Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Συνεχίζεται το σήριαλ στους αγώνες αυτοκινήτουΜε δύο προτάσεις ασφάλισης αλλά χωρίς χρήμα!

Ύστερα από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στους αγώνες αυτοκινήτου γύρω από την πιο βασική υπηρεσία της «ομοσπονδίας», το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το σήριαλ συνεχίζεται καθώς ακόμα και για την εξόφληση ανά τρίμηνο δεν αρκούν τα χρήματα ώστε να πάρουν εκκίνηση οι αγωνιζόμενοι.

Έτσι αντί για την ανακοίνωση σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιλογή συμβολαίου – από τις δύο λύσεις που λέγεται ότι έχουν προταθεί – η ΟΜΑΕ έστειλε email προς όλες τις λέσχες – τόσο της ΟΜΑΕ, όσο και της ΕΛΟΑΑΜ, ζητώντας να συνδράμουν οικονομικά ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να πέσουν οι υπογραφές.

Αναλυτικότερα:

Αγ. Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ: Σωματεία / Μέλη της ΟΜΑΕ

Προκειμένου να υπογραφεί το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο παρακαλούνται οι οργανωτές, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διοργάνωση όλων των ειδών των αγώνων της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, να συνδράμουν οικονομικά και στα μέτρα των δυνατοτήτων τους την Ομοσπονδία γι αυτό το σκοπό. Τα ποσά που θα καταβληθούν θα συμψηφιστούν με τα παράβολα των αγώνων τους.Εντωμεταξύ στο χώρο των αγώνων πληθαίνουν οι φωνές που αναρωτιούνται αν έγιναν αγώνες μέσα στο 2012 χωρίς ασφαλιστική κάλυψη ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που φτάνουν στο σημείο να μιλούν μέχρι και για «υπεξαίρεση» των χρημάτων των αγωνιζομένων, θεωρώντας ότι αυτά δεν κατέληξαν στην εξυπηρέτηση του προηγούμενου συμβολαίου και οδήγησαν στην μη ανανέωση για τη νέα χρονιά και στην αναστολή αγώνων.

Στους χώρους των αγώνων το πρόβλημα είναι γνωστό από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, όμως τα πράγματα ήρθαν σε τέτοιο σημείο που επίσημα, βγήκε πρώτα σχετική ανακοίνωση από την ΕΛΟΑΑΜ και στη συνέχεια από τον ΣΟΑΑ, που ζητούσαν από την ΟΜΑΕ σχετική ενημέρωση.
Υπενθυμίζουμε ότι ύστερα απο πίεση, η ΟΜΑΕ έβγαλε ανακοίνωση αναστολής.

Τα πράγματα ζεστάθηκαν ακόμα περισσότερο, μιας και η ΟΜΑΕ στη συνέχεια όπως όφειλε, δεν έκανε καμία σχετική δημόσια ενημέρωση δείχνοντας συμπεριφορά λιγότερο ομοσπονδίας και περισσότερο κλειστής λέσχης.

Επιπρόσθετα μέσα στο Σαββατοκύριακο ήρθε και η ανακοίνωση από τον ΣΟΑΑΒΕ που με αγανάκτηση ζητά εξηγήσεις σχετικά με την κατάσταση.

Στο χώρο των αγωνιζομένων οι απορίες είναι αρκετές:
Με την ΟΜΑΕ να εμφανίζει αρκετό καιρό αδυναμία χειρισμού της κατάστασης και σε οριακό σημείο συγκέντρωσης χρημάτων, που αρκούν για να πληρώσει το πρώτο τρίμηνο της ασφάλισης, ποια λέσχη θα δώσει προκαταβολικά χρήματα, πέρα από αυτές που έχουν αγώνα μέσα στο πρώτο τρίμηνο και ίσως να έχουν και κάποια χρήματα;
Τι έγινε με το παλαιότερο συμβόλαιο;
Γιατί φτάνουν κάποιοι να μιλάνε για «επιχορηγήσεις» ενώ είναι γνωστό ότι το μηχανοκίνητο δε δικαιούται οικονομική βοήθεια από το κράτος;
Πόσο έχουν αντιληφθεί οι υπεύθυνοι των λεσχών τις υποχρεώσεις αλλά και τις ευθύνες που πηγάζουν από την υπαγωγή τους στον αθλητικό νόμο;

H μη ενημέρωση από πλευράς ΟΜΑΕ δε βοηθά.
Αυτό οδηγεί σε περαιτέρω επιδείνωση του κλίματος και δεν είναι λίγοι οι αγωνιζόμενοι που ισχυρίζονται ότι τώρα πλέον ακόμα και αν βρεθεί λύση δε πρόκειται να συμμετέχουν, αν δε γίνει πλήρη αλλαγή «κυβέρνησης» σε όλα τα επίπεδα.

Εντωμεταξύ οργανωτές που έχουν αγώνες μέσα στις επόμενες βδομάδες, φαίνεται να έχουν πάρει «προφορική διαβεβαίωση» ότι όλα θα πάνε καλά και πλέον προχωρούν τις διαδικασίες, καθώς είναι θέμα ημερών η λύση.
Όμως εύλογη απορία είναι: Αγωνιζόμενους θα έχουν;

Αναμένουμε τις εξελίξεις από ώρα σε ώρα....

Κείμενο: [Σπύρος Κατσιμαλής]


Σχετικά Links

Ανακοίνωση ΣΟΑΑ 28/2
Ανακοίνωση ΣΟΑΑ 19/2
Ανακοίνωση ΣΟΑΑ 21/2
ΣΟΑΑΒΕ: Επιστολή προς Ε.Π.Α./Ε.Θ.Ε.Α. Ο.Μ.Α.Ε & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Ανακοίνωση ΕΛΟΑΑΜ σχετικά με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο
Ανακοίνωση αναστολής αγώνων από την ΟΜΑΕ
Απόψεις από τις σελίδες του Δρομοβιβλίου: Περί αγώνων το ανάγνωσμα
Πρόγραμμα αγώνων 2013: Εδέησε και ήρθε!
Λύση στον ορίζοντα για τους Αγώνες 2013;
Σχετική συζήτηση στο forum
More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.028786 seconds. ]