Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Ελληνικός Σύλλογος Jimny- Πρόσκληση για τα Ιδρυτικά Μέλη

Θέλετε να ρωτήσετε ή να μοιραστείτε κάτι που είναι άσχετο με τις μοτοσυκλέτες και τα τετρακίνητα; Στείλτε το εδώ!

Ελληνικός Σύλλογος Jimny- Πρόσκληση για τα Ιδρυτικά Μέλη

Δημοσίευσηαπό panos » 29 Νοέμ 2003, 07:39

Καλημέρα :D
Το Hellenic Jimny Club (HJC) γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα.

Εντελώς αυθόρμητα και χωρίς καμία προσυνενόηση λίγοι γνωστοί και φίλοι σκέφτηκαμε την ίδια στιγμή πώς ένα Club Jimny θα είχε πολλά να προσφέρει σε όσους αγαπούν το JIMNY τους και τους αρέσει η περιπέτεια . Οι στόχοι του Club , οι όροι συμμετοχής ,οι κανόνες λειτουργίας του και άλλα πολλά χρειάζονται επεξεργασία και συζήτηση.

Το HJC θα ξεκινήσει με έναν σχετικά μικρό αριθμό ιδρυτικών μελών όπως είναι φυσικό. Πιστεύω ότι και τα άλλα παιδιά που έχω μιλήσει μαζί τους να μην έχουν αντίρρηση ,οπότε προτείνω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για όσους θέλουν να δηλώσουν την συμμετοχή τους ως Ιδρυτικά Μέλη του Συλλόγου και να έχουν έτσι την ευκαιρεία να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της ωραίας προσπάθειας.

Μέσα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (θεού και ωραρίων θέλοντος) θα κάνουμε μια συνάντηση για το Club όπου τα μέχρι εκείνης της στιγμής ιδρυτικά μέλη αλλά και όποιος άλλος θέλει μπορεί να πάρει μέρος .

Ο καθένας μας που θα επιλέξει να γίνει μέλος στο HJC έχει διάφορους λόγους για αυτή του την απόφαση. Σκεφτείτε τους μετά , πάρτε την απόφαση εδώ και τώρα.
Εικόνα
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
panos
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: 17 Ιαν 2003, 03:54
Τοποθεσία: Αθηνα Πεντέλη

Δημοσίευσηαπό pino » 29 Νοέμ 2003, 08:53

Φίλε panos θα χρειαστούν 20 άτομα / υπογραφές που δεν θα έχουν μεταξύ τους συγγένεια α΄ βαθμού και ένα προσωρινό ΔΣ (5μελές ή 7μελές) για να κατατατεθεί το καταστατικό στο πρωτοδικίο όπως και περίπου 300 ευρώ έξοδα δικηγόρων κτλ.
Εγώ είμαι μέσα
Πρόταση είναι να είναι το club πιο ανοικτό δηλ η ονομασία του να είναι suzuki club (έχουμε τόσους φίλους με vitara sami κλπ)

φιλικά pino
Άβαταρ μέλους
pino
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 514
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57

Δημοσίευσηαπό IKE » 29 Νοέμ 2003, 11:26

Δεν ξέρω τίποτα απο τις νομικές διαδικασίες που περιγράφει ο pino αλλα είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση για το club.

Μερικές ιδέες:

-συμφωνω και εγώ για μια πιο ανοικτή τοποθέτηση ( suzuki club )

-ποτε δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα τα διάφορα club οπου συνδετικό στοιχείο είναι η κατοχή ενος συγκεκριμένου οχήματος (africa twin club, harley davidson club etc ), εμένα αυτό που θα με ενδιέφερε θα ήταν μια λέσχη άτυπη (θα μπορούσε να έχει σαν συνδετικό ιστό μια σελίδα στο internet με εξειδικευμένο φόρουμ ) οπου τα "μέλη" θα μπορούσαν να ανταλλάσουν συμβουλές κλπ Μια λέσχη που απλώς θα κάνει εκδρομές και parades δεν με πολυενδιαφέρει.Για αντίστοιχες εκδηλώσεις μια πιο ανοικτή ομάδα όπως είναι η σελίδα που είμαστε τώρα είναι πολυ πιο ενδιαφέρουσα.

Μετά απο όλα αυτά πιστευω ο καθένας που ενδιαφέρεται μπορεί να βοηθήσει αναλόγως του χρόνου και των ικανοτήτων του :D
Άβαταρ μέλους
IKE
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 760
Εγγραφή: 27 Φεβ 2003, 15:38
Τοποθεσία: ΒΑ Αττική

Δημοσίευσηαπό panos » 29 Νοέμ 2003, 15:49

Ο φίλος Pino είπε ότι χρειάζονται 20 υπογραφές και έχει δίκιο. Το διασταύρωσα πρίν λίγο.

Pino και ΙΚΕ , όσον αφορα την πολυσυλεκτικότητα του club , να ρωτήσω καταρχάς εάν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο Suzuki Club , μπορεί να υπάρχει και να μην το ξέρουμε. Δεύτερον η πολυσυλλεκτικότητα δεν είναι πάντα ούτε αναγκαία (επαρκής αριθμός μελών) ούτε επιθυμητή (πιο δεμένη ομάδα με καθαρότερους στόχους και σχεδόν ίδιες ανάγκες) . Την απόφαση θα πρέπει να την πάρουμε όλοι μαζί και πιστεύω κατά πλειοψηφία.



Αυτοί που εκδηλώνουν ενδιαφέρον ή θέλουν ούτως ή άλλως να είναι ιδρυτικά μέλη εάν μπορούσαν να γράφουν και ποια είναι τα υπέρ και τα κατά , κατ αυτούς ,για αυτό που ανέφερα πιο πάνω , έτσι ώστε να υπάρχει μια βάση συζήτησης για το θέμα που θα χρειαστούμε στην πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Όπως λέει και ο ΙΚΕ δεν πιστεύω ότι χρειάζεται μια ακόμη λέσχη μέσα σε όλες τις όλες που το κύριο μέλημα της θα είναι η οργάνωση εκδρομών, όχι ότι αυτές δεν κάνουν χρήσιμη και σοβαρή δουλειά . Με τους 2 φίλους που έχω μιλήσει τηλεφωνικά φάνηκε να έχουμε πάνω κάτω την ίδια ιδέα για το club , αλλά τους παρακαλώ να έρθουν οι ίδιοι στο forum και να εξηγήσουν την θέση τους , δεν αντιπροσωπεύω εδώ κανέναν απλά μάλλον διαθέτω περισσότερη ώρα στο computer απ ότι άλλοι.

Φαντάζομαι ότι μια εξιδικευμένη σελίδα για το club θα χρειάζεται. Από κάπου εξάλλου θα πρέπει να παίρνουν εξιδικευμένες πληροφορίες τα μέλη και φαντάζομαι ότι κάμποσες σελίδες θα πρέπει να γραφούν. Όμως μια άτυπη λέσχη με μόνο το web ως συνδετικό ιστό δεν μπορεί να βοηθήσει τα μέλη της σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που έχω συζητήσει. Την συμβολή του HJC στην αγορά aftermarket ανταλακτικών για τα μέλη του παρεμβαίνοντας στον κατασκευαστή και ζητώντας έκπτωση λόγω ποσότητας και διαφήμισης . Και στην τυπική πλέον συμετοχή των μελών του HJC σε αγώνες , έως και στην ενδιαφέρουσα ιδέα που ειχε ο Chriska της διεξαγωγής JIMNY CUP.

Εχοντας όμως πεί αυτά να συμπληρώσω ότι προσωπικά δεν έχω ακόμη κατασταλάξει και ζυγίζω ακόμη τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης.

Γενικά στους φίλους Jimnistes θέλω να πώ τα εξής :
Οπως βλέπετε είναι πολλά τα θέματα προς συζήτηση και ενδιαφέροντα. Το club είτε ως HJC είτε ως Hellenic Suzuki Club (HSC) είναι αναπόφευκτο οτι θα γίνει διότι υπάρχει όχι μόνον ενδιαφέρον αλλά και ανάγκες που χρειάζονται να καλυφθούν. Το σχήμα και τα άλλα θέματα που χρειάζονται θα λυθούν. Απλά φροντίστε ,εάν ενδιαφέρεστε να γίνει, έτσι ώστε να καλύπτει και τις δικές σας ανάγκες.
Εικόνα
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
panos
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: 17 Ιαν 2003, 03:54
Τοποθεσία: Αθηνα Πεντέλη

Re: Ελληνικός Σύλλογος Jimny- Πρόσκληση για τα Ιδρυτικά Μέλη

Δημοσίευσηαπό andreas » 30 Νοέμ 2003, 04:26

Καλημέρα :D και από μένα.

Συμφωνώ με την ιδέα του HJC. Θα μ' ενδιέφερε να βοηθήσω για την ίδρυση του αναλόγως των δυνατοτήτων μου. Προτιμώ το club να απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους Jimny. Οι υπόλοιποι μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους, με τους δικούς στόχους. Καλό θα ήταν να δημιουργήσουμε και το Off-Road.GR Club (O-R.GR.C) το οποίο θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο ολων των μελών του OFF-ROAD.GR καθώς και των άλλων club (V/GV-NIVA-JEEP-LR κλπ) που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν.

Ελπίζω να τα καταφέρω την επόμενη εβδομάδα και να βρεθώ στη συνάντηση. Σίγουρα δεν μπορώ την Τετάρτη το απόγευμα, την Πέμπτη καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι Θοδωρής και Γιάννης θα έχουν τοποθετήσει τους ρυθμιζόμενους πλέον άξονες Panhard, αφού τους κόψει και τους ράψει ο τορναδόρος, οπότε θα έχω και νέα.

Τελικά η συνάντηση των Jimnistes στη Πάρνηθα έγινε, υπάρχουν νέα; Κάπου έχασα τη συνέχεια.

Καλημέρα :wink: σε όλους.
andreasjmn
Άβαταρ μέλους
andreas
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2002, 02:05
Τοποθεσία: Άλιμος, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό pino » 30 Νοέμ 2003, 10:06

Νομίζω πως αν υπήρχε suzuki club θα τα γνωρίζαμε. Φίλε panos προτείνω δημοψήφισμα για την ονομασία του club πράγμα που θα προσδιορίσει τους στόχους και το καταστατικό του.

φιλικά Pino
Άβαταρ μέλους
pino
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 514
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2002, 07:57

Δημοσίευσηαπό chriska » 01 Δεκ 2003, 11:25

:D :D :D Αυτό τα λέει όλα!!
Καλημέρα και καλό τετρακίνητο μήνα να έχουμε.
Φίλε Panos, όπως ξέρεις εγώ είμαι μέσα για το club.
Συμφωνώ ότι απαιτείται, για το καταστατικό, τουλάχιστον 20 αρχικά μέλη.Οσο για το κόστος νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα εάν το μοιράσεις.
Δεν συμφωνώ με τον pino ότι ισως να έχει μια πιό ευρύτερη συμμετοχή γενικά για τα οχήματα suzuki.Συνήθως τα club δημιουργούνται για κάποιο κάθετο λόγο π.χ Σκαραβαίος club.
O λόγος είναι ότι όλοι έχουν ακριβώς το ίδιο αντικείμενο και σε προέκταση το ίδιο ενδιαφέρον για αυτό.Ευρύτερες έννοιες κολλάνε περισσότερο σε λέσχες.Δεν είμαι απόλυτος σε αυτά αλλά αυτή την εντύπωση εχω για τα club.
Ισως το Σάββατο, για όσους έρθουν στην συνάντηση στην terradura να δούμε απο κοντά κάποιες απόψεις και ιδέες.Φυσικά πρέπει να βρεθούν τα πρώτα 20 άτομα για την ίδρυση.Το τηλ. μου για επικοινωνία είναι το 6974400442 και το mail ckanellop@teka.vionet.gr.
chriska
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
Άβαταρ μέλους
chriska
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 119
Εγγραφή: 02 Απρ 2003, 17:53
Τοποθεσία: ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευσηαπό panos » 02 Δεκ 2003, 03:28

Σήμερα 1 12 2003 και ώρα 6 (με 6:15 ,μάλλον o chrisg έψαχνε για λάσπες γύρω από το flo café μέσα στα εργοτάξια με το πράσινο-σαδιστικά-ψηλωμένο Jimny του ) ο Chrisg , ο Chriska ,εγώ , και η εγκυκλοπαίδεια που λέγεται Friar , συναντηθήκαμε και τα ……ήπιαν, οι τρείς τους :( . Την άλλη φορά δεν θα παίρνω αντιβίωση και θα τα πούμε καλύτερα μάγκες. :twisted:

Το συμπέρασμα της συνάντησης , που χανόνταν προσωρινά κάπου μεταξύ lift 4 ιντσών, μπλοκέ , σκηνής , και πλάκας , ήταν ότι προχωράμε (το σχήμα είναι ακόμη υπό συζήτηση) και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε περισσότερα νέα .

Το πλάνο της λειτουργίας του HJC , οι κανόνες λειτουργίας , οι ανάγκες που θα καλύπτει το club , το καταστατικό καθώς και άλλα σημαντικά στοιχεία για την εύρυθμη λειτουργία ξεκινήσαμε να τα συζητούμε και θα συνεχίζουμε να τα συζητούμε με όλα τα μέλη ως και την τελευταία μέρα πρίν την υλοποίηση του.

Θα αφήσω τους άλλους δύο να πούν την γνώμη τους για ένα σοβαρό θέμα που είχε φέρει στο τραπέζι ο friar , καθώς και οι φίλοι IKE και Pino. Οσο για μένα , πιστεύω ότι το υπό ίδρυση Club , θα πρέπει να συνεχίσει να συζητά για λίγο ακόμη διάστημα πρίν αποφασίσει τελικά εάν θα γίνει Club Suzuki ή αμιγές Jimny. Για αυτό το λόγο φίλε Pino εάν θέλεις (εγώ δεν σκαμπάζω από poll) να έφτιαχνες το poll που έλεγες αν μπορούσες.

Μέσα στην εβδομάδα δεν προγραμματίσαμε κάποια καινούργια συνάντηση εκτός υποθέτω εάν παραστεί ανάγκη. Ανδρέα εάν έχεις κάποια μέρα , χρόνο για συνάντηση , το σημερινό δεν είχε προγραμματιστεί καλά , πες μας και τουλάχιστον ενας από τους τρείς μας που ήταν στην πρώτη θα συναντηθούμε για να τα πούμε. Την Κυριακή εγώ θα είμαι στο Trail ride και το Σαββατο το πιθανότερο στην Terradura. To τηλ μου είναι 6972900075 για όλα τα παιδιά του forum και ειδικά για τα μέλη του HJC.

Οσον αφορά την περασμένη Κυριακή στην Πάρνηθα πήγαμε εγώ και 3 άλλα φορτηγάκια που δυστυχώς δεν ήταν παιδιά από το forum.

Καλό ξημέρωμα
Εικόνα
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
panos
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: 17 Ιαν 2003, 03:54
Τοποθεσία: Αθηνα Πεντέλη


Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 5 επισκέπτες