ιούλ 2007, 10:42

Αγαπητέ ayrton,

Ο εν λόγω ΚΥΡΙΟΣ (επιμένω στα κεφαλαία) όντως έτρεξε και με ξένη σημαία όπως και ο επόμενος που τον ακολούθησε σε ελληνικούς και διεθνείς αγώνες (ποιός; ). Τό θέμα είναι το γιατί το έκαναν αυτοί (εδώ όντως υπάρχει ουσιαστική διαφορά με αυτό για το οποίο συζητάμε).

Σίγουρα τα πράγματα ήταν πιο ελιτίστικα τότε αλλά αυτό, νομίζω, δεν επηρέαζε την πορεία κάποιου στους αγώνες (βλ. Μ. Βουρδουμπάκης σε αυτοκίνητο ή και "Ιαβέρης" αργότερα, Η. Μπαϊλας στις μοτο κ.λ.π.). Απλά στο αυτοκίνητο, για να "παίξεις" μπάλα ήθελε πάντα γερό πορτοφόλι και αυτό σε άλλες εποχές πήγαινε μαζί με συμμετοχή σε κλειστά κλαμπ. Ο δε γαμπρός του Τζώννυ, οπωσδήποτε βοηθήθηκε από τον κοινωνικό του περίγυρο, αλλά είχε χέρια και πολύ μυαλό. Συμφωνείς; (συγγνώμη αν πετάω λίγο την μπάλα έξω, μπορούμε να ανοίξουμε και άλλο θέμα)

Στα οργανωτικά όμως, συμφωνώ και επαυξάνω εγώ τώρα. Αν δεν φορούσες καρφιτσούλα και φουλάρι ή παπιγιόν, δεν είχες στον ήλιο μοίρα. Δεν "έπαιζε" ντρίφτ από τον καθένα.... Οντως άλλες εποχές.

Στέλιος
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!

Δημοσίευσηαπό emerald » 27 Ιούλ 2007, 11:47

ωραια τα λετε και οι 2 αλλα θεση επι του θεματος δεν εχετε παρει και ειδικα ο αγαπητος Στελιος γυροφερνει συνεχεια με ιστορικα στοιχεια!
το θεμα μας δεν ειναι αν ο ''Σιροκο'' ετρεξε με λισανς και σημαια του μονακο αλλα 6 ελληνες αναβατες με ελληνικη σημαια και ξενη ομοσπονδια.
εξαλου καμια σχεση το μονακο με τη βουλγαρια αν και για τη βουλγαρια θα ελεγα οτι τελευταια εχει ξεφυγει σε οργανωση αγωνων κατα πολυ κι απο μεγαλες δυναμεις της ευρωπης(αυτο ειναι μια αλλη συζητηση με εξαιρετικα ενδιαφεροντα στοιχεια).
σωστα λοιπον παρατηρησε οτι σε νικη ελληνα αναβατη θα ακουγοταν ο βουλγαρικος εθνικος υμνος και φυσικα συνηγορει λεγοντας ατοπα εντελως για μενα οτι ποτε δε θα νικουσε ελληνας αναβατης ουτε καν στο ευρωπαικο πρωταθλημα της S3.
τελικα για ολα συμφωνα με το Στελιο πανε προς 2 δρομους και που τελικα ολοι βρισκονται δικαιωμενοι.

ακομα για τα μαθηματα ιστοριας που ολο και καποιοι αλλοι εχουν γνωση καλο ειναι να τα παμε σε σωστη ενοτητα γιατι εδω για ολο αυτο το θεμα που για αλλους ειναι κιτρινισμος(γνωστη δηλωση λασπολογου ηλεκτρονικης σελιδας,που ουτε ηξερε που βρισκεται)για καποιους εχει αρκετο ψωμι οταν ερθουν κι αλλες ειδησεις στην επιφανεια που ομως δεν αγγιζουν σε κανενα σημειο τους αγωνιζομενους!!!

καλη σας μερα !!!

:band: :band: :band:
κουκουρικου ξυπνηστε!!!
Άβαταρ μέλους
emerald
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007, 18:58
Τοποθεσία: γλυφαδα

ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!

Δημοσίευσηαπό ktmakis » 27 Ιούλ 2007, 13:48

Το οτι πήγε ομάδα με ξένη licence είναι πλήγμα για την ΕΛΠΑ οπως και να το κάνουμε. Και έχει ευθύνη γιαυτό. Και φυσικά ξέρουν οι ξένες χώρες τι συμβαίνει στην Ελλάδα και γιατι.
Τρανό παράδειγμα πως άν θέλει να κάνει κάτι ο Ελληνας θα το κάνει. Εστω και με ξένη licence. Βρήκαν τρόπο και τρέξανε και ζήσανε την εμπειρία. Αυτό έχει σημασία και όχι το πως και το γιατί.
Εικόνα
Δίχρονο μέλος :dancing:
Άβαταρ μέλους
ktmakis
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 968
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2005, 14:45
Τοποθεσία: Αθήνα - Μελίσσια

ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 27 Ιούλ 2007, 16:03

Αγαπητοί φίλοι,

Να πάρω συγκεκριμένη θέση. Η οποία ταυτίζεται, σχεδόν, με του ktmakis και το σχεδόν αφορά στο ότι μια τέτοια κίνηση είναι πλήγμα για την Ελλάδα γενικότερα, όχι μόνο για την ΕΛΠΑ. Αλλά αν η χώρα σου σε "φτύνει", όσο σωβινιστής και να είσαι, θα παρακάμψεις τον σωβινισμό σου για να προχωρήσεις μπροστά. Μπορεί να ενοχλεί τον emerald η παράθεση της Ιστορίας αλλά η Ιστορία διδάσκει. Ετσι λοιπόν, πάμπολλοι Ελληνες έχουν αυτοεξοριστεί και πολιτογραφήθηκαν σε άλλες χώρες στο παρελθόν και αυτό, σε πολλές περιπτώσεις, κατέληξε θετικά για την Ελλάδα (π.χ. θυμηθείτε τι έγινε πρόσφατα, επί επταετίας, με τους πολιτικούς να φεύγουν για την Γαλλία κ.λ.π.).

Αφού λοιπόν emerald δεν θυμάται, δεν ξέρει ή δεν θέλει να αναφερθεί σε αυτό, ακόμα και ο ίδιος ο σημερινός Αντιπρόεδρος της ΕΛΠΑ και εξάρχων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα (οικείων του η διατύπωση) στα μέσα του '80 "την είχε κάνει" για Κύπρο μεριά, και έτρεχε με Κυπριακή λισάνς λόγω αντιπαραθέσεών του με την «Αρχή». Ενα γεγονός που οδήγησε σε εκλογικισμό της Αρχής και επιστροφής του "Λεωνίδα" στα ελληνικά χρώματα, επομένως λειτούργησε θετικά (και για τις 2 πλευρές αφού ο «Λεωνίδας» είναι Πρόεδρος της ΕΘΕΑ σήμερα. Λέτε να γίνει και ο Παπανικολάκης Πρόεδρος της ΕΘΕΑΜ κάποτε; ).
Και για να προλάβω, όσο ξέρω, η ΚΟΜ (Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας) για αδιευκρίνιστους λόγους, δεν είναι πρόθυμη να βγάλει λισάνς μοτοσυκλέτας σε Ελληνες αγωνιζομένους.

Τώρα, για να μην πέσει τίποτα κάτω, διαπιστώνω μια έντονη αντίδραση του emerald στο γεγονός ότι οι αναφερόμενοι αναβάτες μοτοσυκλέτας έβγαλαν συγκεκριμένα Βουλγαρική λισάνς. Για μένα λοιπόν, είναι το ίδιο, η Μονεγάσκικη, η Κυπριακή με την Βουλγαρική λισάνς. Αφήστε που από την μεταπολίτευση και μετά, ως χώρα, έχουμε σταθερή και ενιαία πολιτική για σύσφιγξη των σχέσεων μας με τους Βόρειους γείτονές μας.
Οποιος σκαλώνει στην χώρα που επέλεξε ένας αναβάτης και όχι στον λόγο που τον ανάγκασε να αλλάξει εθνικά αγωνιστικά χρώματα, σφάλλει κατά πολύ.

Στέλιος
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Re: ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!

Δημοσίευσηαπό emerald » 28 Ιούλ 2007, 18:13

Stelios_Christodoulou έγραψε: Αλλά αν η χώρα σου σε "φτύνει", όσο σωβινιστής και να είσαι, θα παρακάμψεις τον σωβινισμό σου για να προχωρήσεις μπροστά.
Στέλιος


επειδη λοιπον πολλα λες και βασικα αερολογεις αφου δεν εχεις γνωση του θεματος καλο θα ειναι να γνωριζεις μερικα προτου σχολιαζεις σα ''γυρολογος''.
εφτυσε η ελπα τον Παπαγγελου,Μακρακη,Χατζηγεωργιου????
που περυσι την ιδια εποχη τους ειχε στειλει εξω με δικα της εξοδα?????
επισης τον Παρασκευα,Βρετττο,Πλεσσα που τρεχουν τσαμπα στο δικο της πρωταθλημα????
ποιο ειναι το χατηρι που δε τους εκανε εδω και χρονια???
ποιος ειχε λογο επι του θεματος σαν τιμ μανατζερ????

2 μηνες πριν συζητιοταν το θεμα της αποστολης και η ουσια δεν ηταν ποιος θα τους δωσει τα λεφτα αλλα οτι επρεπε να πανε για ολες τις εμπειριες!
για ρωτηστε και τους ιδιους να σας πουνε!
εισαι αντιθετος με το θεμα αυτο δε νομιζω.
προσωπικα οπως και ο οργανωτης του πρωταθληματος ελπα τους ειπαμε να περασουν να παρουν αγωνιστικες αδειες και το χαρτι starting permission χωρις να πληρωσουν τιποτα.
αντι αυτου καποιος τη πεμπτη ζητησε το συγκεκριμενο χαρτι αφου ομως ειχε εκδοσει ηδη βουλγαρικη λισανς.
εσυ τι λες γινεται αυτο οταν μαλιστα δε γνωριζει το νουμερο της???
(βουλγαρικη λισανς με ελληνικη αδεια εκκινησης δε γινεται με τιποτα).

μη προσπαθεις να στηριξεις λαθος κινησεις γιατι το ξερω δε τις επιβραβευεις!

επισης καλο οπως ειπα και ποιο πανω αν δε ξερεις να ρωτας ανθρωπους κι απο πολλες μεριες επι του θεματος για να διατυπωνεις γνωμη.
μη μου θυμιζεις διθυραμβικα και πανηγυρικα σχολια του τυπου για μυθους που καταρρεουν απο πραγματικα πολυ καινουργιους ανθρωπους στο χωρο!!!

δεν εισαι απο αυτους αγαπητε Στελιο!

:band: :band: :band:



***μια μικρη λεπτομερεια για τη συγκεκριμενη προχειροτητα της αποστολης ειναι η μη γνωση διαστασης μπροστινου ελαστικου κατι που ειναι επισης γνωστο απο περυσι προκαλωντας ενα μικρο αλλαλουμ ευρεσης ζαντων εντος της πιστας!

ρωτηστε για τεχνικες λεπτομερειες της φετινης αποστολης των εθνων(30/9)και κατα ποσο ειναι ετοιμη τεχνικα ισως η καλυτερη αποστολη σε θεμα δυναμικοτητας οδηγων τα τελευταια χρονια.
εχετε ξαναδει μοτοσικλετες μετρημενες ακομα και σε θορυβο προτου φορτωθουν για να ταξιδεψουν???


καλα κειμενα απο εδω και μπρος....
κουκουρικου ξυπνηστε!!!
Άβαταρ μέλους
emerald
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007, 18:58
Τοποθεσία: γλυφαδα

Re: ΓΥΡΟΦΕΡΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 28 Ιούλ 2007, 20:23

Αγαπητέ emerald,

αν ενθυμούμαι καλώς, εσύ ανοίξες ένα θέμα σχετικό με εθνικότητες αναβατών. Εγώ το "επέκτεινα" σε ίδιο φαινόμενο προ λίγων εβδομάδων (GPMX - Παπανικολάκης) και σε αντίστοιχα φαινόμενα στο αυτοκίνητο προ εικοσαετίας (και βάλε) για να καταδείξω ότι κάτι πρέπει να συμβαίνει ώστε έλληνες αγωνιζόμενοι να "την κάνουν".
Ενώ λοιπόν είχες όλη αυτή την φοβερή, ειδική γνώση, για άγνωστο λόγο, δεν την μετέδωσες από την αρχή. Γιατί;

Τώρα λοιπόν, με όλο το θάρρος θα ήθελα να μου εξηγήσεις, εμένα τον αδαή γυρολόγο, γιατί αυτοί οι 6 αγωνιζόμενοι απαρνήθηκαν την πατρίδα τους (λέμε τώρα, ελληνική σημαία φορούν και σηκώνουν οι άνθρωποι) ενώ είχαν όλα τα προβλήματα λυμένα, λεφτά με ουρά, ζάντες σωστές, ηχομετρημένα μηχανάκια, τα πάντα !!!;;
Γιατί αυτοί προτίμησαν να ξοδέψουν, να παλεύουν με θηρία, ζάντες και ντεσιμπελόμετρα μόνο και μόνο για να τρέξουν με βουλγαρική λισάνς !!! ;; Κάτι δεν μου κολλάει, εσύ τι λες;

Οπως σαφέστατα φαίνεται γιατί το εξήγησα σχετικά, το "φτύσιμο" αφορά στην περίπτωση Παπανικολάκη. Και σε αυτόν του έδωσαν "γαία και ύδωρ", τον έστειλαν πέρυσι και πρόπερσι στων Εθνών αλλά αυτός «βουλγαροδόθηκε»;
Θα ήθελα την άποψή σου σχετικά.

Στέλιος
ΥΓ. Ασχετο. Απλή απορία. Πέραν των σημείων στίξης που περιφρονείς και εγώ ο αναχρονιστικός γυρολόγος-αερολόγος μπερδεύομαι (συμπάθα με αλλά διαβάζω 2-3 φορές τα γραπτά σου και πάλι δεν είμαι σίγουρος), γιατί δεν χρησιμοποιείς το ελληνικό ερωτηματικό και χρησιμοποιείς το λατινοβουλγαροτούρκικο (και όχι μόνο);
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Re: ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΕς???

Δημοσίευσηαπό iron » 30 Ιούλ 2007, 18:42

emerald έγραψε:πολλη ιστορια για το τιποτα ως συνηθιζεις αγαπητε αλλα τι να κανουμε δε μπορουμε να ειμαστε ολοι λιτοι στα λογια και ουσιωδεις!
αν διαβασες καλα τη δημοσιευση μου απλα ρωταω και φυσικα δε παιρνω απαντηση παρα κιτρινιζω!
αυτο ειναι προνομιο αλλων ''νεων και φιλοδοξων''.
θα σου κανω μια ερωτηση που φυσικα ξερεις την απαντηση αλλα αν το σχολιασεις σε κιτρινιστες θα δεις δε θα το ξερανε!!

αν ο Κιμωνας Χατζηγεωργιου επαιρνε τη πρωτη θεση στο συνολο των σκελων της κατηγοριας του ποιον εθνικο υμνο θα ακουγανε οι θεατες και οι λοιποι παρευρισκομενοι???

λυπαμαι για την αληθεια της απαντησης που εσυ γνωριζεις καλα και φυσικα δε νομιζω να σε τιμαγε αυτο αν γινοτανε(δεν εχω απολυτως τιποτα με τον φορμαρισμενο οδηγο προς αποφυγη παρεξηγησεων).

:alright: :alright: :alright:


"042.31 PRIZE-GIVING CEREMONY
The first three riders in each S1/S2 World Championship Grand Prix (overall standings) must take part in the official Prize-Giving Ceremony, which must be held immediately after the last race of the meeting, conditions and time permitting. Any infraction of this rule will be penalised by the International Jury.
In each class, during this official Prize-Giving Ceremony, the national anthem of the winner's country (based on his passport) must be played and the national flags of the first three riders may be hoisted at the same time."

Η υπομονή έχει όρια (τα οποία δυστυχώς σπάνε εύκολα) σε αντίθεση με τη βλακεία που δεν έχει. Και αν ήταν άθλημα δύσκολα θα έχανες το πρωτάθλημα.

Αφού λοιπόν ψιλοαποδέχτηκες ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ αθλητές έτρεξαν με Ελληνικά διαβατήρια (δεν έχουμε διασυνδέσεις ακόμα με τη Βουλγάρικη μαφία για να μας εκδόσουν πλαστά Βουλγάρικα διαβατήρια) αφού κάτι τέτοιο μας ήταν (και παραμένει) απολύτως άχρηστο. Κανείς δεν είχε πρόθεση να αλλάξει την εθνικότητά του αφού για την κατάντια του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, την ευθύνη έχει το κράτος μόνο έμμεσα (επιτρέποντας στην ΕΛΠΑ να συνεχίζει να υφίσταται ως προισταμένη αρχή στην Ελλάδα). Την άμεση ευθύνη την έχει η ΕΛΠΑ και για αυτό το λόγο προτείναμε στους αθλητές να συμμετάσχουν ως Έλληνες αλλά με άδεια άλλου φορέα, ώστε να αρχίσει να καταδεικνύεται και στο
εξωτερικό, ότι τα πράγματα δεν βαδίζουν άριστα όπως κομψεύεστε εσύ και τα αφεντικά σου κρεμόντας χαιμαλιά και περιδιαβαίνοντας στα συνέδρια και τις επιτροπές.

Για να συνοψίζουμε, οι αθλητές έτρεξαν ως Έλληνες με Ελληνικά διαβατήρια. Είχαν ενημερωθεί εβδομάδες πριν για την πρόταση των Βουλγάρικων αδειών και είχαν συγκατατεθεί χωρίς να απαγορευτεί σε κανέναν η συμμετοχή εαν δεν δεχόταν αυτό τον όρο. Αν κέρδιζε ο Χατζηγεωργίου θα ακουγόταν ο Ελληνικός Εθνικός ύμνος.

Η επόμενη αποστολή θα γίνει επίσης με άδειες άλλης ομοσπονδίας γιατί δεν πιστεύω ότι μεχρι το φθινόπωρο θα έχει συνετιστεί το Ελληνικό κράτος.

Όσο για τη νέα ομοσπονδία της ΕΛΠΑ που κατά τη γνώμη μου ΕΑΝ περάσει από πρωτοδικείο, δεν θα περάσει ποτέ από Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (στον αιώνα τον άπαντα) γιατί η αναγνώριση είναι καθαρά πολιτική απόφαση που εκτός από υποχρεώσεις στο αρμόδιο υπουργείο, δημιουργεί και πολιτικό κόστος στον υπογράφοντα υπουργό στην περίπτωση που υπογράψει κάτι σαφέστατα έξω από τα όρια του αθλητικού νόμου. Και το καταστατικό της νέας ομοσπονδίας είναι σαφώς έξω από τα όρια αυτά. Από την άλλη μεριά αν τεθεί εντός ορίων τότε δεν υπάρχει κανένα νόημα για τη δημιουργία αυτής της ομοσπονδίας αφού εγώ και φίλοι μου θα εγγραφούμε εκεί προκειμένου να κάνουμε αγώνες σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο. Μόνο που θα ψηφίζουμε πλέον. Και ο ρυθμός δημιουργίας των σωματείων σφραγίδων από την ΕΛΠΑ θα πρέπει να ανεβάσει σημαντικά ρυθμό για να διατηρεί την πλειοψηφία. Και μέχρι πότε?

Γι αυτό πιο πολύ μου κάνει σαν κίνηση αντιπερισπασμού παρά κίνηση ουσίας. Όπως όλες οι ενέργειες της ΕΛΠΑ άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
iron
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 16 Φεβ 2004, 15:07
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό karka » 31 Ιούλ 2007, 08:58

για τις ομοσπονδιες...

αϊρον, εσυ αν δεν ησουν επαγγελματιας (και δεν κουβαλαγες πισω σου τοσο κοσμο απο το μοταρντ) πιστευεις πως στις ομοσπονδιες του δαμουλακη και του νουλη θα ειχες ελπιδες?

υπαρχει περιπτωση ενα σωματιο να εχει λογο στον δαμουλακη, η απεναντι στον ζι ζι τοπ και στον νουλη?

πιονια θελουν ολοι αυτοι ποιονια θελει και η ελπα.

ακριβως οτι συμβαινει και στην ελαδαρα μας.
και που ψηφιζεις, αλαζει κατι? το ποιοι θα κυβερνησουν ειναι κανονισμενο.

οποιος εχει το μαχαιρι τρωει και το πεπονι...
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52

Δημοσίευσηαπό iron » 31 Ιούλ 2007, 10:14

karka έγραψε:για τις ομοσπονδιες...

αϊρον, εσυ αν δεν ησουν επαγγελματιας (και δεν κουβαλαγες πισω σου τοσο κοσμο απο το μοταρντ) πιστευεις πως στις ομοσπονδιες του δαμουλακη και του νουλη θα ειχες ελπιδες?

υπαρχει περιπτωση ενα σωματιο να εχει λογο στον δαμουλακη, η απεναντι στον ζι ζι τοπ και στον νουλη?

πιονια θελουν ολοι αυτοι ποιονια θελει και η ελπα.

ακριβως οτι συμβαινει και στην ελαδαρα μας.
και που ψηφιζεις, αλαζει κατι? το ποιοι θα κυβερνησουν ειναι κανονισμενο.

οποιος εχει το μαχαιρι τρωει και το πεπονι...


Φίλε Αντρέα, το τι θέλει η ΕΛΠΑ είναι γνωστό από πάντα. Και μπορείς να φανταστείς ότι δεν έχει κανένα λόγο να το αλλάξει.

Από την άλλη, ποτέ δεν είπα ότι οι ομοσπονδίες στη μορφή που είναι σήμερα, είναι έτοιμες να διοικήσουν. Σε κάθε περίπτωση όμως έχεις να κάνεις με ανθρώπους που σαφώς αγαπούν το άθλημα και το σημαντικότερο... ότι έχεις τη δυνατότητα να τους αλλάξεις ή και να βρεθείς εσύ στη θέση τους.
Και μη μου πεις ότι και στην ΕΘΕΑΜ μπορείς να βρεθείς. Γιατί και να βρεθείς αυτό δεν θα σου δείνει καμία πιθανότητα παρέμβασης επί της ουσίας στους αγώνες παρά μόνο κανένα ταξιδάκι στην Κύπρο και συχνές κάμψεις της μέσης για να διατηρήσεις το προνόμιο της Κύπρου. Και επειδή δεν σε έχω για τέτοιο τύπο, δε νομίζω ότι σου κάνει αυτή η λύση.
Άβαταρ μέλους
iron
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 16 Φεβ 2004, 15:07
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 31 Ιούλ 2007, 13:39

Φίλοι Παναγιώτη και Αντρέα (και όχι μόνο),

Κατ' αρχάς, μεγάλο πράγμα η ύπαρξη κανονισμών και δείγμα σοφίας ή γνώση τους. Ετσι ο Παναγιώτης, ορθά - κοφτά, παραθέτοντας τον κανονισμό έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Ούτε εγώ δεν ήξερα ότι ο Εθνικός ύμνος σχετίζεται με το διαβατήριο του αγωνιζόμενου (δεν έχει τύχει να το ψάξω, δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ), αλλά ένοιωσα άσχημα που δεν το ήξερα να τελειώνει το ζήτημα. Τώρα, αν έπρεπε να το ξέρει ο σμαραγδένιος αρχηγός αποστολής Εθνικής Ομάδας είναι άλλο ζήτημα. Ετσι και αλλιώς η σχέση του Βασίλη με τους κανονισμούς είναι τοις πάσι γνωστή….

Στο πρόσφατο ζήτημα, ο Ανδρέας έχει ένα δίκιο ότι ένα σωματείο, μόνο του, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά πολλά μαζί με την ίδια αντίληψη μπορούν.
Οσον αφορά στο αν μπορούν να διοικήσουν το άθλημα σήμερα οι εν λόγω Ομοσπονδίες, έχω να παρατηρήσω ότι κατά την γνώμη μου, μπορούν. Γιατί έχουν ανθρώπους, ειδικά η ΑΜΟΤΟΕ, που θα μπορούσαν να χειριστούν τα πράγματα. Το ζήτημα είναι αν θέλουν. Και το λέω αυτό γιατί η μεν ΟΜΕ έχει δομηθεί σαν “one man show” η δε ΑΜΟΤΟΕ ακολουθεί μια πολιτική περιχαράκωσης, παράξενη. Επίσης, αμφότερες οι ΑΜΟΤΟΕ-ΟΜΕ ασχολούνται πολύ και αναλώνονται στην διοργάνωση αγώνων, αδιαφορώντας για την κεντρική διοίκηση του αθλήματος συνολικά. Είδομεν
Πάντως ο Παναγιώτης έχει δίκιο, το να λέμε: δεν μου κάνουν αυτοί ή οι άλλοι, δεν βοηθά σε τίποτα. Η ενεργή συμμετοχή φέρνει αποτελέσματα.

Στέλιος
Υ.Γ. Προς emerald: Οι τελευταίες απορίες μου, ανεξάρτητα από το ξεκαθάρισμα του iron, ισχύουν κανονικά. Περιμένω.
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 31 Ιούλ 2007, 13:52

...και ένα ακόμα. Δείτε στο: http://www.ethea.elpa.gr/common/include ... php?id=755 ότι η ΕΘΕΑΜ, για άγνωστο λόγο, χωρίς επίσημη αιτιολόγηση έχει ακυρώσει (;;) τα μελοντικά αποτελέσματα (;;!!) των αδελφών Παπανικολάκη από την βαθμολογία ΜΧ. Οσο γνωρίζω, οι αδελφοί Παπανικολάκη έχουν κανονική λισάνς ΕΛΠΑ για το 2007, έχουν δηλαδή πληρώσει μέσω αυτής και την προσωπική τους ασφάλεια για όσους αγώνες θα τρέξουν μέσα στο 2007....

Και να μην πει κανείς ότι τους "πέταξαν" έξω επειδή τρέχουν στην ΟΜΕ γιατί και άλλοι αναβάτες τρέχουν στην ΟΜΕ.

Απορία, αν οι αδελφοί Παπανικολάκη δηλώσουν σε άλλης μορφής αγώνα (scramble, supermoto κλπ) θα βαθμολογηθούν;

Στέλιος
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Re: ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΕς???

Δημοσίευσηαπό emerald » 31 Ιούλ 2007, 20:57

[quote="iron"]
Αφού λοιπόν ψιλοαποδέχτηκες ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ αθλητές έτρεξαν με Ελληνικά διαβατήρια (δεν έχουμε διασυνδέσεις ακόμα με τη Βουλγάρικη μαφία για να μας εκδόσουν πλαστά Βουλγάρικα διαβατήρια)


αληθεια ποιος σας εβγαλε βουλγαρικες αγωνιστικες αδειες αν οχι αυτη;




Κανείς δεν είχε πρόθεση να αλλάξει την εθνικότητά του


δεν ειπα κατι τετοιο ποτε και μαλλον εχεις κεκτημενη ταχυτητα και αρκετη αγανακτηση!
μηπως διαβαζες κατι αλλο εκεινη τη στιγμη;

Για να συνοψίζουμε, οι αθλητές έτρεξαν ως Έλληνες με Ελληνικά διαβατήρια. Είχαν ενημερωθεί εβδομάδες πριν για την πρόταση των Βουλγάρικων αδειών και είχαν συγκατατεθεί χωρίς να απαγορευτεί σε κανέναν η συμμετοχή εαν δεν δεχόταν αυτό τον όρο.

γιατι αραγε δε λενε τα ιδια παντου οι συμμετεχοντες στην ομαδα;

Η επόμενη αποστολή θα γίνει επίσης με άδειες άλλης ομοσπονδίας γιατί δεν πιστεύω ότι μεχρι το φθινόπωρο θα έχει συνετιστεί το Ελληνικό κράτος.

αν το κανεις κι αυτο ε τι να πω πια!
εισαι μακραν........

εχεις πολυ οργη μεσα σου δε πας να κανεις διακοπες οπως εμεις τις αμεσως επομενες μερες;
αλλα χωρις υπολογιστη μαζι για να μη συγχιζεσαι!!!


:D :D :D
κουκουρικου ξυπνηστε!!!
Άβαταρ μέλους
emerald
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007, 18:58
Τοποθεσία: γλυφαδα

Δημοσίευσηαπό emerald » 31 Ιούλ 2007, 21:14

iron έγραψε:
karka έγραψε:για τις ομοσπονδιες...

αϊρον, εσυ αν δεν ησουν επαγγελματιας (και δεν κουβαλαγες πισω σου τοσο κοσμο απο το μοταρντ) πιστευεις πως στις ομοσπονδιες του δαμουλακη και του νουλη θα ειχες ελπιδες?

υπαρχει περιπτωση ενα σωματιο να εχει λογο στον δαμουλακη, η απεναντι στον ζι ζι τοπ και στον νουλη?

πιονια θελουν ολοι αυτοι ποιονια θελει και η ελπα.

ακριβως οτι συμβαινει και στην ελαδαρα μας.
και που ψηφιζεις, αλαζει κατι? το ποιοι θα κυβερνησουν ειναι κανονισμενο.

οποιος εχει το μαχαιρι τρωει και το πεπονι...


Φίλε Αντρέα, το τι θέλει η ΕΛΠΑ είναι γνωστό από πάντα. Και μπορείς να φανταστείς ότι δεν έχει κανένα λόγο να το αλλάξει.

Από την άλλη, ποτέ δεν είπα ότι οι ομοσπονδίες στη μορφή που είναι σήμερα, είναι έτοιμες να διοικήσουν. Σε κάθε περίπτωση όμως έχεις να κάνεις με ανθρώπους που σαφώς αγαπούν το άθλημα και το σημαντικότερο... ότι έχεις τη δυνατότητα να τους αλλάξεις ή και να βρεθείς εσύ στη θέση τους.
Και μη μου πεις ότι και στην ΕΘΕΑΜ μπορείς να βρεθείς. Γιατί και να βρεθείς αυτό δεν θα σου δείνει καμία πιθανότητα παρέμβασης επί της ουσίας στους αγώνες παρά μόνο κανένα ταξιδάκι στην Κύπρο και συχνές κάμψεις της μέσης για να διατηρήσεις το προνόμιο της Κύπρου. Και επειδή δεν σε έχω για τέτοιο τύπο, δε νομίζω ότι σου κάνει αυτή η λύση.


οτι εδωσε ετοιμο πιατο ο iron ειναι γεγονος αλλα οπως υποστηριζει δικο του ειναι το παει οπου θελει.

αντρεα πιστευω οτι εχεις δικιο σε αυτο.

τα ιδια σε αλλη μορφη λοιπον.

σωστα,σωστα.....

τα πεπονια ειναι γλυκα εδω και 2 μηνες απο τη πολλη ζεστη!!!


-------------------------------------------------------------------------------------

στο ειχα πει και το γεναρη οτι θελεις να γινεις χαλιφης στη θεση του χαλιφη και δε το σχολιασες.
τωρα το παραδεχεσαι γιατι οπως λες εκει που ησουνα παλια δεν ειχες ελπιδα.
μηπως θυμασαι στο μακρινο 2001 που σε ειχα προτρεψει να ασχοληθεις με την τοτε εθεαμ;
το ιδιο κανεις τωρα σε αλλο μαγαζι.

οσο για τις πιθανοτητες παρεμβασης ειχες και θα ειχες αν ηθελες αλλα δεν ηθελες.
οι λογοι ειναι αλλοι και δε χρειαζεται να συζητηθουν εδω.

καλες διακοπες ρε παναγιωτη οπου κι αν πας!!!


:D :D :D
κουκουρικου ξυπνηστε!!!
Άβαταρ μέλους
emerald
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 17 Ιαν 2007, 18:58
Τοποθεσία: γλυφαδα

Δημοσίευσηαπό iron » 31 Ιούλ 2007, 22:01

emerald έγραψε:
μηπως θυμασαι στο μακρινο 2001 που σε ειχα προτρεψει να ασχοληθεις με την τοτε εθεαμ;
το ιδιο κανεις τωρα σε αλλο μαγαζι.

οσο για τις πιθανοτητες παρεμβασης ειχες και θα ειχες αν ηθελες αλλα δεν ηθελες.


Τα λόγια σου με τιμούν. Αφού λοιπόν είχα τη δυνατότητα και δεν το έκανα, εσύ τι συμπεραίνεις? Επειδή ο λαός λέει δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι, προτιμώ να είμαι μακρυά από την Μεσογείων. Άλλωστε είναι κάτι που ξέρεις ότι το επέλεξα. Μείνε εσύ εκεί. Σου ταιριάζει.
Άβαταρ μέλους
iron
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 16 Φεβ 2004, 15:07
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό karka » 31 Ιούλ 2007, 23:32

o iron εγραψε:

Από την άλλη, ποτέ δεν είπα ότι οι ομοσπονδίες στη μορφή που είναι σήμερα, είναι έτοιμες να διοικήσουν...Σε κάθε περίπτωση όμως έχεις να κάνεις με ανθρώπους που σαφώς αγαπούν το άθλημα και το σημαντικότερο... ότι έχεις τη δυνατότητα να τους αλλάξεις ή και να βρεθείς εσύ στη θέση τους.


ααα..., δεν σου εφτασε το μαθημα απο την ελπα εσενα (κατα πως λες).
αυτα δεν τα λενε δημοσια.
τους βαζεις ιδεες...
ακου "να βρεθεις εσυ στην θεση τους".
κανε εσυ κινηση να αρπαξεις την καρεκλα και τοτε θα δεις ποιοι και πως αγαπανε το σπορ.

δυστυχως δεν περιμενω τιποτα απο κανεναν πια.
μονο απο τα χερια μου και τα χερια μερικων φιλων μου, αν και οποτε μας ερθει να "στησουμε" καναν αγωνα.
και φυσικα -εξερεση που επιβεβαιωνει τον κανονα- μερικες ακομα λεσχες (μοναδες ουσιαστηκα οχι ομαδες) ανα την ελλαδα που οταν κανουν αγωνα τον κανουν γιατι τον ζουν και οχι για να βγει η υποχρεωση.
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αγώνες Μοτοσυκλέτας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 8 επισκέπτες