Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Συνεργασία της Kia Motors και της Clean Energy PartnershipΣτόχος η  προώθηση ηλεκτρικών οχημάτων με κυψέλες υδρογόνου στη Γερμανία

Υπεγράφη προσύμφωνο μεταξύ της  Kia Motor Corporation και της Clean Energy Partnership (CEP) με σκοπό την προώθηση ηλεκτρικών οχημάτων με κυψέλες υδρογόνου -Fuel Cell Electric Vehicles (FCEV)- και την ανάδειξη της ανταγωνιστικότητας της εταιρίας στη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Η αρχική συμφωνία υπεγράφη στη Σεούλ, στην οποία συμμετείχαν ο Dr Hyun Soon Lee, Vice Chairman της Hyundai-Kia R&D, ο Dr Klaus Bonhoff, Managing Director της NOW GmbH (National Organization of Hydrogen and Fuel Cell Technology) Patrick Schnell, Chairman of the Clean Energy Partnership (CEP), καθώς και άλλα μέλη του CEP.

Η Γερμανική Ομοσπονδιακή κυβέρνηση σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους φορείς από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας, δημιούργησε το Εθνικό πρόγραμμα για την καινοτομία (National Innovation Programme) για να υποστηρίξει την προετοιμασία της αγοράς στην τεχνολογία κυψελών καυσίμου στη Γερμανία. Ο προϋπολογισμός του Προγράμματος ανέρχεται σε Ευρώ 1,4 δισ. και καλύπτει την περίοδο 2007-2016.

«Με την συμβολή της Kia, η Clean Enerny Partnership κερδίζει έναν ισχυρό εταίρο από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να προωθήσει την εμπορευματοποίηση των οχημάτων κυψελών καυσίμου», δήλωσε ο Πάτρικ Schnell, πρόεδρος της CEP.

"Με τη συμμετοχή στην Clean Energy Partnership, η Kia σκοπεύει να δημιουργήσει περαιτέρω ώθηση στην εξεύρεση τρόπων για την ανάπτυξη της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου και τις επιδόσεις της», δήλωσε ο Dr. Lee-Vice Chairman.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Kia Motors υπέγραψε ένα προσύμφωνο με τέσσερις χώρες της Βόρειας Ευρώπης για να δημιουργήσουν ένα στόλο αυτοκινήτων Fuel Cell Electric Vehicles (FCEV) στην ευρωπαϊκή αγορά.


Η Kia Motors Corporation – κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, που προορίζονται όχι μόνο για όσους είναι αλλά και όσους αισθάνονται «νέοι» -  ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα.
Ως μέλος του Hyundai-Kia Automotive Group, η Kia στοχεύει να γίνει μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της παγκόσμιας αγοράς. Κατασκευάζει περισσότερα από 2,1 εκατομμύρια οχήματα τον χρόνο σε 13 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 8 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 172 χώρες.
H Kia σήμερα απασχολεί πάνω από 44.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 20 δισεκατομμύρια δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA.
Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει)  και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες  στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας.
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.024141 seconds. ]