Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Διαμαρτυρίες από την NPO για το Central Europe Rally

Με ανακοίνωση του ο διευθυντής της NPO, Stephane Clair, διαμαρτυρήθηκε για την επιλογή των ημερομηνιών διεξαγωγής του Central Europe Rally.

Η NPO είναι ο διοργανωτής του Optic Rally Tunisia 2008, ενός αγώνα με ιδιαίτερη θέση στο ημερολόγιο Cross-Country Rally Raid της FIA.


O Clair, ουσιαστικά εκφράζει τη δυσαρέσκεια του, για την απερίσκεπτη, επιλογή ημερομηνίας για την διεξαγωγή ενός αγώνα – αποζημίωση του Dakar – όπως τον χαρακτήρισε.

Το σίγουρο είναι ότι οι επιπτώσεις από την ακύρωση του φετινού Dakar, μόλις τώρα έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια.Rally Optic Tunisia: Επίσημη δήλωση του Stephane Clair, διευθυντή της NPO

Ακούσαμε την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με ένα νέο αγώνα, που διοργανώνεται στις ίδιες ημερομηνίες με το 2008 Rally Τυνησίας, τον πρώτο αγώνα του FIA Παγκοσμίου Κυπέλλου Cross-Country Rally και ταυτόχρονα ένα σημαντικό αγώνα του FIA Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Cross-Country Rally. (23 Απριλίου – 3 Μαρτίου 2008).

Θρηνούμε για το ότι μια αθλητική οργάνωση, μπορεί να αγνοηθεί σε τέτοιο βαθμό και το Παγκόσμιο Κύπελλο να απειληθεί. Ακόμα περισσότερο, είμαστε θλιμμένοι, για το ότι ολόκληρη η ισορροπία διακηδεύεται. 

Αυτή η απόφαση είναι ακατανόητη, σε μια στιγμή που οργανωτές, επίσημες ομάδες, ιδιώτες και συνεργάτες επέλεξαν να συνεργαστούν και να θεμελιώσουν κανονισμούς, ημερολόγια και προγράμματα και να ενθαρρύνουν την κάλυψη από τα ΜΜΕ των διαφορετικών διοργανώσεων.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί, ότι οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να διαλέξουν μεταξύ μιας πρόσκλησης για να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση – αποζημίωση της αποτυχίας του πρώτου Αφρικανικού rally-raid της περιόδου;

Ποιος θα μπορούσε να δεχτεί, ότι οι ομάδες υποστήριξης θα έπρεπε να χωριστούν στην μέση, για να μπορέσουν να υποστηρίξουν όλους τους πελάτες τους και να διπλασιάσουν τα κόστη τους, μόνο και μόνο για τον απλό λόγο ότι ένας διοργανωτής κοιτά πως να φέρει σε δύσκολη θέση έναν ανταγωνιστή του;

Γιατί θα πρέπει η Αφρική να πέσει και πάλι θύμα μιας χυδαίας απόφασης;

Στην NPO πρώτο μας μέλημα είναι ο διάλογος και η συζήτηση σε όλα τα θέματα.
Εμείς στην NPO αποτελούμε μια εταιρία ανθρώπινου μεγέθους, όπου το άθλημα είναι το πρώτο μας μέλημα.

Με απλά λόγια, θέλουμε να μοιραστούμε την αγάπη μας για την Αφρική και την έρημο με όσο γίνεται, περισσότερους ανθρώπους. Θέλουμε να μοιραστούμε το πάθος μας για την περιπέτεια, το μηχανοκίνητο και τον συναγωνισμό.

Θέλουμε να επαναβεβαιώσουμε τους 100 αναβάτες , 80 οδηγούς και πλοηγούς, τις ομάδες των 10 Τ4 φορτηγών και όλα τα πληρώματα των ομάδων υποστήριξης που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή, ότι ετοιμάζουμε ένα εξαιρετικό αγώνα, φέτος, για αυτούς.
Θα απολαύσετε ένα μεγάλο αγώνα, με φανταστική ατμόσφαιρα και διεθνή κάλυψη.

Η τοπική φιλοξενία, η ανανεωμένη εμπλοκή των διεθνών ομοσπονδιών (FIA & FIM), καθώς και αυτών της γαλλίας (FFSA & FFM), της Τυνησίας (NACT & FTM) και της Λιβύης, οι τοπικοί μας συνεργάτες από τον οργανισμό τουρισμού Τυνησίας και από την Tunisair, η υποστήριξη των χορηγών (η πόλη της Μασσαλίας, Optic 2000, Servair) και όλοι οι συνεργάτες μας από την πλευρά του τύπου, αποτελούν τους εγγυητές μια φοβερής επιτυχίας.

Εσείς είστε ο θρύλος των rally-raids.
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα σας στην Τυνησία και σε άλλες περιπέτειες στην Αφρική!

Stephane Clair
Γενικός Διευθυντής NPO


Κείμενο: [Σπύρος Κατσιμαλής]


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.041004 seconds. ]