Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Συνεδρίαση ΑΣΟΑΜ: Το παρόν και το άμεσο μέλλον του ελληνικού MotocrossΤο Δ.Σ. του Α.Σ.Ο.Α.Μ. συνεδρίασε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου με βασικό θέμα: «Το παρόν και το άμεσο μέλλον του ελληνικού Motocross» και στις 24 Οκτωβρίου εξέδωσε δελτίο τύπου με τα συμπεράσματα της συνάντησης.


Όσα συνέβησαν ή δεν συνέβησαν φέτος μας αφήνουν σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και αδιαφάνειας ως προς το τι συμβαίνει και τι, πιθανόν, θα συμβεί. Αναφέρουμε επιγραμματικά:
  • Είμαστε στα τέλη Οκτωβρίου, έχουν γίνει 5 μόλις από τους 8-10 (;!) πρωταθληματικούς αγώνες (ποτέ δεν μάθαμε πόσους αγώνες θα έχει το φετινό πρωτάθλημα ΜΧ) και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην συνέχεια.Παρά τις εκκλήσεις μας στις ΠΟΜ και ΟΜΕ που συνδιοργανώνουν το ελληνικό πρωτάθλημα του 2008 (βλ. ανακοίνωση του ΑΣΟΑΜ την 6/2/08) δεν υπάρχει μέχρι σήμερα δημοσιευμένο ένα σαφές πρόγραμμα αγώνων.
  • Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση στο Κύπελο Ελλάδος όπου δεν υπάρχει τίποτα επίσημο σχετικά με την προκήρυξη, την εξέλιξη και την ολοκλήρωσή του.Για τα περιφερειακά κύπελλα, δεν υπάρχει καμία επίσημη δημοσίευση σχετικά με πρόγραμμα, βαθμολογίες κ.λ.π.
  • Αντίστοιχα με τα παραπάνω, ακόμα περιμένουμε την κοινοποίηση/δημοσίευση των κανονισμών που ακολουθούνται, ιδιαίτερα του δικαιοδοτικού και του γενικού, από τους οποίους προκύπτουν όλοι οι άλλοι κανονισμοί, αλλά και την γνωστοποίηση των προσώπων που αποτελούν τις δικαιοδοτικές και άλλες επιτροπές.Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από 2 φορείς εκ των οποίων κανείς δεν έχει δημοσιευμένους κανονισμούς ούτε μας τους έχει κοινοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο.
  • Το 2007 υπήρξε αρκετή διεθνής δραστηριότητα, αποστολές στο εξωτερικό κ.λ.π.Δόθηκαν πολλές υποσχέσεις ότι θα γίνει φέτος το ίδιο, αλλά δεν έγινε τίποτα και μάλιστα χωρίς καμία ενημέρωση.
  • Ιδιαίτερος προβληματισμός υπάρχει για την ασφάλιση των αναβατών έναντι των ατυχημάτων που συμβαίνουν στους αγώνες. Πολλοί αγωνιζόμενοι παραμένουν ακάλυπτοι ασφαλιστικά για πολλούς μήνες χωρίς να έχουν καμία εικόνα για το τι θα συμβεί.

Πέραν όμως του ότι αφορά στο 2008, και εν όψει του 2009, βρισκόμαστε σε παντελή αβεβαιότητα περί του τι, πως και, από ποιους θα συμβεί αγωνιστικά.

Η μόνη πληροφόρηση (;) που έχουμε έρχεται από φήμες (!!) αφού κανείς δεν επικοινωνεί, με κανένα τρόπο, με τον σύλλογο των αναβατών, ούτε δημοσιεύει/ανακοινώνει κάτι σχετικό.
 
Η πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο ΓΓΑ Κος Δουβής, έδωσε απλά μια περισσότερη οντότητα στις φήμες που μιλούν για συνένωση των ΠΟΜ και ΟΜΕ (ίσως και ΑΜΟΤΟΕ) απούσης όμως της ΕΛΠΑ που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Παγκ. Ομοσπονδία (FIM) !

Οι απορίες εύλογες:
  • Γιατί κανείς δεν ενημερώνει συνολικά τους ενδιαφερόμενους (λέσχες, σωματεία, αγωνιζόμενους) για τις εξελίξεις και τους σκοπούς που οδηγούν σε αυτές τις εξελίξεις:
  • Εφ’ όσον από ότι φημολογείται, δρομολογείται νέος οργανωτικός και εποπτικός φορέας (ομοσπονδία αναγνωρισμένη από την ΓΓΑ), δεν θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτόν όλοι όσοι μπορούν και θέλουν να συμμετάσχουν;
  • Πως θα συμβεί το παραπάνω αν τα πάντα κινούνται παρασκηνιακά;

Στα 30 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου μας, πρώτη φορά βιώνουμε μια τόσο θολή κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΣΟΑΜ δηλώνει έτοιμος να συνδράμει και να δώσει λύσεις (όπως πολλάκις έχει κάνει στο παρελθόν), σε οποιονδήποτε θελήσει συνεργασία για την πρόοδο των ελληνικών αγώνων μοτοσυκλέτας γενικότερα και του ελληνικού Motocross ειδικότερα.

Το Δ.Σ. του ΑΣΟΑΜ

24 Οκτωβρίου 2008

210 7712455
asoam1@yahoo.gr


Σχετική συζήτηση στο forum
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.027888 seconds. ]