Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Νέο Grand Vitara 1.6 ή Jimny?

Νέο Grand Vitara 1.6 ή Jimny?

Δημοσίευσηαπό topgun » 28 Οκτ 2010, 15:43

Καταρχήν θα ήθελα να χαιρετίσω όλους τους φίλους του υπέροχου αυτού FORUM! Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και μπορώ να πώ ότι μου άνοιξε η όρεξη για να έρθω πιο κοντά στην φύση με offroading!Πείτε μου τι άλλο χρειάζεται να κάνω και πού να γράψω για να σας συστηθώ!
Το δίλλημά μου είναι το εξής:
Είμαι μεταξύ νέου Vitara 1.6 και του Jimny. Η βασική του χρήση θα γίνεται από την γυναίκα μου για λίγα χιλιόμετρα σε καθημερινή βάση,αλλά το Σαββατοκύριακο θα ήθελα να το παίρνω εγώ και να εξερευνώ την φύση. Δεν σκοπεύω κατά αυτή την εξόρμηση να κάνω σκληρό off-roading, θα με ενδιέφερε όμως να ανεβαίνω σε κάποιο χιονοδρομικό και να ΜΗΝ χρειάζεται να βάζω αλυσίδες με τα πρώτα χιόνια στην ανηφόρα! Ακόμη , θα με ενδιέφερε να μάθω ποιά είναι η πραγματική κατανάλωση και των δύο αυτοκινήτων,σε πραγματικές δηλαδή καθημερινές συνθήκες(90-10 on και offroad αντίστοιχα).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους γνωρίζουν και μπορούν να με βγάλουν από το δίλλημά μου!
Με εκτίμηση
ΔΕΒΡΙΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
topgun
bicycle training wheels
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 28 Οκτ 2010, 15:41
Τοποθεσία: ΔΡΑΜΑ

Νέο Grand Vitara 1.6 ή Jimny?

Δημοσίευσηαπό yannis24 » 29 Οκτ 2010, 08:12

με ολα αυτα που λες, και λαμβανωντας υπ΄οψη και το οικονομικο ( αγορα, εξοδα συντηρησης, καταναλωση, τελη κτλ ), και βασιζομενος στην χρηση που περιγραφεις ( καθημερινα λιγα χιλιομετρα, με χαλαρο off-road και ανετες διαδρομες ) και εφοσον δεν παιζει προβλημα για περισσοτερο χωρο ( παιδια, σκυλια, γατια και πεθερα ....) νομιζω οτι το Jimny ειναι Η πιο τιμια λυση....
ΑΜΑ βρεις και καποιο μεταχειρισμενο σε καλη τιμη....εισαι μια χαρα !!
Άβαταρ μέλους
yannis24
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 550
Εγγραφή: 13 Ιαν 2006, 12:02
Τοποθεσία: athens


Επιστροφή στο Suzuki

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 4 επισκέπτες