Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
1ος Αγώνας Supermotart - Τρίπολι 25/4/2004

Με τις πλέον αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά με περισσότερες από 120 συμμετοχές ξεκίνησε το πρωτάθλημα Supermoto. H βροχή που έπεφτε ασταμάτητα από το βράδυ του Σαββάτου είχε μετατρέψει σε βάλτο το χωμάτινο κομμάτι της πίστας, με αποτέλεσμα οι αναβάτες να «χτιστούν» κυριολεκτικά από τόνους λάσπης.


Ανεξάρτητα όμως από αυτό, όλοι οι αγώνες επιφύλαξαν δυνατές μάχες και πολλά απρόοπτα, με αποτέλεσμα να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές σε όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.
Σε όλες τις κατηγορίες το σασπένς ήταν ιδιαίτερα έντονο, με τη δυνατή βροχή να παίζει τον δικό της καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων.

Παρά τα όσα ακούστηκαν από το STAR CHANNEL, το οποίο καλά θα κάνει να επιλέγει πιο προσεκτικά τους συνεργάτες του και τουλάχιστον να διασταυρώνει τις πηγές του πριν προβάλει στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων τέτοιες σοβαρές ανακρίβειες (30 σοβαρά τραυματισμένοι που οδηγούνταν σωριδών στο νοσοκομείο!!!), ο αγώνας τελείωσε χωρίς κανέναν απολύτως σοβαρό τραυματισμό, με μόνη μία ασήμαντη θλάση του Θωμά Νεράτζη, ο οποίος μάλιστα συνέχισε κανονικά τον αγώνα του.

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ
Απόλυτος κυρίαρχος ο Αντ. Σταματελάτος, έδειξε ότι η βροχή και η λάσπη δεν μπορούν να επηρεάσουν την απόδοσή του. Πίσω του τερμάτισαν οι Ερν. Σακελλαράκης και Άκης Δαραμούσης, από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας το 2003.
Αξίζει να αναφερθεί εδώ, ότι οι δύο πρώτοι του βάθρου δεν είχαν στο παρελθόν παρόμοια διάκριση, να τερματίσουν δηλ. παραπάνω από την τέταρτη θέση.

LIGHT
Πολύ δυνατός αγώνας με πολλές μάχες και εναλλαγές στην κατάταξη. Το πέσιμο της καρρό σημαίας βρήκε τον πατρινό Μάνο Ζαπάντη να κερδίζει, με διαφορά ελάχιστων δευτερολέπτων. Στις επόμενες θέσεις βρέθηκαν οι Χαρ. Πριαρής και Νίκος Χριστόπουλος, που μαζί με τους Τσαλίκη, Πανδή και Χατζηγεωργίου εναλασόντουσαν στις θέσεις γύρο προς γύρο, ξεσηκώνοντας τους θεατές.

RACING 450

Η «μάχη της Κρήτης», με τους, έμπειρους σε παρόμοιες συνθήκες από το πρωτάθλημα ΜΧ, αδερφούς Νίκο και Νικηφόρο Διακάκη να επικρατούν κατά κράτος των συναγωνιστών τους και να παίρνουν τις δύο πρώτες θέσεις. Ο Μαν. Παπαγεωργίου Jr έδειξε να μην συμπαθεί τη λάσπη αλλά η τρίτη θέση τον έχει σε απόσταση αναπνοής από τους Κρητικούς αναβάτες, ενώ ο πρωταθλητής Μ. Κουτσουμπός, παρά την 9η θέση, έδειξε ότι η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Απίστευτη ήταν και η μονομαχία των Μ. Σπηλιώτη – Αλκη Σινιώρη, που με τις νέες μοτοσυκλέτες τους έδειξαν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.

RACING OPEN
 Ένας Μπούστας από τα παλιά, που δεν άφησε κανέναν να αμφισβητήσει την κυριαρχία του. Επικές μάχες γινόντουσαν πίσω του, με τον πατρινό Ηλία Μικέ να κάνει μεγάλη προσπάθεια και ξεκινώντας από πολύ πίσω να τερματίζει τελικά δεύτερος. Ο χαλκιδαίος Μιχ. Μιμίκος έδειξε ότι δεν είναι πλέον αουτσάιντερ και με την τρίτη θέση (αλλά και την εμφάνισή του γενικότερα) δείχνει ξεκάθαρα ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΙΣΤΑ ΚARTODROMO, ΚΙΟΥΡΚΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 15/5/2004
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Supermoto (Τεχνικός και Γενικός Κανονισμός, Προκήρυξη Πρωταθλήματος, Πρόγραμμα αγώνων κλπ), καθώς και για ένα πλήρες φωτογραφικό και ιστορικό αρχείο, μπορείτε να απευθυνθείτε και στο επίσημο Site της Iron Team, Promoter και διοργανώτριας λέσχης: www.ironteam.gr
Γραφείο Τύπου Iron Team Νίκος Βιτσιλάκης, τηλ. άμεσης επικ/νιας: 6944-726262

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

1. Αντ. Σταματελάτος Husaberg 650
2. Ερν. Σακελλαράκης Yamaha 450
3. Ακης Δαραμούσης Honda 480
4. Στεφ. Στρατουδακης ΚΤΜ 520
5. Γ. Αβερκάκης Husqvarna 570
6. Νικ. Σαμάνογλου Yamaha 450

LIGHT
1. Μάνος Ζαπάντης Yamaha 250
2. Χαρ. Πριαρής Yamaha 250
3. Νικ. Χριστόπουλος Yamaha 250
4. Φώτης Τσαλίκης Honda 250
5. Γ. Πανδής Honda 250
6. Κίμων Χατζηγεωργίου Yamaha 250

RACING 450
1. Νίκος Διακάκης Honda 450
2. Νικηφόρος Διακάκης Honda 450
3. Μαν. Παπαγεωργίου Jr Yamaha 450
4. Αριστ. Παπακωνσταντίνου Yamaha 450
5. Δημ. Κονοβάλοβ Υamaha 450
6. Φώτης Τσαλίκης Honda 450

RACING OPEN
1. Γιάννης Μπούστας Honda 525
2. Ηλίας Μικές ΚΤΜ 660
3. Μιχ. Μιμίκος Husqvarna 630
4. Θαν. Νάκης CCM 470
5. Δημ. Μανωλάς Honda 525
6. Αλέξης Αναστόπουλος Honda 487Κείμενο και φωτογραφία απο το δελτίο τύπου της IRON TEAM


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.028651 seconds. ]