Off-Road.gr

Θέματα Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Αρχεία

4ο ENDURO SPRINT ΑΙΓΙΟ 01/10 ---ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!---

Enduro, Scramble, Supermoto, Trial κ.α.

4ο ENDURO SPRINT ΑΙΓΙΟ 01/10 ---ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!---

Δημοσίευσηαπό karka » 01 Οκτ 2006, 16:59

επαγγελματικου επιπεδου παροχη υπηρεσιων σε ερασιτεχνικο αγωνα εντουρο σπριντ.
για αλλη μια φορα η οργανωση "κεντισε".
πιστα αψογη, τερεν ιδανικο, διαδρομη ασφαλεστατη, αποτελεσματα αψογα και οι αγωνιζωμενοι σε κεφια.

50 συμμετοχες την στιγμη που διπλα μας ειχε δυο αγωνες (πρωταθλημα εντουρο και κυπελο μοτο κρος) που σιγουρα επιρεασαν της συμμετοχες.
παρολα αυτα οι φιλοι αυτου του θεσμου ηταν κοντα μας και τους ευχαριστουμε για αυτο.

αναλυτικοτερα στην συνεχεια και στο www.aodp.gr
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52

Δημοσίευσηαπό doc » 01 Οκτ 2006, 17:09

Μπράβο!!!
Άβαταρ μέλους
doc
690cc
690cc
 
Δημοσιεύσεις: 2118
Εγγραφή: 16 Μαρ 2004, 12:41
Τοποθεσία: Εντός / Εκτός / επί τα αυτά

Δημοσίευσηαπό Panas » 01 Οκτ 2006, 18:47

πάντα τέτοια
και καλύτερα........
Panas
80cc big bore scooter
80cc big bore scooter
 
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: 15 Σεπ 2006, 00:17
Τοποθεσία: αρχαια σικυων κορινθιας

Δημοσίευσηαπό karka » 03 Οκτ 2006, 12:35

το κειμενακι που ακολουθει ειναι απο το site του Α.Ο.Δ.Π.

Όλα τα συστατικά της επιτυχίας ήταν παρόντα Ο καιρός ηλιόλουστος αλλά όχι ζεστός. Η διαδρομή, έξυπνα χαραγμένη τα είχε όλα. Το μεγαλύτερο μέρος της ήταν σε επίπεδο έδαφος και στο πάνω μέρος της ανηφόριζε για λίγο στην πλαγιά του λόφου. Χαμηλά το έδαφος ήταν μαλακό χώμα χωρίς καθόλου πέτρα. Οι βροχές των τελευταίων ημερών εξαφάνισαν τη σκόνη και δημιούργησαν ένα τεραίν με ιδανική πρόσφυση αφήνοντας και λίγη λάσπη σε μερικά σημεία. Το αρκετό πλάτος χαμηλά, τα μικρά και μεγάλα άλματα καθώς και τα μπέρμπ, και ένα όμορφο εσάκι ανάμεσα από τα δεντρα συνέθεταν το πιο ευχάριστο κομμάτι της διαδρομής. Στην πλαγιά του λόφου, μετά από δύο ευθείες με το γκάζι στο στοπ, ανάμεσα από δέντρα και θάμνους χαράχτηκαν δύο περάσματα enduro στενά και με πέτρα, που απαιτούσαν ταχεία εναλλαγή ρυθμού και καλή ισορροπία. Τέλεια!

Η οργάνωση ήταν υψηλού επιπέδου φροντίζοντας για όλους. Για την ασφάλεια Ερυθρός σταυρός, αστυνομία, πυροσβεστική. Για τους αναβάτες φωτοκύτταρα, άμεση μετάδοση αποτελεσμάτων, νερό αναψυκτικό. Και για τους θεατές καντίνα και όμορφο θέαμα…

Οι συμμετοχές έφτασαν τις πενήντα, μειωμένες από τους προηγούμενους αγώνες λόγω τριών πρωταθληματικών αγώνων στην νότια Ελλάδα την ίδια μέρα. Αυτό όμως επέτρεψε την διεξαγωγή τριών σκελών, προς μεγάλη ευχαρίστηση αναβατών και θεατών. Οι κατηγορίες ήταν έξι. Δίχρονα ως 200 cc, Δίχρονα open, Τετράχρονα ως 350 cc, Τετράχρονα open, Professional και Atv-Quad.

Ο συναγωνισμός ήταν έντονος σε όλες τις κατηγορίες με όλους τους αναβάτες σε μεγάλα κέφια. Μετά την απονομή ακολούθησε επίδειξη αλμάτων στο μεγάλο τραπέζι της πίστας (στον αγώνα δεν είχε μπεί ολόκληρο για τις μοτοσικλέτες για λόγους ασφαλείας, ενώ για τα τετράτροχα ήταν ανοιχτό) από τους πρωταθλητές Αργυρόπουλο, Παπαβασιλείου και άλλους αναβάτες εραστές των πτήσεων…)

Η ΠΑΛΕΜΟΤ και ο ΑΟΔΠ ευχαριστούν ευχαριστούν όσους βοήθησαν στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή και αυτού του αγώνα, τους αναβάτες που τον τίμησαν με τη συμμετοχή τους, τους θεατές που τον παρακολούθησαν, και ανανεώνουν το ραντεβολυ για το πέμπτο και τελευταίο enduro sprint για το 2006 ξανά στο Αίγιο στην ίδια πίστα η στο γνωστό Πυργάκι.


Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα. Όπως και στους προηγούμενους αγώνες όλοι οι αγωνιζόμενοι δικαιούνται δωρεάν cd με φωτογραφίες. Οι Αχαιοί μπορούν να περνούν κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή βράδυ από τα γραφεία του ΑΟΔΠ ενώ οι συμμετέχοντες εκτός Πατρών ας στείλουν mail στο info@aodp.gr με την πλήρη ταχυδρομική τους διέυθηνση για να τους αποσταλεί το εν λόγω cd.



Εκει θα δειτε και πολες φωτο και φυσικα αποτελεσματα αγωνα οσο καο την μεχρη τωρα βαθμολογια του επαθλου.

να πω εδω οτι για πρωτη φορα μπορεσαμε και καναμε τρια σκελη αγωνα.
κατι τα περιπου δυο λεπτα και κατι που γυρνουσε ο μεσος ορος των αναβατων κατι οι 50 (μονο) συμετοχες !!! πηγε η ωρα 11:30΄και ειχαμε τελειωσει και τα δυο σκελη. τωρα? τι κανουμε?
θελετε? θελουμε!!! παμε για αλλον εναν!!
ετσι τρια τα σκελη του αγωνα οπου απο τα τρια αυτα σκελη πεταμε το χειροτερο αποτελεσμα και κραταμε τα δυο καλυτερα, τα αθριζουμε και να τα αποτελεσματα!
παντα σε πραγματικο χρονο στην τηλεοραση διπλα απο την γραμματεια.

δεκα λεπτα μετα αρχισε και η απονομη.
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52

Δημοσίευσηαπό karka » 03 Οκτ 2006, 23:53

λοιπον.
εμεινε μονο ενα enduro sprint, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ για φετος.
ο θεσμος ολοκληρωνετε με το πεμπτο κατα σειρα αγωνα οπου και αυτος θα πραγματοποιηθει στο αιγιο απο την λεσχη της ΠΑΛΕΜΟΤ, στον ιδιο χωρο οπου εγινε και ο τελευταιος αγωνας. στο περιφημο πια πιστακι πισω απο την ΕΒΟ.
φροντιστε να ειμαστε ολοι εκει. ακυρωστε γαμους, βαφτησια κρυολογηματα, λοιπα κοληματα και δωστε το παρων.
ολοι απο τον geco και τον berg -τις παλιοσειρες της παρεας- μεχρι τον markd, τον doc, τον superspy, τον raptor, τον μιχαλη, τον zman, ΟΛΟΥΣ.
με 2 η 4 ροδες, ολοι εκει .
θα ειναι ενα πανυγηρικο κλεισιμο ενος επαθλου που στηριχτηκε απο τους χομπιστες της δυτικης ελλαδος. απο την σπαρτη μεχρι την λιβαδια και την λαμια και απο την κεφαλονια μεχρι το αργος και την αθηνα.
ενος επαθλου που προτεραιοτητα ειχε την ευκολια και την βολη του αγωνιζωμενου και οχι του οργανωτη.
απειρα παραδειγματα που μπορουν να παραδειγματισουν "οργανωτες" και οργανωτες.
οικονομικο, μονο 10 ευρω συμετοχη για την λεσχη.
γρηγορο και ευελικτο, ουτε τραπεζες ουτε συμετοχες απο πριν .τιποτα. ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.
ασφαλη, μονο ενας επιπολαιος τραυματισμος μεχρι τωρα στο δευτερο αγωνα.
φιλικο, κλιμα αγωνα τετοιο που το συναντας μονο σε εκλησια. ολοι μια παρεα, εντασεις μηδεν. καμια ενσταση ποτε και για τιποτα.
επιπεδο οργανωσης, δεκαρι σε καθε αγωνα.
να θυμισω το σαββατιατικο αγωνα των quad στο κουνουπελι, που κοστισε στην οργανωση, 200 ευρω για ασθενοφορο και τον γιατρο. εξτρα κοπο και χρονο για τους ανθρωπους της. και ολα αυτα για 7 συμετοχες χωρις απο αυτην την κατηγορια να παρει ουτε ενα ευρω μιας και η συμετοχη τους σε αυτον τον αγωνα ηταν δωρεαν.

για ολους αυτους τους λογους και για ακομα περισοτερους οπου θα διαπιστωσεται μονοι σας σας περιμενουμε ΕΚΕΙ!!!

Η ημερομηνια διεξαγωγης θα ανακοινωθει. αυτην τη στιγμη ειναι πρως συζητιση ακομα γιατι πολλοι αγωνες εχουν αναβληθει και περιμενουμε να κατασταλαξουν οι "οργανωτες" για να μην εχουμε και αλλους αγωνες την ιδια μερα.
Άβαταρ μέλους
karka
450cc
450cc
 
Δημοσιεύσεις: 632
Εγγραφή: 05 Δεκ 2005, 19:52


Επιστροφή στο Αγώνες Μοτοσυκλέτας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη. Υπάρχουν 9 επισκέπτες

cron