Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Red Bull Romaniacs 2005: Ο Cyril κερδίζει την πρώτη ειδική

1/8: Πρώτη ειδική
Οκτώ ώρες χρειάστηκε ο Γάλλος αναβάτης της ΚΤΜ για να ολοκληρώσει την πρώτη ειδική του Red Bull Romaniacs 2005. Οκτώ ώρες για 180 χιλιόμετρα!

Η διαδρομή ήταν πολύ τεχνική και σε μερικά σημεία οι αναβάτες, πέρναγαν τις μοτοσυκλέτες τους, με τη βοήθεια σχοινιών και τροχαλιών που είχε στήσει η οργάνωση.

Οι δυσκολίες δεν περιορίζονταν μόνο στη διαδρομή. Οι περισσότεροι αναβάτες μην έχοντας εμπειρία από τη χρήση GPS, σε άγνωστο έδαφος, κατάφεραν να χαθούν για τα καλά στο δάσος.

Φυσικά αν ήταν δύσκολο για τους Pro, ίσως μπορείτε να φανταστείτε τη έγινε στην Team class. Κάποιοι χρειάστηκαν πάνω αρκετές ώρες για να ανεβούν μερικές από τις ανηφόρες της διαδρομής.Οι ... Pro!
Ο Cyril Despres, έφτασε πρώτος στον τερματισμό, ύστερα από οκτώ σκληρές ώρες πάνω, στο πλάι και ... κάτω από τη μοτοσυκλέτα του.

Δεύτερος ακολούθησε ο Γερμανός, Gerhard Forster, οδηγώντας με εκπληκτικό τρόπο το τετράχρονο Beta του.
Ο Gerhard πέρασε νωρίς το πρωί τον Darryl Curtis και συνέχισε πιέζοντας τον Cyril για την πρώτη θέση, αλλά ένα μικρό «έβγα» τραυμάτισε το ψυγείο του, κάτι που τον ανάγκασε να χάσει αρκετό χρόνο για να το μαζέψει.

Oι Darryl Curtis και Riaan van Niekerk, ξεκίνησαν με όρεξη το πρωί, αλλά δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των Cyril και Gerhard.
Σαν να μην έφτανε αυτό, υπέπεσαν σε σοβαρά λάθη πλοήγησης και… έμαθαν όλα τα μονοπάτια του Sadu με ένα τεράστιο χαμόγελο στο στόμα τους!!!

Μετά την τούμπα του Αμερικανού Jared Willardsen, χθες στον πρόλογο, η υπεράσπιση της σημαίας των ΗΠΑ, έμεινε στα χέρια του Gregg Godfrey.

O Gregg όντας σκληροπυρηνικός μοτοκρόσερ, δεν έχει ιδέα από τη χρήση GPS και ακολούθησε τη μεθοδολογία των Darryl και Niekerk ... δώσε και όπου φτάσουμε.

Και οι... Team: Ακόμα είναι στο δάσος!

Οι αναβάτες της κατηγορίας team, είχαν να κάνουν 30 χιλιόμετρα λιγότερα από τους Pro. Όμως όλα τα καλά σημεία – η οργάνωση τα ονομάζει «τεχνικά» - ήταν μέσα!
Ερασιτέχνες οι περισσότεροι, ανάλωσαν αρκετές ώρες στις ανηφόρες του τρόμου!

Ο Αυστριακός οργανωτής του Erzberg Rodeo, Karl Katoch, από την ομάδα OMMA RodeoX, έδωσε μια μάχη με ένα ατίθασο δέντρο, που αποφάσισε να μπει στα καλά καθούμενα στη διαδρομή του αγώνα.
Με απώλεια, μερικά δάκτυλα ποδιού ο Karl έχασε τελικά.

Ο Μεξικανός αναβάτης Jose Luis Perez, βρήκε αντικαταστάτη του συντρόφου του, Pedro De Uriarte – χυμάρισε στο χθεσινό πρόλογο – στον «δικό μας» Χρήστο Πατεράκη.
Τελικά όμως, η ζέστη που ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες την Ρουμανία, έψησε τα μοτέρ τους και τους ανάγκασε σε εγκατάλειψη.
Αύριο θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους, αλλά με την ποινή που έχουν εισπράξει – δεν έχουν ελπίδες για την γενική – πλέον.

Μείνετε κοντά μας για το συναρπαστικό Red Bull Romaniacs 2005, το Off-Road.gr σε «στενή» συνεργασία με την οργάνωση θα σας μεταφέρει κάθε μέρα την εξέλιξη του αγώνα, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ανταποκρίσεις!

Φωτογραφίες:
Herwig Peuker
Philip Kubicek
Gary Freeman
Red Bull Romaniacs


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.020644 seconds. ]