έχω να κάνω μερικές γενικές προτάσεις που πιστεύω θα βοηθούσαν πολύ το φόρουμ:
-αναδιάρθρωση των κατηγοριών, έτσι όπως είναι τώρα έχουμε μερικές κατηγορίες κουλουβάχατα οπου εκει μέσα γράφονται τα πάντα και άλλες παραμένουν εντελώς άδειες.
Χωρίς να θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες πιστευω πως για παράδειγμα η κατηγορία "γενικές συζητήσεις" θα έπρεπε να έχει μέσα ΜΟΝΟ ότι είναι άσχετο με 4χ4,offroad μετατροπές κλπ (πχ ανέκδοτα) ή θα μπορούσαν να φτιαχτούνε κατηγορίες ανα όχημα / μοτοσυκλέτα.
τα παραπάνω είναι τυχαία παραδείγματα αλλα αυτό που θέλω να πώ είναι πως οι κατηγορίες του φόρουμ δεν είναι λειτουργικές ώς έχουν.
-οι σελίδες είναι πολύ βαριές, ίσως έπρεπε να φτιαχθούνε με πιο μικρού μεγέθους γραφικά και χρειάζεται πιστευω ένα μικρό συμάζεμμα (υπάρχουν 2 κουμπιά για στατιστικά, ενα για προφίλ και αλλο ένα για settings που ενώ οδηγούνε σε αντίστοιχες ρυθμίσεις δεν έχουνε σωστή λειτουργία κλπ)
-χρειάζεται να κάνω login στην σελίδα κάθε φορά ενώ σε όλα τα άλλα φόρουμ που μπαίνω έχω ενεργοποιήσει το cookie και είμαι αυτόματα ήδη συνδεδεμένος μόλις μπώ.Αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό και αναγκαζόμαστε να φορτώνουμε την σελίδα 2 φορές.
Αυτά προς το παρόν , εννοείται πως τα παραπάνω γράφονται καλοπροαίρετα απο ενδιαφέρον για το site και όχι απο γκρίνια
.
Ας γράψουν και οι υπόλοιποι χρήστες τις παρατηρησεις τους εδώ με σκοπό να βοηθήσουμε τα παιδιά να βελτιώσουν την πολύ καλή δουλειά που κάνουν μέχρι τώρα.

Η λειτουργικότητα πράγματι λείπει - το λέω αυτό όσο πιο καλοπροαίρετα γίνεται-και πιστεύω ότι το κυριότερο είναι ο τρόπος που εχουν διαρθρωθεί οι κατηγορίες.Ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και μια αναδιάρθρωση , ρωτήστε καλού κακού, θα βοηθήσει.