Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 4Χ4 ΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η πανελλήνια συνάντηση των συλλόγων 4Χ4 ολοκληρώθηκε τη περασμένη Κυριακή.
Μια πρωτόγνωρη εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Το παρόν έδωσαν όλες οι λέσχες της Ελλάδος που προς τιμή αυτής της πανελλήνιας συνάντησης τροποποίησαν τα προγράμματά τους για να παραβρεθούν.

Περισσότερα από 130 αυτοκίνητα βρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση και συγκεκριμένα: 12 οχήματα από τη Κρήτη, 3 από τη Κω, 12 από το Περιστέρι, 10 από την Ορεστιάδα, περισσότερα από 30 από τους 2 συλλόγους της Καβάλας , 2 από την λέσχη Εκάλης και τα υπόλοιπα από τη Θεσσαλονίκη.

Τη Παρασκευή το βράδυ όλοι οι σύλλογοι βρήκαν τα ξενοδοχεία τους στα οποία φιλοξενήθηκαν δωρεάν και την επόμενη μέρα μαζεύτηκαν όλοι σε ένα μεγάλο χώρο δίπλα στο Λευκό Πύργο .

Αφού μοιράστηκαν λευκές σημαίες και αντιπολεμικές αφίσες ξεκίνησε μια αντιπολεμική πορεία μέσα στη Θεσσαλονίκη με όλα τα τετρακίνητα οχήματα.(Η ιδέα του samgr στο offroad Portal πραγματοποιήθηκε)

Μια εντυπωσιακή πορεία που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει και έδειξε ότι οι τετρακίνητοι σύλλογοι της Ελλάδος δεν είναι απλά σύλλογοι μόνο για εκδρομές και αγώνες αλλά είναι και ευαισθητοποιημένοι σε σοβαρά θέματα όπως αυτό του πολέμου στο ΙΡΑΚ.

Μετά το τέλος αυτής της εντυπωσιακής πορείας , όλα τα οχήματα κατευθύνθηκαν στη πίστα 4Χ4 του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Μιλάμε σίγουρα για τη καλύτερη πίστα 4Χ4 στην Ελλάδα αλλά και για τη πιό δύσκολη.

Δε μπορούμε παρά να δώσουμε τα εύσημα στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης γι’ αυτή τη προσπάθεια δημιουργίας πίστας 4Χ4. Σημειωτέον ότι εκτός της πίστας της Θεσσαλονίκης υπάρχει εφάμιλη πίστα και στην Ορεστιάδα αλλά δυστηχώς πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Κάποιες άλλες πίστες που υπάρχουν είναι ιδιωτικές και για να μπεί κάποιος σε αυτές πρέπει να πληρώσει.
(Αλήθεια τι κάνουν οι δήμοι στους οποίους ανήκουν οι σύλλογοι 4Χ4; Γιατί δε δίνουν κάποιο χώρο στους συλλόγους για δημιουργία πίστας 4Χ4;)

Σε αυτή λοιπόν τη πίστα ακολούθησε δεξιοτεχνία από τους τολμηρούς που αποτέλεσμα είχε να δούμε πάρα πολλά εντυπωσιακά περάσματα αλλά και πολλά κωλλύματα μιας και το πυροσβεστικό του δήμου δε σταμάτησε να ρίχνει νερό.

Σε τέτοιες εκδηλώσεις βέβαια δε μετράει το αποτέλεσμα αλλά οφείλουμε να πούμε τουλάχιστον ότι η 1η θέση πήγε σε LADA NIVA της Λέσχης Ορεστιάδας,η 2η σε SUZUKI JIMNI της λέσχης Περιστερίου και η 3η σε TARO της λέσχης Χανίων.

Τό πιό εντυπωσιακό αυτού του άτυπου αγώνα ήταν η πολύ καλή παρουσία και επίδειξη ικανοτήτων οχημάτων ίσως παρεξηγημένων όπως τα VITARA, τα SAMURAI και τα JIMNI τα οποία «έβαλαν τα γυαλιά» σε παραδοσιακά μεγάλα τετρακίνητα οχήματα τα οποία μάλιστα συμμετέχουν και σε αγώνες 4Χ4 δείχνοντας έτσι ότι σε κάποιες περιπτώσεις ότι και τα "μικρά" μπορούν να τα καταφέρουν τόσο καλά αν όχι καλύτερα από τα "μεγάλα"

Την ίδια μέρα το βράδυ ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι σε κοσμική ταβέρνα με την απονομή και τον χαιρετισμό των εκπροσώπων όλων των συλλόγων

Η επόμενη μέρα ίσως ήταν και η σημαντικότερη.

Ολα τα οχήματα μαζεύτηκαν στο Λευκό Πύργο και τα μέλη των συλλόγων γνωρίστηκαν ακόμα περισσότερο μεταξύ τους και οι εκπρόσωποι τους μαζεύτηκαν και συζήτησαν πιθανή δημιουργία ομοσπονδίας συλλόγων 4Χ4.

Το κλίμα ήταν θετικό και ελπίζουμε στο μέλλον αυτή η απλή συζήτηση να έχει και συνέχεια.

Πρέπει για άλλη μια φορά να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας για αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης που ελπίζουμε ότι θα βρεί μιμητές.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τη περιοχή του Πλαταμώνα την 15 Ιουνίου σε CAMPING.

Δυστηχώς δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η απουσία των εκπροσώπων της Λέσχης 4Χ4 Εκάλης στο χαιρετισμό της εκδήλωσης που έγινε μετά την απονομή από τους εκπροσώπους όλων των συλλόγων (ακόμα και αυτών που απουσίαζαν όπως του συλλόγου 4Χ4 της Ρόδου) αλλά και κατά την συζήτηση που έγινε για θέματα 4Χ4 και για τη δημιουργία ομοσπονδίας.

Το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι στη Κρήτη και θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι τυχαίο και ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα μεταξύ των συλλόγων μιας και τα προβλήματα υπάρχουν για να μπορούν να τα συζητούν και να τα λύνουν όλοι μεταξύ τους .

Επιβάλεται πιστεύουμε η παλαιότερη λέσχη 4Χ4-η «μητέρα» των λεσχών - να συμμετέχει σε αυτές τις όμορφες εκδηλώσεις αν όχι να πρωτοστατεί.
Είναι πιστεύουμε μέγιστη απώλεια για το χώρο της τετρακίνησης η απουσία της.

Ραντεβού λοιπόν όλοι μαζί ενωμένοι στο Πλαταμώνα την 15 Ιουνίου για το καλό των συλλόγων τετρακίνησης όλης της Ελλάδος αλλά και για το μέλλον του αθλήματος.More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.039537 seconds. ]