Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

Rav4 CLUB

Rav4 CLUB

Δημοσίευσηαπό RAVnikos81 » 08 Σεπ 2006, 22:24

Ας συνεχιστει η συζητηση εδω...

Λοιπον ο φίλος απο το αλλο φορουμ μου είπε
¨Αντιγράψτε, τροποποιήστε και χρησιμοποιήστε τους όρους χ?ρησης του ...!!!!! Από την αρχή!

Πάμε λοιπόν.
Πρώτα από όλα χρειάζεστε έναν άνθρωπο να σας βοηθήσει, κατευθήνει. Θα χαρώ να είμαι εγώ αυτός.
Χρειάζεστε μια εταιρεία μέσω της οποίας θα κατοχυρώσετε το όνομα www.rav4club.gr. Μπορώ να σας υποδείξω μια εταιρεία με την οποία συνεργάζομαι. Αυτό κοστίζει περίπου 30ευρώ για δύο χρόνια (και ανανεώνεται κάθε 2 χρόνια). Η κατοχύρωση θα γίνει στο όνομα ενός από εσάς, ο οποίος και θα φαίνεται σαν ιδιοκτήτης του ονόματος. Θέλει κάποια προσοχή εδώ. Φαντάσου να μην ήμουν μόνος μου όταν ξεκίνησα το greekdivers, και να ήμασταν 2 άτομα. Στην πορεία το .. πέτυχε, παρεξηγούμε εγώ με τον άλλο φίλο (πχ έκανα warn έναν φίλο του), και βγαίνει αυτός και το πουλάει το όνομα www. .. .com !!!!!
Μόλις έλεγξα και διαπίστωσα οτι τα ονόματα www.rav.gr kai www.rav-club.gr είναι ελέυθερα !!!!! Να ξέρεις οτι το www.rav.gr είναι από τα ΠΟΛΥ λίγα ονόματα 3 γραμμάτων που είναι ελεύθερα!!! Συμβουλευτείτε έναν νομικό για το αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε (αν και δεν νομίζω οτι θα υπάρχει πρόβλημα ! Δηλάδή κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ονόματα όπως Accent, Golf, Polo, και ένα σωρό άλλα ονόματα-μοντέλα αυτοκινήτων?).

Αγοράσατε λοιπόν το όνομα.
Τώρα χρειάζεστε μια εταιρεία για να φιλοξενήσει στον σέρβερ της το site σας. Και εδώ μπορώ να σας βοηθήσω. Τιμή δεν μπορώ να σου πω ακόμα, αν δεν συζητ?'ησουμε τις ανάγκες σας (χώρο, βάσεις δεδομένων κτλ). Εννοείτε οτι θα κοπούν τα σχετικά παραστατικά.
Βάζω λοιπόν το domain (όνομα) σας στον σέρβερ μου. Σας δίνω ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό σύστημα (control panel) για να διαχειρίζεστε το site σας, να φτιάχνετε λογαριασμούς email, να φτιάχνετε τις βάσεις δεδομένων που θα χρειαστούν κτλ.
Από εκεί και πέρα αρχίζει η δική σας δουλειά (και όπου με χρειάζεστε βοηθάω κι εγώ). Πρέπει να φτιάξετε το site, πρέπει να αποφασίσετε τι υπηρεσίες θα παρέχετε και να βρείτε (βρούμε) το κατάλληλο λογισμικό.
Παράδειγμα, θέλετε φόρουμ? Υπάρχουν δωρεάν, υπάρχουν και επι πληρωμή.Το φόρουμ του .. αν θυμάμαι καλά κοστίζει γύρω στα 100ευρώ και άλλα τόσα κάθε χρόνο για την υποστήριξη (updates κτλ). Αν θέλετε και Gallery της ίδιας εταιρίας, περίπου 70ευρώ το χρόνο (και κάθε χρόνο - αν φυσικά θέλετε τις νέες εκδόσεις, ανανεώσεις ασφαλείας κτλ). Αν θέλετε και blog, άλλα 60 ευρώ περίπου.
Προτείνω να μην πάτε σε δωρεάν φόρουμ κτλ, γιατί θα μπλέξετε, και μετά δύσκολα ξεμπλέκεις.
Εάν το site σας έχει πολύ κίνηση (ας πούμε την μισή κίνηση του ..), θα πρέπει να σκεφτείτε την αγορά (πάλι από εμένα) ενός δικού σας σέρβερ, αρκεί να υπάρχει κάποιος να τον διαχειρίζεται.Αυτό πιστεύω θα φανεί μετά από 10-12 μήνες, οπότε το ξανασυζητάμε.

Αυτά πάνω κάτω.
Σούμα:
1. όνομα, 30 ευρώ για 2 χρόνια
2. φιλοξενία (hosting) από 130 το χρόνο και πάνω (αναλόγως τις ανάγκες σας)
3. φόρουμ, 100 ευρώ, gallery 70, blog 60 (το blog ίσως και να μην το χρειάζεστε άμεσα).

Α!!! και φυσικά κάποιος να φτιάξει το site σας, το design δηλαδή.
Πολλοί επιλέγουν να μην έχουν κάποιο "βασικό" site, αλλά ο επισκέπτης να βλέπει κατευθείαν το φόρουμ. Και αυτό γίνεται, οπότε σε 2-3 μέρες μπορείτε να έχετε το site σας ζωντανό και ενεργό! ¨

Αυτα είπε,τα παραθετω, όπου ¨.. ¨ το ονομα του αλλου φορουμ. Περιμενω προτάσεις; Κανενας σχετικος με τιποτα απο τα παραπανω; περαιτέρω ενδιαφερόμενοι; :razz:
Άβαταρ μέλους
RAVnikos81
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2006, 21:18
Τοποθεσία: Ν.Κηφισια, Αθήνα

Rav4 CLUB

Δημοσίευσηαπό manosRAV » 09 Σεπ 2006, 10:04

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ,
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ
- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
- ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ



ΦΙΛΙΚΑ ,
ΜΑΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
manosRAV
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 12:55

Rav4 CLUB

Δημοσίευσηαπό LUCIFER » 09 Σεπ 2006, 18:11

Γεια σας παιδια !!! Είμαι καινούργιος εδώ και είδα ότι σκοπεύετε να φτιάξετε rave4 club.. αν και το rav μου εγώ το παραλαμβάνω το Δεκέμβριο είμαι και εγώ μέσα αν τελικά το φτιάξετε και φυσικά σε ότι μπορώ θα βοηθήσω ώστε το club να γίνει το καλύτερο !!!!

ΚΩΣΤΑΣ.
RAV4 2006
Άβαταρ μέλους
LUCIFER
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 09 Σεπ 2006, 18:01
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό Santa » 10 Σεπ 2006, 22:53

Μιάς και τυγχάνει να παρακολουθώ εδώ και καιρό τα δρώμενα του portal offroad.gr σαν πρώην mavericklover, rav4er (συγγραφέας της ενότητας ''Νέο Toyota RAV4 2006'') και νύν santa, θα μπορούσα να βοηθήσω 100% στην δημιουργία του forum που επιθυμείτε.
Τυχάνει να είμαι ιδιοκτήτης και διευθυντής πωλήσεων εταιρείας που κατασκευάζει, φιλοξενεί site και κατωχυρώνει ονόματα στο Internet.
Οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω είναι λογικές αλλα μπορούν να γίνουν και λογικότερες προς τα κάτω...Μιάς και το μεράκι μου είναι το offroad και γενικά να συζητώ και να ανταλλάσω απόψεις (σοβαρές αλλα και χιουμοριστικές) με τους συνομιλητές μου εδώ, θα χαρώ πολύ να συναντηθώ με κάποιον απο εσάς (ο οποίος θα είναι και ο administrator) και να προχωρήσουμε την όποια απαίτησή σας.
Υπόψιν οτι μπορώ ακόμα και τηλεφωνικά (ακόμα και τώρα που γράφουμε ) να κατωχηρώσω τα ονόματα που θέλετε με 20 ευρώ επιβάρυνση για 2 χρόνια εφόσον υπάρχει κάποιος ο οποίος και θα μας αποστείλει τα πλήρη στοιχεία του σε fax ή email.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ραντεβού ή απορία μήν διστάσετε να απαντήσετε σε pm ή σto email p.bonelis@netfocus.gr.

ΥΓ Αυτοί που με γνωρίζουν ήδη να ξέρουν οτι θα κάνω οτιδήποτε είναι δυνατό ώστε να γίνει ένα πανέμορφο portal που θα το ζηλεύουν και αυτοί που έχουν αυτό (τα ακούς Σπύρο και Αλέξανδρε?)
Αυτά για να δείτε πόσο συμπαθώ τα rav... (αν και δεν το πήρα τελικά και κατέληξα στο Santa fe :lol: :lol: )....

Περισσότερα εδώ: http://www.netfocus.gr
Εικόνα
<b>Παναγιώτης </b>
www.netfocus.gr
shop.netfocus.gr
Άβαταρ μέλους
Santa
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 416
Εγγραφή: 01 Απρ 2006, 20:30
Τοποθεσία: Ag.Paraskevi Athens

Δημοσίευσηαπό RAVnikos81 » 11 Σεπ 2006, 04:48

Πάρα πολύ ωραία...Σου στέλνω μην για περαιτερω πληροφοριες και αποφασεις θα ληφθουν κατοπιν συναντησης μας ολων μαζι...
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.....ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ..........Βαλαμε ήδη την πρώτη και τσουλάει....
Άβαταρ μέλους
RAVnikos81
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2006, 21:18
Τοποθεσία: Ν.Κηφισια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό manosRAV » 11 Σεπ 2006, 09:24

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
Άβαταρ μέλους
manosRAV
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 12:55

Δημοσίευσηαπό rav_2_b » 11 Σεπ 2006, 10:08

Χαιρετώ ξανά την κίνηση και χαίρομαι που ο Santa μπορεί και θέλει να βοηθήσει. Υπάρχουν πολλά θέματα προς συζήτηση, φανταζομαι προέχει η απόφαση για την δημιουργία και η δέσμευση του ονόματος και κατόπιν η οργάνωση.
Δεν γνωριζω από αυτά, αλλά είμαι πρόθυμος να καλύψω όσο μπορώ παρ'οτι αυτές τις μέρες ο χρόνος μου είναι σφιχτός.
Άβαταρ μέλους
rav_2_b
125cc Vespa GTR
125cc Vespa GTR
 
Δημοσιεύσεις: 137
Εγγραφή: 14 Μαρ 2006, 09:14
Τοποθεσία: Μαρούσι Αττικής

Δημοσίευσηαπό alnik » 11 Σεπ 2006, 10:46

Πάρα πολύ όμορφα....

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον RAVnikos81, για το homework που έκανε.

Να προχωρήσω ένα βήμα παραπάνω την διαδικασία???

Θέλω να έχω την τιμή και την χαρά να οργανώσω την πρώτη μας συναντηση!!!
Προτέινω να βρεθούμε ένα απογευματο-βραδάκι μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Νομίζω πως είναι βολικότερο να γίνει κάπου στην Αθήνα, αφόυ νομίζω πώς οι περισσότεροι από εμάς είναι εδώ κοντά. Θα τολμήσω να προτείνω το νεο πάρκινγκ κάτω από την νέα γέφυρα του Ειρήνης και Φιλίας (γνωρίζω πως και άλλα γκρουπακια συναντιούνται εκει οπότε φαντάζομαι πως κατι ξέρουν!!!). Άσε που είναι και ευκόλως προσβάσιμο από εθνική και για όσους από εμάς μένουμε ή δουλεύουμε στα Βόρια.

Θα τολμήσω, επίσης, να προτείνω την Τεταρτη 13/9 κατά τις 20:00, με το σκεπτικό ότι θα διευκολύνει και όσους δουλέυουν σε εμπορικές επιχειρήσεις και θα έχουμε προλάβει να ελευθερωθούμε και όσοι δουλεύουμε σε σουπερ ντουπερ εταιρίες με μοντέρνα ξεζουμιστικά ωράρια!!!

Να σημειωθεί ότι την πρόταση την κάνω για να υπάρξει μια αρχή στον προγραμματισμό. Φυσικά εννοείται πώς όποιος δεν μπορέι θα προτείνει μια διαφορετική εναλλακτική. Επίσης εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτος και οποισδήποτε φίλος θέλει να παρεβρεθεί. Εγώ θα χαρώ πολύ να γνωρίσω και τον Santa στην πρώτη μας συνάντηση - και ας μας πούλησε για έναν κορεάτη !!!! Ποιός ξέρει μπορέι να καταφέρουμε να τον κάνουμε να αλλάξει γνώμη και να πουλήσει το SantaFe για ένα RAV4!!!!!!!!

Άντε να δω συμμετοχές.
Στείλτε μου ΠΜ για να ανταλάξουμε και τηλέφωνα μην τυχόν και χαθούμε στην τσιμεντούπολή!

Οπ, παραλίγω να το ξεχάσω: να "οριοθετήσουμε" την συνάντηση...
Σκοπός της συναντησης είναι:
1) Να γνωριστούμε μεταξύ μας.
2) Να αποφασίσουμε μια πρώτη αρχιτεκτονική (ποιές ανάγκες θα καλύπτει αρχικά) για το site μας - Νίκο, δεν λές και του φίλου σου μήπως μπορέι να έρθει να μας δώσει και τα φώτα του???
3) Να το βαφτίσουμε
4) Να μοιραστούμε τις πρώτες δουλίτσες που θα χρειαστεί να γίνουν.
5) Να δούμε από κοντά κάποια από τα αυτοκινητάκια μας (κρίμα που το δικό μου αργεί ακόμα να έρθει)
6) Δεν φαντάζομαι να μας πάρει πάνω από 2-3 ώρες η όλη συναντηση (όχι ότι με πειράζει προσωπικά να χαρώ την παρέα σας για παραπάνω.)

Περιμένω ανταπόκριση,

Φιλικά,

Άλκης

Υ.Γ. Πλάκα πλάκα τώρα αρχίζει να αποκτάει νόημα και η υπογραφούλα μου από κάτω :P !
==============
RAV4 all and all 4RAV
Άβαταρ μέλους
alnik
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2006, 11:11
Τοποθεσία: Αθήνα, Χαλκίδα

Δημοσίευσηαπό LUCIFER » 11 Σεπ 2006, 11:06

Φίλε αλκή.. νομίζω ότι θα είναι μια πολύ καλή αρχή αυτή η συνάντηση για τη δημιουργία του club . επειδή παλιά ήμουνα στο RX8CLUB και μπορώ και εγώ να δώσω ιδέες και να βοηθήσω . το σημείο συναντήσεις μπορεί να γίνει και στο πρωιν ιππόδρομο που έχει και απλά και δεν επηρεάζετε από αγώνες π.χ μπασκετ και τη κίνηση που μπορεί να έχει στο στάδιο ειρήνης και φιλιας.τουλαχιστον τα παιδιά που ήταν στο RX8CLUB βρισκόντουσαν όλοι εκεί και μετά συνήθως είχανε κλήση τραπέζι στο OLYMPIKO κάθε τέταρτη και από τον ιππόδρομο πηγαίνανε όλοι μαζί απόσταση 5 λεπτών. απο τι ξερώ πάντως και αλλά club συναντιούνται εκεί.

Υ.Γ Εγώ για Τετάρτη πάντως μπορώ και είμαι μέσα αν τελικά γίνει !!!

Αρχίστε να δηλώνετε συμμετοχές !!!!

Κωστας
RAV4 2006
Άβαταρ μέλους
LUCIFER
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 09 Σεπ 2006, 18:01
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό RAVnikos81 » 11 Σεπ 2006, 11:27

Πολύ ωραία...
Πρώτον το σημαντικότερο είναι να πάρουμε την αδεια απο την τουοτα επειδη θα μεταχειριζομαστε ονομα προιοντος της (συμβουλη απο τον φιλο Σαντα Παναγιωτη (εκ του Σαντ Κλαους ;) :D ) Θα στειλω ενα εμαιλ και βλεπουμε και κανουμε.
Και κατα Δευτερον συμφωνω με τα χιλια για την συνάντηση,αλλα παιδια θα εκτιμούσα πολύ αν γινόταν την Παρασκευή ή μεσα στο σ/κ.Στη χειριστη Πεμπτη βράδυ.Αν γινοταν θα ηταν τελεια παρασκευη γιατι δε θα ηθελα να το χάσω με τιποτα.
Άβαταρ μέλους
RAVnikos81
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2006, 21:18
Τοποθεσία: Ν.Κηφισια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό RAVnikos81 » 11 Σεπ 2006, 11:46

Μόλις εστειλα εμαιλ απο το σαιτ της εταιριας
¨ Εκ μέρους μιας ομαδας ιδιοκτητών Rav4 οι οποιοι ενδιαφερόμαστε για την δημιουργία Rav4 κλαμπ θα ηθελα να σας ρωτησω ποιες ειναι οι απαιτουμενες διαδικασιες για την εξασφαλιση γραπτης αδειας απο μερους σας για την χρηση του ονοματος Rav4 και την αναφορα και αναπαραγώγη στοιχείων απο το επίσημο σαιτ σας ( παντα με την αποδοση των πνευματικων σας δικαιωματων)χωρίς βεβαια ποτε να θιγονται τα συμφερωντα τις εταιριας.Γνωρίζουμε την υπαρξη κλαμπ κορολα οποτε δε νομιζουμε οτι θα υπαρξει προβλημα,δεδομενου οτι η επισης υπαρξη ενος Rav4 κλαμπ ,κατα την αποψη μας, θα συμβαλει στην προβολη του αγαπημένου μας μοντέλου.Σας ευχαριστουμε και αναμενουμε νεοτερα επι του θεματος.¨
Άβαταρ μέλους
RAVnikos81
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2006, 21:18
Τοποθεσία: Ν.Κηφισια, Αθήνα

Δημοσίευσηαπό alnik » 11 Σεπ 2006, 12:19

Λόγω αδυναμίας του Νίκου να έρθει την Τετάρτη (ταξιδεύει μέχρι την Πέμπτη), θα ξανα-προτείνω ημέρα συνάντησης την Πέμπτη 14/9 κατά τις 21:30 (για να προλάβουν και όσοι δουλέυουν σε εμπορικές επιχειρήσεις).

Θα προτείνω επίσης να αλλάξουμε ελαφρώς και τόπο συναντησης γιατί νομίζω πως τις Πέμπτες συναντιούνται εκεί και άλλοι αυτοκινητάκηδες !!!

Φίλε lucifer, μπορέις να μας υποδείξεις το ακριβές σημείο που έλεγες πιο πάνω καθώς και το πως θα έρθουμε εύκολα εκεί ? (κατά βάση είναι η ίδια διαδρομή απλά είναι λίγο πιο αριστερά κοιτάζωντας την θάλασσα εε?).

Ανυπομονώ να γνωριστούμε.

Άλκης
==============
RAV4 all and all 4RAV
Άβαταρ μέλους
alnik
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 25 Ιούλ 2006, 11:11
Τοποθεσία: Αθήνα, Χαλκίδα

Δημοσίευσηαπό LUCIFER » 11 Σεπ 2006, 12:44

Πληροφορίες για την ευκολότερη μετάβασή σας στο σημείο συνάντησης (βλ. χάρτη):

Τρόπος 1 (από Πειραιά & Εθνική Οδό):
Φτάνετε στον κόμβο του ΣΕΦ και μεταβαίνετε στην παλαιά παραλιακή (προς Καλλιθέα/Τζιτζιφιές) κινούμενοι προς Γλυφάδα. Στο τελευταίο φανάρι πριν τη γέφυρα που περνάει κάτω από την καινούρια παραλιακή στρίβετε αριστερά (Επαμεινώνδος) και (ακολουθώντας τις πινακίδες) δεξιά στο δεύτερο στενό για Ιππόδρομο.

Τρόπος 2 (από Γλυφάδα & παραλιακή):
Ακολουθείτε την παραλιακή μέχρι τον κόμβο με την Συγγρού και εκεί κινείστε αριστερά (προς Πειραιά) και αμέσως εξέρχεστε από την παραλιακή (κάτω από τη πεζογέφυρα που οδηγεί στο Ολ. Συγκρότημα Φαλήρου) δεξιά προς Ιππόδρομο (υπάρχει πινακίδα).

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE RX8CLUB

http://www.rx8club.gr/viewtopic.php?p=22140#22140

ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 9.30 ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.

ΚΩΣΤΑΣ
RAV4 2006
Άβαταρ μέλους
LUCIFER
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 09 Σεπ 2006, 18:01
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό Santa » 11 Σεπ 2006, 15:58

Μπορώ για Πέμπτη βράδυ σε όποιο σημείο της παραλιακής θέλετε (Ιπποδρομος ή Στάδιο).
Θα μαι σαν την μύγα μες το γάλα με τόσα Rav γύρω μου :lol: :lol: .
Θα προτιμούσα να υπήρχε εκεί και κάποια σύνδεση Ιντερνετ για να φέρω κάποιο laptop ώστε να δούμε όλοι τί ακριβώς θέλουμε να φτιάξουμε στο νεο Site.
Για την κατωχήρωση του ονόματος θα χρειαστεί μια φωτοτυπία ταυτότητος και κάποια αίτηση που θα φέρω για να υπογραφτεί απο τον μέλλοντα <administrator>.
Περιμένουμε βεβαία τον Νίκο να μας απαντήσει τι του είπε η Toyota τελικα στο email που τους έστειλε...

ΥΓ. Δεν θα πλύνω το Santa fe μου για να μήν σας φέρω σε δύσκολη θέση.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
<b>Παναγιώτης </b>
www.netfocus.gr
shop.netfocus.gr
Άβαταρ μέλους
Santa
250cc
250cc
 
Δημοσιεύσεις: 416
Εγγραφή: 01 Απρ 2006, 20:30
Τοποθεσία: Ag.Paraskevi Athens

Δημοσίευσηαπό LUCIFER » 11 Σεπ 2006, 16:43

Παναγιωτη μαλλον εγω θα ειμαι σαν τη μυγα μες στο γαλα γιατι θα ερθω με το smartaki mou αφου το rav το παραλαμβανω δεκεμβριο !!!!

Κωστας ..
RAV4 2006
Άβαταρ μέλους
LUCIFER
50cc moped
50cc moped
 
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 09 Σεπ 2006, 18:01
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επόμενο

Επιστροφή στο Mitsubishi - Toyota - Daihatsu - Honda κλπ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 6 επισκέπτες

cron