Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

ΠΟΜ, ΟΜΕ, ΑΜΟΤΟΕ & ISDE

Enduro, Scramble, Supermoto, Trial κ.α.

ISDE 2008

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 18 Ιούλ 2008, 16:29

Διαβάζοντας διάφορες απόψεις που εμφανίζονται εδώ http://www.mοtο.gr/forums/showthread.ph ... genumber=6 διαπιστώνω ότι …… όχι απλά έχουμε χάσει την μπάλα αλλά, αγνοούμε ότι η μπάλα είναι στρογγυλή.

Να ξεκινήσουμε από τα απλά:

1ον, το τι και πως θα γίνει ή δεν θα γίνει με την Εθνική ή όποια άλλη ελληνική ομάδα, είναι άσχετο με την επιτυχία του ISDE 2008. Τελεία.
Εκτός και αν πιστεύαμε-πιστεύουμε ότι έχουμε δυνατότητες να κερδίσουμε σαν χώρα τον αγώνα, να επικρατήσουμε της Ιταλίας, Μ.Βρετανίας, Γαλλίας κ.λ.π. και αυτό να δώσει μια επιπλέον νότα θριάμβου στην επιτυχημένη ελληνική διοργάνωση.

2ον, Την εθνική ομάδα καταρτίζει ο αντίστοιχος φορέας και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός που γίνεται δεκτός στο αντίστοιχο θεσμό, άρα μιλάμε για την ΕΛΠΑ και κανέναν άλλο. ΠΟΜ, ΜΟΜ κ.λ.π, δεν έχουν καμία σχέση ή ευθύνη. Οι επιλεχθέντες, αν είναι «προϊόντα» (συγνώμη για τον όρο) του επιλέγοντος πρέπει να ακολουθήσουν, αν είναι «αυτοδημιούργητοι» όπως είναι όλοι οι έλληνες αγωνιζόμενοι, μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.
Και σε αγώνες ISDE, αυτό έχει γίνει πολλές φορές, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υδρογείου.

3ον, Μετά την κατάρτιση, οι δημοσιογράφοι (και μη) δικαιούνται να έχουν τεκμηριωμένη γνώμη και να την γράφουν χωρίς να τους βρίζει προσωπικά κανείς (όποιος το κάνει απλά αποδεικνύει την ποιότητά του ως άνθρωπος).
Βεβαίως και κάποιος μπορεί να μην συμφωνεί με την κριτική και αντίστοιχα ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ να τοποθετείται ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ.
Και φυσικά όλα αυτά είναι άσχετα με την επιτυχία του αγώνα τον οποίο διοργανώνει άλλος.

Προχωρούμε στα παραπέρα, η ΑΜΟΤΟΕ δεν γίνεται δεκτή στο ISDE επομένως δεν μπορεί κανείς να την κατακρίνει για οτιδήποτε.

Αν η ΜΟΤΟΕ ζητήσει οικονομική βοήθεια από την ΕΛΠΑ για να πάει στην επόμενη συνάντηση της FEMA στην οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα (όπως η ΕΛΠΑ στην FIM) η ΕΛΠΑ πρέπει να συνδράμει και αν δεν το κάνει να κατακριθεί;;

Αν η ΑΜΟΤΟΕ έπρεπε ή πρέπει να βοηθήσει το ISDE με οποιονδήποτε τρόπο ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ή να βρει τρόπο να εκμεταλλευθεί το ISDE για προώθηση των δικών της συμφερόντων (που δεν το κάνει), αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Ζητώ συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά ο Doc περιβάλλει με στοργή την ΠΟΜ και την ΕΛΠΑ που βρίσκεται πίσω της (και μπροστά της ίσως…) και ταυτόχρονα «παραπονείται» για την μη αναγνωρισμένη Ομοσπονδία μοτοσυκλέτας, για την απώλεια επιχορηγήσεων, χορηγιών κ.λ.π.

E, χρειάζεται και λίγη ντροπή γιατί, ακόμα και στα forums, κάποιοι ξέρουν πολύ καλά ότι το 2003, όταν η ένωση των 2 Ομοσπονδιών που υπήρχαν (2 υπάρχουν και σήμερα) έφτασε στο παρά 0 όπως και η άμεση αναγνώριση της «ενωμένης» Ομοσπονδίας, αυτός που αποδεδειγμένα δυναμίτισε την όλη κατάσταση βρέθηκε ΑΜΕΣΑ στην θέση του αντιπροέδρου της ΕΘΕΑΜ/ΕΛΠΑ.

Ηδη έχω μακρηγορήσει πολύ, για αυτό και τελειώνω αναφερόμενος στα «ελλειμματικά» ταμεία της ΠΟΜ σημειώνοντας ότι επί 35 και πλέον έτη, οι έλληνες αγωνιζόμενοι έχουν συνεισφέρει δεκάδες εκατομμυρίων € στα ταμεία της ΕΛΠΑ, χρήματα που κάποτε πρέπει να επιστραφούν στους δικαιούχους.

Αν φέτος η ΕΛΠΑ ξοδεύει 13.000 € στο ISDE, θα ήθελα να μάθω πότε θα ξοδευτούν τα υπόλοιπα 19.987.000 € από αυτά που υπολογίζω (συντηρητικά) ότι έχει βάλει στα ταμεία της από την μοτοσυκλέτα.

Δικαιούμαι να μάθω γιατί έχω καταθέσει και εγώ πολλά χρήματα, πολύ περισσότερα από το κόστος της ομάδας ISDE.

Αλήθεια, ποιος μοτοσυκλετιστής ζήτησε από την ΕΛΠΑ/ΠΟΜ να τον εκπροσωπήσει σε οτιδήποτε ώστε οι εκπρόσωποί της να ζητούν και ηθική αναγνώριση;

Στέλιος Χριστοδούλου

Υ.Γ.1 Γράφω εδώ γιατί δεν καταλαβαίνω την περιφορά από forum σε forum.
Y.Γ.2 Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά δεν αγγίζουν την ΛΑΜΣ η οποία και θα επιτύχει στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Συγχαρητήρια τους.
Υ.Γ.3 Θα ψήσω τον Κορέλη να κάνει δεξίωση στην βίλα που έχτισε, στο όνομα της ΑΜΟΤΟΕ, με τα έσοδα από το φετινό πρωτάθλημα και να καλέσει για απεριτίφ όλο το ελληνικό κονκλάβιο του Enduro, και τον αλυτάρχη του ISDE 2008 μαζί. Περαστικά μας!!!!
Υ.Γ.4 Οφείλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο του ΣΑΜΕ (και ΔΕΝ ειρωνεύομαι, ο Δημήτρης είναι «πολύ πιο Πρόεδρος» από μερικούς αυτοαποκαλούμενους Προέδρους) για την σοβαρότητα των γραπτών του.
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Re: ISDE 2008

Δημοσίευσηαπό mavrofidi » 19 Ιούλ 2008, 07:32

Stelios_Christodoulou έγραψε:......


Στελιο,
το σημαντικοτερο προβλημα και πανω στο οποιο ξεκινησε ολη η συζητηση ειναι η επιλογη της Εθνικης ομαδας.

και ειναι μια συζητηση που εχει ξαναγινει στο φορουμ για τα 2 τελευταια ISDE τουλαχιστον.
βεβαια και τοτε ειχαν βρεθει καποιοι καλοθελητες, που συνηθως φιλολογουν περι των κεφαλων του ανθρωπινου σωματος και την "θαψανε" γιατι ετσι εξυπηρετουνται τα συμφεροντα τους.

για να δουμε το θεμα αυτο, θα επρεπε να δουμε:
πως γινονται οι εκαστοτε επιλογες των αναβατων που θα συμμετεχουν?
ακολουθειται η καταταξη του τρεχοντος (ή του προηγουμενου) πρωταθληματος?
υπαρχει καποια προκυρηξη απο την αρχη της χρονιας που θα το καθοριζει αυτο?
υπαρχει αγωνας αξιολογησης για την συμμετοχη τους στην Εθνικη ομαδα?
υπαρχει επιστημονικο (προπονητικο-ιατρικο team) αξιολογησης?
υπαρχουν προπονητικοι στοχοι της ομαδας?

και πολλα αλλα ερωτηματα.

εδω μιλαμε για μια ονομαστικη αναθεση, που απ' οτι φαινεται γινεται για να καλυψει (μαζι με τ' αλλα) και καποιες υποχρεωσεις....
μην θυμαστε οτι σε παλιοτερες Εθνικες ομαδες ISDE ειχαμε δει να συμμετεχουν απο αναβατες που δεν τρεχανε (για χρονια) σε αγωνες enduro, μεχρι και αναβατες που ειχαν ιατρικα "προβληματα".
βεβαια ολα αυτα γινονται σε συνεργασια με τον "εμπορικο" χωρο της μοτοσυκλεττας, γιατι αυτος ειναι που στηριζει (ή τουλαχιστον στηριζε) αυτες τις επιλογες.

πως δηλαδη θα βρει το παληκαρακι των 20-25 χρονων (που ειναι ταλενταρα) υποστηριξη, οταν τις εταιρειες που υποστηριζουν αναβατες, τις εχουν αναλαβει εργολαβικα υπαλληλοι τους και δημοσιογραφοι και εχουν την υποστηριξη τους?

γι αυτο βλεπουμε στους αγωνες τα ιδια και τα ιδια ονοματα τα τελευταια 20 χρονια.
λογω του κακως εννουμενου επαγγελματισμου, δεν μπορει να υπαρξει καποια προοδος στον χωρο των αγωνων και μυρικαζουμε τα ιδια και τα ιδια.
αυτη η κατασταση καποιους βολευει.....

δωστε δικαιωμα συμμετοχης (τιμης ενεκεν) σε οποιον πουρεϊντζερ θελετε, αλλα οχι στην Εθνικη ομαδα.
στην Εθνικη ομαδα πρεπει να συμμετεχουν οι αποδεδειγμενα καλυτεροι και αυτοι που θα φερουν το καλυτερο αποτελεσμα.
νομιζω οτι αυτη ειναι η σωστοτερη αποψη κι ας ενοχλει καποιους.

οσο για τα υπολοιπα, νομιζω οτι εχεις δικιο, αλλα οι "απεναντι" εχουν μπει πλεον στο κολπο των δημοσιων σχεσεων και προσπαθουν και δημιουργουν το δικο τους κλιμα συσπειρωσης (στην πλατη σας βεβαια....).

τελειωνοντας, καλη επιτυχια σε οσους συμμετεχουν ή διοργανωνουν και
ραντεβου στις Σερρες...........
Άβαταρ μέλους
mavrofidi
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006, 11:04
Τοποθεσία: οπου υπαρχει λασπη...

Re: ISDE 2008

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 20 Ιούλ 2008, 11:06

Φίλε Παρι,
Στο http://www.mοtο.gr/forums/showthread.ph ... ost1210011 φαίνεται να απαιτείς μια απάντηση:
"Να κάνω μια ερώτηση στην οποία ΑΠΑΙΤΩ μια επίσημη απάντηση από όλους;Γιατί τα υπόλοιπα λεφτά που χρειάζονται οι Έλληνες αναβάτες δεν τα δίνει η ΑΜΟΤΟΕ?
Θα μοιράζει απλά πάλι φυλλάδια στο ISDE?
Οι αγωνιζόμενοι και οι εταιρείες δεν την στήριξαν πέρυσι και φέτος?
Που είναι η ΑΜΟΤΟΕ?"


Νομίζω έχεις πάρει ήδη την απάντηση παραπάνω:
" η ΑΜΟΤΟΕ δεν γίνεται δεκτή στο ISDE επομένως δεν μπορεί κανείς να την κατακρίνει για οτιδήποτε.
Αν η ΜΟΤΟΕ ζητήσει οικονομική βοήθεια από την ΕΛΠΑ για να πάει στην επόμενη συνάντηση της FEMA στην οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα (όπως η ΕΛΠΑ στην FIM) η ΕΛΠΑ πρέπει να συνδράμει και αν δεν το κάνει να κατακριθεί;;
Αν η ΑΜΟΤΟΕ έπρεπε ή πρέπει να βοηθήσει το ISDE με οποιονδήποτε τρόπο ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ή να βρει τρόπο να εκμεταλλευθεί το ISDE για προώθηση των δικών της συμφερόντων (που δεν το κάνει), αυτό είναι άλλο ζήτημα."


Αν η απαίτηση σου (αλήθεια, ποιοί είναι οι "όλοι" απο τους οποίους "απαιτείς" απάντηση; ) δεν καλυφθεί, δοκίμασε και στις σελίδες "επικοινωνίας" των: www.amotoe.gr και www.pomgr.org.
Τις όποιες απαντήσεις, αν θέλεις, μας τις γνωρίζεις κιόλας.

Στη δημοσίευσή μου παραπάνω, υποβάλλω και εγώ ένα ερώτημα. Το περιορίζω: "Αλήθεια, ποιος μοτοσυκλετιστής ζήτησε από την ΕΛΠΑ/ΠΟΜ να τον εκπροσωπήσει σε οτιδήποτε;"
Δεν απαιτώ απάντηση (πως θα μπορούσα άλλωστε), αλλά αν μπορεί να βοηθήσει κανείς...

Στέλιος
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Δημοσίευσηαπό Berg » 21 Ιούλ 2008, 19:24

Φίλε Στέλιο,

Τα ερωτήματα για την συμπεριφορά της ΑΜΟΤΟΕ τα έβαλα γιατί όλη την στήριξαν για το περσινό και το φετινό πρωτάθλημα.

Τώρα που χρειάζονται οι αναβάτες την στήριξη, (οικονομική ή έμψυχη), της ΑΜΟΤΟΕ που είναι?

Όσο για το θέμα ομοσπονδιών και τα λεφτά που μαζεύουν βάλε μαζί με το ερώτημα που πήγαν τόσα λεφτά που μπήκαν στα ταμεία της ΕΛΠΑ που έχουν πάει τόσα λεφτά από Πανελλήνιες κλπ στα ταμεία της ΜΟΤΟΕ και ΑΜΟΤΟΕ.

Όσο κανείς δεν μπορεί να κάνει έλεγχο αυτό θα συμβαίνει.

Πάντως στην πράξη τις καλές διοργανώσεις τις κάνουν οι τοπικές λέσχες ή μεμονομένοι διοργανωτές. Οι ομοσπονδίες είναι για να πέρνουν τα λεφτά μόνο.

Ας μην ήταν η ΛΑΜΣ και παλιά η IRON Team και LAMARCO και ακόμα θα ονειρευόμασταν αγώνες παγκοσμίου Enduro και MX.

Ευτυχώς γερνάμε και λογικά σε μερικά χρόνια αναγκαστικά θα απαλαγούμε από το μικρόβιο. (Ελπίζω)

Αντε περαστικά μας
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 21 Ιούλ 2008, 22:48

Berg έγραψε:Τα ερωτήματα για την συμπεριφορά της ΑΜΟΤΟΕ τα έβαλα γιατί όλη την στήριξαν για το περσινό και το φετινό πρωτάθλημα.
Τώρα που χρειάζονται οι αναβάτες την στήριξη, (οικονομική ή έμψυχη), της ΑΜΟΤΟΕ που είναι?

Χαίρε φίλε Πάρη,
Μην νομίσεις ότι προμοτάρω οτιδήποτε, απλά προσπαθώ να κάνω λογικές (πλάκα έχει αυτό...) σκέψεις. Κατ' αρχάς, ειδικά πέρισυ, δεν στήριξαν όλοι την ΑΜΟΤΟΕ. Οι δε εταιρίες, έμειναν στην "ευλογία", χωρίς έστω και στοιχειώδη χορηγία (εξαίρεση η ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ και οι κορδέλες, μπορεί να παρεξηγηθώ, το γράφω για να δείξω τα μεγέθη)
Αλλά αυτά είναι ψιλοάσχετα. Επι του προκειμένου, θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Η ΑΜΟΤΟΕ θέλει να υπάρξει γιατί πιστεύει ότι όταν υπάρξει, θα μπορέσει να βοηθήσει τους έλληνες αθλητές πολλαπλώς. Φαίνεται λοιπόν να ζητάς από την ΑΜΟΤΟΕ (η οποία έχει επισκεφθεί την FIM και της έχει εξηγήσει τι συμβαίνει στην Ελλάδα) να βοηθήσει την ΕΛΠΑ να δείξει καλό, ισχυρό, οργανωμένο πρόσωπο στην FIM!!!
Και η FIM να πει, όλα καλά στην Ελλάδα, αυτοί τα βρίσκουν μεταξύ τους, μια χαρά είναι τα πράγματα.
Θέλει πολύ αλτρουϊσμό αυτό..... Και είναι και επικίνδυνο, σε πολλά επίπεδα.
Οπως έγραψα και παραπάνω, αν η ΑΜΟΤΟΕ θα μπορούσε να βρει, μέσω του ISDE, τρόπους για να προβληθεί και να κερδίσει "πόντους" αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Όσο για το θέμα ομοσπονδιών και τα λεφτά που μαζεύουν βάλε μαζί με το ερώτημα που πήγαν τόσα λεφτά που μπήκαν στα ταμεία της ΕΛΠΑ που έχουν πάει τόσα λεφτά από Πανελλήνιες κλπ στα ταμεία της ΜΟΤΟΕ και ΑΜΟΤΟΕ.
Δεν δικαιούμαι για να απαντήσω αφού τα ταμεία της ΜΟΤΟΕ και τις ΑΜΟΤΟΕ είναι ξεχωριστά. Και η σύγκριση είναι, αριθμητικά, άτοπη.
Η ΜΟΤΟΕ συνδράμει κατά πολύ το ελλειματικό ταμείο της ΑΜΟΤΟΕ αλλά μόνο και μόνο η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει κοστίσει πολλά. Οπως και οι άλλες πολλαπλές νομικές μάχες που αναγκάζονται να δίνουν η ΑΜΟΤΟΕ και η ΜΟΤΟΕ. Αλλά και η συμμετοχή στην FEMA κοστίζει κ.λ.π.

Όσο κανείς δεν μπορεί να κάνει έλεγχο αυτό θα συμβαίνει.
Εστω και υποτυπωδώς, η ΜΟΤΟΕ κάνει απολογισμό στην Γ.Σ. κάθε χρόνο όπου υπάρχει μια μόνιμη, έντονη γκρίνια για το ότι ξοδεύονται πολλά λεφτά στους αγώνες. Α' και (καλώς η κακώς) η Γ.Σ. είναι ανοικτή. Μπορείς να πας και να μάθεις, άρα έστω και έμμεσα να ελέγξεις. Τώρα για την Γ.Σ. των ΕΛΠΑ/ΠΟΜ..... να ρωτήσουμε τον ayrton. Θα ξέρει.

Πάντως στην πράξη τις καλές διοργανώσεις τις κάνουν οι τοπικές λέσχες ή μεμονομένοι διοργανωτές. Οι ομοσπονδίες είναι για να πέρνουν τα λεφτά μόνο.
Ας μην ήταν η ΛΑΜΣ και παλιά η IRON Team και LAMARCO και ακόμα θα ονειρευόμασταν αγώνες παγκοσμίου Enduro και MX.
Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό έτσι συμβαίνει (αν και χωρίς ΕΛΠΑ, δεν ξέρω αν θα υπήρχε "Ακρόπολις". Για το οποίο η ΕΛΠΑ βρίσκει πάντα χορηγίες και επιχορηγήσεις, για τα μοτοπαγκόσμια, ζζζζζζζ, ύπνος βαθύς, εκτός από τα κοκκόρια που κοκκορίζουν ασύστολα).
Προχτές πήγα με την κόρη μου στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, και χαρήκαμε την Ελλάδα εναντίον της Ν.Ζηλανδίας. Αυτό χωρίς ΕΟΚ (Ομοσπονδία Μπάσκετ), δεν θα γινόταν ποτέ. Και ο έλληνας Πρόεδρος της FIBA και επι σειρά ετών πρόεδρος της ΕΟΚ, ήταν εκεί (θα ψάξω να βρώ σε καμιά ειδική του ISDE τον Δεσποτόπουλο!!). Και δεν έχει ακουστεί να έχει χτίσει καμμία 10αριά βίλες (κατά την γνώμη μου, του συγκεκριμμένου, θα έπρεπε να του τις χαρίσει το κράτος, μαζί με ισόβια σύνταξη. Παχυλή).

Ευτυχώς γερνάμε και λογικά σε μερικά χρόνια αναγκαστικά θα απαλαγούμε από το μικρόβιο. (Ελπίζω)
Αντε περαστικά μας
Συμφωνώ στο "περαστικά μας" αλλά στο ότι θα απαλλαγούμε αναγκαστικά........ :lol:
Μπορεί και να πρέπει όμως...

Υ.Γ. Πολύ πρόσφατα, έγινε μια παγκόσμια μοτοεκδήλωση στην Ελλάδα, το Rally της FIM. Εγινε στην Καλαμάτα, με υπεύθυνη την ΕΛΠΑ (φυσικά) και διοργάνωση από μη μοτοσυκλετιστικό φορέα. Ελληνική παρουσία, ελάχιστη. Για ρώτα γιατί έγινε ότι και όπως έγινε;;;; Και πόσοι "μοτοπαράγοντες" έδωσαν το παρόν. Και γιατί η ΜΟΤΟΕ δεν βοήθησε οικονομικά μια που είναι και εκδήλωση του χώρου της....
:lol: :twisted: :twisted: :lol:
Θα μου πεις, καλά, αν είναι απαράδεκτη η ΕΛΠΑ, αυτό δικαιολογεί την ΑΜΟΤΟΕ;; (αν χρειάζεται δικαιολογία)
Οχι, αλλά "ιδρυτής" των Α/ΜΟΤΟΕ είναι η ΕΛΠΑ και τα παληκάρια της......
Διαφωνείς;;;
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Δημοσίευσηαπό karka » 22 Ιούλ 2008, 10:08

παρακολουθω την σηζητηση σας και μου προκληθηκε μια απορεια.

αν απο φθινοπορο εχουμε τελικα και επισημα ΜΙΑ ομοσπονδια, και αν αυτη ειναι (απο οτι ολα δειχνουν) ο συνασπισμος ελπα-ομε, τι θα κανει η αμοτοε?

θα τα παρατησει?

θα κοιταξουν να χωθουν καποιοι απο τους "ηγετες της" με μυστικες συμφωνιες στα νεα ποστα?

θα κανει ανταρτικο και θα βγει στο βουνο οπως παλια με τα εναλακτικα?

θα οργανωσει τα σωματια της και θα κανουν αντιπολητευση "εκ των εσω" στην νεα ομοσπονδια?

να σημειωσω οτι για εμενα τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι απιθανο και ειδικα οι "συμφωνιες κατω απο το τραπεζι" διοτι απο το παρελθον οι περισοτεροι εχουν διξει οτι οπου κ@τουρανε... γλυφουν μετα.

κα μα το θεο οταν συμβουν ολα αυτα ελατε να μου πειτε ...για την αγαπη που εχουν ολοι αυτοι για την μοτοσυκλετα και αλλες λοιπες μπαρουφες.

οποτε Παρη μην περιμενεις να απαλαγει το σπορ απο τετοιους τυπους.
μπορει ο δεσποτοπουλος να ειναι γερος, αλλα ξερεις ποσοι αλλοι "δεσποτοπουλοι" περιμενουν στην γωνια? (απο ολες τις ομοσπονδιες ε?)

ζουμε σε εναν ακομα μικροκοσμο (μοτοσυκλετα) της κοινωνιας μας ο οποιος την αντικατοπτιζει απολυτα.
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 22 Ιούλ 2008, 10:56

Κατ' αρχάς, το ζήτημα ξέφυγε (και φταίω και εγώ για αυτό) οπότε κάποιος (Σπύρο διαβάζεις; ) να μας μεταφέρει σε άλλο θέμα (υπάρχει το:Πανελλήνια Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας; (ΠΟΜ))

Καλημέρα λοιπόν φίλε Ανδρέα (αν δεν κάνω λάθος...),
karka έγραψε:παρακολουθω την σηζητηση σας και μου προκληθηκε μια απορεια.
αν απο φθινοπορο εχουμε τελικα και επισημα ΜΙΑ ομοσπονδια, και αν αυτη ειναι (απο οτι ολα δειχνουν) ο συνασπισμος ελπα-ομε, τι θα κανει η αμοτοε?
θα τα παρατησει?

Η υπόθεσή σου χρειάζεται διευκρίνηση. Τι εννοείς με το: "τελικά και επίσημα ΜΙΑ ομοσπονδία"; Θα γίνει πολιτικό πραξικόπημα και οι νέοι κρατούντες θα προωθήσουν τον συνασπισμό που ευαγγελίζεσαι;
Ή οι ΠΟΜ(η ΕΛΠΑ δεν είναι ομοσπονδία) και η ΟΜΕ θα φτιάξουν μια συνομοσπονδία με βάση τον Αθλητικό νόμο και έτσι θα αναγνωριστούν;
Το δεύτερο (συμπάθα με που προτρέχω αλλά μάλλον αυτό εννοείς), θα είναι σημαντική εξέλιξη. ΘΕΤΙΚΗ!

θα κοιταξουν να χωθουν καποιοι απο τους "ηγετες της" με μυστικες συμφωνιες στα νεα ποστα?
Αυτό και αν θέλει διευκρίνηση. Αν μιλάμε για το 1ο από τα παραπάνω σενάρια, έχουμε ως λαός πρόβλημα. Αν μιλάμε για το 2ο σενάριο, γιατί πιστεύεις ότι χρειάζονται "μυστικές συμφωνίες"; Στις αθλητικές Ομοσπονδίες, μέχρι να παλιώσουν και να γίνουν οι γνωστές από το ποδόσφαιρό κ.λ.π. "παράγκες", υπάρχουν ανοικτές διαδικασίες (εκλογές).

θα κανει ανταρτικο και θα βγει στο βουνο οπως παλια με τα εναλακτικα?
Πιστεύεις ότι θα υπάρχει λόγος;

θα οργανωσει τα σωματια της και θα κανουν αντιπολητευση "εκ των εσω" στην νεα ομοσπονδια?
Ο αντιπολιτευττικός έλεγχος είναι θεμελιώδης αρχή σε αυτό που εννοούμε σαν δημοκρατία

να σημειωσω οτι για εμενα τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι απιθανο και ειδικα οι "συμφωνιες κατω απο το τραπεζι" διοτι απο το παρελθον οι περισοτεροι εχουν διξει οτι οπου κ@τουρανε... γλυφουν μετα.
κα μα το θεο οταν συμβουν ολα αυτα ελατε να μου πειτε ...για την αγαπη που εχουν ολοι αυτοι για την μοτοσυκλετα και αλλες λοιπες μπαρουφες.
Τώρα από θεσμικό, το προσωποποιείς αλλά αόριστα. Για γίνε λίγο συγκεκριμένος.

ζουμε σε εναν ακομα μικροκοσμο (μοτοσυκλετα) της κοινωνιας μας ο οποιος την αντικατοπτιζει απολυτα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!!

Στέλιος
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Δημοσίευσηαπό karka » 22 Ιούλ 2008, 12:41

stelio καλημερα.

ως πρως το "μια ομοσπονδια"... νομιζω οτι το κρατος δεν θα μπορει να αναγνωρισει 2 διαφορετικες αλλα μια και μονο μια.

συζητωντας με μεγαλοστελεχος στα γρεβενα προσφατα μου ειπε οτι πιθανων απο φθινοπορο να εχουμε μια τετοια εξεληξη.
επισεις μου ειπε οτι απο το αρμοδιο υπουργειο (για να μην χαλασουν χατηρι σε καποιον και για να μην παρουν αυτοι καποια αποφαση και την βρουν μπροστα τους αυριο) επιμονος εδω και χρονια τους ζητουν πρωτα να τα βρουν μεταξυ τους και μετα να πανε αδερφωμενοι να παρουν το χρισμα και επισημα.

οι πληροφοριες λοιπον λενε οτι λογο πιεσεων εφτασε η ωρα να γινει κατι τετοιο και επιδη η πομ με την ομε τα βρηκαν, το υπουργειο ποιο ευκολα θα δωσει το χρησμα σε δυο παρα εναν.

τωρα πως θα προκυψει η νεα ονομασια δεν το ξερω αν και δεν πιστευω να αλαξει απο πομ.
ειναι γεγονος οτι η πομ ειναι ησχυροτερη απο την ομε.
ασε που οι πληροφοριες μου, μου λενε οτι το καταστατικο της πομ τροποποιειτε καναλογος και καταληλος για την περισταση.

για τους ηγετες και τις παραγκες...
δεν χρειαζονται χρονια να δημιουργηθουν. τις εχουμες ηδη απλα θα αλαξουν ονομα.
και επιδει το ξερεις το εργο, καμποσοι θα ειναι αυτοι που θα πλησιασουν την νεα ομοσπονδια και θα υποσχεθουν πιστη και αφοσιωση προκειμενου να βγει το μεροκαματο.
τωρα αν μεχρι χτες την κ@τουραγαν αυτο ειναι αλλο θεμα.
ειπαμε πανω απο ολα η αγαπη για την μοτοσυκλετα... σορυ για το χρημα ηθελα να πω.

για το θεμα του ανταρτικου τον λογο τον ξερουν μονο οσοι χασουν κοματι απο την εξουσια που κατεχουν.
αυτοι επιδει εχουν δαπανισει μια ζωη στην αντιεξουσιαστηκη παλη, πιθανων να ξαναβγουν στο "βουνο".

ως πρως την αντιπολητευση...
οσες πιθανοτητες ειχε να ακουστει ενα σωματιο στην ομε αλλες τοσες εχει και στην αμοτοε αλλα και στην πομ.
αυτα τα καθεστοτα καλα ειναι στην θεωρια στην πραξη ομως τα χαλαμε γιατι υπαρχουν πολλα στεγανα που μπορει να χρησημοποιησει καποιος που εστησε μια ομοσπονδια.
και εδω ειναι η διαφορα.
οι ομοσπονδιες δεν γινονται μετα απο μαζεμα υπαρκτων σωματιων αλλα τις δημιουργουν καποιοι αφου πρωτα στησουν ανυπαρκτα σωματια.

αυτο ησχυει και στις 3 περιπτωσεις και δεν χρειαζετε να το συζητησουμε παραπερα.
σε ολες τις ομοσπονδιες σημερα υπαρχουν ανενεργα σωματια που απλα καποιος χρησημοποιει την σφραγιδα τους.

τελος πραγματι ειναι σημαντικη και θετικη αυτη η ξεξελιξη (να γινει ΜΙΑ ομοσπονδια).
επιτελους να εχουμε εναν πρωταθλητη, να εχουμε κοσμο στους αγωνες και το βασικοτερο να εχουμε εναν να κυβερναει.

καλα μπανια.
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52

Δημοσίευσηαπό Berg » 22 Ιούλ 2008, 13:25

Stelios_Christodoulou έγραψε:Επι του προκειμένου, θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Η ΑΜΟΤΟΕ θέλει να υπάρξει γιατί πιστεύει ότι όταν υπάρξει, θα μπορέσει να βοηθήσει τους έλληνες αθλητές πολλαπλώς. Φαίνεται λοιπόν να ζητάς από την ΑΜΟΤΟΕ (η οποία έχει επισκεφθεί την FIM και της έχει εξηγήσει τι συμβαίνει στην Ελλάδα) να βοηθήσει την ΕΛΠΑ να δείξει καλό, ισχυρό, οργανωμένο πρόσωπο στην FIM!!!
Και η FIM να πει, όλα καλά στην Ελλάδα, αυτοί τα βρίσκουν μεταξύ τους, μια χαρά είναι τα πράγματα.
Θέλει πολύ αλτρουϊσμό αυτό..... Και είναι και επικίνδυνο, σε πολλά επίπεδα.
Οπως έγραψα και παραπάνω, αν η ΑΜΟΤΟΕ θα μπορούσε να βρει, μέσω του ISDE, τρόπους για να προβληθεί και να κερδίσει "πόντους" αυτό είναι άλλο ζήτημα.


Το μόνο που θα ήθελα από την ΑΜΟΤΟΕ σαν ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ομοσπονδία είναι να βοηθήσει οικονομικά ή με ουσιαστική παρουσία ανθρώπων τους αναβάτες που θα λάβουν μέρος στο ISDE.

Επειδή το 2002 ήμουν στην πρώτη "οργανωμένη" συμμετοχή δύο Club στο ISDE στην Τσεχία ξέρω τι ανάγκες έχουν οι αναβάτες σε ένα τέτοιο αγώνα.

Η πρώτη εκείνη συμμετοχή ξεκίνησε σε πληροφορώ από μια παρέα, (τους περισσότερους τους ξέρεις), και εξελίχθηκε σε μια αξιοπρεπέστατη συμμετοχή με δύο Club της EΛΠΑ η οποία για τα τότε δεδομένα είχε βοηθήσει πολύ.

Παρόν τότε ήταν και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης στον οποίο μπήκε το μικρόβιο για ISDE στην Ελλάδα. Τότε είχε έρθει με προσωπικά του έξοδα και μάλιστα κάθε μέρα μόνος του! είχε αναλάβει ένα ΣΕΧ ανεφοδιασμού για όλους τους Ελληνες!

Η ΑΜΟΤΟΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι φέτος? Αντι να μοιράζει ως συνήθως φυλλάδια στα ΣΕΧ ας στήσει τους ανεφοδιασμούς και βοήθεια στα ΣΕΧ για τους Έλληνες και τοτε εκεί ας μοιράσει ότι θέλει.

Για να μην θεωρηθώ ονειροπόλος ο μοτοσυκλετισμός είναι ιδέα, (ή κάνω λάθος????)
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Berg » 22 Ιούλ 2008, 13:29

Ανδρέα περιμένω να τα πούμε από κοντά στις Σέρρες.

Στον Λαιλιά μπορεί να έχει και κατσούλα!!! :oops: :oops:
GET SERIOUS HAVE FUN!
“A Tutto Gasse” Fabrizio Meoni
Άβαταρ μέλους
Berg
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1417
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2004, 20:00
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό karka » 22 Ιούλ 2008, 20:19

παρη πρωτα ο θεος θα τα πουμε στας σερας.
με η χωρις "κατσουλα"!!!
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52

Δημοσίευσηαπό ayrton » 22 Ιούλ 2008, 23:54

Αγαπητέ Στέλιο,
Μιας και είδα ότι αναφέρθηκες σε μένα για τα Δ.Σ της ΠΟΜ να σε πληροφορήσω οτι αγνοώ παντελώς ακόμα και την σύσταση του όπως άλλωστε και αυτου της ΑΜΟΤΟΕ όπως και της ΟΜΕ. Μαλλον λάθος σε πληροφόρησαν μιας και ουδέποτε ασχολήθηκα ούτε με ενδιαφέρει ποιός είναι μέλος σε αυτά. Την μία και μοναδική φορα που χρειάστηκε να πάω στο εντευκτήριο της ΕΛΠΑ για την συζήτηση για τα TR ρώτησα για να μάθω που βρίσκονται τα γραφεία τους. Αρα μάλλον άτοπη και ατυχής η τοποθέτηση σου και κλείνω με τα επι προσωπικού μιας και άλλο πράγμα συζητιέται σε αυτό το thread.

Το οτι δεν ασχολείτε κάποιος με τα διοικητικά της μοτοσυκλέτας όμως δεν του αφαιρεί και το δικαίωμα να έχει άποψη για το τι συμβαίνει.
Και όσο αφορά το Six Days θα συμφωνήσω σχεδόν απόλυτα με τον Berg.
Παραθέτω την απάντηση μου στο ίδιο ερώτημα του στο mοtο.gr

--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από Berg2
Να κάνω μια ερώτηση στην οποία ΑΠΑΙΤΩ μια επίσημη απάντηση από όλους?

Γιατί τα υπόλοιπα λεφτά που χρειάζονται οι Έλληνες αναβάτες δεν τα δίνει η ΑΜΟΤΟΕ?

Θα μοιράζει απλά πάλι φυλλάδια στο ISDE?

Οι αγωνιζόμενοι και οι εταιρείες δεν την στήριξαν πέρυσι και φέτος?

Που είναι η ΑΜΟΤΟΕ?
--------------------------------------------------------------------------------


Ayrton63

Με πρόλαβες.
Να πιάσει η ΑΜΟΤΟΕ τους 10 αναβάτες από τις 2 επίσημες ομάδες και να τους δώσει απο ένα Χ ποσό δεν ξέρω πόσα μπορεί και θέλει.
Και εκεί που οι αναβάτες γραφουν δίπλα στο όνομα τους KTM,HONDA,ACERBIS,SINICALO,UFO,κλπ κλπ .....να γράψουν και ΑΜΟΤΟΕ.
Και αμα τους δώσει και μπόλικα να μπεί και πρώτη-πρώτη.
Δεν νομίζω οτι απαγορεύεται.
Τοση φαντασία θέλει??
Τοσο δύσκολο είναι?
Σε καλό μαλλον θα τις βγεί.
Τι να πεί κανείς.
Να δείξει με τον τρόπο της οτι ξέρει να τιμά και να βοηθά αυτούς που την τιμούν με την συμμετοχή τους.
Τοση μικρότητα?


Aπό το πόστ σου καταλαβαίνω οτι αν τελικά η ΛΑΜΣ αποτύχει φέτος μάλλον στην ΑΜΟΤΟΕ θα τρίβουν τα χέρια τους ή μπορεί και ήδη να βάζουν καρφίτσες σε κουκλάκια.
Τι θα πεί δηλαδή "να μην δείξουμε στην FIM ένα ισχυρό πρόσωπο"?
Μου ακούγεται ανήκουστο και τρελλό.
Ας υποθέσουμε οτι εσύ είσαι η FIM.
Ti γνώμη θα σχημάτιζες για κάποιους που ενώ γίνεται ΙSDE στην χώρα τους και θέλουν να αναλάβουν την εκπροσώπηση σου στο άμμεσο μέλλον , ... δεν το βοηθάνε - και καλά οργανωτικά το ψιλοκαταλαβαίνω - αλλά κάνουν λές και αυτό γίνεται σε άλλη ήπειρο. Θα αποφάσιζες να συνεργαστείς απο εδώ και εμπρός μαζί τους?
Χχχμμμ, επίτρεψε μου να αμφιβάλω. Αλλά βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Ολα είναι και θέμα....κονέ.

Ολα αυτά εμένα μου φαίνονται μικρά και πάνω από όλα γελοία.
Ποτέ μου δεν πίστεψα σε κόμματα, ομοσπονδίες, φορείς, συνδικαλιστές και κινήματα. Η ιστορία έχει αποδείξει οτι πίσω απο μια ιδέα ή ένα κίνημα πάντα υπήρχε ενας-δυο άνθρωποι που πίστεψαν στο όνειρο και χιλιάδες συνήθως που το εκμεταλεύθηκαν ποικιλοτρόπως.
Για μένα λοιπόν ο Κωνσταντινίδης έχει όραμα.Και δίπλα του δουλεύουν άνθρωποι σκληρά γιατί πιστεύουν σε αυτό. Και θέλω και εύχομαι ολόψυχα να πετύχει. Χέστηκα, αν ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα της ΠΟΜ. Το θέμα οτι ενα ISDE γίνεται στη Ελλάδα και πρέπει να είναι γιορτή για όλους. Και όσοι πρεσβέβουν ότι κόφτονται για το καλό του σπόρ να είναι εκεί και να βοηθήσουν, είτε οργανωτικά,είτε τους έλληνες αναβάτες με όποιο τρόπο ο καθένας και αναλογα το πόστο του και την δύναμη του. Οι εταιρίες, οι ομοσπονδίες, οι λέσχες, οι φίλοι, τα περιοδικά,τα φόρουμ.ΟΛΟΙ.

Ενα μήνα πριν τον αγώνα το ενα περιοδικό δεν έχει ακούσει ακόμα για τον αγώνα γιατι χορηγός επικοινωνίας είναι...το άλλο.
Το ένα site - forum επίσης το αγνοεί επειδή τον αγώνα τον υποστηρίζουν...τα άλλα.
Η μία ομοσπονδία δεν βοηθά τους έλληνες αγωνιζόμενους γιατί ο αγώνας γίνεται υπο την αιγίδα..... της άλλης.
Δεν πιστεύω να διαφωνείς με τα παραπάνω εκτός αν είσαι κάτοικος Ελβετίας.
Αν πάλι συμφωνείς με αυτές τις τακτικές, συγνώμη αλλά μιλάμε σε διαφορετικό μήκος όποτε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε.
Δεν είναι άλλωστε αναγκαίο να συμφωνήσουμε.
Ευχομαι ένα απόλυτα επιτυχημένο Six Days και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Κώστας Χατζηγιαννάκης.
Άβαταρ μέλους
ayrton
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 555
Εγγραφή: 15 Ιαν 2004, 20:49
Τοποθεσία: Aθήνα

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 23 Ιούλ 2008, 00:45

Αντε βρε Σπύρο, κάνε την μετακόμιση!!

Αντρέα, πολλές απορίες μου προκαλείς (αν τις προκαλείς μόνο σε μένα, έ είμαι πολύ άσχετος...)
karka έγραψε:συζητωντας με μεγαλοστελεχος
Ονοματάκι έχουμε;
στα γρεβενα προσφατα μου ειπε οτι πιθανων απο φθινοπορο να εχουμε μια τετοια εξεληξη.
επισεις μου ειπε οτι απο το αρμοδιο υπουργειο (για να μην χαλασουν χατηρι σε καποιον και για να μην παρουν αυτοι καποια αποφαση και την βρουν μπροστα τους αυριο) επιμονος εδω και χρονια τους ζητουν πρωτα να τα βρουν μεταξυ τους και μετα να πανε αδερφωμενοι να παρουν το χρισμα και επισημα.
Παλιά ιστορία, επί ΠΑΣΟΚ ακόμα, να μην βγάλει κανείς κανένα κάστανο απο καμιά φωτιά.
οι πληροφοριες λοιπον λενε οτι λογο πιεσεων
Από που; Από τον Καραμανλή; Από την FIM; Από τον Δεσποτόπουλο; τον Κορέλη, τον Δαμουλάκη;
εφτασε η ωρα να γινει κατι τετοιο και επιδη η πομ με την ομε τα βρηκαν
μπα!! και πως ακριβώς;; Εγινε συνομποσπονδία; Ποιό είναι το νέο Δ.Σ; Ποιός είναι Πρόεδρος;
το υπουργειο ποιο ευκολα θα δωσει το χρησμα σε δυο παρα εναν.
Ούτε εύκολα, ούτε δύσκολα. Μόνο σε ένα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ να δώσει
τωρα πως θα προκυψει η νεα ονομασια δεν το ξερω αν και δεν πιστευω να αλαξει απο πομ.
Η ονομασία, μπορεί να, είναι το εύκολο. Το καταστατικό;
ειναι γεγονος οτι η πομ ειναι ησχυροτερη απο την ομε.
Γεγονός; Απο που και ως που; Ισχυρότερη σε τι; Σε αριθμό μελών; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Σε καταστατική σύμπλευση με τον 2725 (αθλ. Νόμο); ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, το αντίθετο. Οχι πάντως ότι είναι απόλυτα νομότυπη και η ΟΜΕ αλλά είναι πολύ "πιο νόμιμη" πάντως.
Και οι καιροί είναι χαλεποί για "μαύρες δοσοληψίες". Αρα, αν η ΠΟΜ είναι ισχυρότερη σε "διασυνδέσεις", δεν μπορεί να βασίζεται σε αυτό.
ασε που οι πληροφοριες μου, μου λενε οτι το καταστατικο της πομ τροποποιειτε καναλογος και καταληλος για την περισταση.
Αυτό θέλει απόφαση Γ.Σ. Ή πραξικόπημα. Αλλά αν συμβεί αυτό, και όπως και να συμβεί, το ερώτημα παραμένει. Θα συμβαδίσει το τροποιημένο καταστατικό με τον 2725 ώστε να αναγνωριστεί η ΠΟΜ; Αν ναι, μιλάμε για ΘΕΤΙΚΗ εξέλιξη. "Βολεύει" όμως τους ΕΛΠΑ/ΠΟΜ/ΟΜΕίτες;

για τους ηγετες και τις παραγκες...
δεν χρειαζονται χρονια να δημιουργηθουν. τις εχουμες ηδη απλα θα αλαξουν ονομα.
και επιδει το ξερεις το εργο, καμποσοι θα ειναι αυτοι που θα πλησιασουν την νεα ομοσπονδια και θα υποσχεθουν πιστη και αφοσιωση προκειμενου να βγει το μεροκαματο.
τωρα αν μεχρι χτες την κ@τουραγαν αυτο ειναι αλλο θεμα.
ειπαμε πανω απο ολα η αγαπη για την μοτοσυκλετα... σορυ για το χρημα ηθελα να πω.
Πολύ γενικόλογο. Αν γίνει η νέα Ομοσπονδία (εσύ λές για νέα), θα δούμε.

για το θεμα του ανταρτικου τον λογο τον ξερουν μονο οσοι χασουν κοματι απο την εξουσια που κατεχουν.
αυτοι επιδει εχουν δαπανισει μια ζωη στην αντιεξουσιαστηκη παλη, πιθανων να ξαναβγουν στο "βουνο".
Πιθανόν.

ως πρως την αντιπολητευση...
οσες πιθανοτητες ειχε να ακουστει ενα σωματιο στην ομε αλλες τοσες εχει και στην αμοτοε αλλα και στην πομ.
Αναφέρεσαι σε πράγματα που δε καλογνωρίζεις. Δημοσίευση για ΓΣ της ΑΜΟΤΟΕ έχω δει. Πήγα και στην ΓΣ και εξέφρασα απόψεις. Προέδρευσα και σε συζήτηση. Δημοσίευση για ΓΣ της ΟΜΕ ή/και της ΠΟΜ δεν έχω δει..... Και οσο έχω μάθει (δεν ξέρω όμως τα πάντα, δεν είμαι μέλος), δεν έχει γίνει ποτέ. Οποιος ισχυριστεί το αντίθετο, να φέρει απόσπασμα (έστω) πρακτικών.
αυτα τα καθεστοτα καλα ειναι στην θεωρια στην πραξη ομως τα χαλαμε γιατι υπαρχουν πολλα στεγανα που μπορει να χρησημοποιησει καποιος που εστησε μια ομοσπονδια.
και εδω ειναι η διαφορα.
οι ομοσπονδιες δεν γινονται μετα απο μαζεμα υπαρκτων σωματιων αλλα τις δημιουργουν καποιοι αφου πρωτα στησουν ανυπαρκτα σωματια.
Πάλι γενικεύεις, κρίνοντας από ότι γνωρίζεις αυστηρά ποσωπικά ή ακούς.
Φυσικά και δε εθελοτυφλώ ή δεν ξέρω τι συμβαίνει δίπλα μου. Ομάδες, αλληλοϋποστηρίξεις, κλειστές κλίκες κ.λ.π. υπάρχουν και θα υπάρχουν αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο με το να θεωρείς μια Ομοσπονδία "καθεστώς" ή να την θεωρείς "μονοπρόσωπη" οντότητα.

αυτο ησχυει και στις 3 περιπτωσεις και δεν χρειαζετε να το συζητησουμε παραπερα.
σε ολες τις ομοσπονδιες σημερα υπαρχουν ανενεργα σωματια που απλα καποιος χρησημοποιει την σφραγιδα τους.
Ονόματα; Σφραγίδες;

τελος πραγματι ειναι σημαντικη και θετικη αυτη η ξεξελιξη (να γινει ΜΙΑ ομοσπονδια).
επιτελους να εχουμε εναν πρωταθλητη, να εχουμε κοσμο στους αγωνες και το βασικοτερο να εχουμε εναν να κυβερναει.
καλα μπανια.
Συμφωνώ στο "καλά μπάνια" αν και προτιμώ το: "καλό αέρα στα ιστιοσανιδόπανά μας".
Διαφωνώ στο απριόρι "θετικό" της μιας Ομοσπονδίας.
Αν έχει καταστατικά ορισμένο, Πρόεδρο εμένα, εκλογές κάθε 99 χρόνια και τα όποια νέα μέλη πρέπει να κάθονται αμίλητα-σούζα για 66 τέρμινα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θετική η εξέλιξη.

Στέλιος
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Δημοσίευσηαπό karka » 23 Ιούλ 2008, 10:58

βρε στελιο, αφου το εργο το ξερεις. αμα ειναι να γινει κατι και το εχουν παρει αποφαση οι διοικουντες ολα τα υπολοιπα ειναι παιγνιδακια.
σε μια νυχτα αλαζουν ολα και γινονται νομιμοφανη.

εδω ολοκληρη ελληνικη δημοκρατια που αντεξε μερικες χιλιαδες χρονια και πια τα εχει βρει σκουρα.
σε μια ομοσπονδια θα κολησουν?

εμενα δεν με ενδιαφερει τιποτα παραπανω απο το να κανει η λεσχη μου τους αγωνες της χωρις να της ζαλιζει κανεις τα αυτια.
τι θα λεει η σφραγιδα... λιγο με ενδιαφερει (νομιζω ομως οτι θα λεει ΠΟΜ).

ωρα καλη στην πρυμνη σου και αερα στα πανια σου.
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52

Δημοσίευσηαπό Stelios_Christodoulou » 23 Ιούλ 2008, 21:24

Αγαπητέ Ayrton,

Γενικώς δεν πολυσυμπαθώ τις ψηφιακές συναθροίσεις (forums) αλλά έχουν και τα καλά τους. Ένα από αυτά είναι ότι τα πάντα είναι γραπτά και μένουν.

Ποτέ λοιπόν δεν αναφέρθηκα σε σένα για το Δ.Σ. της ΠΟΜ αλλά για την Γ.Σ. της ΠΟΜ που είναι τελείως άλλο πράγμα.

Τώρα πως κατάλαβες από το ποστ μου ότι αν αποτύχει η ΛΑΜΣ θα τρίβουν τα χέρια τους στην ΑΜΟΤΟΕ, είναι απορίας άξιον. Και αυτό γιατί ξεκαθάρισα από την αρχή ότι η όποια παρουσία ελλήνων αθλητών στο ISDE (για υποστήριξη των οποίων μέμφεσαι την ΑΜΟΤΟΕ) είναι παντελώς άσχετη με την διοργάνωση και την ΛΑΜΣ.

Φαίνεται δε να πιστεύεις βαθειά ότι όλα είναι θέμα …κονέ και όχι ουσίας. Ενδιαφέρον.

Διαφέρουμε δε πολύ γιατί εγώ, σε σχέση με το: πίσω απο μια ιδέα ή ένα κίνημα πάντα υπήρχε ενας-δυο άνθρωποι που πίστεψαν στο όνειρο και χιλιάδες συνήθως που το εκμεταλεύθηκαν ποικιλοτρόπως, πάντα πίστευα ότι: την ιδέα την πιστεύουν πολλοί αλλά την εκμεταλλεύονται 2-3.

Για τό ότι το ISDE θα πρέπει να είναι γιορτή για την Ελλάδα, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, για αυτό και θα είμαι εκεί. Όπως ήμουν σε ΟΛΕΣ τις παγκόσμιες διοργανώσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα (με ιδιότητα ή χωρίς).

Τα περιοδικά είναι ένα ξεχωριστό ζήτημα, τελείως άσχετο με τις ομοσπονδίες αφού κρίνονται στο ….μανταλάκι, κάθε μήνα, στο περίπτερο που κρέμονται και ο κόσμος τα αγοράζει η μη.

Γράφεις, να βοηθήσουν όλοι. ΣΩΣΤΟ. Θα ρωτήσω λοιπόν και μην βιαστείς να απαντήσεις, τα στελέχη των ΕΛΠΑ/ΠΟΜ που θα στελεχώσουν τον αγώνα όπως και άλλοι γνωστοί «άρχοντες», φορουμίστες ή μη, θα προσφέρουν την αποζημίωσή τους υπέρ των αθλητών;; (θα τους βάλω την ιδέα αλλά, έστω και εκ των υστέρων, καλό είναι)

Στέλιος
Υ.Γ. 2 Αφού ο Ανδρέας (Καρκα) δεν απαντάει μήπως ξέρεις εσύ περί του FIΜ Rally στην Ελλάδα και γιατί αναφέρεστε/αναφερόμαστε όλοι στο ISDE και όχι στο Rally; Αυτό δεν είναι: γιορτή για όλους;
Υ.Γ. 1 Μάλλον δεν θα το πρόσεξες αλλά δεν είναι τυχαίο που αναφέρομαι σε αθλητές συνέχεια. Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΜ και Πρόεδρος της ΕΘΕΑΜ έχει δηλώσει δημόσια ότι οι «αγωνιζόμενοι» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αθλητές για αυτό και η ΠΟΜ δεν εκδίδει Δελτίο Αθλητού αλλά αγωνιστική άδεια….
θα μου πεις, αν παραφράσω τα γραπτά σου, εσένα σε νοιάζει να υπάρχουν αγωνιζόμενοι/αθλητές όπως και να 'ναι. Αν έχουμε κάποιους, ολα καλά.
Εμένα με νοιάζει, όσοι θα ήθελαν να αθληθούν με δύο τροχούς να έχουν ίσες ευκαιρίες με αυτούς του μπάσκετ που προανέφερα. Οι οποίοι είναι δεύτεροι στον κόσμο....
Τελευταία επεξεργασία από Stelios_Christodoulou και 23 Ιούλ 2008, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Stelios_Christodoulou
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: 02 Ιουν 2007, 14:09
Τοποθεσία: Πεντέλη, (μεγάλο χωριό...)

Επόμενο

Επιστροφή στο Αγώνες Μοτοσυκλέτας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 11 επισκέπτες

cron