Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2008: O 6ος γύρος στο Χορτιάτη στις 12 Οκτωβρίου 2008Με εκκίνηση από τη ΔΕΘ!


Τα φώτα της δημοσιότητας θα προσλκύσει ο αγώνας που οργανώνεται από τον Μ.Ο.Θ. το προσεχές Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Η επιδίωξη της λέσχης για να ανεβάσει το επίπεδο των αγώνων Enduro στην Ελλάδα και να προσφέρει την αρμόζουσα προβολή, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα και με τη βοήθεια του δήμου Θεσσαλονίκης, που ένταξε το αγώνα στα Αλεξάνδρεια 2008, εξασφαλίζοντας παράλληλα έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο πολυσύχναστους χώρους της Θεσσαλονίκης, για το κέντρο του αγώνα:

Τον χώρο της Νότιας Πύλης της ΔΕΘ μπροστά στην πλατεία της ΧΑΝΘ!


Ο αγώνας
Οι πρώτες ομάδες θα αρχίσουν να φτάνουν στον χώρο το πρωί της 11ης Οκτωβρίου οπότε και θα στηθούν στα Paddoks  και θα περάσουν οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες τον Τεχνικό Έλεγχο.

Η εκκίνηση του Αγώνα θα δοθεί παρουσία των Αρχών της πόλης το πρωί της Κυριακής 12/10/2008 στις 09:00 στον ίδιο χώρο και οι πρώτοι αναβάτες αναμένεται να αρχίζουν να τερματίζουν στις 17:00 περίπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Οι αθλητές θα ακολουθήσουν μια διαδρομή από κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης οι οποίες θα τους οδηγήσουν στις παρυφές του Σέιχ Σου, όπου και θα μπούνε στο χωμάτινο (και μεγαλύτερο) σκέλος του αγώνα, ο οποίος το σύνολο των 220 χιλιομέτρων του θα αποτελείται από 15 περίπου χιλιόμετρα ασφάλτου, 180 χιλιόμετρα μονοπάτι και 25 περίπου χιλιόμετρα με απλό χωματόδρομο.

Οι ειδικές

Οι θεατές που θα θελήσουν θα παρακολουθήσουν τις Ειδικές διαδρομές του αγώνα μπορούν να το κάνουν ως εξής:

1η Ειδική Διαδρομή περιοχή «ΧΩΚ» στο Πανόραμα: (από τις 09:45 περίπου)

2η Ειδική Διαδρομή Γούρνες Χορτιάτη (από τις 10:40 περίπου): ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο που μας οδηγεί στον Χορτιάτη και 500 μέτρα πριν μπούμε στο χωριό, στρίβουμε δεξιά και μπαίνουμε στον χωματόδρομο που ξεκινά από τις γούρνες, συνεχίζει παράλληλα και αντίθετα με την άσφαλτο για 200 μέτρα και κατόπιν στρίβουμε δεξιά ακολουθώντας πάντα την ειδική σήμανση που θα είναι τοποθετημένη από τον ΜΟΘ και θα μας οδηγήσει στον χώρο της Ειδικής Διαδρομής.

Και οι δύο Ειδικές διαδρομές θα γίνουν από 3 φορές και η μεταξύ τους απόσταση από άσφαλτο είναι περίπου 800 μέτρα, ενώ από χώμα περίπου 300 μέτρα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα της εύκολης παρακολούθησης και των δύο.

Βεβαίως, όπως είναι γνωστό, η ομορφιά των αγώνων Enduro κρύβεται στις απλές διαδρομές μέσα στο δάσος του Χορτιάτη, πράγμα που προϋποθέτει να γίνει κάποιος «ένα» με το βουνό ώστε να απολαύσει τα πραγματικά δύσκολα περάσματα.

H αλλαγή του συνόλου των γύρων του αγώνα κρίθηκε απαραίτητη λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων στη Θεσσαλονίκη κι έτσι η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να αλλάξει την διαδρομή για να είναι πιο προσβάσιμη στο σύνολο των αγωνιζομένων.

Περισσότερες πληροφορίες διαδρομής  στο 693277126 Τρέμκατζης Δημήτρης, καθώς και στον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Λαμπράκη 7, 2310-208240 και  moth.publicrelation@gmail.com

Σχετικά Downloads - links

Ειδικός κανονισμός αγώνα σε pdf

www.moth.gr
Σχετική συζήτηση στο forumMore articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.040917 seconds. ]