Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
Συνεργασία Off-Road.gr και YMCΗ YMC είναι μία απο τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις στην εισαγωγή μοτοσυκλετών, ATV & Quad αλλά και buggy απο την Κίνα.
Δεν πρόκειται για ένα απλό εισαγωγέα αλλά συμμετέχει στη διαδικασία παραγωγής και στον σχεδιασμό των προϊόντων της με στόχο την βέλτιστη δυνατή ποιότητα, την αξιοπιστία αλλά και την πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά και σερβις.

Η YMC, θυγατρική του ομίλου επιχειρήσεων Γιαννούλα, εστίασε την προσοχή της στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ποιότητας, υποστήριξης αλλά και ανάπτυξης νέων μοντέλων που θα διαφοροποιούσαν την εταιρεία ποιοτικά αλλά και σε θέματα προϊοντικής μίξης.

Έχοντας όλο το σύστημα επιμελητείας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και μέσα και με εμπειρία 30 ετών στην Κινεζική βιομηχανική παραγωγή κατάφερε να σχεδιάσει και να εφαρμόσει ένα αυτόνομο επιχειρησιακό σύστημα.
Ξεκινώντας από την έρευνα και ανάπτυξη έως την τελική διανομή του προϊόντος, η YMC αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της μοτοσικλέτας

Κάθε μοντέλο της YMC αντιμετωπίζεται ως ένα ανεξάρτητο project συνυφασμένο με τις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς. Πέραν των πάγιων διαδικασιών εγκρίσεως τύπου τα μοντέλα τίθενται σε ροή διαρκούς αξιολόγησης με στόχο τη συνεχή βελτίωση.
Η τακτική αυτή διασφαλίζει:
  •     Συνεχή ποιοτική αναβάθμιση
  •     Διαφοροποίηση από τα μοντέλα του ανταγωνισμού
  •     Επαρκή υποστήριξη σε ανταλλακτικά
  •     Τεχνογνωσία
Γι’ αυτό το λόγο η YMC παρέχει Διετή γραπτή εγγύηση σε όλες τις μοτοσικλέτες και ένα χρόνο εγγύηση στα μοτοποδήλατα. Εγγύηση που συνοδεύεται από ένα πλαίσιο υποστήριξης με εξασφαλισμένη επάρκεια ανταλλακτικών, ίσως το πληρέστερο της αγοράς, ευρύ δίκτυο τεχνικής κάλυψης πανελλαδικά και αμεσότητα απόκρισης.

Για τους επαγγελματίες πελάτες υπάρχει ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο ενώ οι αποστολές ανταλλακτικών στην επαρχία εκτελούνται αυθημερόν.

Η YMC είναι η μοναδική εταιρεία που παρέχει στους πελάτες της και ένα ευρύ πακέτο ασφαλιστικής κάλυψης το οποίο περιλαμβάνει και Ασφάλεια Κλοπής.

Η YMC έχοντας τον έλεγχο της παραγωγής αλλά και τη δραστηριοποίηση στις τοπικές αγορές, μπορεί να αναγνωρίσει τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και να τις υλοποιήσει σε επίπεδο σχεδιασμού και παραγωγής νέων προϊόντων. Επαγωγικά τα νέα μοντέλα βελτιώνονται από το στάδιο του πρωτότυπου και εξελίσσονται ώστε η είσοδος τους στην αγορά να γίνεται με όρους εμπορικής επιτυχίας και ευρείας αποδοχής.

Νέα προϊόντα
Τα μηχανοκίνητα προϊόντα έχουν κυρίαρχο ρόλο στις δραστηριότητες ελευθέρου χρόνου. Ιδιαίτερα τα οχήματα παντός εδάφους (ATVs), κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο αγοράς αφού εκτός των δυνατοτήτων τους οδηγούνται πλέον και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Η YMC πρωτοπόρος στον τομέα των ATV’s, διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία μοντέλων από 50 έως 500 κυβικά, με δυνατότητες που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη, πάντα δομημένα για τις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής αγοράς.   

Έχοντας στόχο την πληρέστερη δυνατή κάλυψη αυτοκίνησης ελεύθερου χρόνου, η YMC στράφηκε από νωρίς στην κατηγορία των Go Karts και καθιερώθηκε ως ηγέτιδα σε αυτόν τον τομέα. Με μοντέλα εξειδικευμένης χρήσης, για το βουνό, τη θάλασσα αλλά και την πόλη που συνδυάζουν απεριόριστες δυνατότητες, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Τα μοντέλα αυτής της κατηγορίας ταξινομούνται ως μοτοσικλέτες έχοντας χαμηλό κόστος λειτουργίας και διακράτησης ενώ οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου. Αγοράζονται δε προς εκμετάλλευση και από επιχειρήσεις ενοικίασης μοτοσικλετών εφ’ όσον καλύπτονται από την άδεια λειτουργίας που διαθέτουν.
Τα πλέον εμπορικά μοντέλα στην αγορά υπάγονται σε παγιωμένες κατηγορίες (π.χ Παπιά) ή σε δημοφιλείς κατηγορίες με συγκεκριμένες μετατροπές (Scooter 16”).

H YMC έχοντας τη δυνατότητα να ελιχθεί σε επίπεδο παραγωγής πήρε μερίδιο αγοράς από τους βασικούς ανταγωνιστές παρουσιάζοντας ήδη επιτυχημένα μοντέλα με καίριες βελτιώσεις.

Τιμολογιακά η YMC κυμαίνεται στα πλέον ανταγωνιστικά  επίπεδα, διαφοροποιούμενη ουσιαστικά και στα τεχνικά χαρακτηριστικά αγκαλιάζει όλο το φάσμα του εν δυνάμει πελατολογίου.

Τα προϊόντα της YMC αποφασίστηκε απο κοινού να χρησιμοποιηθούν ώς οχήματα υποστήριξης απο την ομάδα του Off-Road.gr τόσο στην διοργάνωση των Rally Raids για το 2007 όσο και σε κάθε εκδήλωση που θα πραγματοποιείται κατά την διάρκεια του νέου έτους.
Η συνεργασία έχει σαν στόχο την συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της YMC αλλά και την κάλυψη ζωτικών αναγκών του Off-Road.gr για την ασφαλή διοργάνωση των αγώνων.

Περισσότερα:
YMC
Αλίμου 34
Άλιμος
Τηλ: 210 9854550
Fax: 210 9854554Παρουσίαση των Off-Road μοντέλωνBUGGY 260cc

Ολικό μήκος (mm)
2690
Ολικό πλάτος (mm)
1500
Μεταξόνιο (mm)
1995
Βάρος κενό (kg)
346
Βάρος γεμάτο (kg)
370
Μέγιστο βάρος (kg)
570
Χωρητικότητα καυσίμου (lt)
9,5
Κινητήρας
Υδρόψυκτος μονοκύλινδρος, τετράχρονος
Χωρητικότητα (cc)
257
Ισχύς/Στροφές (hp/rpm)
11/7000
Ροπή/Στροφές (Nm/rpm)
17/5000
Ταχύτητες
Αυτόματο
Τελική ταχύτητα (km/h)
75
Ελαστικά εμπρός
175/70-10
Ελαστικά πίσω
255/60-10
Φρένα εμπρός
2 Δίσκοι
Φρένα πίσω
1 Δίσκος


ATV CF 500
Ολικό μήκος (mm)
2120
Ολικό πλάτος (mm)
1170
Μεταξόνιο (mm)
1230
Βάρος κενό (kg)
332
Βάρος γεμάτο (kg)
337
Μέγιστο βάρος (kg)
560
Χωρητικότητα καυσίμου (lt)
19
Κινητήρας
Οριζόντιος μονοκύλινδρος, τετράχρονος
Χωρητικότητα (cc)
493
Συμπίεση
10,2:1
Ισχύς/Στροφές (hp/rpm)
32,5/7000
Ροπή/Στροφές (Nm/rpm)
36/5500
Ταχύτητες
Αυτόματο
Τελική ταχύτητα (km/h)
80
Ελαστικά εμπρός
25Χ8-12
Ελαστικά πίσω
25Χ10-12
Φρένα εμπρός
2 Δίσκοι
Φρένα πίσω
1 Δίσκος
ATV 250
Ολικό μήκος (mm)
1880
Ολικό πλάτος (mm)
1040
Μεταξόνιο (mm)
1170
Βάρος κενό (kg)
228
Βάρος γεμάτο (kg)
238
Μέγιστο βάρος (kg)
390
Χωρητικότητα καυσίμου (lt)
12
Κινητήρας
Mονοκύλινδρος, τετράχρονος
Χωρητικότητα (cc)
229,6
Συμπίεση
8,7:1
Ισχύς/Στροφές (hp/rpm)
15,7/7000
Ροπή/Στροφές (Nm/rpm)
Δ.Α.
Ταχύτητες
5+Οπισθεν
Τελική ταχύτητα (km/h)
75
Ελαστικά εμπρός
22Χ7-10
Ελαστικά πίσω
22Χ10-10
Φρένα εμπρός
2 Δίσκοι
Φρένα πίσω
Ταμπούρο


More articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.027638 seconds. ]