Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Εσείς, το μοτοσακό σας και το πιο "τρελό τουμπίδι"

Συζητήσεις, tips, συμβουλές και άλλα!

Δημοσίευσηαπό pino » 11 Μάιος 2005, 09:09

Λίμνη Κερκίνη χειμώνας του 1998. Κάνουμε τον γύρο της λίμνης γιατί ψηλά έχει χιόνια. Στην Δυτική πλευρά της μετά την πτώση της στάθμης έχει δημιουργηθεί ένα υπέροχο τοπίο. Ίσιο, ανοιχτό και με μαλακό χορταριασμένο χώμα. Ότι πρέπει για πολλά. Κατά καιρούς έχει και κάτι κάθετους τούμπους που είναι ότι πρέπει για άλματα :shock: (από τότε δεν τα πάω καλά μαζί τους).
Βλέπω ένα τέτοιο και είμαι έτοιμος να απογειωθώ. Πρίν φτάσω όμως εκεί ξαφνικά και εντελώς παράλογα χάνω το μπροστινό και όταν λέω το χάνω εννοώ το χάνω κάτω από τα πόδια μου. Το έχει ΚΑΤΑΠΙΕΙ η γη κυριολεκτικά.
Παντού χόρτο πουθενά νερό ή λάσπη μόνο χόρτο. Ο εγκέφαλός μου αδυνατεί να εξηγήσει παραφυσικά φαινόμενα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα την στιγμή που ήταν έτοιμος να διαχειριστεί άλμα έρχεται αντιμέτωπος με ελεύθερη πτώση. TILT.
Μετά το χάσιμο έρχεται το κόλλημα. Το DR κολλάει λες και χτύπησε σε τοίχο και εγώ βουτάω μπροστά σκάζοντας με το κεφάλι στο χόρτο. Μετά μου είπαν πως τα πόδια μου χτύπησαν το κράνος μου από πίσω. (από τότε πονάω ακόμη στην σπονδυλική όταν αλλάζει ο καιρός).
Μέσα στον πανικό μου για τα ανεξήγητα φαινόμενα που διαδραματίζονται και πιστεύοντας πως θα με καταπιεί κι εμένα η γη αρχίζω να την κάνω μπουσουλώντας από το σημείο μέχρι που σιγουρεύτηκα ότι το έδαφος είναι όπως το ξέρω.
Όλα εντάξει, ας εξηγήσουμε όμως τι συμβαίνει. Λοιπόν το καλοκαίρι οι αγρότες ανοίγουν μεγάλα κάθετα κανάλια γύρω από την λίμνη και όταν η στάθμη ανέβει γεμίζουν με νερό και ποτίζουν τα χωράφια τους. Το χειμώνα όμως το νερό φεύγει και τα κανάλια αποκτούν ένα στρώμα χόρτου και σχετικά σφιχτού εδάφους (όσο να αντέχει το βάρος ενός ανθρώπου) και από κάτω ΤΟ ΧΑΟΣ . Βούρκος βαθής και αδηφάγος. Με το μάτι δεν καταλαβαίνεις τίποτα γιατί έχει το χόρτο και είναι ομοιόμορφο με το υπόλοιπο τερέν.
Το DR είναι μέχρι το ρεζερβουάρ μέσα στη γη όχι (στην λάσπη) και κάθε προσπάθειά μας (3 νοματαίοι) το σπρώχνει ακόμη πιο βαθιά.
Το δέσαμε με σχοινί για να το τραβήξουμε με το XR, πάπαλα.
Ευτυχώς μας είδαν κάτι παιδιά από το διπλανό χωριό και κάλεσαν ένα NISSAN V6 το οποίο ξεκόλλησε το DR με αρκετή προσπάθεια θα έλεγα.
Συμπέρασμα: Τα πράγματα ποτέ δεν είναι όπως δείχνουν...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pino
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 514
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57

Δημοσίευσηαπό superspy » 11 Μάιος 2005, 10:10

THANOS_KTM έγραψε:
doc έγραψε:Μάγκες, μη με προκαλείτε, γιατί θα χάσετε!


Για εντυπωσιασε μας :D

Η προσπάθεια σου να καταστρέψεις την νταλίκα δεν πιάνετε εεε!!! :shock: :lol:


Α. Πσσστ.... ο τίτλος ειναι: Εσείς, το μοτοσακό σας και το πιο "τρελό τουμπίδι"
όχι .... ο χάρος βγηκε παγανία......

Β. DOC ξεκίνα το γράψιμο και .... βλέπουμε..... σε.... προκαλούμε!
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Αγορά οικοπέδου στην γνώριμη Βαρυμπόμπη ...

Δημοσίευσηαπό AXAROS » 11 Μάιος 2005, 10:26

Παιδιά εγώ φωτογραφίες δεν έχω αλλά νομίζω ότι εγώ και ο φίλος μου ο Αλέξης ο Πετρούτσος προσφέραμε άπλετο γέλιο στους παρεβρισκομένους στην πηγή στη Βαρυμπόμπη πριν δύο εβδομάδες με ένα συγχρονισμένο καπάκι Edo κυριολεκτικά στο ίσωμα ...

Στην είσοδο στο ξέφωτο πάνω στον δασικό υπάρχουν κάτι κρατήρες με βάθος περίπου μισό μέτρο που κάποιοι έχουν προσπαθήσει να βουλώσουν με λάστιχα. Από μακριά δεν φαίνεται και από κοντά είναι αργά ...

Πριν λοιπόν προλάβω να πω 'Ρε Αλέξη !!!!' όταν είδα τον Πετρούτσο να κάνει τον Superman είμουνα και εγώ στον αέρα με το 640 να με κυνηγάει ...
ΧΩΜΑ και ξερό ψωμί
Άβαταρ μέλους
AXAROS
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 267
Εγγραφή: 18 Ιαν 2005, 14:13
Τοποθεσία: Να μη σας νοιάζει αδιάκριτοι

Δημοσίευσηαπό kenny » 11 Μάιος 2005, 12:29

ΜΕ ΤΙΜΙΣΕ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΑΧΑROS ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΕΧΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1.ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ(ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ)

2.ΒΛΕΠΩ ΝΕΡΟΛΑΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΔΗ

3.ΠΛΕΟΝ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΛΑΚΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΛΑΤΗΡΙΑ,ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ <<ΑΛΕΕΕΕΕΞ>>ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

4.ΣΚΑΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 2ης ΚΑΙ 3ης ΤΟΥΜΠΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΑΧΑΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ:ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΨΩΦΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

:microwave:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ
Άβαταρ μέλους
kenny
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 11 Μάιος 2005, 12:02

Δημοσίευσηαπό superspy » 11 Μάιος 2005, 13:03

Καλώς τον Kenny!
Σε προκαλώ για μια περιγραφή της τούμπας της Καλαμάτας και μετά το επεισόδιο με την πόρτα στην επιστροφή!
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Δημοσίευσηαπό mprizolas » 11 Μάιος 2005, 13:36

Αγαπητοί συνφορουμίστες , θα σας πω και εγώ μια σαβούρδα που έχω φαει με το παπί και αν σας αρέσει θα σας πω άλλη μία :P . Το 1992 γυρνώντας βράδυ από το Πικέρμι πηγαίνοντας του σκοτωμού με το δίχρονο 80cc παπάκι μου , μπανιζοκοζάρω έναν τεραστίου μεγέθους κοπριτουά να βολιδοσκοπεί την κίνηση στην πλευρά της καθόδου με απώτερο σκοπό να περάσει απέναντι . Όπως πάω με καμιά 80αρα και αφού δεν έχει κίνηση το αντίθετο ρεύμα ο κόπρος αποφασίζει να διασχίσει το δρόμο :shock: . Στην προσπάθειά του αυτή με αντιλαμβάνεται και παγώνει !!! :shock: . Πλακώνομαι στα φρένα ( εδώ γελάμε μιας και μόνο το πίσω δούλευε ) , το αποτέλεσμα πιστεύω ότι το φαντάζεστε :P . Φεύγω γιούρια με τη πίσω ρόδα να γλιστράει στην υψηλής προσφύσεως άσφαλτο της Μαραθώνος και κεντράρω το δύσμοιρο τερατώδες κοπριτουά !!! :P . Το παπί μένει στο σημείο πρόσκρουσης ( απάνω στο σκυλί ) , εγώ φεύγω πετώντας από το παπί και σκαω με το στέρνο στην άσφαλτο όπου και σέρνομαι για αρκετά μέτρα (Ενημερωτικά αναφέρω ότι είμαι γύρω στο 1,90 και 150 κιλά ). Όταν καταφέρνω να σταματήσω τελικά , έρχονται περαστικοί και με βοηθούν να σηκωθώ . Τελικά δεν είχα πάθει τίποτα , εκτός από το ότι είχα καταστρέψει το καινούργιο μου δερμάτινο :evil: . Ευτυχώς που δεν είχε κίνηση το αντίθετο ρεύμα ( της καθόδου ) γιατί εκεί προσγειώθηκα :P . Αμέσως έτρεξα να βρω το κοπρόσκυλο να το πλακώσω στις κλωτσιές :evil: . Τζίφος είχε εξαφανιστεί . Πήρα τελικά το σακατεμένο V80 μου και γύρισα σπίτι .
mprizolas
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 633
Εγγραφή: 18 Νοέμ 2004, 07:52

Δημοσίευσηαπό Quadmaniac » 11 Μάιος 2005, 14:36

Λοιπόν εγώ έχω μαζέψει τόσες πολλές και σε διάφορα τερέν που αποφάσισα να σας γράφω από μια κάθε μέρα.

Καλοκαίρι του 2001 και έχω πάει με κάτι φίλους που έχουν έρθει από Αγγλία να με επισκεφθούν στη Σκύρο. Εκεί νοικιάσαμε άλλοι αυτοκίνητο και άλλοι μηχανάκια.

Γυρίζοντας λοιπόν από το μπάνιο, οδηγούσα το σκουτεράκι και πίσω μου καθόταν ένα φιλαράκι από την Σουηδία που δεν είχε οδηγήσει δίτροχο ποτέ στη ζωή του. Ο τύπος είχε λυσάξει να οδογήσει και αφού δεν τον άφηνα, μου ζήτησε να κρατάει το τιμόνι ώπος καθόταν πίσω.

Εγώ ως κλασικός μ%$££$%κας τον άφησα.

Φτάνοντας λοιπόν σε μια μικρή στροφή, μπλοκάρουν τα χέρια του πάνω στο σώμα μου και δεν μπορούσε να στρίψει, τα χάνει, δεν βγάζει μιλιά και ανοίγει τέρμα το γκάζι. Φεύγουμε ευθεία στη στροφή και πέφτουμε πάνω σε ένα καρτοτηλέφωνο όπου και άνοιξα το κεφάλι μου. Αυτός δεν έπαθε τίποτα.
............................................................

Το ίδιο βράδυ, το δίδυμο στο άλλο μηχανάκι, σταματάνε έξω από μια ταβέρνα που τρώγαμε και δεν βάζει κανείς τα πόδια κάτω νομίζοντας πως θα το κάνει ο άλλος με αποτέλεσμα να πέσουν σταματημένοι στο πλάι και ο ένας να κάψει το πόδι στην εξάτμιση και να ουρλιάζει. Ολόκληρη η ταβέρνα λύθηκε στα γέλια και εγώ παραλίγο να πνιγώ (σοβαρά).
Quadmaniac
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 728
Εγγραφή: 12 Ιαν 2005, 11:38
Τοποθεσία: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό kenny » 11 Μάιος 2005, 15:34

SUPERSPY ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ TRAIL RIDE ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΗΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΧΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ.......... :bong: ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΕ TRAIL RIDE ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΜΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ(ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!)
ΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΨΗΤΟ:

*ΘΕΣΗ:12ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

*ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ:ΛΙΓΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣ(ΑΝΗΦΟΡΙΚΗ)

*ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ :withstupid:

*ΕΚΤΕΛΕΣΗ(ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ) ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗΣ:1.ΑΝΑΒΩ ΦΛΑΣ
2.ΚΟΡΝΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ
3.ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ
4.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΒΟΥΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

*ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: :animalchicken:1.<< ΣΗ¨"|*&%#΅(*(υ%θ$ΚΩΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚ%$΅^%#ΑΛΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ>>
2.ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
3.ΠΑΣΤΟΝΟΜΑΙ ΜΕ COUNTERPAIN ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΜΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑ
4.ΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ(ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ)ΚΑΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
5.ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ,ΦΡΥΔΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ,ΧΕΡΑΚΙΑ....ΧΕΡΑΚΙΑ!!!,ΧΕΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΡΙ(ΑΛΛΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΘΑ ΟΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ).ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ COUNTERPAIN.ΚΑΝΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΝΑΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΡΙΚΑΡΑΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΑΞΗ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ALPEN ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ`I`ΣΕ(ΠΑΝΤΩΣ HUSABERG ΕIXE),TON ΠΑΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΒΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΕΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ VAN.

ΜΕ 2 ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ..
ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ VAN....ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΜΕ ΧΕΡΙ....ΜΠΑ
ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ...ΜΠΑ
ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ....ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ(%$#*&)^!!!)

Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΣΩ ΟΥΤΕ ΔΑΧΤΥΛΟ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΟΔΗΓΩ TO XRακι ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

:microwave:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ
Άβαταρ μέλους
kenny
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 11 Μάιος 2005, 12:02

Δημοσίευσηαπό THANOS_KTM » 11 Μάιος 2005, 15:51

Σε ανηφορική ασφάλτινη διαδρομή πώς έφερες σβούρες?Λάδια?
Άβαταρ μέλους
THANOS_KTM
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 1156
Εγγραφή: 25 Ιαν 2005, 12:11

Εγώ φταίω που σε τάϊζα "μπαράκια" !

Δημοσίευσηαπό geco » 11 Μάιος 2005, 16:02

Αλέξη, πες αλεύρι ... ο υπεραιωνόβιος σε γυρεύει!

Θα σε περιμένει στο Πήλιο να σου κάνει μια ... ανάταξη.
Τελειωμένε, αυτοκαταστρεφόμενε, παλιοξεπουπουλιασμένε !

Το μαγαζί με τα παιχνίδια δεν το βρήκα ρε σαχλαμάρα. Πού είναι τέλος πάντων να πάρω έναν Kenny?

Πάντως βλέπω ότι είσαι όπως πάντα (σταθερά) μετά μιά καταστροφή και πριν την επόμενη ! Γιά συμμαζέψου λέω εγώ! άντε !
Άβαταρ μέλους
geco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1523
Εγγραφή: 03 Μαρ 2004, 13:47
Τοποθεσία: Όπου έχει χώμα !

Δημοσίευσηαπό superspy » 11 Μάιος 2005, 16:32

geco έγραψε:Εγώ φταίω που σε τάϊζα "μπαράκια" !
Αλέξη, πες αλεύρι ... ο υπεραιωνόβιος σε γυρεύει!

Θα σε περιμένει στο Πήλιο να σου κάνει μια ... ανάταξη.
Τελειωμένε, αυτοκαταστρεφόμενε, παλιοξεπουπουλιασμένε !


Ώχ..... Αλέξανδρε...... ετοιμάσου..... :flames: :clubbed: :hump: :humping: :jack: :smackbottom:

Θα έχουμε και SEX στο Πήλιο!
Εικόνα
Grand Erg Oriental...


Στάσου.... Μύγδαλα!
Άβαταρ μέλους
superspy
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 6828
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57
Τοποθεσία: Όπου πατάνε οι τροχοί μου!

Δημοσίευσηαπό kenny » 11 Μάιος 2005, 23:46

ΨΙΛΟ ΧΑΛΙΚΙ ΕΙΧΕ Η ΑΝΗΦΟΡΑ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ GECO ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΤΑ ALPEN,ΘΑ ΕΙΔΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΑΡΟΤΑΤΟΣ,ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΦΟΒΕΡΟΣ ΕΝΤΟΥΡΑΣ...Α!ΚΑΙ ΚΕΝΝΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΩΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΣΟΥ

ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΤΟ FORUM ΦΩΤΟ....
ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΡΧΕΙΑΚΙ(ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ)

:microwave:


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ
Άβαταρ μέλους
kenny
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 11 Μάιος 2005, 12:02

Τι σου κάνω μάνα μου ?

Δημοσίευσηαπό geco » 12 Μάιος 2005, 00:29

kenny έγραψε:ΨΙΛΟ ΧΑΛΙΚΙ ΕΙΧΕ Η ΑΝΗΦΟΡΑ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ GECO ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΤΑ ALPEN,ΘΑ ΕΙΔΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΑΡΟΤΑΤΟΣ,ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΦΟΒΕΡΟΣ ΕΝΤΟΥΡΑΣ...Α!ΚΑΙ ΚΕΝΝΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΩΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΣΟΥ

ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΤΟ FORUM ΦΩΤΟ....
ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΡΧΕΙΑΚΙ(ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ)

:microwave:


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ


Του γάλακτος, ε? Τί είμαι, ρε πτώμα σε αποσύνθεση, Μοσχάρι ?
Μάλλον τα χτυπήματα στο κεφάλι σου έχουν κάνει κακό οπότε χρειάζεσαι ανάταξη και στό μυαλό! Και διάβασμα (από παπά !).

Γιά βοήθεια στον Σπύρο, γιά συγχώρεση στον "Άττικα" !

Μην ξεχάσεις τον Kenny ξεμυαλισμένε !
Άβαταρ μέλους
geco
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 1523
Εγγραφή: 03 Μαρ 2004, 13:47
Τοποθεσία: Όπου έχει χώμα !

toumpes

Δημοσίευσηαπό skarface » 12 Μάιος 2005, 01:01

kai gw san pedi exw faei polles toumpes ti na protothimithw me to yz pou eixa kai eixa kanei ramata sto podi me to blaster stis plateies tou dionisou efera kolotoumpes xwris kranos kai eixe perasei to kefali siriza apo to pezodromio me to 1to banshee pou eixa ferei pali toumpes xwris kranos eksw apo to spiti mou me to 2ro banshee pou eixa kanei ton iptameno kavalarei souza me to ena podi pisw stin sxara opws panda kai meta to banshee itan mion 1 psalidi
alla kai o alexandros thimame eixe ferei mia kali toumpa sto 1to agwna pou eixe ginei me gourounes stin terandura eixe ferei mia kali toumpa
(IKE kai egw drossia menw argiroupolews pou meneis esy apokliete na min se exw dei na kikloforeis edw trigirw i na min me exeis dei esy na kikloforo me to plai)
skaris
Άβαταρ μέλους
skarface
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 02 Μαρ 2005, 22:18

toumpes

Δημοσίευσηαπό IKE » 12 Μάιος 2005, 01:29

Αν είσαι ο Αλέξανδρος Σκαρής νομίζω πηγαίναμε μαζί αγγλικά στη Λύκαρη!

Σε κάποια απο τις φωτογραφίες στο γουρουνο-section μου είχε φανεί γνωστή η φάτσα σου αν μένεις και Δροσσιά μάλλον είμαστε παλιοί συμμαθητές :P
Άβαταρ μέλους
IKE
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 760
Εγγραφή: 27 Φεβ 2003, 15:38
Τοποθεσία: ΒΑ Αττική

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Moto Forum

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 8 επισκέπτες