Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Πάμε καλά?!

Θέλετε να ρωτήσετε ή να μοιραστείτε κάτι που είναι άσχετο με τις μοτοσυκλέτες και τα τετρακίνητα; Στείλτε το εδώ!

Δημοσίευσηαπό PanY » 09 Δεκ 2008, 21:17

Απ τη στιγμη που δεν καιγεται ουτε ενα παπακι, μια μηχανη, ενα αυτοκινητο, ενα σπιτι, οτιδηποτε... ενος... ΕΝΟΣ εστω, Πολιτικου αρχηγου... Τιποτα μα τιποτα, δεν εχει αλλαξει σ' αυτον τον τοπο...!!!
'06 Wrangler TJ 4.0

Jeep και πάλι Jeep αλλά... Δεν είμαστε "Αμερικανακια"!!!
Άβαταρ μέλους
PanY
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 443
Εγγραφή: 06 Αύγ 2008, 21:40
Τοποθεσία: Athens

Δημοσίευσηαπό Landless » 10 Δεκ 2008, 00:03

PanY έγραψε:Απ τη στιγμη που δεν καιγεται ουτε ενα παπακι, μια μηχανη, ενα αυτοκινητο, ενα σπιτι, οτιδηποτε... ενος... ΕΝΟΣ εστω, Πολιτικου αρχηγου... Τιποτα μα τιποτα, δεν εχει αλλαξει σ' αυτον τον τοπο...!!!



Έτσι είναι, βιτρίνες, περίπτερα, αυτοκίνητα ανυποψίαστων και ανυπεράσπιστων, βιβλιοθήκες, πανεπιστήμια, πάντα το ίδιο σκηνικό...

Και αυτοί που είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την κατάντια, πάντα στο απυρόβλητο, να κάνουν συγκινητικές δηλώσεις, λόγια ανείπωτης υποκρισίας, να καλούν σε "ξεσηκωμό" και κινητοποιήσεις και καλά, σίγουροι ότι τα "πρόβατα" τους ακολουθούν τυφλά....


Αλλά τι περιμένεις από γιαλατζί εξεγέρσεις, να μην πω τίποτα πιο βαρύ...

Έχει καταντήσει σιχαμάρα πια....
Άβαταρ μέλους
Landless
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 14 Νοέμ 2006, 11:07
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό Notis21 » 10 Δεκ 2008, 00:12

Swsta...i katantia mas...
SsanqYonq Rexton RX230 BF GoodRich 235/65R16
Άβαταρ μέλους
Notis21
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 31 Ιαν 2008, 00:24
Τοποθεσία: Αν.Πατήσια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό maverickman » 10 Δεκ 2008, 09:52

Landless έγραψε:
PanY έγραψε:Απ τη στιγμη που δεν καιγεται ουτε ενα παπακι, μια μηχανη, ενα αυτοκινητο, ενα σπιτι, οτιδηποτε... ενος... ΕΝΟΣ εστω, Πολιτικου αρχηγου... Τιποτα μα τιποτα, δεν εχει αλλαξει σ' αυτον τον τοπο...!!!



Έτσι είναι, βιτρίνες, περίπτερα, αυτοκίνητα ανυποψίαστων και ανυπεράσπιστων, βιβλιοθήκες, πανεπιστήμια, πάντα το ίδιο σκηνικό...

Και αυτοί που είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την κατάντια, πάντα στο απυρόβλητο, να κάνουν συγκινητικές δηλώσεις, λόγια ανείπωτης υποκρισίας, να καλούν σε "ξεσηκωμό" και κινητοποιήσεις και καλά, σίγουροι ότι τα "πρόβατα" τους ακολουθούν τυφλά....


Αλλά τι περιμένεις από γιαλατζί εξεγέρσεις, να μην πω τίποτα πιο βαρύ...

Έχει καταντήσει σιχαμάρα πια....


+1
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ...
Άβαταρ μέλους
maverickman
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 689
Εγγραφή: 09 Οκτ 2003, 19:10
Τοποθεσία: Κaλαμαρια Θεσ/νικη

Δημοσίευσηαπό GALILAIOS » 10 Δεκ 2008, 14:26

Βλέποντας τις εικόνες μπροστά στη Βουλή και κυρίως το μπες βγες στο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη, μπορεί κανείς από όλους όσους πρεσβεύουν την "αντίσταση" στο σύστημα και την "αφύπνιση" της "κοιμισμένης συνείδησής μας", να μας πεί τι ακριβώς προσπαθούν οι συμπαθέστατοι κατά τ' άλλα κουκουλοφόροι να επιτύχουν;

Γιατί έχω την εντύπωση ότι πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των "κοιμισμένων" πολιτών-προβάτων, είναι αγανακτισμένοι...

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη, πλεόν είναι ολοφάνερη και η χρησιμότητα του "ασύλου ιδεών"...

Αλλά ξέχασα, αυτά μας δείχνει η τηλεόραση έτσι όπως καθόμαστε αναπαυτικά στους καναπέδες μας, αποχαυνωμένοι και...αυτά λέμε...!
"Τ' ωραιότερο τραγούδι που 'χω ακούσει
το είπε ένας καπετάνιος πρίν πεθάνει...
Το πιο ωραίο, είναι το επόμενο λιμάνι".
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ - Σπασμένη Πολυθρόνα, 2004
Άβαταρ μέλους
GALILAIOS
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 410
Εγγραφή: 04 Φεβ 2006, 20:21
Τοποθεσία: Συκιές, Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό xtrail » 10 Δεκ 2008, 16:56

Αν και δεν ήθελα να γράψω, έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους ""επαναστάτες"", ""εξεγερμένους"", ""αγανακτισμένους"", """πολίτες"""΄.
Κατάφεραν ότι καταφέρνει και η εξουσία (μήπως είναι άξιοι συνεχιστές της?)...να κλειδαμπαρώνονται τα καημένα τα "πρόβατα" στα σπίτια τους και στα μαγαζιά τους και να αποχαυνώνονται εντελώς με ότι λέει η tv (πιο πριν ίσως έβγαιναν και για καμια βόλτα και αλλάζανε παραστάσεις)....να κλεβουν ασύστολα καταστήματα κλπ, να δίνουν δικαίωμα στους εργοδότες με τη δικαιολογία των καταστροφών να μην δίνουν δώρο ή μισθό, οι άνθρωποι να κυκλοφορούν περισσότερο φοβισμένοι στους δρόμους....πολύ ομοιότητα βρε παιδί μου με την εξουσία (μην πω ότι τα κατάφεραν χωρίς αντιδραση από κανέναν)!!!

Εξουσία=ΟΛΑ τα κόμματα

Επιτέλους ελευθερωθήκαμε..........Ζήτω η επανάσταση (εντελώς ειρωνικά)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xtrail
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2589
Εγγραφή: 20 Απρ 2003, 10:16
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό ZooL » 10 Δεκ 2008, 17:28

...μιας και μερικά posts πιο πίσω έγινε λόγος για το Παρίσι και τις πρόσφατες ταραχές στη Γαλλία, δείτε πως "βλέπουν" οι Γάλλοι τα δικά μας γεγονότα:

----------------------

Liberation: Αθήνα, «τόσο μακριά, τόσο κοντά»
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008 16:19

«Νέοι που επιτίθενται σε κλούβες της αστυνομίας, πυρπολούν αυτοκίνητα, σπάνε καταστήματα και αντιμετωπίζονται από την εξουσία ως «αναρχικοί»…. Σας θυμίζει τίποτα;», διερωτάται σήμερα η Liberation.

«Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα θυμίζουν τη γνώριμη σε εμάς φοιτητική εξέγερση «anti-CPE» [κατά του νέου εργασιακού νόμου], καθώς και τη γνώριμη αντίδραση σε μια γκάφα της αστυνομίας -τα πολλαπλά ξεσπάσματα που οι κρατικές αρχές επιλέγουν να αντιμετωπίζουν με αναθεματισμούς παρά με κατανόηση.

Η κατάσταση στην Ελλάδα, όμως, αντανακλά ένα αίσθημα αγανάκτησης των νέων με βαθύτερες ρίζες. Πρόκειται για τους νέους των μεσαίων τάξεων που βλέπουν την κοινωνική τους θέση να καταλύεται από την κρίση –με το πτυχίο τους στα αζήτητα να εξωθούνται σε χαμηλά αμειβόμενες θέσεις. Το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι εξαθλιωμένο, οι εκπαιδευτικοί αμείβονται με το βασικό μισθό και στα πανεπιστήμια υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις.

Εάν προσθέσουμε σε αυτά την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τις ρημαγμένες δημόσιες υπηρεσίες, έχουμε όλα τα συστατικά μιας εξέγερσης -αρκετά βίαιης- των νέων που έχουν μπουχτίσει από τα παιχνίδια του τοπικού πολιτικού νεποτισμού, από τους διακανονισμούς του δικομματισμού και τη διαφθορά και, τέλος, από το αίσθημα αδικίας που τους πνίγει όταν έρχονται αντιμέτωποι τα γκλομπ των κάκιστα εκπαιδευμένων και διοικούμενων αστυνομικών.

Θα ήταν άδικο να θεωρούμε αυτά που συμβαίνουν στην Αθήνα μια ξενική εξέγερση πλάι στα αρχαία μνημεία και το απέραντο γαλάζιο. Οι εξεγέρσεις αυτές ξεσπούν στην Ευρώπη και τροφοδοτούνται από την κρίση – και αυτό που τις θρέφει είναι η εναντίωση στην «πολιτική για την πολιτική».

Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στην Αθήνα. Δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνεται», καταλήγει το άρθρο της Liberation.

----------------------

http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 603877.htm

'08 Jeep Wrangler JK Unlimited V6 3.8lt

_____

JPForum.gr
- το Ελληνικό Jeep forum
Άβαταρ μέλους
ZooL
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 628
Εγγραφή: 16 Φεβ 2007, 16:06

Δημοσίευσηαπό mytilini » 10 Δεκ 2008, 18:41

Ρε παλληκάρια, έχω μια απορία: αυτοί που καταλήστευσαν και κατέστρεψαν το μαγαζί του Τζωρτζόπουλου εναντίον ποιάς εξουσίας "διαμαρτύρονταν";.Κομπλεξικοί,αγάμητοι,ακαμάτηδες,αποτυχημένοι που μισούν τον εαυτό τους και εξαργυρώνουν τα συμπλέγματά τους με τυφλή βία εναντίον πάντων.Να τους χαίρεστε και να τους πάρετε υπαλλήλους, γαμπρούς,γκόμενους,συνεργάτες (μπορεί και των Γερμανών, κουκουλοφόροι είναι...).Αντε γειά και καλές γιορτές (μην αγχώνεστε,θα προφτάσετε να σπαταλήστε το "δώρο").Οποιοι έχουν τα "μπαλάκια" ας τα βάλουν με τον εργοδότη τους, με τον εφοριακό που τους ελέγχει, με τον πεθερό που τους συντηρεί.Αυτοί που έχουν δίκιο και τους πνίγει ΔΕΝ φοράνε κουκούλα ρέεεεεεεεε
mytilini
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2004, 06:32
Τοποθεσία: AΘΗΝΑ

Δημοσίευσηαπό camelg4 » 10 Δεκ 2008, 22:35

mytilini έγραψε:Ρε παλληκάρια, έχω μια απορία: αυτοί που καταλήστευσαν και κατέστρεψαν το μαγαζί του Τζωρτζόπουλου εναντίον ποιάς εξουσίας "διαμαρτύρονταν";.Κομπλεξικοί,αγάμητοι,ακαμάτηδες,αποτυχημένοι που μισούν τον εαυτό τους και εξαργυρώνουν τα συμπλέγματά τους με τυφλή βία εναντίον πάντων.Να τους χαίρεστε και να τους πάρετε υπαλλήλους, γαμπρούς,γκόμενους,συνεργάτες (μπορεί και των Γερμανών, κουκουλοφόροι είναι...).Αντε γειά και καλές γιορτές (μην αγχώνεστε,θα προφτάσετε να σπαταλήστε το "δώρο").Οποιοι έχουν τα "μπαλάκια" ας τα βάλουν με τον εργοδότη τους, με τον εφοριακό που τους ελέγχει, με τον πεθερό που τους συντηρεί.Αυτοί που έχουν δίκιο και τους πνίγει ΔΕΝ φοράνε κουκούλα ρέεεεεεεεε


+1
και οταν υπαρχει εξεγερση δεν βγαινουν να τα σπασουν 1000 σε ολοι την ελλαδα.1000 θα ηταν οι αμυνομενοι και μυλιουνια οι εξεγερμενοι για να σταματησει επιτελους καπου εδω το παραμυθι της εξεγερσης!
www.tsernikoudis.gr

Αιρεύονται γάρ έν αντί απάντων οι άριστοι, κλέος αέναον θνητών οι δε πολλοί κεκόρηνται όκωσπερ κτήνεα.
Άβαταρ μέλους
camelg4
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1761
Εγγραφή: 26 Δεκ 2006, 19:52
Τοποθεσία: polikastro

Δημοσίευσηαπό gtsit » 10 Δεκ 2008, 23:23

Ήθελα να ξερα πόσοι από εσάς που λέτε όλα αυτά ήσασταν πραγματικά στους δρόμους. Δείτε και άλλο TV που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτικών και των κομματόσκυλων.
Ντροπή να ειρωνεύεστε έτσι τους νέους που εξεγείρονται απέναντι στην φασιστική καταστολή. Η νενανική οργή κάτω από τέτοιες φασιστικές συνθήκες δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μπει σε λογικά πλαίσια και δυστυχώς έχουμε σαν λαός τέτοιες καταστροφές μικρομάγαζων και αυτοκινήτων.
Το όμως πρόβλημα δεν είναι η καταστολή και το πως θα εφαρμοστεί αλλά μια πιο δίκαια κοινωνία αφού στον δρόμο ήταν χιλιάδες πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να ήταν και τα παιδιά σας...
Όταν το πάρετε χαμπάρι ίσως να είναι αργά.....
Θέλετε να μιλήσουμε για πλιάτσικο??? Ασφαλιστικό, βατοπαίδιο και άλλα πολλά. Όλα αυτά είναι εγκλήματα και μιλάμε για τρελλά εκατομμύρια.
Δυστυχώς όταν ο άνθρωπος εξαθλιώνεται καταφεύεγει σε τέτοιες πρακτικές. Δυστυχώς. Δεν υπάρχει παιδεία.
Πλιατσικολόγους και κλέφτες πάντως να θυμάστε λέγανε και τους επαναστάτες του 21 οι τότε εξουσίες....
Πολύ εύκολα ξεχάσατε τον δύστηχο 15χρονο και ασχολείστε μόνο με τις ζημιές που σίγουρα είναι πολλές. Α ρε νεοέλληνα....
ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ....

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΜΑΘΕΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

Εικόνα
Εικόνα

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΥΣ......

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ......
Άβαταρ μέλους
gtsit
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 347
Εγγραφή: 19 Ιαν 2004, 03:54

Δημοσίευσηαπό Researcher » 11 Δεκ 2008, 01:55

Όπως έχω ξαναγράψει παλιότερα στο φόρουμ, έχω βαρεθεί "φιλελεύθερες" απόψεις και χαρακτηρισμούς ως προς άλλους συνφορουμίστες διαφορετικής απόψεως και γνώμης! Έυκολες κριτικές και ταμπέλες είναι βαριά κατάλοιπα. Κατάλοιπα δυστυχώς μιας μανίας αχαρακτήριστης στο να ξεχνάμε ιστορικές αλήθειες (κατά το δοκούν). Όπως είπε και ο Λ.Λαζόπουλος παλιότερα (χωρίς να εστερνίζομαι φυσικά απόψεις του ιδίου, απλώς το συγκεκριμένο ήταν πετυχημένο): δεν το έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι ότι το εργοστάσιο έχει κλείσει και αυτοί εκόμα εδώ πουλάνε αυτοκίνητα. Ατυχές "πείραμα" δυστυχώς που κόστισε τη ζωή τουλάχιστον 20 εκ. ανθρώπων (μόνο σε μία χώρα τουλάχιστον). Από την άλλη έχουμε ανεγκέφαλους και ισοπεδωτές καταστάσεων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας....
Κατ' εμέ μια πρόταση θα ήθελα να κάνω.
Αφήστε κατά μέρους, ιδέες, κόμματα και προκαταλήψεις και ας επικρατήσει η ΚΟΙΝΗ λογική!
Λογική που καταδικάζει μια αποτρόπαια δολοφονία, λογική που καταδικάζει επεισόδια και πράξεις πολιτισμικού αίσχους, λογική που θα μας βάλει να σκεφτούμε ποια είναι η θέση μας σ'αυτή τη κοινωνία και τι μπορούμε να κάνουμε για να την βελτιώσουμε.
Όταν θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε πραγματικά στη καρδιά του διπλανού μας και κατανοήσουμε το προβλημά του, τότε μόνο ίσως ο τόπος πάει μπροστά....
Το ότι σ' αυτή τη χώρα ισχύει ο κλέψας του κλέψαντος (και δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς και "παράγωγα" αυτών μόνο) δεν φταίει μόνο το απρόσωπο κράτος, οι ξένοι και λοιποί "μνηστήρες" ...αλλά ο ίδιος μας ο εαυτός!
Δυστυχώς δεν είδα και κανένα να ξεσηκώνεται όταν οι τιμές ανεβαίνουν στα ύψη και να "καίνε" το "μαγαζάκι" του μεγαλέμπορα, μεσάζωντα, χονδρέμπορα κλπ... Δεν είδα κανέναν να ξεσηκώνεται όταν "άγνωστοι" γροθοκοπούν ένα αστυνομικό σχεδόν μέχρι θανάτου... Δεν είδα τους φοιτητές να συλλαμβάνουν αυτούς που "εκμεταλεύονται" το χώρο τους για παράνομες πράξεις...Δεν είδα γονείς να επιπλήτουν τα παιδιά τους που πήραν πέτρα να τη ρίξουν εναντίον περιουσίας και ανθρώπων...Δεν είδα ποτέ κάποιον να ξεσηκωθεί στο νόμο που επιτρέπει όριο προφυλάκισης τους 18 μήνες (απίστευτο!!!)...ούτε κανέναν άλλον γιατί οι ψαράδες μας δεν μπορούν να αλλιεύουν ελεύθερα στα θαλάσσια χωρικά μας ύδατα (βλ. Ίμια)...γιατί πολύ απλά φίλοι μου,....
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ!

Έχουμε αναλλωθεί σε ένα παιχνίδι αναρχοκουμουνιστικοφασιστικής βλακείας και ιδεολογιών, εύκολης ταμπέλας και ξεπερασμένων συνθημάτων που ταιριάζανε σε άλλες εποχές, χωρίς ποτέ να σκύψουμε, να πάρουμε μια χούφτα χώμα, να το μυρίσουμε,..και να φωνάξουμε μεσ' την καρδιά του δάσους (αν υπάρχει κανένα ακόμα),....ΝΑΙ!!! ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Αυτά,
συγνώμη αν σας κούρασα όπως επίσης και για λοιπές διαφωνίες,...τι να κάνω,... άνθρωπος είμαι και εγώ....


ΥΓ. Καλά που μας αυξήσαν τα τέλη κυκλοφορίας (450+ ο γράφων) για να μπορεί να αποζημιωθεί ο "κακομοίρης" μαγαζάτορας του "πρώην" κέντρου...
Αυτά περί μέτρων, κράτους, δικαιοσύνης, πρόνοιας και τα λοιπά, λοιπά....που εκεί δεν είδα ακόμα περισσότερα...
Ποτέ μην αφήνεις τίποτα στην τύχη...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Researcher
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 306
Εγγραφή: 04 Μαρ 2007, 08:36
Τοποθεσία: Πατήσια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό mytilini » 11 Δεκ 2008, 08:54

Καταθέτω την μαρτυρία μου ως αυτόπτης μάρτυρας:Τρίτη βράδυ ήμουν στη Λάρισα για δουλειά.Ηλθε πούλμαν το οποίο ξεφόρτωσε καμμιά πενηνταριά κουκουλοφόρους.Αρχισαν να τα σπάνε.Αντέδρασαν οι ντόπιοι, τους ματσούκωσαν και τους έβγαλαν τις κουκούλες.Διαπίστωσαν ότι στις κωλότσεπες είχαν σε φωτοτυπία χάρτη της πόλης με σημαδεμένες τις τράπεζες και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.Διαπιστώθηκε ότι ανάμεσά τους υπήρχαν αλλοδαποί και άτομα από άλλες περιοχές της Ελλάδας.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ήταν Λαρισαίος...
Ξαναρωτώ:ο Πέτρουλας, ο Νικηφορίδης,ο Μανδηλαράς φόραγαν κουκούλα;Οι φοιτητές στη Νομική και το Πολυτεχνείο το 1973 φόραγαν κουκούλα;Οι εξορισμένοι και φυλακισμένοι του ΕΑΤ/ΕΣΑ φόραγαν κουκούλα;Ο Παναγούλης φόραγε κουκούλα;Ο Μουστακλής φόραγε κουκούλα;Ο Ανδρέας Λεντάκης φόραγε κουκούλα;Οι σκοτωμένοι της Πρωτομαγιάς του '36 φόραγαν κουκούλα;
Καθήστε λοιπόν αναπαυτικά στους καναπέδες σας.Απολαύστε την πίτσα σας.Εκτονωθείτε βρίζοντας τον κάθε μπάτσο,εφοριακό,πολιτικό κλπ.Σκανάρετε όσες φωτογραφίες αστυνομικής βίας ή αυθαιρεσίας θέλετε.Και μετά,σιγά,διακριτικά και χαμηλοθωρώντας παρακαλέστε γονυπετείς την "σύζυξ" να σας κάτσει...Ναι ρε, το σύστημα έχει προ πολλού σαπίσει.Και η κοινωνία μας σάπισε.Εμείς στηρίξαμε και στηρίζουμε την συναλλαγή.Εμείς παρακαλάμε για ρουσφέτι.Εμείς γράφουμε στα τέτοια μας κάθε αξία και αρχή γιατί έτσι μας βολεύει (τη δουλειά μας να κάνουμε και "να περνάμε καλά").Εμείς παίρνουμε δάνεια από τους τοκογλύφους τραπεζίτες.Εμείς αράξαμε στα καφενεία για να δουλεύουν οι "αλβανοί".Και τώρα υποκριτικά νοιώθουμε αγανάκτηση και οργή.Ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη σας.Δικό μας είδωλο είναι και οι "πολιτικοί" και οι "μπάτσοι".Πάρτε το χαμπάρι: το τρίπτυχο "σπίτι-εξοχικό-αυτοκίνητο" τα γ@#σε όλα γιατί έδωσε τη δυνατότητα σε ανίκανους και μέτριους να αναδειχθούν σε ρυθμιστές της ζωής μας (με την ψήφο μας βεβαίως,βεβαίως).Ετέρα ερώτησις και απορία:τα λεγόμενα "Βόρεια Προάστια" γιατί είναι άραγε στο απυρόβλητο;Εκεί δεν μένει η πλουτοκρατία ή μήπως στο ταπεινό Παγκράτι;
mytilini
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2004, 06:32
Τοποθεσία: AΘΗΝΑ

Δημοσίευσηαπό vagelis » 11 Δεκ 2008, 09:23

Διαβαζοντας τα γραφωμενα βλεπω οτι οι κυβερνωντες καταφεραν αυτο που ηθελαν,να μας κανουν να πιστεψουμε οτι αυτα τα παιδια που διαδηλωνουν για την εν ψυχρω δολοφονια ενος δεκαπενταχρονου ειναι ιδιοι με τους 100-150 κουκουλοφορους πλιατσικολογους.Ευχομαι να μην εχεται την τυχη των γονιων αυτου του παιδιου.
Ξυπνατε ρεεεεε.
THE BEST 4X4XFAR

SIII 88 YELLOW HREPI

EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΤΑ
ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ.
ΛΑΖΑΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
vagelis
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2521
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2003, 07:58
Τοποθεσία: N.Iraklio Attikis

Re: Πάμε καλά?!

Δημοσίευσηαπό david71 » 11 Δεκ 2008, 09:57

JOKER.1208 έγραψε:Σε μια κοινωνία που το πρώτο θέμα συζήτησης είναι το ''Yiassou Maria''...
Σε μια κοινωνία που έχει ριζώσει στον καναπέ...
Σε μια κοινωνία του ''δεν με νοιάζει''...
Σε μια κοινωνία του ''να τελειώνουμε''...
Σε μια κοινωνία που καταναλώνει ασύστολα...
Σε μια κοινωνία που ''τρώει'' οτι της πασάρουν τα κανάλια και χέζει τα παράγωγά τους στα γκάλοπ...
Σε μια κοινωνία που δεν αντιδρά...
Σε μια κοινωνία που βρίσκει τρόπους να χαρακτηρίζει 30.000 πολίτες
''μαυροφόρους'',''μουσοφόρους'' και ''κουκουλοφόρους''...
Σε μια κοινωνία που δεν υπάρχουν (άραγε) διανοούμενοι να πουν μια κουβέντα...
Σε μια κοινωνία που ψηφίζει κυβερνήσεις για να πάει ο τόπος ''μπροστά''...
Σε μια κοινωνία που έννοιες και αγαθά όπως η υγεία,η παιδεία κτλ αποτελούν όνειρα θερινής νυκτός...


I'm sorry for using English, but I can't type in Greek for shit. After almost a year since your original post, I can tell you this much. Greece, never has and never will be a country that cares about anything else, other than to continue and support the wealth that was originally brought about by a handful right back from the 60's. I am a Canadian now living in Greece, to be closer to family and friends, and all I can tell you is that this country needed the recent riots to wake up and stop being just an ignorant, fanatic, and brainwashed society that the church and government propogandate to us daily. For all those "koukoloforei" who I consider are doing harm by the way of small and medium size business, my hat goes off to them becuase they are the ones who WOKE GREECE UP TO SMELL THE COFFEE.

Rest in Peace Alex
Άβαταρ μέλους
david71
bicycle training wheels
 
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 11 Δεκ 2008, 09:47
Τοποθεσία: Thessaloniki

Δημοσίευσηαπό xtrail » 11 Δεκ 2008, 10:12

gtsit κανένας εδω δεν νομίζω να χαρακτήρισε τους νέους που βγαίνουν και διαμαρτύρονται χωρίς να κάνουν έκτροπα κλπ. Και λογικό ειναι, και δημοκρατικό και φυσιολογικό με τα όσα γίνονται σε αυτό τον τόπο και σε όλο τον κόσμο. Οταν δεν βλέπουν φως στο τούνελ έτσι θα αντιδράσουν.
Η αγανάκτηση αφορά αυτούς τους λίγους που προστατευονται και καθοδηγούνται από κάποιους (όπως και οι χουλιγκανς στα γήπεδα).
Κανένας δεν είπε πως ο μπάτσος ήταν ο καλός και άγιος άνθρωπος που σε αμυνα δολοφόνησε έναν συνάνθρωπο. Αλλά δεν μπορούμε να βάζουμε τα πάντα στο ίδιο σακούλι. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Δυστυχώς μέσα στο σώμα τους αρκετοί τους αναγκάζουν να συμπεριφερθούν βίαια. Δυστυχώς η Ελλάδα πέρασε από μια περίοδο που η τότε Ασφάλεια ήταν το όργανο που λειτουργούσε ως μάτι και χέρι της εξουσίας και μας έχει μείνει ως κατάλοιπο και ίσως ακόμα και σήμερα δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει εντελώς από αυτό.
Αλλά όπως ειπώθηκε αν πραγματικά ήταν εξέγερση, θα έπρεπε προ πολλού να είχαμε βγει ΟΛΟΙ στους δρόμους , για τους φόρους που μας βάζουν, για τις μίζες και τα σκάνδαλα που ποτέ δεν σταμάτησαν και από κανεναν και που ποτέ δεν τιμωρήθηκε κανένας, που μας κοροιδεύουν με τις τιμές, που δεχόμαστε τόσα και τόσα αδιαμαρτύρητα και τότε να δεις πως ίσως κάποιοι καταλάβαιναν τι πάει λάθος.
Νομίζω πως η σωστή κυβέρνηση (και αντιπολίτευση) σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα επέβαλαν διακοπή όλων των δικών τους δαπανών (αυτοκίνητα, μπονους κλπ), θα τιμωρούσαν όποιον με την κοινή λογική έχει άδικο ή έχει σκοτώσει ή έχει κλέψει, θα βοηθούσαν πραγματικά αυτούς που έχουν ανάγκη.
Ολα αυτά με την απλή και κοινή λογική, που δυστυχώς έχει χαθεί

ΥΓ Μια ωραία ιδέα θα ήταν αντί να βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθουν να βρίσκονται μεν στις θέσεις εργασίας τους αλλά να μην δουλεύουν....αυτό βεβαια δεν βολεύει το μεγαλύτερο ποσοστό που μετά την πορεία (υπόθεση 1-2ωρών) πάει να απολαύσει τον φθηνό καπουτσίνο του, εσπρέσο, φραπέ για κανενα 6ωρο και να γυρίσει μετά από αυτό το κουραστικό 8ωρο να κοιμηθεί και λίγο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xtrail
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2589
Εγγραφή: 20 Απρ 2003, 10:16
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 6 επισκέπτες

cron