Off-Road.gr

Θέματα Forums Αρχεία

  · Κεντρική σελίδα

Επιλογές
· Θέματα
· Κορυφαία άρθρα
· Αγγελίες
· Αναζήτηση

-------------------------
· Συζητήσεις - Forums
· Downloads
· Σύνδεσμοι
· Λέσχες
 


Web Links
  · NoraStudio.gr
· Motobet
· Nora Agapi - Photographer
· TheWorldOffRoad.com
· Νάουσα Ημαθίας
· Qashqai Club
· Η ιστοσελίδα των Μεθάνων
· Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας
· JimnyClub.gr
· MotoRidersClub
 

 
6ος Αγώνας Κυπέλλου Trail Ride 2006


Αλέξανδρος Ψωφάκης

Τέλος καλό, αρχή καλύτερη!


Το καλύτερο Trail Ride για την αγωνιστική χρονιά του κυπέλλου ήταν το 6ο και τελευταίο, που έγινε –όπως συνηθίζεται- κάπως ετεροχρονισμένα στις 14 Ιανουαρίου.

Η βροχή της παραμονής είχε κάνει καλά την δουλειά της, αφού το τερέν ήταν ιδανικό.

Όσο για την διαδρομή, που ακολουθούσε τα ίχνη του τελευταίου Athens Enduro, ήταν μια καταπληκτική σύνθεση μονοπατιών που έπαιζαν κρυφτό με τα ίχνη του αγωγού φυσικού αερίου αλλά και τα δασικά μέρη ης Πάρνηθας και της Πεντέλης.Λευτέρης Παχής

Οι 60 συμμετέχοντες στο τελευταίο Trail Ride του θεσμού έμειναν κατενθουσιασμένοι από την διαδρομή, η οποία ήταν ότι καλύτερο από πλευράς ιδιομορφίας!

Όλος ο αγώνας εντοπιζόταν σε μια μικρή περιοχή, τα φλατ κομμάτια έλλειπαν, ενώ τα μονοπάτια είχαν την τιμητική τους!

Από τον πρόσφατο αγώνα enduro, είχαν αφαιρεθεί πολλά δύσκολα κομμάτια, αφήνοντας τα πιο βατά κι ενδιαφέροντα off-road περάσματα να παντρευτούν με μερικά φρέσκο-χαραμένα μονοπάτια!

Αποκορύφωμα το πέτρινο ανέβασμα πίσω από την Αμυγδαλέζα από το 1937, που πρώτη φορά πατήσανε ρόδες μοτοσυκλέτας!

Το μικρό ποταμάκι με τα γερμένα και πεσμένα δέντρα, έδωσε την απαραίτητη δόση περιπέτειας και κούρασης, αφού, εν μέσω πολλών θεατών το στενό υποχρεωτικό πέρασμα έδινε τροφή στους φωτογράφους.

Η αναλογία γενικώς των μονοπατιών ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, χωρίς όμως αυτά να είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Πάντως, στην δυσκολότερη ανηφόρα υπήρχε βοήθεια κι έτσι όλοι κατάφεραν να την ανέβουν!

Η μέση ωριαία ταχύτητα ήταν μικρότερη από κάθε άλλη φορά, και χρειάστηκαν πάνω από 2 ώρες για τα 67 χιλιόμετρα της διαδρομής που κατέλειγε στην ταβέρνα στο Κρυονέρι.
Νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Ψωφάκης με Suzuki DRZ 400, μπροστά από τον Λευτέρη Παχή επίσης με Suzuki DRZ 400 και τον Χάρη Καμαρούλια με Yamaha WR 250 F ο οποίος αναδείχτηκε και κυπελλούχος για την χρονιά 2006.

Στους βετεράνους αναβάτες νικητής αναδείχτηκε ο Παύλος Κασίμης με ΚΤΜ 250 που πήρε και τον τίτλο στην κατηγορία, με 2ο τον Πάρι Κόντη με Husaberg FE 550 και 3ο τον Αλέξανδρο Επιτροπάκη με ΚΤΜ 200.

Τέλος, στα On-Off νικητής αναδείχτηκε ο Κώστας Γκανής με KTM 620, με κυπελλούχο όμως τον Χρήστο Γνήσιο με ΚΤΜ 640 Adventure.

Το ίδιο βράδυ, πραγματοποιήθηκε απονομή στο «The House of the Rising Sun» στο Ψειρή, για τους θεσμούς του Πρωταθλήματος Rally Raid και του Κυπέλλου Trail Ride 2006 του Off Road Team, όπου δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες της χρονιάς να βρεθούν μεταξύ τους.

Παράλληλα, έγινε και η κοπή της πίτας του Off Road Team με 6 φλουριά στους νικητές που κέρδισαν διάφορα δώρα προσφορά των χορηγών.

Χορηγοί του 6ου Trail Ride ήταν η ΑΧΟ, η ΜΑΚΑΝ, τα Ελαστικά Χατζηγεωργίου, η Art Metron και όπως πάντα, χορηγοί επικοινωνίας το περιοδικό Μοτοσυκλέτας και Δράσης 0-300 και η ιστοσελίδα Off-Road.gr

Εκ μέρους τς διοργάνωσης των Trail Ride, ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2007 με τον θεσμό να αναβαθμίζεται σε Πρωτάθλημα που θα περιλαμβάνει 8 αγώνες!

Σύντομα θα πληροφορηθείτε τις λεπτομέρειες με δελτίο τύπου.

[Δελτίο τύπου Off-Road Team]

Φωτογραφίες: Γιώργος Φυτάς - Off-Road.gr

Σχετικοί σύνδεσμοι - Downloads
Αποτελέσματα
Βαθμολογία
Συζήτηση στο Forum


Πάρις ΚόντηςMore articles

 

 


 


 
Επιλέξτε γλώσσα

ΑγγλικήΕλληνική
 


 
Google
 [ Page created in 0.025827 seconds. ]