Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων της Μοτοδυναμικής Α.Ε.Ε. στη Βουλγαρία

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις της θυγατρικής της “Motodynamics Ltd” στη Σόφια την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου με εορταστική εκδήλωση παρουσίασης των νέων μοντέλων YAMAHA 2006 σε εκπροσώπους της πολιτείας, δημοσιογράφους και πελάτες.

Παράλληλα με τη Σύμβαση Διανομής για την Ελλάδα, η Yamaha Motor Corporation έχει τιμήσει τη Μοτοδυναμική με την ανάθεση της αντιπροσώπευσής της στη Βουλγαρία από το 1992 και στη Ρουμανία από το 1994.
Η ενδυνάμωση και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων στα Βαλκάνια αποτελεί έναν από τους βασικούς στρατηγικούς άξονες της Μοτοδυναμικής.Οι νέες εγκαταστάσεις της “Motodynamics Ltd” είναι στην οδό Tsarigradsko Shosse, που βρίσκεται στον κεντρικό οδικό άξονα σύνδεσης της Σόφιας με το Πλόβντιβ και τη Βάρνα.
Η μετεγκατάσταση κρίθηκε αναγκαία για να μεταφερθεί η έκθεση των προϊόντων σε μεγαλύτερο χώρο και κοντά σε κεντρική οδική αρτηρία.

Το νέο κατάστημα έχει ιδιαίτερα εντυπωσιακή πρόσοψη και περιλαμβάνει δύο ορόφους με έκθεση δικύκλων, φουσκωτών, εξωλέμβιων, WaveRunners (jet θάλασσας), αξεσουάρ και ανταλλακτικών συνολικού εμβαδού 500 τ.μ., έναντι 120 τ.μ. που διέθετε το παλαιό κατάστημα.

Παράλληλα η εταιρεία διατηρεί υποκατάστημα στη Βάρνα, από το οποίο διοχετεύει τα προϊόντα στην ανατολική πλευρά της χώρας.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η Διοίκηση της εταιρείας υποδέχθηκε τους 300 περίπου προσκεκλημένους σε εκδήλωση παρουσίασης του καταστήματος και των νέων μοντέλων YAMAHA που θα διαθέτει στην βουλγαρική αγορά το 2006. Τη βραδιά άνοιξε ο κος.Γιώργος Ράπτης, Διευθυντής Διεθνών Επιχειρήσεων, που καλωσόρισε τους προσκεκλημένους. Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον κο. Κωνσταντίνο Καπαγιαννίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο, που μίλησε για την πλήρη αναδιοργάνωση της θυγατρικής και την ιδιαίτερη έμφαση που έχει δοθεί στην ενίσχυσή της οδηγώντας σε αναβάθμιση της δραστηριότητας στη Βουλγαρία.

Ο κος. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Πρόεδρος της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., απηύθυνε θερμό χαιρετισμό μιλώντας με ιδιαίτερη συγκίνηση για τους δεσμούς που ενώνουν τους δύο λαούς.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους η κα. Αικατερίνη Κυριακοπούλου, επίτιμη Πρόεδρος της «S&B Βιομηχανικά Ορυκτά», οι κ.κ. Toru Ohsugi και Masateru Shiomi, εκπρόσωποι της Διοίκησης και μέλη του Management Committee της Yamaha Motor Europe, και ο κος Andreas Bronnen, Developing Markets & Accessories Division Manager.

Η Μοτοδυναμική επενδύει στις θυγατρικές της στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία και θέτει από τώρα τις βάσεις για την μακροπρόθεσμη αξιοποίηση των προοπτικών που θα δημιουργηθούν στο μέλλον, ιδιαίτερα μετά και από την αναμενόμενη ένταξη της Βουλγαρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2007.

Μεσοπρόθεσμα στοχεύει στη διεύρυνση του Δικτύου Συνεργατών της και στην υλοποίηση προωθητικών προγραμμάτων που θα τονώσουν την αγορά και θα ενισχύσουν το μερίδιο της ΥΑΜΑΗΑ.
Σήμερα η εταιρεία διαθέτει συνολικά 8 σημεία πώλησης (κεντρικές εγκαταστάσεις, υποκατάστημα και 6 dealers) σε στρατηγικά σημεία : Varna, Sofia, Burgas, Plovdiv.

Περιγραφή της εκδήλωσης
«Fifth Εlement of Creation» (5ο Στοιχείο της Δημιουργίας) ήταν ο τίτλος της παρουσίασης, «παίζοντας» με το μήνυμα ότι η ΥΑΜΑΗΑ είναι το 5ο «στοιχείο της φύσης» μαζί με τη φωτιά, τη γη, τον αέρα και το νερό. Τοπική χορευτική ομάδα παρουσίασε ένα σπονδυλωτό χορευτικό σε τέσσερα μέρη αφιερωμένα στα τέσσερα στοιχεία της φύσης και στα προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε στοιχείο, με παράλληλη προβολή εικόνων κι εμφάνιση των σημαντικότερων νέων μοντέλων ζωντανά στον χώρο.

• ΦΩΤΙΑ : Τα νέα super-sport δίκυκλα παρουσιάστηκαν με δυναμικό τρόπο αντίστοιχο της δικής τους δυναμικής, από κυριολεκτικά «φλογερές» κυρίες που λικνίζονταν μαζί με αναμμένα σκοινιά σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς.

• ΓΗ : Για τα ATVs (all terrain vehicles) επιλέχθηκε ένας παραδοσιακός χορός με «γήινες» αναφορές αντίστοιχες του γήινου χαρακτήρα των τετράτροχων οχημάτων παντός εδάφους.

• ΑΕΡΑΣ : Τα νέα scooters εμφανίστηκαν με τη συνοδεία παραδοσιακών ήχων και «αέρινο» χορευτικό υψηλής αισθητικής που θύμιζε μπαλέτο.

• ΝΕΡΟ : Τα φουσκωτά και τα WaveRunners (jet θάλασσας) συνοδεύτηκαν από ανάλαφρους ήχους και χορογραφία που παρέπεμπε στο «νερό», σε παραλίες και στην απόλαυση που δημιουργεί η εμπειρία της κίνησης και της διασκέδασης με προϊόντα YΑΜΑΗΑ.

Με την είσοδό τους στο κατάστημα οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν μόνοι τους ένα κλειδί scooter.

Στο τέλος της εκδήλωσης είχαν όλοι την ευκαιρία να δοκιμάσουν αν το κλειδί που είχαν στα χέρια τους ήταν το τυχερό που θα έβαζε μπροστά τη μηχανή και θα μετέτρεπε έναν από τους προσκεκλημένους σε τυχερό ιδιοκτήτη του scooter Neo/s 50. Ο τυχερός νικητής ήταν τελικά ο κος.Asparuh Minchev.
Αν και κάτοχος άλλης μάρκας μοτοσυκλέτας, δήλωσε φίλος της YAMAHA και πανευτυχής για το Neo/s 50 που θα το χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του μέσα στην πόλη.

Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση, με πολλούς από τους προσκεκλημένους να απολαμβάνουν τα τοπικά εδέσματα στον υπαίθριο χώρο έκθεσης των προϊόντων που αποτέλεσε και τον πόλο έλξης του ενδιαφέροντος μετά το χορευτικό.

Είχε προβλεφθεί ότι θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση και για αυτό το λόγο ο εξωτερικός χώρος του καταστήματος μετατράπηκε σε στεγασμένη έκθεση με νέα και παλαιά μοντέλα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν οι νέες μοτοσυκλέτες MT03, YZF R6, FZ1, το scooter Xmax, και τα WaveRunners (jet θάλασσας) της σειράς FX και VX.

Ένα από τα «δυνατά» σημεία της έκθεσης είναι η παρουσία των YZF–R46 / special έκδοσης, που διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό με εκρηκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Η σειρά αυτή δεν είναι τυχαίο ότι κερδίζει τις εντυπώσεις, αφού είναι εμπνευσμένη από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Valentino Rossi, ο οποίος έχει βάλει και την υπογραφή του στη μοτοσυκλέτα.

Τα στοιχεία των νέων εγκαταστάσεων είναι :
137, Tsarigradsko shosse Blvd.
1784 Sofia, Bulgaria
Τel./Fax: (+359 2) 974 47 74
www.yamaha–motor.bg
email : office@yamaha–motor.bg


Σχετικά με τον Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. είναι αποκλειστικός διανομέας της Yamaha Motor Co., και διαθέτει μία ευρεία γκάμα συμπληρωματικών προϊόντων γνωστών οίκων του εξωτερικού (OHLINS, SHARK, RICHA, TERMIGNONI) στην Ελλάδα, στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία.

Ο Όμιλος (Μοτοδυναμική & θυγατρικές της) περιλαμβάνει ένα εξειδικευμένο Δίκτυο Συνεργατών που αριθμεί πάνω από 230 σημεία καλύπτοντας γεωγραφικά όλη την Ελλάδα και 7 σημεία λιανικής πώλησης που ελέγχονται από την κεντρική αντιπροσωπεία :

• Υποκαταστήματα Μεσογείων, Καλλιθέας, Αγία Παρασκευής & Κέρκυρας,
• «ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.» με καταστήματα στην Αχαρνών & στην Καλλιρρόης (συμμετοχή 51%),
• «ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» στη Θεσσαλονίκη (συμμετοχή 51%),

Στην Ελλάδα διαθέτει επίσης τη θυγατρική «ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.» με έδρα στην Κηφισιά (συμμετοχή 75%).

Στο εξωτερικό διαθέτει τις θυγατρικές «Motodynamics Srl», στo Βουκουρέστι της Ρουμανίας (συμμετοχή 100%), και «Motodynamics Ltd», στη Σόφια της Βουλγαρίας. (συμμετοχή 100%).

Τα κεντρικά γραφεία της «ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.» βρίσκονται στην Κηφισιά, (14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας). Ο αριθμός απασχολούμενου προσωπικού ανέρχεται σε 102 άτομα για την μητρική και 128 άτομα για το σύνολο των εταιρειών του Ομίλου. (στοιχεία 30/6/2005)

Από τις 30 Ιουνίου 2005 η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. είναι εισηγμένη στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Κύριοι μέτοχοι είναι η «S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.» (πρώην «Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης»), με ποσοστό 57,18% και η «Yamaha Motor Europe N.V.», με ποσοστό 11,13%, ενώ στο επενδυτικό κοινό έχει διατεθεί το 31,68% των μετοχών. (στοιχεία 30/6/2005)

[ Δελτίο τύπου ]


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.039922 seconds. ]